portakalyolu (Bu siteyi es geçmeyin)
+26
meyday
SheaN
özz
Deddo
demokan36
digigirl
bonjour
Mss. Pretty Queen
bLue-Dragon
bluetear
muhtesemmatrix
sakura hime
sera myu
Engel
Servet
Hitokiri
Shiniko
ozman
resurgam
Misafir
CHOBiTS
RoMe
Exile Falcon
spartiate
mavilynx
edemirci44
30 posters
2 sayfadaki 11 sayfası
2 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Geri: portakalyolu (Bu siteyi es geçmeyin)
Site şimdilik bakımda. Bir sürprizden bahesdiyor. İnşallah, Portakal Yolu'nun yeni bölümleridir. (Ama büyük olasılık, yeni sayfa tasarımı olur).
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
değştirseler iyi olur çünkü mesaj atmak işkenceye dönüyor forumnlarında...
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Site tasarımı biraz orantısız gibiydi. Daha kullanışlı bir hale sokarsalar, gerçektende iyi olur.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Güzel haber bunub üstüne bir Portakal Yolu bölümü iyi gider.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Sitenin yeni tasarımı cidden çok hoş. Bunun üzerine Kişiliksiz-san gibi Portakal Yolu'nun yeni bölümünü bekliyoruz, başka bir seri de olabilir.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Altyazılar tamam, geriye encode ve imla hataları kaldı
Size bu haberi vereyimde, fazla beklemeyin
Size bu haberi vereyimde, fazla beklemeyin
Mutluyum! Mutluyum! Mutluyum!
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Aslında ortada kesin birşey hazırlamadan haber vermeyi yanlış buluyorum ama evet Hitokiri arkadaşımızın dediği doğrudur çeviriler yıllar önce tamamdı zaten ama her bölümün bir takım işleri olduğu için normalden uzun sürüyor. Gecikme için gerçekten üzgünüm. Sitenin yeni tasarımının beğenilmesine sevindim aslında biz bir şey yapmadık sadece Anime'ye uydurmaya çalıştık. Şu an için site de arada sırada hatalar ile karşılaşabilirsiniz bunları bana özelden veya siteye girip ulaştırabilirsiniz.
Bunun dışında, çeviriler konusunda Sola ve Kamisama Kazoku'yu bitirmeyi düşünüyoruz. Sola'nın 6 bölümü, Kamisama Kazoku'nun da 4 bölümü kaldı zaten. "Kisiliksiz" arkadaşımız (küfreder gibi oldu) ve Shiniko arkadaşımız, KOR'dan yeni bölümler istemiş; Hay hay, Onları ve Onlar gibi düşünen KOR sever arkadaşları kırmayacağız siz müsterih olun.
Bugüne kadar bizim sitenin adının duyulmasında ve Portakal Yolu gibi bir Anime'nin yeniden insanlar tarafından izlenmesinde bize yardımcı olan başta Mavilynx olmak üzere, yine bu sitenin yöneticileri Bedifeci, Beyazm, Spartiate ve diğer fansub gönüllülerine teşekkür ediyorum.
(Hitokiri ve Ozman'a ne kadar teşekkür etsem az zaten )
Bunun dışında, çeviriler konusunda Sola ve Kamisama Kazoku'yu bitirmeyi düşünüyoruz. Sola'nın 6 bölümü, Kamisama Kazoku'nun da 4 bölümü kaldı zaten. "Kisiliksiz" arkadaşımız (küfreder gibi oldu) ve Shiniko arkadaşımız, KOR'dan yeni bölümler istemiş; Hay hay, Onları ve Onlar gibi düşünen KOR sever arkadaşları kırmayacağız siz müsterih olun.
Bugüne kadar bizim sitenin adının duyulmasında ve Portakal Yolu gibi bir Anime'nin yeniden insanlar tarafından izlenmesinde bize yardımcı olan başta Mavilynx olmak üzere, yine bu sitenin yöneticileri Bedifeci, Beyazm, Spartiate ve diğer fansub gönüllülerine teşekkür ediyorum.
Servet demiş ki: Aslında ortada kesin birşey hazırlamadan haber vermeyi yanlış buluyorum ama evet Hitokiri arkadaşımızın dediği doğrudur çeviriler yıllar önce tamamdı zaten ama her bölümün bir takım işleri olduğu için normalden uzun sürüyor. Gecikme için gerçekten üzgünüm. Sitenin yeni tasarımının beğenilmesine sevindim aslında biz bir şey yapmadık sadece Anime'ye uydurmaya çalıştık. Şu an için site de arada sırada hatalar ile karşılaşabilirsiniz bunları bana özelden veya siteye girip ulaştırabilirsiniz.
Haber beni hem sevindirdi hem de güldürdü. Estağfurullah, zaten tırnak içine alınca anlaşılıyor hakaret etmediğiniz. Ama herkeste ismi yazacakiken tırnak içine alıyor. Buda benim garip seçimimin sonucu. Neyse, KOR konusunda fazla acele etmeye gerek yok. Haberi alınca memnuniyetimi belirtmek istemiştim sadece.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Çalışmalarınız da başarılar dilerim. Sitenizin yeni tasarımıda güzel olmuş.Daha da iyi hale getirmeniz dilegiyle.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hakkaten yeni site tasarımı güzel olmuş eskiden ne yalan söyliyim biraz karışık geliyordu bana:D elinize sağlık...
Sitenizin yeni tasarımı için tebrikler ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Portakal yolu sitesi gerçekten favorilerimde olup ziyaret ettiğim sitelerden biridir.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
portakal yolu pandik yolu olmasın yeterki
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Pandik'in sözlük anlamına baktım bulamadım . Bir arada Tarumar Yolu demiştin. Senin bu Portakal Yolu ile ilgili varyasyonlarının sonu gelecek mi? :bom:
gelmez diğer tüm gruplarında takma adları var...neyse sevdiğim için takılıyom sadece ama sizde romantik komedi harici türler de görmek isterim....salata olun biraz...(benim gibi)
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Naptın ozman "hıyar" dedin kendine ^_^
Romantik-komedi iyidir.Boşver mechayı, shoneni, shojoyu, korkuyu
Romantik-komedi iyidir.Boşver mechayı, shoneni, shojoyu, korkuyu
Takma isim olarak iyi araştırırsan çoğu yerde PYT olarak geçtiğini görürsün, biz kendimize KORPYT diyoruz lütfen bize garip garip isimler takma sonra yanlış anlaşılıyor.
City Hunter romantik komedi değil mesela
Kimagure Orange Road ve benzer Anime'ler demişiz tutupta Kimagure Orange Road hayran sitesinde hiç alakamız olmayan türlerde Anime'ler çeviririsek yüzümüze gözümüze bulaştırırız. Biz rekabet için burada değiliz o tür Anime'ler için bir sürü grup var zaten.
Hitokiri'cim Kimagure Orange Road 80'li yılların bir numaralı Shonen'iydi. Ayrıca bir çok çevirdiğimiz romantik komedi serisi içinde Shojo'da var.
Şu aralar elimde çevirmeyi düşündüğüm romantik komedi olmayan bir film var. Arkadaşlara danıştım olur dediler fakat çevrilip çevrilmediğini ve Türkiye'de lisans durumunu araştıracağım.
Sağolsun dün Hitokiri sayesinde gelecek projelerimizden Maison Ikkoku hakkında bir kaç çevirilecek birşey daha bulduk. Gerçi kendisi de, portakalyolu.com'dan ama aşırı meşgul olduğu için kendisini göremiyoruz öyle her zaman
City Hunter romantik komedi değil mesela
Kimagure Orange Road ve benzer Anime'ler demişiz tutupta Kimagure Orange Road hayran sitesinde hiç alakamız olmayan türlerde Anime'ler çeviririsek yüzümüze gözümüze bulaştırırız. Biz rekabet için burada değiliz o tür Anime'ler için bir sürü grup var zaten.
Hitokiri'cim Kimagure Orange Road 80'li yılların bir numaralı Shonen'iydi. Ayrıca bir çok çevirdiğimiz romantik komedi serisi içinde Shojo'da var.
Şu aralar elimde çevirmeyi düşündüğüm romantik komedi olmayan bir film var. Arkadaşlara danıştım olur dediler fakat çevrilip çevrilmediğini ve Türkiye'de lisans durumunu araştıracağım.
Sağolsun dün Hitokiri sayesinde gelecek projelerimizden Maison Ikkoku hakkında bir kaç çevirilecek birşey daha bulduk. Gerçi kendisi de, portakalyolu.com'dan ama aşırı meşgul olduğu için kendisini göremiyoruz öyle her zaman
tamam ozman KORPYT iyi günler...
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Maison Ikkoku sitenin ruhuna tam uyar. Güzel bir seçim.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
%99 ihtimalle Maison Ikkoku çevirileri HDTV 720p olacaktır.
Şimdi dediklerim sesli düşünme olacak:Hitokiri demiş ki:%99 ihtimalle Maison Ikkoku çevirileri HDTV 720p olacaktır.
O zaman, dosya boyutunun, 250 mb filan olması gerekir. Çoğunlukla eski tarihli serilerde fansublar tarafından bu boyutlarda veriliyor.
Konuya döneyim:
Güzel! Çalışmanız kadayıftan, kaymaklı ekmek kadayıfına terfi etmiş olur. Ama sizden ricam, KOR'un hiç aksamaması olacak.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Benim bildiğim KOR bitti bitecek.Maison İkkoku için konuşmuyorum sürpriz olsun ama 250mb bile çok az diyeyim ^_^
Tabi Servet ne diyecek bilmiyorum.Bunlar benim bildiklerim.
Tamam beklemedeyim.:qq:Hitokiri demiş ki:Benim bildiğim KOR bitti bitecek.Maison İkkoku için konuşmuyorum sürpriz olsun ama 250mb bile çok az diyeyim ^_^
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
KOR'un işi uzun 48 bölümlük seri ayrıca OVA'lar ve iki film asla çabuk bitiririz diye bir söz veremem ve vermedim ama KOR severleri bir sürpriz bekliyor diyorsam bize güvenebilirsiniz.
Bu aralar Sola ve Kamisama Kazoku'ya yoğunlaştık yani asıl onlar bitti bitecek gibi. KOR için ise yine dediğim gibi bu ay için birşeyler düşünüyoruz.
Bu arada Ozman'dan hepinizin huzurunda özür diliyorum söylediklerim biraz ağır kaçıp yanlış anlaşılmış.
Bu aralar Sola ve Kamisama Kazoku'ya yoğunlaştık yani asıl onlar bitti bitecek gibi. KOR için ise yine dediğim gibi bu ay için birşeyler düşünüyoruz.
Bu arada Ozman'dan hepinizin huzurunda özür diliyorum söylediklerim biraz ağır kaçıp yanlış anlaşılmış.
2 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
2 sayfadaki 11 sayfası