genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
35 sayfadaki 40 sayfası
35 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
midori no hibi nin
- Spoiler:
- finalini beğenenlerdenim bende çünkü kesin bi final yapıldı benim için önemli olanda o yani finalde biliyorsunki bu ikisi artık çıkıyorlar mutlu son falan ama mesela sevdiğin karakter farklıdır yada kafanda sonu için başka bi hikaye düşünmüşsündür o ayrı ama bence tatmin edici bi finaldi tabii insan midorinin o günleri hatırlamasını istiyor yani en azından ben ama bunun dışında iyiydi bence
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet Sera sana kesinlikle katılıyorum beni de tatmin eden bir son.a sahipti Midori No Hibi;
- Spoiler:
Günümüzde belirsiz sonu olan o kadar çok anime var ki ya da mutsuz bir şekilde biten bu tarz animeler zaten baya melankolik yapıyor insanı o yüzden de Midori gibi bir karakterin mutlu olması beni de çok mutlu etmişti açıkçası...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tamamdır!!!!!! Zaten indirmeye başlamıştım.Daha hızlı olsun diye megaupload'dan indiriyorum ilk bölümü.
Bu mesajlada gördüm ki benim,squaw'ın,sera'nın ve sakura hime'nin beğendiği komedi serileri ortak.Bu kişilerden gelicek animelerin direk ismini duyup gözüm kapalı olarak indiriyorum
Onegai twins'de fena değildir, aslında ben 12 bölümün harici en çok ova'sını beğenmiştim(divxplanette tr altyazısı var bunun ve 13.bölüm diye geçiyor)
Bu mesajlada gördüm ki benim,squaw'ın,sera'nın ve sakura hime'nin beğendiği komedi serileri ortak.Bu kişilerden gelicek animelerin direk ismini duyup gözüm kapalı olarak indiriyorum
Onegai twins'de fena değildir, aslında ben 12 bölümün harici en çok ova'sını beğenmiştim(divxplanette tr altyazısı var bunun ve 13.bölüm diye geçiyor)
Ben Midori no Hibi'nin mangasını okuyorum, Midori çok şeker ya. Sayfa tipi, efektler de shoujo mangadaki gibi (MNH'nin shounen olduğunu biliyorum). Her bölüm 16-17 sayfa olduğundan hemen bitiyor.
Onun harici komedi ve melankoli bir seri olan haruhi suzumiya'yı herkes biliyordur.İzleyin ya da izlemeyin fark etmez ama önerebileceğim birşey varsa o da haruhi'Nin gekidou konseridir.Live action'da diyebilirz aslında Bütün şarkıları kostümlerle beraber yeni şarkıcılar eşliğinde canlı seslendiriliyor.Ben yeni seslerle şarkılar daha iyi olmuş.İzlemek isterseniz youtube'da şarkılar var ama kesinlikle torent'ten tam gösteriyi indirin derim.Gösteri iki bölümden oluşuyor.İlki konuşma bölümü(o bölümü hiç indirmeyin ve direk ikiye geçin), ikincisinde ise 1-1,5 saat aralıksız yapılan canlı performans ve sahne arkası var.Animenin harici görsel bir eğlence diyebilirim
Evet ben de fark ettim bunu LordCha ortak animeleri seviyoruz o yüzden ben de sizden gelen komedi tavsiyelerine sıcak bakıyorum açıkçası ^_^
Ama şu Kiss Kiss için Tensei'n de yazdıklarına baktım şimdi baya ağır tarz da sanırım ve hione de yazmış ki özellikle hione ile birebir seviyoruz animeleri biz;ona güveniyorum bu konuda ''Anime ruh ikizim''dir kendileri çünkü o yüzden sanırım o animeyi izlemeyi düşünmüyorum...
Ama şu Kiss Kiss için Tensei'n de yazdıklarına baktım şimdi baya ağır tarz da sanırım ve hione de yazmış ki özellikle hione ile birebir seviyoruz animeleri biz;ona güveniyorum bu konuda ''Anime ruh ikizim''dir kendileri çünkü o yüzden sanırım o animeyi izlemeyi düşünmüyorum...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tamamdır, o zaman sana izlemen için başka bir seri önerebilirim.Kodomo no Jikan' bu serinin ayrıca 2 tanede ovası var.Konu olarak komedi barındırıyor ve ilk okula giden kızları anlatıyor.Bu 3 kızdan biri öğretmeninin onu ağaçtan düşerken kurtarması üzerine ona aşık oluyor.Öğretmeni ise bunu fark edince onu bir çocuk gibi gördüğünü söyleyerek doğru yola yönlendiriyor.Ama işler tamda burada sarpa sarıyor ve komikleşiyor diyebilirim.12 ya da 13 bölümdü galiba.Son bölümlere doğru işler biraz ciddileşiyor ama sonuç olarak iyi bitiyor diyebilirim.Devam komedi ovalarıda var.Ben torent'ten indirmeni tavsiye ederim.Yalnız tr altyazısı yok ama bu seride o kadar sorun olmuyor bu
bu bahsettiğiniz kissxkis mi ben indirmişim eğer oysa silecem
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Birde unutmadan söyliyim, az daha favori serilerimden biri olan komediyi söylemeyi unutuyordum.Mutlaka izlenmesi gereken ve türkçeye çevrilmekte olan harika bir seri.LUCKY STAR! Herşeyi tiye alıyor ve diğer animelere bile değiniyorlar.Konusu normal yaşam ve boş bir düşünce tarzıyla eğlence.
Şu an chocobo çeviriyor İçinde death note'dan bile birşeyler görünce çok daha fazla sevmiştim bir sahnede
Şu an chocobo çeviriyor İçinde death note'dan bile birşeyler görünce çok daha fazla sevmiştim bir sahnede
benim sorumu cevaplamıyorsunuz izleyip silcem
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
LordCha güzel şeyler önermişsin ama elimde daha izleyeceğim çok seri var onları bitirmem gerek önce onlar bitince önerilere açık olacağım ^_^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tamamdır, aklına komedi ya da doğaüstü ögeli ve içinde birazda komedi bir tr seri gelirse yazmayı unutma
Sera ve sakura hime, sizde lucky star'a bakmayı unutmayın.Sera sen zaten haruhi'yi izlemiştin ve lucky'i de izlerken haruhiden birkaç komik değişiklik bulucaksın.Yani lucky star'da çünküü herşeyden var ve en ciddi animeleri bile alıp birkaç saniyede gösterip komediye çevirebiliryor.Kanako ders çalışma ve davranış bakımından en nadir görülen ve harika bulunucak kızdır bu açıdan diyebilirim.Of of, ben yine düşününce uçtum bu seriyi Chocobo'nun yeni bölümünü merakla bekliyorum bu yüzden.Bölüm sonunda çıkan Akira'ya da dikkat.Tam bir komedi ve harika bir oyuncu bu konuda
Sera ve sakura hime, sizde lucky star'a bakmayı unutmayın.Sera sen zaten haruhi'yi izlemiştin ve lucky'i de izlerken haruhiden birkaç komik değişiklik bulucaksın.Yani lucky star'da çünküü herşeyden var ve en ciddi animeleri bile alıp birkaç saniyede gösterip komediye çevirebiliryor.Kanako ders çalışma ve davranış bakımından en nadir görülen ve harika bulunucak kızdır bu açıdan diyebilirim.Of of, ben yine düşününce uçtum bu seriyi Chocobo'nun yeni bölümünü merakla bekliyorum bu yüzden.Bölüm sonunda çıkan Akira'ya da dikkat.Tam bir komedi ve harika bir oyuncu bu konuda
ben lucky starı zaten izledim ama akirayı çok sevmiyorum ben konata hastasıyım konatanın babasına tapıyorum zaten
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bluetear demiş ki:benim sorumu cevaplamıyorsunuz izleyip silcem
umarım yetişebilmişimdir , umarım henüz izlememişsindir , cevabım tabiki de direk silmen yönünde ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
hione demiş ki:bluetear demiş ki:benim sorumu cevaplamıyorsunuz izleyip silcem
umarım yetişebilmişimdir , umarım henüz izlememişsindir , cevabım tabiki de direk silmen yönünde ...
yok daha izlemedim
siliyorum o zaman
cevabın için tesekkürler
vermeyenlerede
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:midori no hibi nin
- Spoiler:
finalini beğenenlerdenim bende çünkü kesin bi final yapıldı benim için önemli olanda o yani finalde biliyorsunki bu ikisi artık çıkıyorlar mutlu son falan ama mesela sevdiğin karakter farklıdır yada kafanda sonu için başka bi hikaye düşünmüşsündür o ayrı ama bence tatmin edici bi finaldi tabii insan midorinin o günleri hatırlamasını istiyor yani en azından ben ama bunun dışında iyiydi bence
- Spoiler:
- Zaten o da olmasaydı basardım 0'ı da neyseki sonunda çıkmaya başladılar evet.Finalde benim canımı sıkan kısım kızın hafızasını kaybetmesiydi.Bazı olaylar yaşadım da hafıza kaybı konusunda hassasım İşin içine hafıza kaybı girdi mi sinirim bozuluyor.Final o yüzden tatmin etmemişti...Tatmin etmemekten çok canımı sıkmıştı
Exile Falcon demiş ki:
- Spoiler:
Zaten o da olmasaydı basardım 0'ı da neyseki sonunda çıkmaya başladılar evet.Finalde benim canımı sıkan kısım kızın hafızasını kaybetmesiydi.Bazı olaylar yaşadım da hafıza kaybı konusunda hassasım İşin içine hafıza kaybı girdi mi sinirim bozuluyor.Final o yüzden tatmin etmemişti...Tatmin etmemekten çok canımı sıkmıştı
- Spoiler:
- Aynen, hafıza kaybı gibi şeyler beni de baya sinir ediyor. Haydaa gene başa sardık, gibi bir hesap oluyor. O kadar şey boşa gidiyormuş gibi hissettiriyor.Ayrıca karakterler hafızalarını kaybedince kişilikleri de değişiyor resmen
En son Exile Falcon tarafından Perş. 4 Haz. - 18:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : Aman dikkat Spoiler:D)
S.Tensei demiş ki:
- Spoiler:
Aynen, hafıza kaybı gibi şeyler beni de baya sinir ediyor. Haydaa gene başa sardık, gibi bir hesap oluyor. O kadar şey boşa gidiyormuş gibi hissettiriyor.
Aynen öyle Tensei. Ben de tam olarak öyle hissediyorum.
- Spoiler:
- "O kadar çekilen eziyetlerin hepsi boşa gitti.Eee ne içindi bütün bunlar?" Diye kalıyorum
loveless ı bidaha izledim her izleyişim soubi daha yakışıklı oluyor yaww aluminiadanda spoilerlar aldım mangayla ilgili şimdi çok merak ediyorum o yüzden öss bitsin loveless mangasına dalıyorum :twisted:
ya bu arada bu hana yori dango ne saçma sapan bi diziymiş ben çok iyi falan zannediyordum ne rol yapabiliyorlar ne senaryoda bişey var müzikleride harry potterdan araklama zaten bitek sözlü bi müzik var o fena değil arada sırada çalan en azından çocuklar yakışıklı olsaydı ama oda yok hele başroldekii eciş bücüş herif
ya bu arada bu hana yori dango ne saçma sapan bi diziymiş ben çok iyi falan zannediyordum ne rol yapabiliyorlar ne senaryoda bişey var müzikleride harry potterdan araklama zaten bitek sözlü bi müzik var o fena değil arada sırada çalan en azından çocuklar yakışıklı olsaydı ama oda yok hele başroldekii eciş bücüş herif
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ciddi çok mu önemli şeyler oluyor Sera ben de yaz dönüşü sarayım olmazsa Loveless mangasına ayrıca ben yeniden Soubi ile aşk yaşamamak için animeyi tekrar izleme cesareti gösteremiyorum ^_^
Ama Soubi'nin resimlerini her görüşümde erkek olup da onunla aşk yaşayasım geliyor =D
Ama Soubi'nin resimlerini her görüşümde erkek olup da onunla aşk yaşayasım geliyor =D
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
soubinin aşkı olman için erkek değil ritsuka olman gerekiyor yoksa erkek kız herkes onun peşinde zaten
isterden örendiklerimin birazını yazayım
isterden örendiklerimin birazını yazayım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- soubi açısından fazla bişey değişmiyodur ..ama işin içinde seimei de var mangada ...(hiçte ritsuka nın tahmi ettiği gibi biri değilmiş),merak ettiğim için mangasına biraz göz gezridim...daha doğrusun son chapterlere ... nehallere düştüm yaw önüme ne çıksa okuyorum .
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Code Geass fena değil de, Lelouch karakteri abartı geldi.
- Spoiler:
- Yeteneği kazandığı gibi hiç şaşırmadan havaya girmesi felan biraz saçma. Hele ki o sesi nedir, bildiğiniz AYI gibi çıkıyor sesi. Öyle minik bir şeyden böyle gür bir ses... Chihuahua Lelouch. sdfsdf
Merak ettim deyip de kandırma bizi şimdi Zhenya
Sevdiğin için okumaya başlamış olmayasın hmmm ben biliyordum mangasında Seimei ağırlıklı bir şeyler olduğunu ama bana inatla spoiler vermedi okuyan arkadaşım o yüzden Sera yazarsan süper olacak burda öğrendiklerini....
O zaman ben Ritsuka olmak istiyorum
@Tensei
Code Geass da en sevdiğim varlık CC zaten çoğu karakter abartıdır o seri de normaldir bu da sonuçta izlediğin bir Mecha Voltran izlemiş birisi için Code Geass da izlenilen abartılar gayet doğal geliyor =D
Sevdiğin için okumaya başlamış olmayasın hmmm ben biliyordum mangasında Seimei ağırlıklı bir şeyler olduğunu ama bana inatla spoiler vermedi okuyan arkadaşım o yüzden Sera yazarsan süper olacak burda öğrendiklerini....
O zaman ben Ritsuka olmak istiyorum
@Tensei
Code Geass da en sevdiğim varlık CC zaten çoğu karakter abartıdır o seri de normaldir bu da sonuçta izlediğin bir Mecha Voltran izlemiş birisi için Code Geass da izlenilen abartılar gayet doğal geliyor =D
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben de merak ediyorum sera
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
35 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
35 sayfadaki 40 sayfası