portakalyolu (Bu siteyi es geçmeyin)
+26
meyday
SheaN
özz
Deddo
demokan36
digigirl
bonjour
Mss. Pretty Queen
bLue-Dragon
bluetear
muhtesemmatrix
sakura hime
sera myu
Engel
Servet
Hitokiri
Shiniko
ozman
resurgam
Misafir
CHOBiTS
RoMe
Exile Falcon
spartiate
mavilynx
edemirci44
30 posters
9 sayfadaki 11 sayfası
9 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Geri: portakalyolu (Bu siteyi es geçmeyin)
Hadi canım sende
Ben senden önce bitirip yorum yazarım
Ben senden önce bitirip yorum yazarım
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben de sola' da son 3 bölümü bekliyorum enson 6yı izledim sanırım çeviri tamamlandığında tekrar 1den başlayıp izlicem. biran önce çevrilir umarım
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sola için merak etmeyin arkadaşlar. Urusei Yatsura, Ranma 1/2 ilk 4 bölümden sonra sırası ile Portakal Yolu, Haruhi Suzumiya, Sola, Azumanga Daioh, Lucky Star, Piano, Myself ; Yourself'den güncelleme olacak.
City Hunter Sezon 1, Mahou no Tenshi Creamy Mami ve isteklerden biri olan Shoujo Kakumei Utena'yı gelecek çeviri proje listemize kattık. Shoujo Kakumei Utena ve Mahou no Tenshi Creamy Mami konusunda yardımları için Aykut 'Hitokiri' Duman arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Bu arada hepsinden önemlisi, Haruhi severler için Bamboo Leaf Rhapsody Türkçe çevirisini bir kaç gün içinde indirip seyrediyor olacaksınız. Size bu konuda söz veririm. Yeni bölüm için yardımlarından dolayı Exile Falcon kardeşimize teşekkür ederim.
Bir sonraki mesajı sanırım grubumuza yeni katılan üyelerimizden biri olan Ovan arkadaşımız yazacak.
Sevgilerle
City Hunter Sezon 1, Mahou no Tenshi Creamy Mami ve isteklerden biri olan Shoujo Kakumei Utena'yı gelecek çeviri proje listemize kattık. Shoujo Kakumei Utena ve Mahou no Tenshi Creamy Mami konusunda yardımları için Aykut 'Hitokiri' Duman arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Bu arada hepsinden önemlisi, Haruhi severler için Bamboo Leaf Rhapsody Türkçe çevirisini bir kaç gün içinde indirip seyrediyor olacaksınız. Size bu konuda söz veririm. Yeni bölüm için yardımlarından dolayı Exile Falcon kardeşimize teşekkür ederim.
Bir sonraki mesajı sanırım grubumuza yeni katılan üyelerimizden biri olan Ovan arkadaşımız yazacak.
Sevgilerle
En son Servet tarafından Cuma 22 Mayıs - 8:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Bugünün en güzel haberi bu oldu . Çok teşekkürler.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ha ne dicemi şaşırdım gerçekten beni daha mutlu edebilecek bi haber veremezdiniz bikaç dakka bi şey yazamadım zaten utena çevriliyormu yani sonunda ahaha çooooook mutlu oldum salak gibi sırıtıyorum şuan zaten çok çok teşekkürler el attığınız her anime harika ama bu daha farklı yıllardır beklediğim utenayı izlicek olmak şimdiden beni heyecanlandırdı en çok merak ettiğim animeydi tekrar teşekkürler
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
gözün aydın sera ben de utena'nın anlaşılması baya zor bir anime olduğunu okumuştum.
hayırlı olsun, tekrar teşekkürler çalışmalarınız için ve kolay gelsin.
hayırlı olsun, tekrar teşekkürler çalışmalarınız için ve kolay gelsin.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yeni haberleri okuyunca nasıl sevindim anlatamam özellikle utena konusunda çok sevindim merakla bekliyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaşlar, Haruhi Suzumiya Bamboo Leaf Rhapsody (Bambu Yaprağı Coşkuşu) bu akşam yayınlanabilir.
Haruhi Suzumiya , çok teşekkürler
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Servet demiş ki:Arkadaşlar, Haruhi Suzumiya Bamboo Leaf Rhapsody (Bambu Yaprağı Coşkuşu) bu akşam yayınlanabilir.
Bu çok güzel bir haber,çok sevindim ama bir sorum olacak.Haruhinin ilk serisinin kalan son üç bölümünü ne zaman çıkarmayı planlıyorsunuz?
vayuz- Mesaj Sayısı : 17
Maison Ikkoku 2 ve 3. bölümün yarisindan sonra türkçe karakterler bozuluyor bu sorun tek bendemi var yoksa herkeste varmi ?
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
Haruhi Suzumiya "Bambu Yaprağı Coşkusu" nu Dosya Ambarı'ndan indirebilirsiniz arkadaşlar. Ulaşmakta zorluk çekenler için direk linki yazıyorum.
http://www.portakalyolu.com/dosya-ambari/cat_view/119-resmi-olmayan-altyaz-calmalar/126-suzumiya-haruhi-no-yuutsu-tuerkce?start=10
Vecitasan, Maison Ikkoku'da yaşadığın sorunun ekran alıntısını bana özel mesajla iletebilirmisin.
http://www.portakalyolu.com/dosya-ambari/cat_view/119-resmi-olmayan-altyaz-calmalar/126-suzumiya-haruhi-no-yuutsu-tuerkce?start=10
Vecitasan, Maison Ikkoku'da yaşadığın sorunun ekran alıntısını bana özel mesajla iletebilirmisin.
Çok teşekkürler ,ellerinize sağlık.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Çok güzel bir fansub yapmışsınız, ellerinize sağlık.
Sonunda Haruhi'yi yeniden izleyebildim , güzel bir bölümdü.
Sonunda Haruhi'yi yeniden izleyebildim , güzel bir bölümdü.
- Spoiler:
- Küçük Haruhi' yi çok sevdim
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
teşekkürler güncelleme için
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaşlar siteye bir süre ulaşamayacaksınız. Bir yere gittiğimiz yok, geleceğiz panik yapmayın.
Kimagure Orange Road Portakal Yolu Türkiye'ye http://www.portakalyolu.net adresinden de ulaşabilirsiniz.
https://animemangantr.yetkin-forum.com/turk-fansub-f32/portakalyolu-bu-siteyi-es-gecmeyin-t380-200.htm#88121 gönderimde belirttiğim gibi Urusei Yatsura ve Ranma 1/2 ilk bölümlerinden sonra, Portakal Yolu, Haruhi Suzumiya, Sola, Azumanga Daioh, Lucky Star, Piano, Myself ; Yourself'den bu ay güncelleme olacak ve bu geçen sefer yaptığımız büyük güncellemeden daha büyük bir güncelleme olacak çünkü çoğu seriyi tamamlamış olacağız.
Bundan sonra yeni ve gelecek projelerimiz olarak açıkladığımız serilerin çevirilerinde artık düzenleme veya diğer işlerde gördüğünüz grup üyelerimiz çeviriyi de üstleniyor olacaklar. Yani;
Shojo serilerinin çevirisini çoğunlukla, Madoka_FR ve Wisconsin yapacak.
Shonen ve Seinen çevirilere ben yoğunlaşacağım.
Ovan ve Gentleman ise Aksiyon, Cyberpunk ve diğer genel bilim kurgu türlerinin çevirisini yapacaklar.
Böylece yine faaliyete geçirmeye çalıştığımız, her gün bir Anime uygulamamızı gerçekleştirme şansını bulacağız. Bununla birlikte görev dağılımı ile işlerimiz rahatlayacak.
Ovan yeni çevirilerini yalnızca siteden açıklayacağını söyledi o yüzden burada yazmamış.
Destekleriniz ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar. Yazmadığım ve belirtmediğim, kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz. Fırsat buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Bundan sonra yeni ve gelecek projelerimiz olarak açıkladığımız serilerin çevirilerinde artık düzenleme veya diğer işlerde gördüğünüz grup üyelerimiz çeviriyi de üstleniyor olacaklar. Yani;
Shojo serilerinin çevirisini çoğunlukla, Madoka_FR ve Wisconsin yapacak.
Shonen ve Seinen çevirilere ben yoğunlaşacağım.
Ovan ve Gentleman ise Aksiyon, Cyberpunk ve diğer genel bilim kurgu türlerinin çevirisini yapacaklar.
Böylece yine faaliyete geçirmeye çalıştığımız, her gün bir Anime uygulamamızı gerçekleştirme şansını bulacağız. Bununla birlikte görev dağılımı ile işlerimiz rahatlayacak.
Ovan yeni çevirilerini yalnızca siteden açıklayacağını söyledi o yüzden burada yazmamış.
Destekleriniz ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar. Yazmadığım ve belirtmediğim, kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz. Fırsat buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Servet çalışmalarınızda başarılar.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Bu güzel açıklamalar için çok teşekkürler, iyi çalışmalar.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
başarılar dilerim çok sevindim haberlere
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
:hhg1: Asıl ben teşekkür ederim hepinize.
Sabırsız Otaku'lar için bir kaç video koyalım bari
Sabırsız Otaku'lar için bir kaç video koyalım bari
teşekkürler, çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkür ederim.
Kimagure Orange Road, Urusei Yatsura ve Maison Ikkoku birbirine bir çok nedenden dolayı çok bağlı Anime ve Manga serileri zaten. Araştırın görürsünüz
Kimagure Orange Road, Urusei Yatsura ve Maison Ikkoku birbirine bir çok nedenden dolayı çok bağlı Anime ve Manga serileri zaten. Araştırın görürsünüz
9 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
9 sayfadaki 11 sayfası