Fate stay night-Curtain Raiser Eclipse
+3
edemirci44
Exile Falcon
yuuki cross
7 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Fate stay night-Curtain Raiser Eclipse
geçnenlerde Fate stay night-Curtain Raiser Eclipse diye bir video buldum 6 dk lık videoda animeden görüntüler var ayrıca animede olmayan görüntüler var animedende var mesela berseker ve archer ın mezarlıkta bi dövüşleri var animede böyle birşey yoktu sonlara doğru taiga(öğretmen olan) fate/stay night ın playstation oyununu oynuyo coming soon diyor sonunda bilenler acaba videonun devamı varmı ? yanlışsam özür dilerim
yuuki cross- Isınan üye
Ruh Hali :
Geri: Fate stay night-Curtain Raiser Eclipse
Oyun trailerı falan olmasın o dediğin
Bencede..Dergide tanıtım kısmın hazırlarken youtubede karşılaşmıştım.Hatta onu eklemiştim video olarak.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
galiba trailer animede olmayan önceden olan animede gösterilmeyen bölümler vardı oyuna niye koysunlar ki diye düşündüm ama trailer galiba size zahmet verdim özür dilerim fakat kafama takılıyodu
yuuki cross- Isınan üye
Ruh Hali :
Oyuna koymaları doğal çünkü Fate zaten oyun uyarlaması Ve anime çok çok eksik oyununa göre. animesinde olmayan o kadar çok şey varki oyununda saymakla bitmez. Ben de oynamış değilim ama etrafımda yeteri kadar Fate manyağı var oradan bilyiorum
üzüldüm ! fate in devamı niteliğinde bişeyler gelebilirdi halbuki. konu gayet müsaitti
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
O trailer tamamen Fate Stay Night'ın animesi için hazırlanmıştır.Anime çıkmadna önce yayınlanıyordu.Bende devam etmesini istiyorum ama sanmıyorum.FSN nin iki farklı oyunu daha var.Fate Zero ilki FSN den önceki savaşı anlatıyor buda demek oluyorki iki tane tanıdık savaşçı ve usta görebileceğiz sadece.Diğeride Fate hollow Ataraxia buda FSN den sonraki 6 ayı anlatıyor.Bunu bende anlamadım aslında kutsal kase yok olunca savasında bitmesi gerekiyor burda nasıl bir senaryo oluşturmuşlar merak ediyorum.
FSN oyununu oynamıştım ben.3 farklı senaryosu var zart zurt birsürü farklı olay gerçekleşiyor hatta saberi kendi ellerimizle öldürüp rider bizim servantımız olma gibi bir durum bile söz konusu.çok detaylı ve farklı yönlere giden bir senaryoya sahip yani.Sakura- Angra Mainyu arasında birşeyler dönüyor ve sakura kötüye dönüşüyor,saberi dark oluyor,berserker dark oluyor,Archer bize kolunu veriyor bir kolumuz onun kolu oluyor öyle savaşıyoruz falan bin çeşit şeyi var.-Sadece Heaven's Feel senaryosunu anlatıyorum,diğer 2si böyle değil taibki daha farklı-.içinden bir tanesi olma ihtimali var.
Fate Hollow Ataraxia hikayesi biraz daha farklı.FSNde belirtilmişti Lancerin gerçek master'ı kirei olmadıgı.Bunun gerçek master'ı çıkıyor işte.Avenger falan var yanlışlıkla çağrılmış 8. servant,olaylar garip bi şekilde gelişiyor ve en sonunda shirou ile bu master zamanda geriye gitmiş gibi 5. kutsal kase savaşının 4. gününe gidiyor.fakat ölselerde yaşasalarda 4 gün geçtikten sonra yine kutsal kase savaşının 4. günü olarak uyanıyorlar.Bu sonsuz 4 günü çözmeye çalışıyorlar basitçe hikayesi.5. kutsal savaşının zamanında farklı bir konuda geçsede tüm eski servantlar falan görülüyormuş.
Not;Arkadaşlar ben FSN oyununu oynadım sadece,hollow ataraxia sadece internette araştırmalarım sonucu bildigim kadarıyla.Yanlış olabilir o yani.fakat yüzde 90-95 oranında dogru oldugunu düşünüyorum.
FSN zeroyu anlatmaya gerek yok zaten,mangasıda var sanırım.Şu meşhur Shirounun babası,kirie falan savaşını ele alıyor.İlya'nın annesini görüyoruz falan.
Fate Hollow Ataraxia hikayesi biraz daha farklı.FSNde belirtilmişti Lancerin gerçek master'ı kirei olmadıgı.Bunun gerçek master'ı çıkıyor işte.Avenger falan var yanlışlıkla çağrılmış 8. servant,olaylar garip bi şekilde gelişiyor ve en sonunda shirou ile bu master zamanda geriye gitmiş gibi 5. kutsal kase savaşının 4. gününe gidiyor.fakat ölselerde yaşasalarda 4 gün geçtikten sonra yine kutsal kase savaşının 4. günü olarak uyanıyorlar.Bu sonsuz 4 günü çözmeye çalışıyorlar basitçe hikayesi.5. kutsal savaşının zamanında farklı bir konuda geçsede tüm eski servantlar falan görülüyormuş.
Not;Arkadaşlar ben FSN oyununu oynadım sadece,hollow ataraxia sadece internette araştırmalarım sonucu bildigim kadarıyla.Yanlış olabilir o yani.fakat yüzde 90-95 oranında dogru oldugunu düşünüyorum.
FSN zeroyu anlatmaya gerek yok zaten,mangasıda var sanırım.Şu meşhur Shirounun babası,kirie falan savaşını ele alıyor.İlya'nın annesini görüyoruz falan.
En son AkumA tarafından Çarş. 15 Tem. - 15:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası