portakalyolu (Bu siteyi es geçmeyin)
+26
meyday
SheaN
özz
Deddo
demokan36
digigirl
bonjour
Mss. Pretty Queen
bLue-Dragon
bluetear
muhtesemmatrix
sakura hime
sera myu
Engel
Servet
Hitokiri
Shiniko
ozman
resurgam
Misafir
CHOBiTS
RoMe
Exile Falcon
spartiate
mavilynx
edemirci44
30 posters
3 sayfadaki 11 sayfası
3 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Geri: portakalyolu (Bu siteyi es geçmeyin)
kafana takma sevdiğimden öyle bir laf ettim...
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bu site gerçekden çok iyidir deneyin
Engel- Yeni Üye
KOR'u TRT de hayal meyal az biraz izlediğimi hatırlıyorum.anime olduğunu bilmez tvde çizgi ne cıksa izler durumdaydık.bu yaz tüm bölümleri indirip izlemek istedim.torent linkerinide buldum.ama her başlama teşebüsünde serini yaşı fikrimi degiştirdi.90 öncesi fazla yapım izlemedim animeye sarıldığımdan (2007 haziran ayında üni bitti ben Eylülde animeye başladım hobi olarak)beri.Ama kpss sınavından sonra indirip izlicem insallah.O zamna kadar belki çalışma biter bitmezse kalanını başka yerlerden temir ederim daha sonrada arsivime katmak için sizde Türkçe indirip izlerim.Hepinize kolaylıklar dilerim.
Kamisama Kazoku tamamlanmıştır arkadaşlar. Ayrıntılar için siteyi ziyaret edebilirsiniz. Yardımı geçen herkese teşekkür ederim.
Teşekkürler.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
kamisama kazoku dedk sola dedik portakal yolu dedik ama ben azumanga daioh özledim artık kamisama kazoku bittiğine göre azumanga daioh a ağırlık vericekmisiniz ????
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Haruhi Suzumiya, Azumanga Daioh, Lucky Star
(Zaten avatar'ım sana yeterli ipucuyu veriyordur)
sanırım
orange road 13 19 çıkmış pek bakamadım...direk siteye abanın
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
tam olarak yeni bölümlerinin gelmesini beklediğim animeler bunlar çok sevindimServet demiş ki:Haruhi Suzumiya, Azumanga Daioh, Lucky Star
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aslında keşke Go! Go! Itsutsugo Land çevirseniz ehhe çok nostaljik olur
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Şu bölümleri halledelim yeni bir anket düzenleyeceğiz. Evet Kimagure Orange Road 13-19 bu ay sonu sürprizlerinden ama daha eklenmedi
ozman demiş ki:sanırım
Henüz çıkmadı ama eli kulağında sanırım bu aralar yayınlanacak.Birde yeni bir seri daha geliyor.Ben söylemeyeyim herşeyi Servet zaten yayınlayacakları zaman gerekli açıklamaları yapacaktır.
umarım o seri shoujo kakumei utena dır
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet sayın seyirciler, sizlere biraz önce aldığımız acil bir haberi iletmek için "Bugünde Aç Kaldık Biz" adlı milletin birbirini kestiği sofrada kimsenin yemek yiyemediği programı kesmek zorundayız. Yemekler bozulursa bizzat gidip yenilerini yapacağız merak etmeyin.
2 vakte kadar yani kötümser olursa 2 gün sonra, Animeseverlerin başına gökten kocaman bir portakal düşecek ve binbir parçaya ayrılacak Bu ayrılan parçaların içinden vitaminler çıkıp Animeseverleri kovalayacak.
UYARI : Bu vitaminlere 3 metre içinden veya fazla bakarsanız gözleriniz bozulabilir.
Portakalın içinden düşebilecek vitaminler;
LS3, LS4, LS5, LS6 yani uzun ismi ile Lucky Star 3, Lucky Star 4, Lucky Star 5
P1,P2,P3,P4,P4.5 yani uzun ismi ile Piano 1, Piano 2, Piano 3, Piano 4, Piano 4.5
AD6, AD7, AD8, AD9 uzun ismi ile Azumanga Daioh 6, Azumanga Daioh 7, Azumanga Daioh 8, Azumanga Daioh 9
HS7, HS8, HS9, HS10 yani uzun ismi ile Haruhi Suzumiya'nın Sıkıntısı, Haruhi Suzumiya Esrarengiz İşaret, Haruhi Suzumiya Uzak Ada Sendromu (2 bölüm)
MSTT1, MSTT2 yani uzun ismi ile AA! Megami Sama(Ah! My Goddess) Tatakau Tsubasa OAV
S7, S8, S9 yani uzun ismi Sola 7, Sola 8, Sola 9;
Portakal Yolu TV uzay bilimi uzmanlarından profesör doktor Servet Hörmet, başka vitaminlerinde çıkabileceğini yaşlandığı için hepsini hatırında tutamamış olabileceğini bildirdi.
UYARI : LÜTFEN BU MESAJI EN AZ 10 KİŞİYE GÖNDER YOKSA VÜCUDUNDAKİ ANİME KESECİĞİ PATLAR. BEYİNCİĞİN SERVET HÖRMETİN SALATASINA MALZEME OLUR. ALEM SANA GÜLER.
UYARI 2 : TTNET VİTAMİN İLE KARIŞTIRILMAMASINA VE MÜMKÜNSE BERABER YUTULMAMASINA DİKKAT EDİN. BESİN ZEHİRLENMESİ YÜZÜNDEN HEPİNİZİN CENAZE MASRAFLARINI KARŞILAMAYA MALİ KUVVETİM YOK!
UYARI 3 : BAKIN BAŞTAN SÖYLEYİM BU PORTAKAL KAFANIZA DÜŞERSE, MASALDA DÜŞEN ELMA ETKİSİ GİBİ OLACAK ZANNETMEYİN. KALICI BEYİN ÖZÜRLERİNE NEDEN OLABİLİR. SONRA YOK ELEKTRİKLER KESİLDİ BEN OKUYAMADIM, TERCÜMAN ÇEVİRMEDİ İYİ ANLAYAMADIM FALAN OLMASIN.
Portakal Yolu Türkiye iyi günler diler
Sevgilerimizle
2 vakte kadar yani kötümser olursa 2 gün sonra, Animeseverlerin başına gökten kocaman bir portakal düşecek ve binbir parçaya ayrılacak Bu ayrılan parçaların içinden vitaminler çıkıp Animeseverleri kovalayacak.
UYARI : Bu vitaminlere 3 metre içinden veya fazla bakarsanız gözleriniz bozulabilir.
Portakalın içinden düşebilecek vitaminler;
LS3, LS4, LS5, LS6 yani uzun ismi ile Lucky Star 3, Lucky Star 4, Lucky Star 5
P1,P2,P3,P4,P4.5 yani uzun ismi ile Piano 1, Piano 2, Piano 3, Piano 4, Piano 4.5
AD6, AD7, AD8, AD9 uzun ismi ile Azumanga Daioh 6, Azumanga Daioh 7, Azumanga Daioh 8, Azumanga Daioh 9
HS7, HS8, HS9, HS10 yani uzun ismi ile Haruhi Suzumiya'nın Sıkıntısı, Haruhi Suzumiya Esrarengiz İşaret, Haruhi Suzumiya Uzak Ada Sendromu (2 bölüm)
MSTT1, MSTT2 yani uzun ismi ile AA! Megami Sama(Ah! My Goddess) Tatakau Tsubasa OAV
S7, S8, S9 yani uzun ismi Sola 7, Sola 8, Sola 9;
Portakal Yolu TV uzay bilimi uzmanlarından profesör doktor Servet Hörmet, başka vitaminlerinde çıkabileceğini yaşlandığı için hepsini hatırında tutamamış olabileceğini bildirdi.
UYARI : LÜTFEN BU MESAJI EN AZ 10 KİŞİYE GÖNDER YOKSA VÜCUDUNDAKİ ANİME KESECİĞİ PATLAR. BEYİNCİĞİN SERVET HÖRMETİN SALATASINA MALZEME OLUR. ALEM SANA GÜLER.
UYARI 2 : TTNET VİTAMİN İLE KARIŞTIRILMAMASINA VE MÜMKÜNSE BERABER YUTULMAMASINA DİKKAT EDİN. BESİN ZEHİRLENMESİ YÜZÜNDEN HEPİNİZİN CENAZE MASRAFLARINI KARŞILAMAYA MALİ KUVVETİM YOK!
UYARI 3 : BAKIN BAŞTAN SÖYLEYİM BU PORTAKAL KAFANIZA DÜŞERSE, MASALDA DÜŞEN ELMA ETKİSİ GİBİ OLACAK ZANNETMEYİN. KALICI BEYİN ÖZÜRLERİNE NEDEN OLABİLİR. SONRA YOK ELEKTRİKLER KESİLDİ BEN OKUYAMADIM, TERCÜMAN ÇEVİRMEDİ İYİ ANLAYAMADIM FALAN OLMASIN.
Portakal Yolu Türkiye iyi günler diler
Sevgilerimizle
Güzel, güzel...
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Şaka bir yana nedense sizi kandırmadığımızı, oyalamadığımızı göstermek için koydum bu ekran alıntılarını. Biraz prematüre oldu farkettiysen ama son yüklendiği gün elimizden geldiği kadar hatalarını düzeltip yüklemeye çalışacağız.
bu güzel haberler için teşekkürler ama birşey sormak istiyorum projelerinizi rapide yüklemek gibi bir düşünceniz var mı acaba
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Saniye de kaç MBIT hızın var? Benim bağlantım 4MBIT ve yalan yok şaşmadan dosyalar siteden bu hızda geliyor. Rapidshare aboneliğiniz varsa ve 4MBIT hızınız varsa rapidshare ile 431 KB/sn ile çekebilirsiniz. O kadar farkın çok birşeyi etkileyeceğini düşünmüyorum.
haklı olabilirsiniz bana rapidden dosya indirme çok kolay geldiği için öyle bir düşünceniz olup olmadığını sormak istemiştim açıklamanız için teşekkürler.
benim indirme hızı ortalama olarak 104 KB/sn
benim indirme hızı ortalama olarak 104 KB/sn
Ruh Hali :
Asıl ben teşekkür ederim ve soruya direk cevap vermediğim için özür dilerim. Sitemizde altyapı için gereken yatırımı fazlası ile yaptığımız için dosyaları rahatça barındırabiliyoruz. O yüzden ayrıca bir barınma yeri veya metodu kullanmıyoruz. Siteden indirmek gerçekten çok büyük sıkıntı oluyor ise, belirtilmesi durumunda gerekli şeyleri yapmaya çalışırız.
allahım şükürler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
sonunda
bu arada aam magemi-sama ovaları ve filmi çevrildi ama biz diziyi bilmiyoruz onudamı çevirceksiniz
sonunda
bu arada aam magemi-sama ovaları ve filmi çevrildi ama biz diziyi bilmiyoruz onudamı çevirceksiniz
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Dizi için işaretimi bekleyin ne deyim Belki portakal parçalanınca içinden ilk bölümler çıkabilir
Teşekkürler, sabırsızlıkla bekliyoruz.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Servet demiş ki:Asıl ben teşekkür ederim ve soruya direk cevap vermediğim için özür dilerim. Sitemizde altyapı için gereken yatırımı fazlası ile yaptığımız için dosyaları rahatça barındırabiliyoruz. O yüzden ayrıca bir barınma yeri veya metodu kullanmıyoruz. Siteden indirmek gerçekten çok büyük sıkıntı oluyor ise, belirtilmesi durumunda gerekli şeyleri yapmaya çalışırız.
aslında indirme hızım çok yüksek olmadı için indirmek benim için biraz problem oluyor en azından kısa bir süreliğinede olsa bölümleri radipde yükleyebilirseniz süper olur rapidden üyelik aldığım için ordan indirmek çok daha kolay oluyor ama bunları sadece kendim için söylüyorum sizin kararınız daha önemli
Ruh Hali :
3 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
3 sayfadaki 11 sayfası