genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
10 sayfadaki 40 sayfası
10 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
kordicim o zman msj atsaydın linkler ölmüş diye merhak hemen ilgilenirdi yaa. en kısa zamanda düzelir ozaman.
En son lafolya tarafından Paz 10 Mayıs - 9:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
lafolya avatara bayıldım bu benim en sevdiğim anime karakterlerinden biridir bu seriyi bitirdin mi
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sakuracım daha ortalardayım az kaldı buğün bitiririm. ama seri ama super gidiyor.
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
süperdir bilmezmyim ben 2 gecede bitirmiştim malum okul olduğu için ara vermek durumunda kalmıştım seriyi bitirince aşağı yazacağım şeyi okuyup cevap vermeni istiyorum
- Spoiler:
- hei neden ödeme yapmıyor?, birde normal bir insan nasıl oluyorsa kardeşinin yüklenici güçlerini elde ediyor?
Ruh Hali :
tamam tatlım seriyi bitireyim cevap verebilirsem sana yazıcam
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
@sakura hime
Orası biraz karışık ama
Orası biraz karışık ama
- Spoiler:
- *Hei bir tam olarak yüklenici değil o yüzden ödeme yapma zorunluluğu yok.
*Kardeşinin güçlerini kullanması kardeşinin yeteneği yüzünden, Pai'nin asıl yeteneği elektriği kontrol etmenin ötesinde yaydığı manyetik dalgalarla molekül parçalarının özelliğini değiştirebiliyor, böylece sıradan insana yüklenici güçleri kazandırabiliyor.
Yada benim anladığım bunlar...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
cevaplar için teşekkürler anlamadığım bir iki nokta daha vardı ama şuan onları hatırlayamıyorum seriyi izleyeili baya oldu ama çok güzel seri 2. sezon haberini bekliyorum
Ruh Hali :
Ben de dün 1 bölümlük OVA sını izledim, haberim yoktu hiç.
2. sezon yapılma olasılığı var mı ki?
2. sezon yapılma olasılığı var mı ki?
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben var diye biliyorum o yönde çeşitli haberler okumuştum ama yinede kesin bir şey yok
ova anime içinde geçen bir bölümümü anlatıyor yoksa finalden sonrasını mı?
ova anime içinde geçen bir bölümümü anlatıyor yoksa finalden sonrasını mı?
Ruh Hali :
Serinin içinden normal bir bölüm...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hımm iyi o zaman yakın bir zamanda indirip izlemek lazım
Ruh Hali :
Şimdi Darker Than Black hakkında konuşunca bir şeyler yazmazsam rahatlayamam . Seri ilginç bir hikayesi ve kurguya sahip. Karakterlerde oldukça başarılı tasarlanmış, Hei karakteri oldukça karizmatikti. Yanlız ben daha fazla aksiyon bekliyordum seriye başlarken o konuda beklentimin altında kaldı. Ama oldukça da güzel bir seriydi. Opening 2' ye mest oldum ara ara da hala dinlerim, özellikle başında sesin sağlı sollu hareket ederek çıkışı çoook güzel...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bak şimdi bende duramıcam
seri kesinlikla harika üstelik konuyu fazla dağıtman final yapmasıda çok hoş izlerken insanın kafasında baya soru işareti oluyor ama zamanla bu sorular cevap buluyor tabi bazılarını anlamak için bir bölümü 2 kere izlediğimi biliyorum ama gerçekten çok süper bir seri özellikle bu seriyi izleyip de hei karakteriniz karizmasından etkilenmeyen yokur
seri kesinlikla harika üstelik konuyu fazla dağıtman final yapmasıda çok hoş izlerken insanın kafasında baya soru işareti oluyor ama zamanla bu sorular cevap buluyor tabi bazılarını anlamak için bir bölümü 2 kere izlediğimi biliyorum ama gerçekten çok süper bir seri özellikle bu seriyi izleyip de hei karakteriniz karizmasından etkilenmeyen yokur
- Spoiler:
- demin sen cevabını verince farkettimde finalde hei hem insan tarafını hemde yüklenici tarafını kabul edip öyle yaşıyordu ama anlamadığım kısımlardan biri hei'nin kız kardeşine tam olarak ne oldu yani nasıl olduda abisininin içinde hayat buldu savaş sırasında ne olan şu finaldede olması engellenen olay yüzünden mi oldu ?
Ruh Hali :
Sakura Hime çok güzel sorular bunlar
Yalnız ne cevap versen tahminin ötesine gidemem. Çünkü onlar açıklanmadan yüzeysel geçilmişti. İnan bende merak ediyorum
Yalnız ne cevap versen tahminin ötesine gidemem. Çünkü onlar açıklanmadan yüzeysel geçilmişti. İnan bende merak ediyorum
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Benimde severek izlediğim bir seriydi. Açıklanmayan, merak ettiğim şeyler var benimde. Ucu açık olarak bittiği için bir devam serisi yapılması olası. Yapmamaları için bir sebep yok Bende birkaç söylenti duymuştum. Linki işte http://www.anime.gen.tr/haberdetay.php?id=998
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
meyday ova mı dedin sen . yaa nerden indirebilirm lütfen yardım eet. seri sğper aksiyon olarak biraz az olsada konu ve karakterler harika. hei zaten favorim belli oluyordur. yin i de çok sevdim şuan daha 15 bölüme geldim
@ meyday verdiğin siteden müziklerini indiremedim bu arada
@ meyday verdiğin siteden müziklerini indiremedim bu arada
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
@lafonya
Veridiğim siteye üye oldu isen sorunsuz indirmen gerek. İndirememe nedenini daha açık yazarsan yardımcı olurum.
.
Darker than Black OVA (MKV softsub) seriyle alakalı değil bir yan hikaye, bitirince izlersin (1 bölüm)
http://rapidshare.com/files/111507690/_sudo__Darker_than_Black_26__945E1285_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/111509238/_sudo__Darker_than_Black_26__945E1285_.part2.rar
Altyazı DVD ek bölüm
http://sinema.yedincigemi.com/7g-2-Darker-than-black-Kuro-no-keiyakusha.html
Veridiğim siteye üye oldu isen sorunsuz indirmen gerek. İndirememe nedenini daha açık yazarsan yardımcı olurum.
.
Darker than Black OVA (MKV softsub) seriyle alakalı değil bir yan hikaye, bitirince izlersin (1 bölüm)
http://rapidshare.com/files/111507690/_sudo__Darker_than_Black_26__945E1285_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/111509238/_sudo__Darker_than_Black_26__945E1285_.part2.rar
Altyazı DVD ek bölüm
http://sinema.yedincigemi.com/7g-2-Darker-than-black-Kuro-no-keiyakusha.html
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaşlar acaba Tsubasa tokyo revelations'da Syaoran'ın benzerinin uyandığı kısımda çalan müziği ya da animenin soundtrack'nın olduğu bir link var mı acaba
blackgod- Isınan üye
Nerden : Zamanın parçalanıp bedenimin içinde kanıma karışıp ruhuma aktığı ve bazı şeylere bir anlam veremediğim bir yerlerden
Ruh Hali :
o animede de o kadar guzel muzikler varki en iyisi komple ost ini indirmek ... hatta şimdi bikaç tane torrent i indirimeye başladım belki içinden çıkar o muzik
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
@blackgod açılışının soundtrack'i
http://www.4shared.com/file/104509320/2a6492a2/Tsubasa_Tokyo_Revelations_-_Synchronicitymp3.html
http://www.4shared.com/file/104509320/2a6492a2/Tsubasa_Tokyo_Revelations_-_Synchronicitymp3.html
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
açılışı sormuyo sanırsam... o sahnedeki muzik ne yazıkki yok hiçbiyerde tabi 1. yada 2 sezonun muziklerinden biri de olabilir ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
bu sonucu nasıl çıkardın sadece tahmin mi yürütüyorsun? benim de kafamı kurcalayan şeyler bunlar. 2. sezonu yapsalar da sorularımız cevap bulsa.meyday demiş ki:@sakura hime
Orası biraz karışık ama
- Spoiler:
*Hei bir tam olarak yüklenici değil o yüzden ödeme yapma zorunluluğu yok.
*Kardeşinin güçlerini kullanması kardeşinin yeteneği yüzünden, Pai'nin asıl yeteneği elektriği kontrol etmenin ötesinde yaydığı manyetik dalgalarla molekül parçalarının özelliğini değiştirebiliyor, böylece sıradan insana yüklenici güçleri kazandırabiliyor.
Yada benim anladığım bunlar...
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@özz Tahmin olur mu özz. Seride geçen diyaloglar bu şekildeydi. (Çeviriyi yapan hata yaptı ise bilemem AniAnka dan izledim).
@zhenya Arkadaş 1 veya 2 sezonun arıyorsa düzgünce belirtmesi gerek...
@zhenya Arkadaş 1 veya 2 sezonun arıyorsa düzgünce belirtmesi gerek...
En son meyday tarafından Paz 10 Mayıs - 17:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
meyday yardım için teşekkürler. hımm demek siteye üye olmam gerekiyormuş. dur birde bu şekilde deniyeyim. yaa arkadaşlar seri harika gidiyor 22 bölüme geldim. az kaldı
@ üye oldum yinede nasıl indireceğimi bulamadım
@ üye oldum yinede nasıl indireceğimi bulamadım
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
verdiğim linkte açılan sayfada indirmek istediğin sarkı hangisi ise adının üstüne tıkla (tabloda en solda)
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
10 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
10 sayfadaki 40 sayfası