selam
2 posters
AnimeManganTR :: ANİME BÖLÜMÜ :: Anime Fansub ve Türkçe Altyazı :: Fansub-Çeviri Yardım :: Fansub Yardım
1 sayfadaki 1 sayfası
selam
selam arkadaşlar sizden bir ricam olacak.........
tablo halinde screenshot nasıl yapılır ve foruma naasıl konulur........
şimdiden teşekkürler.......
McCrayx........
tablo halinde screenshot nasıl yapılır ve foruma naasıl konulur........
şimdiden teşekkürler.......
McCrayx........
Geri: selam
Screenshot derken bir animeden, normal ekrandan falan mı?
En basit yöntem klavyede PrintScreen tuşuna basmak, Paint programını açıp Ctrl+V yapmak, yapılacak ekstra bir ayar varsa yapıp resmi kaydetmek. Jpeg formatını tavsiye ederim.
Sonra resim www.imageshack.us adresine yüklenir. Yükledikten sonra açılan sayfada "hotlink for forums" linki seçilir. Foruma yapıştırılır. [URL] etiketkeri silinir. Sadece [IMG][/IMG] etiketleri ve ikisinin arasındaki link kalır. Böylece resim foruma koyulmuş olur.
Tablodan ne kastettiğini anlayamadım.
Yeni sitemize bekleriz. Orada yardımı daha kısa sürede bulabilirsin:
www.animemangatr.com
En basit yöntem klavyede PrintScreen tuşuna basmak, Paint programını açıp Ctrl+V yapmak, yapılacak ekstra bir ayar varsa yapıp resmi kaydetmek. Jpeg formatını tavsiye ederim.
Sonra resim www.imageshack.us adresine yüklenir. Yükledikten sonra açılan sayfada "hotlink for forums" linki seçilir. Foruma yapıştırılır. [URL] etiketkeri silinir. Sadece [IMG][/IMG] etiketleri ve ikisinin arasındaki link kalır. Böylece resim foruma koyulmuş olur.
Tablodan ne kastettiğini anlayamadım.
Yeni sitemize bekleriz. Orada yardımı daha kısa sürede bulabilirsin:
www.animemangatr.com
AnimeManganTR :: ANİME BÖLÜMÜ :: Anime Fansub ve Türkçe Altyazı :: Fansub-Çeviri Yardım :: Fansub Yardım
1 sayfadaki 1 sayfası