genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
16 sayfadaki 40 sayfası
16 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
Benim moralim bozuldu ama kızı kapamadığından sonum benim de mi böle olcak T_T
Abi kızı kapamıyor diye birşey yok her an değişebilir olaylar
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Ama 20 bölümdür kapamıyo ve bewnim 12 Haziran'a kadar zamanım var ^^ kız için
Sen kaparsın :O Bu haftalık çıkıyor senin işin her gün :O
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
sayenizde bu mangadan haberim oldu tesekkürler
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Şu bakuman ı bi ben okumadım heralde shoujo okuyom 3 gundur bugunde nerden estiyse special a ya başladım animesinden daha guzel geldi bana. Mangasının daha eylenceli bi havası var ...Bakumanı da okurum artık bu bitince madem bu kadar övmüşsünüz es geçmemek lazım...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
way bea senin okumadığın manga da varmış demek ki gözlerim yaşardı ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
bakuman harika ya okuduklarım arasında en çok sevdiklerimden biri special a ye bende başlicam animesi bi bitsinde animesinin kaldığı yerden başlarım ouranla aynı hesap ama dilim iyi değil işte ya bide google çeviri falan var daha oraya yazdığım en basit cümleyi bile çevirebilmiş değil cümle olarak çevirebilecek iyi bi site biliyormusunuz eğer öyle olursa manga okumam çok kolaylaşırzhenya demiş ki:Şu bakuman ı bi ben okumadım heralde shoujo okuyom 3 gundur bugunde nerden estiyse special a ya başladım animesinden daha guzel geldi bana. Mangasının daha eylenceli bi havası var ...Bakumanı da okurum artık bu bitince madem bu kadar övmüşsünüz es geçmemek lazım...
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bakuman ın chapter sayısı biraz azdı diye hatırlıyorum ustune bitmemiş bi manga sanırım o yuzden daha onceden ismini duyduysamda ona başlamak istememiştim ama madem guzel ozaman yapçak bişey yok okuyacagız ...ben çeviri sitelerinden pek anlamam ne yazıkki
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
hımm. meyday seri ile ilgili ne yazsamki süper bir seri gerek konu olarak gerekte aksiyon olarak. bu tarz bir anime daha bulsam inan kaçırmadan hemen izlerim. bana sanki son 3 bölümü biraz aceleye getirilmiş gibi bir izlenim aldım. tabi bu benim fikrim. konuyu bağlamak için gibime geldi ama sonunda yui e ne oldu anlamdım ben . ama bir 2. sezona hayır demem gerçi. hei li:)
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
http://shahrud-fansub.blogspot.com/ burdan indirebilirsin türkçe okumak istersen anime olarakda nhk yı çeviriyorlar ben onuda çok seviyorum özelliklede ed videosunuzhenya demiş ki:Bakuman ın chapter sayısı biraz azdı diye hatırlıyorum ustune bitmemiş bi manga sanırım o yuzden daha onceden ismini duyduysamda ona başlamak istememiştim ama madem guzel ozaman yapçak bişey yok okuyacagız ...ben çeviri sitelerinden pek anlamam ne yazıkki
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
20 ye kadar çevirmişler ama sanırım onemanga dan ingilizce olarak okuycam çunku şu an 36. chapterde..
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
zhenya ingilizcen iyiyse manga çevirmeyi düşünmezmisin en beğendiğin mangayı çevirsen mesela senin sayende pek çok kişi okur epey manga okuduğuna göre çevireceğin mangada çok güzel olur diye düşünüyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Çeviri yapabilcek ingilizcem var ama iş yapmaya gelince bi türlü o başlancıcı yapıcak istegi bulamıyorum. Bu hione da gaz veriyo aradabir gel şu macross u çevirelim falan diye ama nedense iş o başlangıca gelince bende bi üşengeçlik oluşuyo...ama yakında başlarım belki
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
başlarsan eğer istekli başlaman kesinlikle çok önemli hem güncellemelerinin arasında aylar olmaması açısından hemde yarım bırakmamak için zaten istekli değilsen hiç başlama ama eğer başlarsanda çok mutlu oluruz tabiiki bu arada bana hem çizimleri hemde konusu ve işlenişi mükemmel olan bi shoujo manga önerebilirmisin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera dur şimdi manga nerden çıktı ben adamı anime çevirmeye ikna etmeye çalışıyorum , ztn onunda içinde vardı manga çevirmek hep ama becerebilir miyim korkusu vardı hep içinde sende gazı verirsen şimdi bu seferde o tutduracak hade manga çevirelim die , gerçi bana her ikiside uyar ama gönlüm anime çevirmekten yana ...
not : bu arada her ikimizinde ingilizcesi sadece kendimize yetecek kadardır , yoksa çok çok iyi derecede ingilizce biliyor olsaydık ztn bu işlere çoktan girerdik .
not : bu arada her ikimizinde ingilizcesi sadece kendimize yetecek kadardır , yoksa çok çok iyi derecede ingilizce biliyor olsaydık ztn bu işlere çoktan girerdik .
hione- Encoder
Ruh Hali :
ya ben manga önerisi diyorum zaten çevirisi demiyorum zhenya animeyi sevmediği için manga çevirmeyi düşünüyormusun diye sordum anime çevirirseniz onuda izleriz canım anime manga farketmez ne istiyorsanız çevirin biz hepsini takip edriz
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
valla onemanga da (ki ben hep ordan okurum) 1 numaralı shoujo skip beat sonrasında sıralama special a ve fruits basket var sanırım bunlar hakkında bilgi sahibisindir ama eger hala okumadıysan cat street gibi kısa(32 chapter falandı sanırım )bi seriyi de deniyebilirsin yada benim yakında okumayı planladıgım Hana Yori Dango yu da deneyebilirsin (241 chapter ama hakkında hiçbi fikrim yok aslında ama çizimler pek iyi olmayabilir)
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Meyday bana Vampire Prencess Miyu serisini sormuştun son 4 bölüm kaldı bitmesine ama şu var klişe vampir serileri dışında bir seri izlemek istiyorsan izle derim drama kısmı hoş'luk veriyor ama onun dışında ana konu yok yani nasıl desem belli konular var tabi mesela Miyu'nun kendini vampir olarak keşfedişi gibi...
Ama Devil May Cry gibi ana konu yok Miyu devamlı Shinma diye varlıkları karanlığa göndermek için çabalıyor Dante de iblisleri avlıyordu ya onun tarzında bir şey ama son izlediğim iki bölümü 21 ve 22.bölümü drama'ydı hoşuma gitti Miyu ve bir tane daha Guardian kız (Shinma avcılarına verilen isim ^^) var onların geçmişi anlatılıyordu duygulandım ama onun dışında benim notum en fazla 6 olur o da serideki bazı bölümler başlı başına güzel olduğu için mesela ''Love of the Dolls '' isimli 19.bölümü güzeldi bunun gibi tek başına güzel birkaç bölümü daha var ama dediğim gibi çok büyük beklentiler içerisine girerek başlama...
Ha bir de eski serileri izlemeyi seviyorsan izle derim...
Müzikleri de süperdi çünkü Kanji Kawai'ye aitti yani Fate/Stay Night Ost.larını yapan kişi yapmış Vampire Prencess Miyu'nun müziklerini de,ilk izlediğimde zaten anımsattı FSN'yi sonra baktım müziklerini yapan kişiye aynı kişiymiş =)
Ama Devil May Cry gibi ana konu yok Miyu devamlı Shinma diye varlıkları karanlığa göndermek için çabalıyor Dante de iblisleri avlıyordu ya onun tarzında bir şey ama son izlediğim iki bölümü 21 ve 22.bölümü drama'ydı hoşuma gitti Miyu ve bir tane daha Guardian kız (Shinma avcılarına verilen isim ^^) var onların geçmişi anlatılıyordu duygulandım ama onun dışında benim notum en fazla 6 olur o da serideki bazı bölümler başlı başına güzel olduğu için mesela ''Love of the Dolls '' isimli 19.bölümü güzeldi bunun gibi tek başına güzel birkaç bölümü daha var ama dediğim gibi çok büyük beklentiler içerisine girerek başlama...
Ha bir de eski serileri izlemeyi seviyorsan izle derim...
Müzikleri de süperdi çünkü Kanji Kawai'ye aitti yani Fate/Stay Night Ost.larını yapan kişi yapmış Vampire Prencess Miyu'nun müziklerini de,ilk izlediğimde zaten anımsattı FSN'yi sonra baktım müziklerini yapan kişiye aynı kişiymiş =)
En son squaw tarafından Salı 12 Mayıs - 21:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu detaylı yorumun için teşekkür ediyorum . Onu biraz bekletelim o halde. Bitirmem gereken klasikler var
FSN müziklerini bende beğeniyorum
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
zhenya demiş ki:valla onemanga da (ki ben hep ordan okurum) 1 numaralı shoujo skip beat sonrasında sıralama special a ve fruits basket var sanırım bunlar hakkında bilgi sahibisindir ama eger hala okumadıysan cat street gibi kısa(32 chapter falandı sanırım )bi seriyi de deniyebilirsin yada benim yakında okumayı planladıgım Hana Yori Dango yu da deneyebilirsin (241 chapter ama hakkında hiçbi fikrim yok aslında ama çizimler pek iyi olmayabilir)
- Spoiler:
- evet biliyorum fruits basketi zaten aluminiadan takip ediyorum bu hafta itibariyle animeyi geçmiş bulunmaktalar baya heyecanlanıyorum o yüzden zaten ilk hamleyi yaptı bile yuki
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
meyday demiş ki:Bu detaylı yorumun için teşekkür ediyorum . Onu biraz bekletelim o halde. Bitirmem gereken klasikler var
Rica ederim,faydası olduysa ne mutlu bana ^^
FSN müzikleri,NANA müzikleri ve de Cowboy Bebop müzikleri tartışılmaz bence,tabi özellikle de FSN müzikleri...
Klasik serileri seviyorsan süper bir olay ben de çok severim eski ya da klasik serileri...Yeni seriler peşinde çünkü genellikle son yıllardaki anime izleyicileri..Bu seriyi itirince Aoki Densetsu Shoot var bitirmem gereken yarıda bıraktığım bir seriydi,onu bitirmem gerekiyor artık...Çok ara verdim =(
Miyu'nun da resimleri mevcuttu ben de artık izlemeliyim diye düşündüm seriyi ve de izledim sonunda,ama izleyeceğin zaman önce mutlaka ova'sını izle daha sonra seriyi izle...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
cat streetin konusunu okudum kesin severim ben bunu sen şöhret konulu şeyleri seviyorsun zhenya sanırım peki mangasının dili zormu rahatça okuyabilirmiyim sence
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@squaw
Yarım serilerini bitirince "ef - a tale of memories" izlemeyi bir düşün. Senin seriye tepkini merak ediyorum.
Yarım serilerini bitirince "ef - a tale of memories" izlemeyi bir düşün. Senin seriye tepkini merak ediyorum.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
meyday demiş ki:@squaw
Evet o seri var izlemeyi düşündüklerim arasında,izleyeceğim elime geldiğinde seri ^^....
Şu an yok ama merak ettiğim bir seri,bakalım izleyeceğim neden böyle dedin beni merak içine soktun Meyday
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
16 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
16 sayfadaki 40 sayfası