Savage Garden :3 Hajimemashite Minna-sama ^^ Bu sitedeki birinci yılımı doldurmam şerefine ^^
+12
bLue-Dragon
kordiseps
yuuki_cross
kanade
lantis
özz
Desire
Squaw
riflem@n
lafolya
scoutcrawler
savage garden
16 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Savage Garden :3 Hajimemashite Minna-sama ^^ Bu sitedeki birinci yılımı doldurmam şerefine ^^
Blackhdyra yorumun için teşekkür ederim ^^
hahha ismin çok güzel Melodi ^^ Benim de ilkokulda Melodi diye arkadaşım vardı onu aklıma getirdin ^^ Senin de nie seneler burda olman dileğiyle ^^
hahha ismin çok güzel Melodi ^^ Benim de ilkokulda Melodi diye arkadaşım vardı onu aklıma getirdin ^^ Senin de nie seneler burda olman dileğiyle ^^
Geri: Savage Garden :3 Hajimemashite Minna-sama ^^ Bu sitedeki birinci yılımı doldurmam şerefine ^^
Demek Melodi-chan sensin
1. yılın kutlu olsun savage, nice yıllara seni forumda görebiliriz moderator olarak umarım ^^ Çok tanışmışlığımız yok zaten, senden sonra üye olmuşum bariz belli oluyor normaldir... Az bir muhabbetimiz olmuştur ama o kadar da abartmayayım tabi Neyse, tekrar "hoşgeldin"
1. yılın kutlu olsun savage, nice yıllara seni forumda görebiliriz moderator olarak umarım ^^ Çok tanışmışlığımız yok zaten, senden sonra üye olmuşum bariz belli oluyor normaldir... Az bir muhabbetimiz olmuştur ama o kadar da abartmayayım tabi Neyse, tekrar "hoşgeldin"
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkür ederim underciğim ^^
Şarap misali diyorsunuz yani Nice güzel seneler dilerim.
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
Çok teşekkür ederim motti-kun :3
Teşekkürler evet Melodi-Chan benim :yuy:Blackhdyra yorumun için teşekkür ederim ^^
Sora Kaze- Isınan üye
Ruh Hali :
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Hajimemashite !!
» Tennis no Ouji-sama'ya yeni bir OVA geliyor
» Selamm Minna
» Konnichi Wa Minna ..
» [Anianka]Red Garden
» Tennis no Ouji-sama'ya yeni bir OVA geliyor
» Selamm Minna
» Konnichi Wa Minna ..