Savage Garden :3 Hajimemashite Minna-sama ^^ Bu sitedeki birinci yılımı doldurmam şerefine ^^
+12
bLue-Dragon
kordiseps
yuuki_cross
kanade
lantis
özz
Desire
Squaw
riflem@n
lafolya
scoutcrawler
savage garden
16 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Savage Garden :3 Hajimemashite Minna-sama ^^ Bu sitedeki birinci yılımı doldurmam şerefine ^^
Herkese selam
Aslında ben geçen sene üye oldum. Bu sitedeki birinci yılımı doldurmam sebebiyle, daha önce tanışmadığımız yeni arkadaşlara kendimi tanıtmak istiyorum :3
İsmim Aykut. Geçen sene 29 mayısta üye oldum sitemize. Sitemize diyorum çünkü herşeyiyle AMT'i kanıksadım; benim bir parçam haline geldi artık.
Nickim nerden geliyor? Savage Garden adlı bir Avusturalyalı müzik grubundan geliyor. Şarkılarını beğenerek dinliyorum ^^
Sitemizde ilk tanıştıklarım bedifeci, spartiate, lantis ve chobits idi ( hatırlamadığım varsa gomen gomen ) Bana bir kardeş gibi davrandılar ve birbirmizi çok sevdik. - en azından ben seviyorum xD -
Ben üye olduğumda sitemiz daha yeni açılmıştı ve çok samimiydi - hala öyle ve bu özelliğini çok seviyorum - hatta bir ara nazar boncuğu yerleştrimiştim siteye de yeri nerde unuttum xD
Ayrıca üye olduktan 2 ay sonra moderatörlük görevini aldım ve hala sürdürüyorum
Sitemizde yaptığım çeviri faaliyetlere gelince:
Kendim hakkında kısa kısa...
Aslında ben geçen sene üye oldum. Bu sitedeki birinci yılımı doldurmam sebebiyle, daha önce tanışmadığımız yeni arkadaşlara kendimi tanıtmak istiyorum :3
İsmim Aykut. Geçen sene 29 mayısta üye oldum sitemize. Sitemize diyorum çünkü herşeyiyle AMT'i kanıksadım; benim bir parçam haline geldi artık.
Nickim nerden geliyor? Savage Garden adlı bir Avusturalyalı müzik grubundan geliyor. Şarkılarını beğenerek dinliyorum ^^
Sitemizde ilk tanıştıklarım bedifeci, spartiate, lantis ve chobits idi ( hatırlamadığım varsa gomen gomen ) Bana bir kardeş gibi davrandılar ve birbirmizi çok sevdik. - en azından ben seviyorum xD -
Ben üye olduğumda sitemiz daha yeni açılmıştı ve çok samimiydi - hala öyle ve bu özelliğini çok seviyorum - hatta bir ara nazar boncuğu yerleştrimiştim siteye de yeri nerde unuttum xD
Ayrıca üye olduktan 2 ay sonra moderatörlük görevini aldım ve hala sürdürüyorum
Sitemizde yaptığım çeviri faaliyetlere gelince:
- ilk ortak çeviri faaliyetimiz olan I, My, Me & Strawberry Eggs'in 10 ve 11. bölümlerinin çevirisi,
- ikinci ortak çeviri faaliyetimiz ola Wolf and Spice'ın 6. bölüm çevirisi,
- Üçüncü ortak çeviri faaliyetimiz olan H2O ~FOOTPRINTS IN THE SAND~'ın 7. bölüm çevirisi
- Kendi çalışmam olan ve çeşitli sebeplerle uzun zamandır çeviremediğim ama kesinlikle bitireceğim Paradise Kiss - 1 - 2 - 3 çevirildi 4 yolda :3 ( spartiate tenk yü xD )
- Bir de Chocobo Fansub'da da kagen no tsuki'yi çeviriyorum ^^
Kendim hakkında kısa kısa...
- Sosyal bilgiler öğretmenliği 4. sınıfım artık
- Japonca öğreniyorum - ve hatta bu dönem İstanbul tiyatro şenlikleri için İstanbula gitmiştik klüpçe :3 Galata Kulesini gezerken 3 japon manitasıyla konuşmaya başladım aralıksız 15 dakika arkdaşlarım hayretler içinde izlediler ve bu yolda devam etmem gerektiğini söylediler ve ben de çok sevindüm ha bu arada japon manitaların her birnin yaş ortalaması 70 80 XD
- Hashi ile yemek yemekten çok zevk alıyorum xD tam 2 çift japonyadan arkdaşımın yolladığı hashim var :3
- Sevdiğim anime türleri: mecha, macera, bilim
- En sevdiğim animeler: Paradise Kiss, Nana, Hadashi no Gen, X TV, FullMetal Alchemist, Baccano!, Kof Another Day - ya en iyisi siz my animelisttime bakın xD
- http://myanimelist.net/animelist/SAVAGE
- Bu kadar yeter sanırım xD Atladığım şeyler olursa hemen ekleyeceğim xD Şimdilik
En son savage garden tarafından Çarş. 8 Tem. - 14:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Geri: Savage Garden :3 Hajimemashite Minna-sama ^^ Bu sitedeki birinci yılımı doldurmam şerefine ^^
tekrardan hoşgeldin diyeyim savage ben senin yokluğunda üye olanlardanım. umarım tanışır kaynaşır ve bol bol sohbet etme imkanı buluruz.
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Savage Garden :3 Hajimemashite Minna-sama ^^ Bu sitedeki birinci yılımı doldurmam şerefine ^^
https://animemangantr.yetkin-forum.com/sitemizin-amacy-f2/sitemizin-amacy-t37-10.htm
boncuk burda
bu arada yağız ben
tekrardan hoşgeldin diyeyim savage ben senin yokluğunda üye
olanlardanım. umarım tanışır kaynaşır ve bol bol sohbet etme imkanı
buluruz.
Sana da teşekkürler Lafolya. İsmin çok güzel anlamı ne çok merak ettim de ^^
Çok teşekkür ederim Yağız memnun oldum ^^
nice yıllara
ben Emre
gözünü seveyim nick uzun gelirse kısaltma olarak rifle yi kullan
ben Emre
gözünü seveyim nick uzun gelirse kısaltma olarak rifle yi kullan
riflem@n- Aktif üye
Ruh Hali :
Senin yokluğundan faydalanıp da siteye sızanlardan birisi de benim Aykut umarım yeni dostlukları da benimsersin sitedeki eski dostlukların gibi....
Aramıza hoşgeldin değil de yeniden aramızda bulunmana sevindim...
Umarım güzel paylaşımlarda sohbet etmek,güzel dostluklar içerisinde görüşmek dileğimle...
Yeni yaşın kutlu olsun forumdaki ^__^
Ben de Itır...
Aramıza hoşgeldin değil de yeniden aramızda bulunmana sevindim...
Umarım güzel paylaşımlarda sohbet etmek,güzel dostluklar içerisinde görüşmek dileğimle...
Yeni yaşın kutlu olsun forumdaki ^__^
Ben de Itır...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Rıffıl-san - riflem@n merak etme bu sitede en güzel nick kısaltmalarını yapanlardan biriyim xD ve teşekkür ederim ^^
Squaw - Itır hajimemasihte ^^ Sanıyorum bu siteye üye olmakla ne iyi ettim dediğini duyuyor gibiyim ^^
Squaw - Itır hajimemasihte ^^ Sanıyorum bu siteye üye olmakla ne iyi ettim dediğini duyuyor gibiyim ^^
sitedeki 1. yılın kutlu olsun Aykut, nice senelere!!
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkür ederim Desire ve özz ^^ Umarım bir dahaki site buluşmasında ben de olurum :3
umarım
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
inan çok matrak geçecek xD
savage garden demiş ki:
Evet kesinlikle doğru bir ses duyuyorsun ^__^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tekrar görüşmek çok mutlu etti beni, biliyorsun bende 6 aydır yoktum, yani durumumuz aynı sayılır. tekrardan hoşgeldin
nice 1 senelere diyelim o zaman
ben de maide, en yenilerdenim, umarım senin gibi olurum
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkürler lantis ^^ Senin de tezkereni alıp sağsağlim döndüğünü bilmek çok güzel ^^ darısı diğer asker kardeşlerimize inşallah ^^
kanade demiş ki:nice 1 senelere diyelim o zaman
Memnun oldum. Merak etme burası tam senin yerin ^^
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ahha çok teşekkürler Ezgi-kun :3 yukkisama da diyebilirm sana xD evet burası harika bir yer maşallah diyelim :3
BEn de Cihat! Kordi diyebilirsin!
Cardcaptor Sakura ararken buldum buraları...
YAlnız ANT yazmışsın...
Sitenin adı aniNemangantr deil ki!
Cardcaptor Sakura ararken buldum buraları...
YAlnız ANT yazmışsın...
Sitenin adı aniNemangantr deil ki!
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
o doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim Cihat ^^ Tanıştığıma memnun oldum :3
Aykut biraz ciddi yazıcam o yüzden kişisel algılama bu yazıklarımı.
Şimdi Aykut amacın güzel bir şey ama kendini ikinci bir kez tanıtmana hiç mi hiç gerek yok gereksizdi. Burada bazı kişiler bilir ben bir sürü anime formunda bulundum bulunuyorum. Forumların açılışına çöküşüne herşeyine tanık olmuş belkide kıdemli diyebileceğin biriyim artık. Bazı sitelerde vardı tabi anime sitesi gereksiz konularla dolup o site yıkıma uğradı. Bir anime sitesinde herşey konuşulur ama herşeyin tabiki dozu olmalı. Diğer üyelerede örnek olmalıyız. Yoksa hepimiz böyle konu açarsak çoğu üyede açar anime sitesinden çıkmış oluruz ozaman.Yoksa bizim sonumuzda yıkım olabilir. Umarım beni anlıyorsundur. Tekrar söylüyorum bu sana kişisel değildi sadece bunu belirtmek istedim. Son zamanlarda konu dışına fazla yönelmemizde cabası olduğu için olabilir. Seni iyiki tanımışım Aykut iyi arkadaşlarımdan birisin
Şimdi Aykut amacın güzel bir şey ama kendini ikinci bir kez tanıtmana hiç mi hiç gerek yok gereksizdi. Burada bazı kişiler bilir ben bir sürü anime formunda bulundum bulunuyorum. Forumların açılışına çöküşüne herşeyine tanık olmuş belkide kıdemli diyebileceğin biriyim artık. Bazı sitelerde vardı tabi anime sitesi gereksiz konularla dolup o site yıkıma uğradı. Bir anime sitesinde herşey konuşulur ama herşeyin tabiki dozu olmalı. Diğer üyelerede örnek olmalıyız. Yoksa hepimiz böyle konu açarsak çoğu üyede açar anime sitesinden çıkmış oluruz ozaman.Yoksa bizim sonumuzda yıkım olabilir. Umarım beni anlıyorsundur. Tekrar söylüyorum bu sana kişisel değildi sadece bunu belirtmek istedim. Son zamanlarda konu dışına fazla yönelmemizde cabası olduğu için olabilir. Seni iyiki tanımışım Aykut iyi arkadaşlarımdan birisin
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Ahha tabi sen de haklısın blucuğum. amacım sadece burdaki birinci senemi arkadaşlarım olan sizlerle paylaşmak ve yeni üye olan arkadaşlarımıza kendim tanıtmaktı. Eğer kusurum varsa affola ^^
Savage-san okairi.
Gerekli mercilerdeki kişiler eğer gerekli görürlerse gereken adımı atacaklardır. Sitenin bekasını düşünüyor olmak tabi ki iyi bir davranıi ve herkesin aynı hassasiyeti elinden geldiğince göstermesi gerekir. Ama madem ki burası büyük bir aile, o zaman herşey kompanse edilebilir. Karamsar olmak moral bozmaktan başka bir işe yaramaz diye değerlendiriyorum.
bLue-Dragon demiş ki:Aykut biraz ciddi yazıcam o yüzden kişisel algılama bu yazıklarımı.
Şimdi Aykut amacın güzel bir şey ama kendini ikinci bir kez tanıtmana hiç mi hiç gerek yok gereksizdi. Burada bazı kişiler bilir ben bir sürü anime formunda bulundum bulunuyorum. Forumların açılışına çöküşüne herşeyine tanık olmuş belkide kıdemli diyebileceğin biriyim artık. Bazı sitelerde vardı tabi anime sitesi gereksiz konularla dolup o site yıkıma uğradı. Bir anime sitesinde herşey konuşulur ama herşeyin tabiki dozu olmalı. Diğer üyelerede örnek olmalıyız. Yoksa hepimiz böyle konu açarsak çoğu üyede açar anime sitesinden çıkmış oluruz ozaman.Yoksa bizim sonumuzda yıkım olabilir.
Gerekli mercilerdeki kişiler eğer gerekli görürlerse gereken adımı atacaklardır. Sitenin bekasını düşünüyor olmak tabi ki iyi bir davranıi ve herkesin aynı hassasiyeti elinden geldiğince göstermesi gerekir. Ama madem ki burası büyük bir aile, o zaman herşey kompanse edilebilir. Karamsar olmak moral bozmaktan başka bir işe yaramaz diye değerlendiriyorum.
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
Selammm bende yeni kaydoldum.İnşallah 1.yıllımı doldurabilirim.Bu arada adım Melodi.
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Hajimemashite !!
» Tennis no Ouji-sama'ya yeni bir OVA geliyor
» Selamm Minna
» Konnichi Wa Minna ..
» [Anianka]Red Garden
» Tennis no Ouji-sama'ya yeni bir OVA geliyor
» Selamm Minna
» Konnichi Wa Minna ..