Higurashi No Naku Koro Ni Rei -Tartışma-
+5
Unde®minE
Exile Falcon
CHOBiTS
gundamaster
WalkRie
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Higurashi No Naku Koro Ni Rei -Tartışma-
Higurashi No Naka Koro Ni Rei izleyen arkadaşların fikirlerini bekliyorum..
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Higurashi No Naku Koro Ni Rei -Tartışma-
- Spoiler:
- Son bölümle beraber Oyashiro-sama'nın reenkarnasyonunun Rika olduğunu
düşünürken birden annesinin çıkması beni şaşırttı. Ayrıca Rika'nın o
boyuttan çıkabilmek için vereceği karar gerçekten çok zor bir karar. Ya
annesini öldürüp içindeki parçayı alıp o boyutu terk edecek ya da orada
kalıp Rena'nın dediği gibi oradaki arkadaşlıklarını sağlamlaştıracak.
Çok zor bir karar bekliyor Rika'yı dördüncü bölümde.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Eh! Ben ilk sezonu bitirmemiştim
Ama beni en çok şaşırtan... Keichi'yi yaralayanın Mion olduğunu sanarken ileriki bölümlerde Shion olduğunu öğrenmemdi...
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
bende takip ediyorum ama Keichi olmayınca pek zevk alamıyorum işin aslı.4. bölümde fragmanda görünüyordu bakalım nasıl olcak.Sana katılıyorum düşüncelerinde.son bölümden ziyade son ovayı bekliyorum.Keichi Mion yakınlaşmasını.gundamaster demiş ki:
- Spoiler:
Son bölümle beraber Oyashiro-sama'nın reenkarnasyonunun Rika olduğunu
düşünürken birden annesinin çıkması beni şaşırttı. Ayrıca Rika'nın o
boyuttan çıkabilmek için vereceği karar gerçekten çok zor bir karar. Ya
annesini öldürüp içindeki parçayı alıp o boyutu terk edecek ya da orada
kalıp Rena'nın dediği gibi oradaki arkadaşlıklarını sağlamlaştıracak.
Çok zor bir karar bekliyor Rika'yı dördüncü bölümde.
İlk sezonu bitirmedin mi? O zaman enden bu ovayı izliyorsun? Başlı başına spoiler senin için.
Higurashi zaten şaşırtmacaları ile güzel bir seri.
Keichi ilk bölümde vardı ama şu an için yok belki son bölümde de olur Celal. Ben de o ve Mion arasında bişeyler bekliyoırum
Higurashi zaten şaşırtmacaları ile güzel bir seri.
Keichi ilk bölümde vardı ama şu an için yok belki son bölümde de olur Celal. Ben de o ve Mion arasında bişeyler bekliyoırum
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
3.sezon bende hayal kırıklığı oldu. Ben hala 1.sezondaki havayı arıyorum.Ama maalesef imkansız şu dönemden sonra.Umutlarımız Umineko'dan yana bakalım.
gundamaster demiş ki: Ben de o ve Mion arasında bişeyler bekliyoırum
- Spoiler:
- Son bölümün Daybreak oyunundan uyarlanan bir romantik komedi olacağı duyurulmuştu.Daybreak'in finalinde Mion Keichi'ye aşkını itiraf etmişti.Ama bu animeye nasıl yansıyacak bilmiyorum doğrusu
Ben bu 5 bölümlük ova'yı üçüncü sezon olarak pek değerlendirmiyorum Exile.Ayrı boyuttaki bir Rika hikayesi daha film yerine beş bölümlük ova yapmışlar. Zaten ilk bölümü çok geyikti. Şu üçüncü bölümü ile bir kıpraşma oldu. Son iki bölümle de yine olan olacak.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Ben hala 2.sezonun sonundaki kişiyle ilgili açıklamayı bekliyorum
- Spoiler:
- Rika'nın büyümüş hali sandığımız kişinin aslında Rika'nın hayatını yöneten her şeyin arkasındaki asıl kişi(cadı) olduğundan bahsedildi.Olayı ona nasıl bağlayacaklar merak ediyorum.Veya en azından bağlayacaklar mı? Her şeyi 17 gün içinde öğreneceğiz.4.Bölüm Dice Killing Chapter'ın sonu olacak.Son bölümse dediğim gibi romantik komedi olacak büyük ihtimalle
O kişiyi ben de çok merak etmekteyim.
- Spoiler:
- Belki de bağlantıyı Umineko ile yaparlar orada da bir cadı vardı sanırım. bire de Umineko serisinde higurashi'den bikaç karakter olacağını duymuştum ben de ama supporter olurlar yüksek ihtimal.
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Umineko direk cadıların hikayesi evet.Hatta 2 cadı var sanırım.Farklı olaylar ve karakterleri anlatacak olsa da Higurashi'nin göremediğimiz perde arkasına ışık tutacak.Higurashi'den supporter olarak da bir iki karakter görmemiz olası tabii.Ama bu saniyelik mi olur yoksa dakikalık mı bilinmez tabii
- Spoiler:
- 2.sezonun sonunda çıkan kadının Rika olmadığını duyunca aklıma sadece annesi gelmişti daha sonra annesinin saçları böyle değildir yahu deyip Umineko'daki Rika'ya benzeyen bir karakter daha var belki odur diye düşündüm çünkü Umineko va Higurahi arasında bir köprü bu ova. kesinlikle Umineko'daki Rika'ya benzeyen kızdır o..
Son bölümü heyecanla bekliyorum, böyle şeyler izlemeyeli uzun zaman olmuştu
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Lanet olsun... İlk sezonu bitrmeden bile Format atmak zorunda kaldım :'(
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Umineko'yu bilmiyorum da...
Rei'yi 3'e kadar izledim. Aslında coşku aldım ama öte yandan da biraz hayal kırıklığına uğradım.
Önceki sezonlarla karşılaştırırsak, 6/10 alır benden. Hoş, daha bir şey de görmedik.
Rei'yi 3'e kadar izledim. Aslında coşku aldım ama öte yandan da biraz hayal kırıklığına uğradım.
- Spoiler:
- Sıkçana gördüğümüz basit ve gereksiz diyaloglar hakimdi. bkz;
Rika; Yani ben o şeyi yok etmeden sen buraya gelemezsin...?
Hanyuu; Gelemem.
Rika; Senin buraya gelmen için o şeyi bulmam gerekiyor, doğru mu?
Hanyuu; Evet, doğru.
Arkadan Tensei; Çok zekisiniz siz ya... -_-
Aynı muhabbet tekrarlanıp durdu yani. Oradan kaybetti en başta. Gel gelelim, akışına. Yahu Rika iki-üç saniye aramadan anında buldu aradığı anahtarın annesi olduğunu. Destdur hani. Ayrıca annesinin öyle höp diye de kızını ciddiye alıp duygusallaşması da ayrı bir bug. "Kızım orada burada söyleme, gerçeklerden şüphelenirler" ayağına öyle bir hareket yaptığını biliyorum ama, gene de şak diye, Oyashiro-sama'nın reenkarnasyonu benim diyip sarılması biraz enteresan geldi. Umarım anahtar annesi değildir. Bir yanılgı felan çıkar. Hoşuma giden bir detay; Adı satoko sanırım, sarışın veledimizin yanlızken ne kadar mahçup ve bağlanma ihtiyacı yokken ne kadar zorba olabildiğini gördük. Bu basit bir şey. Ama her senarist böyle titiz değil ne yazık ki.
Ayrıca rika ikinci bölümün başında daha bisikletin pedalına basarken ölüm geliyorum demişti. Hatta bağırdı yani. Şaşırtsalardı keşke.
Önceki sezonlarla karşılaştırırsak, 6/10 alır benden. Hoş, daha bir şey de görmedik.
Evet, Satoko olayı gerçekten akıllıca. Ayrıca Satoko'yu bu kadar sevdiğim başka bir zamanı hatırlamıyorum; "Finish Her" -Tamam aslı Finish Him olabilir ama, lütfen..- Satoko !
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Uff ben de Nİ de 20.bölümü izledim...
TArtışmak siterdim ama REİ yazıo burda
TArtışmak siterdim ama REİ yazıo burda
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tartışacak yer buluruz sana Kordiseps ayıp ettin.Higurashi için her zaman yerimiz var.En kötü ihtimalle msn'imi vereyim sana bir sürü Higurashi'ci var burada
Tabi, bir sürü var. sdfs Biz buradayız kordi-chan ! *Tribünler coşar*
Şaka bir yana, sahiden bu konunun adında "Rei" yazısı kalkarsa bir çok arkadaşımız rahatlar. Ve umuyorum ki bu konu canlanır.
Ama şimdi denicektir ki, Rei'ye varmayan arkadaşın ya senin Rei'yle ilgili olan spoiler'ını açarsa Tensei-chan?!
Benim demek istediğim tüm animenin tartışılabilmesi. Yani kastettiğim, elemanlar seriyi sınırlamadan tartışabilsin değil.
P.S. Rei bir OVA serisi neticede. Herkes izlemek zorunda değil.
Şaka bir yana, sahiden bu konunun adında "Rei" yazısı kalkarsa bir çok arkadaşımız rahatlar. Ve umuyorum ki bu konu canlanır.
Ama şimdi denicektir ki, Rei'ye varmayan arkadaşın ya senin Rei'yle ilgili olan spoiler'ını açarsa Tensei-chan?!
Benim demek istediğim tüm animenin tartışılabilmesi. Yani kastettiğim, elemanlar seriyi sınırlamadan tartışabilsin değil.
P.S. Rei bir OVA serisi neticede. Herkes izlemek zorunda değil.
Eğer olurda Rei tartışılırsa kişi hangi seriden bahsettiğini belirtir mesajında ve sonra spoiler'ını açar yazmaya devam eder. Böyle olursa Rei'nin ana başlıktan kalkmasına ben de katılırım =)
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
4.bölümü az önce raw izledim.Baştan sona konuşmaydı.Rika yerinden bile kımıldamadı.
- Spoiler:
- Sanırım seri bitti devamı gelmez gibi geliyor bana.
22'sinde çıkacak sanıyordum ben de, haber verdiğin iyi oldu. Of konuşma mı, artık esner esner izlerim. Sırf bir sona ulaşabilmek için mi yoksa Umineko için mi çıkarıldı bu Ova anlayamadım, öyle izliyoruz sadece.
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Fazla spoiler vermek istemiyorum ama baştan sona konuşma hiçbir olay yok.Ama gelecek bölüm özette baya şenlik vardı.
Umarım son bölüm sıradan bölüm havası yaşatmaz da adam akıllı bir "son" görürüz.
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Rika biraz değişecek sanki bu dünyada, Satoko nun başına sandalyeyi indirmesi beni çok şaşırttı. O kıza da uyuz olmuştum gerçi...
arkadaşlar rei bölümlerini arıyorum 2 sezonuda indirdim. fakat bunu bulamıyorum tavsiye edebiliceğiniz bi yer warmı teşekkürler ......
zeytin- Mesaj Sayısı : 10
1 sayfadaki 1 sayfası