AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

genel anime tartışma başlığı

+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters

17 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sonraki

genel anime tartışma başlığı - Sayfa 17 Empty Geri: genel anime tartışma başlığı

Mesaj tarafından meyday Salı 12 Mayıs - 22:47

İçlerinde ki bir hikayenin işlenişi beni çok etkiledi, çizimleri biraz gıcıktı ama işleniş destansı idi. Tabi benim görüşüm, seninkini de merak ediyorum. Tabi beğenmeyedebilirsin *id
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1201
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 17 Centil10

genel anime tartışma başlığı - Sayfa 17 Empty Geri: genel anime tartışma başlığı

Mesaj tarafından Squaw Salı 12 Mayıs - 22:56

meyday demiş ki:İçlerinde ki bir hikayenin işlenişi beni çok etkiledi, çizimleri biraz gıcıktı ama işleniş destansı idi. Tabi benim görüşüm, seninkini de merak ediyorum. Tabi beğenmeyedebilirsin *id

Tamam izlediğim zaman mutlaka yazarım yorumlarımı,seviyorum izlediğim seriler hakkında konuşmayı ^^
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1051
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 17 Kustah10

Mesaj tarafından hione Salı 12 Mayıs - 22:57

squaw demiş ki:
meyday demiş ki:@squaw
Yarım serilerini bitirince "ef - a tale of memories" izlemeyi bir düşün. Senin seriye tepkini merak ediyorum.

Evet o seri var izlemeyi düşündüklerim arasında,izleyeceğim elime geldiğinde seri ^^....

Şu an yok ama merak ettiğim bir seri,bakalım izleyeceğim neden böyle dedin beni merak içine soktun Meyday sns

bu taş banamıydı yoksam ? ...
hione
hione
Encoder

Erkek Mesaj Sayısı : 465
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 17 Pusuda10

Mesaj tarafından Squaw Salı 12 Mayıs - 23:03

Evet aynen sana Razz ,ben döndüm evime bilgine,msn.den yazacaktım aslında sana ama olmuyorsun pc başında ben de sana yazınca habire tacizci gibi hissediyorum kendimi Very Happy....

Bekliyorum aktiviteni en kısa zamanda...Kargom yola çıkıyor mu ? sns
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1051
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 17 Kustah10

Mesaj tarafından LordCha Çarş. 13 Mayıs - 6:16

Persona'yı bilen var mı aranızda.Oyun olarak değil, Persona;Triniy Soul.
İçinde psikolojik konular,drama,komedi,bilinmezlikler ve tabi ki doğaüstü olaylar bolca var.Ayrıca içinde olmazsa olmazlardan biri olan Personalarda bulunuyor.Persona;trinity soul da devil may cry gibi 3'üncü oyundan sonra 4'üncü oyundan önce arada çıkan bir anime.Görüntü kalitesine önem verenlerin kesinlikle seveceği bir anime diyebilirim.Türkçe olarak takip etmeyi sevdiğim halde meraktan ve animenin güzelliğinden ing altyazılısını birkaç gün i,çinde bitirmiştim serinin.(Vampire knight-kaname sevenler buradada sevicek birini bulucaklar Smile )

Squaw kargo diyince aklıma geldide.Sakura-hime,kargo'nun içine persona trinity soul'U tr olarak koydum Smile
LordCha
LordCha
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1126
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 17 Anlayi10

http://www.ayeshadow.tr.gg

Mesaj tarafından zhenya Çarş. 13 Mayıs - 7:49

sera myu demiş ki:cat streetin konusunu okudum kesin severim ben bunu sen şöhret konulu şeyleri seviyorsun zhenya sanırım Very Happy peki mangasının dili zormu rahatça okuyabilirmiyim sence
Evet kolaylıkla okuyabilirsin bence ki bu tarzda asıl manga glass mask ama onun iiniglizce çevirisi 26 . volum de bırakıldı galiba ve animesini de 35. chaptere kadar çevirmişler buda manganın kaldıgı yere denk geliyor devamını animeden raw olarak indirmek zorunda kalmıştım anlamasam bile dayanamayıp izledim Razz
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 991
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 17 Karisi10

Mesaj tarafından sera myu Çarş. 13 Mayıs - 7:57

cat streeti bitirdim
Spoiler:
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2456
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 17 Dagini10

Mesaj tarafından zhenya Çarş. 13 Mayıs - 8:01

Her ne kadar kaname baglantısını pek anlamadıysamda persona trinty soul oyunuyla alakasız olanlar için başta biraz tuhaf gelen ama ilerledikçe konunun işlenişi sayesinde guzelleşen ve izlenmesi gereken bi anime ... 10 puanlık falan degil tabiki ama guzel bi animeydi ki oyunuylada biraz alakadar olmuşsan göze daha hoş geliyor...(fate/stay night oynamış olanların animeye bakış açısı haliyle oynamayanlardan farklıdır mesela bu da aynı onungibi)

En son zhenya tarafından Çarş. 13 Mayıs - 8:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Çarş. 13 Mayıs - 8:05

valla yorumsuz çunku tahminimden biraz daha fazla seçicisin o nedenle ne onersem içinden canını sıkıcak bişeyler çıkıcaktır ama son olarak skip beat a bi başla belki begenirsin onu Razz
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Çarş. 13 Mayıs - 8:17

tamam bide ona bakayım zaten m.a.l listesinde baya iyi bi sıradaydı yanlış hatırlamıyorsam ya aslında pek seçici değilimdir özellikle shoujolarda şimdiye kadar izleyipte yarım bıraktığım hiç olmadı ama şimdiye kadar izlediklerim hep hatrı sayılır hayranı olan shoujolar fruits basket ouran lovecom nodame special a true tears bokura ga ita vampire knight falan aklıma gelenler şimdi yani tr ye çevrilen shoujo animeler iyi seçilerek çevriliyor aluminianın seçimine zaten hep güvendim ne çevirirlerse izlerim ama onun dışındada diğer sitelerde çevrilenlerde iyi shoujolar belki o açıdan şanslıyım ama bu dediğim olayların uzatılması cidden uyuz bi durum bak benzer olay itazura na kiss dede vardı izlerken uyuz olmuştum animeyi izledinmi bilmem kız tanışıyor çocuktan hoşlanıyor lisedeyken olaylar burdan başlıyor kızın çocuk doğurmasına kadar gidiyor düşün o derece yani bu seçicilik değil sadece tadında bırakılmalı bi manga sende katılıyorsundur buna ve seninde dediğin gibi vıcık vıcık shoujo çekilmiyor fazla, komedi macera falanda olmalı içinde yada dram bu açıdan baktığında cat streets sınıfta kalıyor ama şuda bi gerçek nezamandır animelerde aradığım o kızlı erkekli arkadaş grubu hasretimi gidermiş oldum en son digimonda gördüm bunu çünkü Shocked ondan sonra hiçbianimede kızlı erkekli arkadaş grubu görmedim mutlaka araya aşk girdi gerçi mangaka bu ortamıda heba etmiş ama yinede olduğu kadarıyla bile güzeldi Razz
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Çarş. 13 Mayıs - 8:28

bu mangaların gereksiz yere uzatılma olayına ne yazıkki special a da dahil ...tamam guzel bi manga ama 99 chapter lik olmammalıydı ben daha 22 . deyim şuan bu kei ile hikari şimdiden baya ilerlem kaydetmiş durumdalar nasıl olmuşta bukadar uzamış cidden merak etmekteyim ...
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Çarş. 13 Mayıs - 8:31

wohaa 99 chapter mı torunları falan olur heralde special a için 2.sezon çekilme gibi bi durum yok dimi senin okuduğun yere kadar ne oldu
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Çarş. 13 Mayıs - 8:43

şu anda kei hikariye karşı olan duygurın anlaması için elnden geleni yapmakta ama bizim aptal kızımız bunun hala farkında degil şunda animesinde kaçıncı bolum bilmiyorumda babası kei yi sakura isminde bi kızla evlendirme planları yapmakta hatta hikaride kıza yardım ediyo falan o derece aptal yani ...2.sezonuda çıkmaz buyuk ihtimalle.
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından sera myu Çarş. 13 Mayıs - 8:53

ozaman sen şuan animedeki 15.bölümdesin hehe o sakura az değil de neyse spoiler vermeyim ama
Spoiler:
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya Çarş. 13 Mayıs - 9:13

Spoiler:
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından meyday Çarş. 13 Mayıs - 19:59

@özz lol!
Rebuild of Evangelion: 1.0 YOU ARE (NOT) ALONE___9,5/10
Neon Genesis Evangelion'un yeniden yapılan 4 filminden 1.si .Çok etkilendim, ben serisi izlemedim orada nasıl işlemdi bilemiyorum ama filmi harikaydı. Sanatsal olarak animelerde en beğendim türlerden, insan psikolajisi mükemmel analiz edilmiş, karakterlerin davranışları hikayeye uygun ve tutarlı, arka planlar - detaylar harika tasarlanmış.
Hikaye ve kurgu olarak oldukça tatmin edici, doyurucu ve merakı körükleyen sırlarla bezenmiş. Bu insanın kafasını karıştırdığı gibi izleyenin filme motive olmasında da olumlu yansıyor.
Filmi izleyen iyi bir ses sistemine sahip ise çok daha güzel, zevkli bir seyir elde edilebilir. Efekler muhteşem, filmin sonuna doğru çalan müzikle birlikte resmen kanım kaynadı.
Bir üzüntüm bunun devam filmlerinin uzun aralıkla çıkıyor olması. Neyseki bu yaz 2. film geliyor.
Not: Bu anime ile ilgili spoiler den kesinlikle kaçınılmalı. (ne yazık ki birkaç tane yedim)
Film hakkındaki yorumum bunlar ayrıca film
Spoiler:
Umarım izlersin ve seri ile film arasında ki farkları yorumlarsın. OK
özz' den önce kimse yazmasın tyu
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından özz Çarş. 13 Mayıs - 20:21

Very Happy okumuştum yorumunu sabah. filmi merak ettim gerçekten. izlemeyi düşünüyorum. zaten anladığım kadarıyla serinin başlarındaki olayların bir derlemesi. zaten baştaki bölümleri sevmiştim. sorun serinin sonuydu.
tamam peki nerden bulabilirim filmi yardımcı olabilir misin?
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1172
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 17 Keyifs10

Mesaj tarafından aoshi Çarş. 13 Mayıs - 20:32

Bunda o şekilde bir son olmaz bence özz. 2. filmde farklı karakter bile olcak.
aoshi
aoshi
Onursal üye

Erkek Mesaj Sayısı : 473

Mesaj tarafından meyday Çarş. 13 Mayıs - 20:34

Ya ben eMule ile indirmiştim. Sen ne tercih edersin ona bakayım hemen Very Happy
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından özz Çarş. 13 Mayıs - 20:36

@ aoshi umarım dediğin gibi olur.
@meyday, hııım bende emule de var ama pek kullanmıyorum Very Happy torrent olur, rapid olur...
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından özz Çarş. 13 Mayıs - 20:52

"ouran high school host club" bu akşam bitirdim. hiç bu kadar çatlağı birarada görmemiştim. haruhi hariç normal karakter yoktu Very Happy haruhinin de düştüğü durum normal değil aslında. neyse başta biraz tuhaf geldi ama zamanla alıştım. arada giren durumu açıklayıcı yazılar süperdi. romantizm yeterli değildi ama Sad 26 bölüm boyunca 2-3 tane. keşke devam eden serilerden olsaydı. şimdi manga okutacaklar bana. mangasının türkçe çevrimi var mı arkadaşlar. eminim daha önce konuşulmuştur ama hiç hatırlamıyorum.
özz
özz
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından bluetear Çarş. 13 Mayıs - 21:09

maalesef yok özz
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1079

Mesaj tarafından sera myu Çarş. 13 Mayıs - 21:35

seiyuularla kafayı bozdum.
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından bluetear Çarş. 13 Mayıs - 21:38

hangi animelerin seiyusu sera
bluetear
bluetear
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1079

Mesaj tarafından Exile Falcon Çarş. 13 Mayıs - 21:40

dünyama hoş geldin o zaman Sera Myu Very Happy Benden başka tanıdığım seiyuularla kafayı bozmuş olan bir Hitokiri var. Very Happy
Exile Falcon
Exile Falcon
Super Moderator
Super Moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 1543
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 17 Images12

http://www.chocobofansub.blogspot.com

17 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sonraki

- Similar topics