AnimeOu Fansub 11.09.2009
+49
S.Tensei
baris777777
jidoshie
SeRKaN
Mahlas_Kafkef
yuuki_cross
Katsura
SPAWN-TheUndead
Desire
tujo
new_cellie
cynthia
jinxleus
ozman
Saiyo
Lyzard
Shinonome
duktak
stratospheregirl
TooFun
HellAngel
Ranka Lee
hione
SheaN
Yaser
özz
4sprz
Underfined
bLue-Dragon
savage garden
anqelus
kisuke
bonjour
edemirci44
Darkcity87
AnTiOkSiDaN
bluetear
lantis
Susano'o
ecursed
sakura hime
spartiate
lafolya
mavilynx
CHOBiTS
meyday
sera myu
ademania
Merhak
53 posters
3 sayfadaki 23 sayfası
3 sayfadaki 23 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Geri: AnimeOu Fansub 11.09.2009
güncelleme için teşekkürler merhak....
senin çevirin ne zaman geliyor. merakla bekliyorum...
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
teşekkürler güncellemeler için
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Valla Lafolya onu biraz erteledim. Su an cok yogun oldugum icin biraz rahatlayip o projeyle tamamen ilginlenmek icin. Ama yakinda baslicam insallah ...lafolya demiş ki:güncelleme için teşekkürler merhak....
Cobra Ova Time Drive 2. bölüm eklenerek seri bitirilmistir. Darisi yeni Tv serisine insallah ..
Ayrica NAruto MAnga 454 de eklenmistir.
Ayrica NAruto MAnga 454 de eklenmistir.
Bende Merhak Cobra'yı bugün yarın verir diyordum, işte gelmiş
Çok teşekkürler
Çok teşekkürler
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Valla bitirince ilk aklimada sen geldin hemen. Dedim simdi Meyday epey sevinir ...meyday demiş ki:Bende Merhak Cobra'yı bugün yarın verir diyordum, işte gelmiş
Çok teşekkürler
sevinmezmiyim... ellerine sağlık, afiyetle izliyorum
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Soul Eater 39. Bölüm
Koi Kaze 3. Bölüm
Trinity Blood 13. bölüm eklenmistir.
Koi Kaze 3. Bölüm
Trinity Blood 13. bölüm eklenmistir.
gün biter güncellemeleriniz bitmez teşekkürler
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Soul Eater gelmiş yine teşekkürler
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
Eveeet. Gecenin bu saatinde güzel bir gelismeyi sizlere aktarayim bari. Daha önce benim yapmayi planladigim ama yogunluktan dolayi firsatini bulamadigim Eureka 7 fansub yapma projesini encoderlerimizden Keseros yakinda baslatiyor. Altyazilar icin ilk iki bölüm Ademania nin geri kalani icinde Sylar 54 ün cevirileri kullanilacaktir. Serinin Fansub yapilmasi icin cevirilerini kullanmamiza izin verdikleri icin kendilerine tesekkürler. Encodeler icin Bluray videolar kullanacak ama 1280x720 cözünürlükte verecegiz videolari herkesin izleyebilmesi icin. Sanirim bir hafta icinde karaoke calismalarini bitirip ilk bölümü sunacaktir. Seri ile ilgilenen arkadaslara duyurulur.
Zamanlama kötü oldu, çoğunu indirmiş bulunuyorum.
Çalışmalarınızda başarılar. ^^
Çalışmalarınızda başarılar. ^^
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Güncelleme için teşekkürler.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Merhak demiş ki:Eveeet. Gecenin bu saatinde güzel bir gelismeyi sizlere aktarayim bari. Daha önce benim yapmayi planladigim ama yogunluktan dolayi firsatini bulamadigim Eureka 7 fansub yapma projesini encoderlerimizden Keseros yakinda baslatiyor. Altyazilar icin ilk iki bölüm Ademania nin geri kalani icinde Sylar 54 ün cevirileri kullanilacaktir. Serinin Fansub yapilmasi icin cevirilerini kullanmamiza izin verdikleri icin kendilerine tesekkürler. Encodeler icin Bluray videolar kullanacak ama 1280x720 cözünürlükte verecegiz videolari herkesin izleyebilmesi icin. Sanirim bir hafta icinde karaoke calismalarini bitirip ilk bölümü sunacaktir. Seri ile ilgilenen arkadaslara duyurulur.
bu habere çok sevindim merhak merakla bu seriyi bekliyordum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Valla cocuklugumdan sonra pek (hatta hic) mecha serilere bakmadim. Ama bu seriyi ben de takip etmeyi düsünüyorum. Sanirim kendi adima bir tabuyu yikacagim ...sakura hime demiş ki:Merhak demiş ki:Eveeet. Gecenin bu saatinde güzel bir gelismeyi sizlere aktarayim bari. Daha önce benim yapmayi planladigim ama yogunluktan dolayi firsatini bulamadigim Eureka 7 fansub yapma projesini encoderlerimizden Keseros yakinda baslatiyor. Altyazilar icin ilk iki bölüm Ademania nin geri kalani icinde Sylar 54 ün cevirileri kullanilacaktir. Serinin Fansub yapilmasi icin cevirilerini kullanmamiza izin verdikleri icin kendilerine tesekkürler. Encodeler icin Bluray videolar kullanacak ama 1280x720 cözünürlükte verecegiz videolari herkesin izleyebilmesi icin. Sanirim bir hafta icinde karaoke calismalarini bitirip ilk bölümü sunacaktir. Seri ile ilgilenen arkadaslara duyurulur.
bu habere çok sevindim merhak merakla bu seriyi bekliyordum
Merhak demiş ki:Eveeet. Gecenin bu saatinde güzel bir gelismeyi sizlere aktarayim bari. Daha önce benim yapmayi planladigim ama yogunluktan dolayi firsatini bulamadigim Eureka 7 fansub yapma projesini encoderlerimizden Keseros yakinda baslatiyor. Altyazilar icin ilk iki bölüm Ademania nin geri kalani icinde Sylar 54 ün cevirileri kullanilacaktir. Serinin Fansub yapilmasi icin cevirilerini kullanmamiza izin verdikleri icin kendilerine tesekkürler. Encodeler icin Bluray videolar kullanacak ama 1280x720 cözünürlükte verecegiz videolari herkesin izleyebilmesi icin. Sanirim bir hafta icinde karaoke calismalarini bitirip ilk bölümü sunacaktir. Seri ile ilgilenen arkadaslara duyurulur.
bu ama bu bana yapılırmı yaaa. daha dün indirmesini bitirdim yaa. ne kadar şansız bir insanım..mecha izleyeceğim ilk seri olucak..
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ben full hd izlemeyi düşünüyordum bu kadar çok bölümü olan bir animeyi rapiden indirmek benim için işkence olur torrent veya alternatifler sunulursa ancak indirebilirim bu arada 1280x720 bu anime için pek uygun olmaz çünkü 16/9 yani geniş ekran değil 1280x960 daha uygun olacaktır belki biliyorsunuzdur ama çalışmalar başlamadan hatırlatayım dedim.Merhak demiş ki:Eveeet. Gecenin bu saatinde güzel bir gelismeyi sizlere aktarayim bari. Daha önce benim yapmayi planladigim ama yogunluktan dolayi firsatini bulamadigim Eureka 7 fansub yapma projesini encoderlerimizden Keseros yakinda baslatiyor. Altyazilar icin ilk iki bölüm Ademania nin geri kalani icinde Sylar 54 ün cevirileri kullanilacaktir. Serinin Fansub yapilmasi icin cevirilerini kullanmamiza izin verdikleri icin kendilerine tesekkürler. Encodeler icin Bluray videolar kullanacak ama 1280x720 cözünürlükte verecegiz videolari herkesin izleyebilmesi icin. Sanirim bir hafta icinde karaoke calismalarini bitirip ilk bölümü sunacaktir. Seri ile ilgilenen arkadaslara duyurulur.
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
Darkcity87 demiş ki:Ben full hd izlemeyi düşünüyordum bu kadar çok bölümü olan bir animeyi rapiden indirmek benim için işkence olur torrent veya alternatifler sunulursa ancak indirebilirim bu arada 1280x720 bu anime için pek uygun olmaz çünkü 16/9 yani geniş ekran değil 1280x960 daha uygun olacaktır belki biliyorsunuzdur ama çalışmalar başlamadan hatırlatayım dedim.Merhak demiş ki:Eveeet. Gecenin bu saatinde güzel bir gelismeyi sizlere aktarayim bari. Daha önce benim yapmayi planladigim ama yogunluktan dolayi firsatini bulamadigim Eureka 7 fansub yapma projesini encoderlerimizden Keseros yakinda baslatiyor. Altyazilar icin ilk iki bölüm Ademania nin geri kalani icinde Sylar 54 ün cevirileri kullanilacaktir. Serinin Fansub yapilmasi icin cevirilerini kullanmamiza izin verdikleri icin kendilerine tesekkürler. Encodeler icin Bluray videolar kullanacak ama 1280x720 cözünürlükte verecegiz videolari herkesin izleyebilmesi icin. Sanirim bir hafta icinde karaoke calismalarini bitirip ilk bölümü sunacaktir. Seri ile ilgilenen arkadaslara duyurulur.
Simdi olay su elimizdeki videolar 1440x1080 ve bunlarda 1980x1080 e es deger o yüzden 1280x720 ye göre uygulanabilir.
Burda söyle bir düzeltme yapayim ama, videolarin orjinali 4/3 müs bunu yeni ögrendim o yüzden sen de haklisin. Eger 16/9 olupta 1440x1080 olsaydi benim dedigimde olacakti. Neyse sonucta orjinal video boyutuna göre bir sekil yapicaz artik.
En son Merhak tarafından Çarş. 8 Tem. - 19:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Valla üzüldüm simdi lafolya keske dün aciklasaydim projeyi . Neyse sonucta 195mb boyutta verecegiz her bölümü yani tek part rapidden. Istersen fansub olarakta indirirsin.lafolya demiş ki:Merhak demiş ki:Eveeet. Gecenin bu saatinde güzel bir gelismeyi sizlere aktarayim bari. Daha önce benim yapmayi planladigim ama yogunluktan dolayi firsatini bulamadigim Eureka 7 fansub yapma projesini encoderlerimizden Keseros yakinda baslatiyor. Altyazilar icin ilk iki bölüm Ademania nin geri kalani icinde Sylar 54 ün cevirileri kullanilacaktir. Serinin Fansub yapilmasi icin cevirilerini kullanmamiza izin verdikleri icin kendilerine tesekkürler. Encodeler icin Bluray videolar kullanacak ama 1280x720 cözünürlükte verecegiz videolari herkesin izleyebilmesi icin. Sanirim bir hafta icinde karaoke calismalarini bitirip ilk bölümü sunacaktir. Seri ile ilgilenen arkadaslara duyurulur.
bu ama bu bana yapılırmı yaaa. daha dün indirmesini bitirdim yaa. ne kadar şansız bir insanım..mecha izleyeceğim ilk seri olucak..
istemezmiyim merhak. birde soruyor tabiki indirip birde fansub izlerim
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
3 sayfadaki 23 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
3 sayfadaki 23 sayfası