AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

genel anime tartışma başlığı

+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters

36 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sonraki

genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Empty Geri: genel anime tartışma başlığı

Mesaj tarafından zhenya C.tesi 6 Haz. - 13:33

yok animesini izledikten sonra konu çok açıkta kalmıştı sonunu merak etmiştim ama en son 77. chapterde çıkmıştı ingilizce olarak ve hala devam ediyior. sadece son 10 chapterini okudum Smile ...

En son zhenya tarafından C.tesi 6 Haz. - 13:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 991
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Karisi10

genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Empty Geri: genel anime tartışma başlığı

Mesaj tarafından S.Tensei C.tesi 6 Haz. - 13:33

squaw demiş ki:
@Tensei
Code Geass da en sevdiğim varlık CC zaten çoğu karakter abartıdır o seri de normaldir bu da sonuçta izlediğin bir Mecha Voltran izlemiş birisi için Code Geass da izlenilen abartılar gayet doğal geliyor =D

C.C rules! O sevilmez mi yahu. Mükemmel bir karakter. Ama onda da biraz Ryuk havası sezdim. asdasd
Pizza muhabbeti çok güzel ama.
S.Tensei
S.Tensei
Hiraishin Manga
Hiraishin Manga

Erkek Mesaj Sayısı : 741
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Yoksu611

http://www.hiraishin.co.cc

Mesaj tarafından zhenya C.tesi 6 Haz. - 13:36

biraz death note biraz gundam wing (c.g. ın mecha kısmı bu seriyi ile benzerlikler taşıyo ) = code geass
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından lafolya C.tesi 6 Haz. - 13:37

sera myu demiş ki:soubinin aşkı olman için erkek değil ritsuka olman gerekiyor lol yoksa erkek kız herkes onun peşinde zaten
isterden örendiklerimin birazını yazayım

ah ah yaz yaa birde soruyormusun seracım. aşkolsun sana yaa ............ bendemi mangasına başlasam ........

@ zhenya gerçekten meraktan mı okudun lol lol
lafolya
lafolya
Süper Animeci
Süper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 943
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Uykum210

Mesaj tarafından Underfined C.tesi 6 Haz. - 13:38

Hajime No Ippo izleyen yokmu ya koca forumda Very Happy Kendimi yalnız hissettim bi an
Underfined
Underfined
animeso
animeso

Erkek Mesaj Sayısı : 556
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Delibo10

Mesaj tarafından zhenya C.tesi 6 Haz. - 13:42

Biliyodum böyle diyceğinizi Smile ...yalan yok anime güzeldi aslında shounen ai unsurlarını çıkartınca( benim açımdan yane ) ...tabi sadece ilk 3 bölüm için...Devamında pek bişey yoktu o açıtan oldukça soft tu ...Ve evet gerçekten meraktan okudum .... Very Happy
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından wiL- C.tesi 6 Haz. - 13:43

yok ama SDK izleyen var
Onimeno Kyo Very Happy
wiL-
wiL-
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 547
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Eglenc10

Mesaj tarafından Squaw C.tesi 6 Haz. - 13:43

S.Tensei demiş ki:
squaw demiş ki:
@Tensei
Code Geass da en sevdiğim varlık CC zaten çoğu karakter abartıdır o seri de normaldir bu da sonuçta izlediğin bir Mecha Voltran izlemiş birisi için Code Geass da izlenilen abartılar gayet doğal geliyor =D

C.C rules! O sevilmez mi yahu. Mükemmel bir karakter. Ama onda da biraz Ryuk havası sezdim. asdasd
Pizza muhabbeti çok güzel ama.

Zaten Death Note fazla sevmeyen biri olarak da ordaki favori karakterim di Ryuk en zeki karakter oydu seri de bence....

CC'yse zaten seslendirme olayı en çok yakışan karakterlerden birisiydi açıkçası ben izlerken o'nun olmadığı sahnelerde sıkıntı yaşadım bunu belirtmem gerek diyorum,karakterdeki derinlik ve de geçmiş yaşantısında yaşadığı olaylar hoşuma gitti diyebilirim CC en sevdiğim anime karakterleri arasında yerini çoktan almış ve de koruyacak olan bir kadın karakterdir Lulu'ya yaptığı her yorum ona yaptığı her laubali yaklaşım seriyi izlerken çok büyük bir keyif vermişti bana...

Pizza olayıysa tartışılmazdı zaten ama sanırım 2.sezondaki kostümleri benim daha çok hoşuma gidiyordu ki bazı net.de resimlerini yakaladım o kostüm tasarılarıyla yayınlansaydı seri kesinlikle şu an da CC en çok konuşulan karakterlerden birisi olurdu Smile

Yaşasın hione den sonra Zhenya'yla da Loveless konuşabilmek süper bir olay cheers

En son squaw tarafından C.tesi 6 Haz. - 13:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1051
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Kustah10

Mesaj tarafından zhenya C.tesi 6 Haz. - 13:44

Mibu-Kyo demiş ki:Hajime No Ippo izleyen yokmu ya koca forumda Very Happy Kendimi yalnız hissettim bi an
500 chapter okuduktan sonra animesine hiç bulaşmamaya karar vermiştim ...mangayı 500 lerde bırakmıştım şu an 860 larda falan ...

En son zhenya tarafından C.tesi 6 Haz. - 13:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından zhenya C.tesi 6 Haz. - 13:47

sdk da kötü yaw oda hemen hemen 300 chapter falandı ve konuyu öyle bi özet geçmişlerki animede ... mangadaki karakterlerin %80 animede yoktu
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından meyday C.tesi 6 Haz. - 13:47

@S.Tensei
Code Geass'la ilgili ilk defa Lelouch'un seslendirmesini beğenmeyen birini duydum. Benimse en beğendiğim özelliklerinden biridir. Bildiğim kadarıyla yılın ödüllerini de aldı bu konuda.
meyday
meyday
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1201
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Centil10

Mesaj tarafından wiL- C.tesi 6 Haz. - 13:49

zhenya demiş ki:sdk da kötü yaw oda hemen hemen 300 chapter falandı ve konuyu öyle bi özet geçmişlerki animede ... mangadaki karakterlerin %80 animede yoktu

mangasını okumamamış olmama rağmen bencede cok özetti anime
oldu-bitti
wiL-
wiL-
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 547
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Eglenc10

Mesaj tarafından Squaw C.tesi 6 Haz. - 13:50

Hiçbir seslendirme Chaos;Head deki ana karakterinki gibi olamaz adı neydi Takuma'mıydı unuttum onu izledikten sonra eminim diğer seslendirmeler göze batmayacaktır ki Lulu'nun ses tonlaması konusunda Meyday'e katılıyorum...

Çünkü tasarı Clamp olduğu için karakterlerin o şekilde erkek karakterlerin özellikle zayıf bir şekilde çizilmiş olması gayet doğal çünkü bu Clamp'ın tipik bir çizim özelliğidir...

En yakın zamanda senden Loveless yormlarını daha fazlaca bekliyorum Zhenya madem manga.sına başladın Razz
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından zhenya C.tesi 6 Haz. - 14:00

ben başlamıyim ona ya Smile yeni yeni reverse harem bişeylere başladım La Corda D'Oro secondo ,fushugi yuugi falan iyiyim böyle KIRMIZI GÜLÜCÜK hem sera başlıycakmış ...**aradan sıyrılmaya çalışır**
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Squaw C.tesi 6 Haz. - 14:07

Hmmm....Ben senden yorum istiyorum bir erkek gözüyle *Squ'dan zekice bakışlar* Razz

Biz kızlar arasında hep tartışıyoruz zaten bir erkek gözüyle hione.den sonra seni bekliyoruz konuya gerçi hione de baya konuştu saolsun özellikle zaten beni kırmayıp izlemesi ayrıca süperdi Razz

Ne kırmaması başının etini yersen izle izle diye başka seçenek kalmıyor ki karşıdakine hıhıh Dua et sen o baskılara maruz kalmadın Zhenya Razz

Neyse benim Kenshin.le randevum var geç kalmadan gideyim sns

Ama ben Ova.sındaki Kenshin.i tercih ederdm açıkçası serideki Kenshin hayallerimi yıktı o 4 bölümlük Ova.sındaki Kenshin nerde serideki Kenshin nerde ilk bölümde höng diye kaldım resmen seride ilk bölümü açınca genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 2mgvarl
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından S.Tensei C.tesi 6 Haz. - 14:11

meyday demiş ki:Bildiğim kadarıyla yılın ödüllerini de aldı bu konuda.

Bir fenomeniteye şahit oldun o halde. ( :
S.Tensei
S.Tensei
Hiraishin Manga
Hiraishin Manga

Erkek Mesaj Sayısı : 741
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Yoksu611

http://www.hiraishin.co.cc

Mesaj tarafından zhenya C.tesi 6 Haz. - 14:12

66. bölüme kadar tv serisi .. sonra 4 bölüölük ova en sonda filmi izliycen aslında...sıralamaya ova dan başlarsan sonuç kaçınılmaz ..ayrıca benim için gerçekten 10 puan ı hakeden sayılı animelerdendir o ova serisi ...
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından sera myu C.tesi 6 Haz. - 14:12

tamam örendiklerimden hatırladıklarımı yazıyorum
Spoiler:
ben c.c sevmiyorum
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2456
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Dagini10

Mesaj tarafından Underfined C.tesi 6 Haz. - 14:12

zhenya demiş ki:
Mibu-Kyo demiş ki:Hajime No Ippo izleyen yokmu ya koca forumda Very Happy Kendimi yalnız hissettim bi an
500 chapter okuduktan sonra animesine hiç bulaşmamaya karar vermiştim ...mangayı 500 lerde bırakmıştım şu an 860 larda falan ...

Valla 500 e iyi gelmişsin ben mangaya hiç bulaşmadım animesine de fazla ilgim yoktu bi 4-5 bölüm indiriyim beğenmessem devam etmem dedim şimdi 97.bölümdeyim hayatta herşey süprizlerle dolu işte Very Happy
Underfined
Underfined
animeso
animeso

Mesaj tarafından sera myu C.tesi 6 Haz. - 14:16

kensin çok iyidir ya öle demeyin ben sabah 6da kalkardım roninim için animax mı neydi kanal d de orda yayınlanırdı sonrada ghost buster başlardı ve hiç unutmadığım bi sahnedir ki yok böyle centilmenlik (utenayı bu genellemenin dışında tutuyorum lol ) oturmuş yemek yiyorlar kenshinin karşısındada kız var adam kenshine tabak atıyor kenshin farkediyor ama eğilmiyor çünkü eğilirse kızın yüzüne gelicek ve tabak kafasında patlıyor o yüzden tabaktı sanırım o kısımda yanılıyor olabilirm
sera myu
sera myu
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2456
Ruh Hali : genel anime tartışma başlığı - Sayfa 36 Dagini10

Mesaj tarafından zhenya C.tesi 6 Haz. - 14:21

kenshin kötü demedim ben sadece ova sı fazla güzel ,hatta aşmış derecede güzel bi anime olduğu için tv serisini ovadan sonra izlemenin sonucunda tv serisi göze okadar da iyi helmez dedim ...
not : bende bu kenshin in 66. bölüme kadar tr dublaj versiyonu vardı bi zamanlar format kurbanı oldu ... meneme
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Underfined C.tesi 6 Haz. - 14:30

Bende varda tr dublaj versiyonu Himura yı Yugi deki Joey nin seslendirdiği adam seslendirmiş tabi japoncaya nazaran kötü ama izlenebilecek bi durumda yani...
Underfined
Underfined
animeso
animeso

Mesaj tarafından zhenya C.tesi 6 Haz. - 14:37

japonca seslendirmesini yapan hanfendi saolsun Smile hastayım onun kaoru dono diyişine...
zhenya
zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Underfined C.tesi 6 Haz. - 14:55

Very Happy Zua Very Happy Bak tuttum bunu Kaour-Dono hiç gülesim yoktu...Gerçektende türkler karıştırmamış şaşırdım doğrusu aklıma gelmişken XD
Underfined
Underfined
animeso
animeso

Mesaj tarafından Squaw C.tesi 6 Haz. - 15:31

zhenya demiş ki:66. bölüme kadar tv serisi .. sonra 4 bölüölük ova en sonda filmi izliycen aslında...sıralamaya ova dan başlarsan sonuç kaçınılmaz ..ayrıca benim için gerçekten 10 puan ı hakeden sayılı animelerdendir o ova serisi ...

Bana önce 4 bölümlük Ova izlemelisin demişlerdi bilseydim senin söylediğin şekilde izlerdim kesinlikle =(

Sera ayrıca Kenshin için kötü demedim ben sanırım yanlış anlama olmuş sözlerimde ama o 4 bölümlük şah eser olan Ova izlenince (konu ve de süper finaliyle) bence tartışılmaz şu an efsane olan serilerimin arasında yer almıştır ama ordaki karizma Kenshin.i gördükten sonra serideki Kenshin hayal kırıklığı yaşatıyor biraz Ova.daki müzikler Ova.sındaki konuyla daha çok bağdaşıyor ayrıca da dediğim gibi şu an Ova.sındaki o soğuk ama insancıl,karamsar ama azimli,acımasız ama cesur Kenshin.i özlüyorum seriyi izlerken...

Bilmiyorum ama 4 bölümlük Ova.yı izledikten sonra hele ki o ilk bölüm ve de finaliyle ben de 10 puan.lık bir anime oldu yani 10 puan konusunda kesinlikle Zhenya sana katılıyorum,Kenshin devam diyorum randevu arası kaçamaktaydım sns
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

36 sayfadaki 40 sayfası Önceki  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sonraki

- Similar topics