Death Note
+54
isobel
Matto
scoutcrawler
arcueid
bluetear
zhenya
savage garden
yuuki_cross
mavi_61
Hiruma_FC
dombilibili
Borastus
S.Tensei
FoRZa
digigirl
F.Chopin
kordiseps
sera myu
Unde®minE
achie-san
Sonvaynard
Hanajima
armadaxster
Shiniko
Alchemist
Ryoko Yoichi
özz
Drakai
resurgam
Voodoo_Baby
rukia
cynthia
zagato
Darklight
Rendan
Kermbey
alieser
Susano'o
Moth
rockchu
Unde®kaN
Zax
Elfen Lied
diaboliksword
MetatroN
RoMe
geheimnis
umi
Exile Falcon
BladeSinger
spartiate
edemirci44
CHOBiTS
SPAWN-TheUndead
58 posters
6 sayfadaki 7 sayfası
6 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: Death Note
ya insafsızsınız siz ya yapılırmı bu bana ! izliycektım ben onu ya! death note aşkıyla yanan ben az önce tarafınızdan spoiler yedim
spoiler butonu kullanın ühühüh
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özür dilerim
ağır tahrik vardı
ağır tahrik vardı
mavi_61- Aktif üye
Ruh Hali :
spoiler versede dayanamayıp bakardın sen ...bu arada yuuki animeyi izledikten sonra mangasının 108. chapterin(son chapter aslında).son 10 sayfasını mutlaka oku...animede gösterilmemiş ama animenin sonu açısından çok şey ifade eden bi sahne var...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
tavsiye için saol zhenya mutlaka okurumzhenya demiş ki:spoiler versede dayanamayıp bakardın sen ...bu arada yuuki animeyi izledikten sonra mangasının 108. chapterin(son chapter aslında).son 10 sayfasını mutlaka oku...animede gösterilmemiş ama animenin sonu açısından çok şey ifade eden bi sahne var...
ayrıca spoileri açardım belkide bilemiyorum
En son yuuki_cross tarafından Ptsi 13 Tem. - 19:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ruh Hali :
bu baslıkta ne işin var
her baslığa bilmeden giirersen yersin spoilerı
her baslığa bilmeden giirersen yersin spoilerı
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yuuki_cross demiş ki:ya insafsızsınız siz ya yapılırmı bu bana ! izliycektım ben onu ya! death note aşkıyla yanan ben az önce tarafınızdan spoiler yedim
Hehe! Çok güldüm yaa! Öyle her muhabbeti okursan böyle olur işte...
BEn nie siz muhabbet ederken Vampire Knight bölümüne hiçbi şey yazmadım sanıosun.
Hemen spoiler koyuyorum...
Ezgi ama sana acayip acıdım şimdi! Death Note spoileri çok kötü yaa!
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
çok pis durumdayımkordiseps demiş ki:yuuki_cross demiş ki:ya insafsızsınız siz ya yapılırmı bu bana ! izliycektım ben onu ya! death note aşkıyla yanan ben az önce tarafınızdan spoiler yedim
Hehe! Çok güldüm yaa! Öyle her muhabbeti okursan böyle olur işte...
BEn nie siz muhabbet ederken Vampire Knight bölümüne hiçbi şey yazmadım sanıosun.
Hemen spoiler koyuyorum...
Ezgi ama sana acayip acıdım şimdi! Death Note spoileri çok kötü yaa!
Ruh Hali :
25. bölüme gelmemişler için,
genel spoiler
- Spoiler:
l öldüğü zaman, bir an da olsa light'ın ona acıdığını sanmıştım. ayak kurulama faslı belki çocukta bir şeyler değiştirmiştir diye { hem, l'in "arkadaşım yok" tavırlarından da etkilenmemek mümkün değil bana kalırsa}.
şaşkınlık ifadesiymiş meğer -_-
-böhüe.
genel spoiler
- Spoiler:
tüm seri boyunca şans light'tan yanaydı. bir insanda bu kadar şans olmamalı. yoksa l havada karada onun kira olduğunu kanıtlardı.
arcueid- Yeni Üye
Ruh Hali :
arcueid demiş ki:25. bölüme gelmemişler için,
- Spoiler:
l öldüğü zaman, bir an da olsa light'ın ona acıdığını sanmıştım. ayak kurulama faslı belki çocukta bir şeyler değiştirmiştir diye { hem, l'in "arkadaşım yok" tavırlarından da etkilenmemek mümkün değil bana kalırsa}.
şaşkınlık ifadesiymiş meğer -_-
-böhüe.
genel spoiler
- Spoiler:
tüm seri boyunca şans light'tan yanaydı. bir insanda bu kadar şans olmamalı. yoksa l havada karada onun kira olduğunu kanıtlardı.
Şans değil o....Zeka...
Arkadaşıma katılıyorum.
Boşuna okul 1. olmuyor Light. O zeka bende olucak Üfff Dünya'yı dolandırıp Ay'a kaçarım XD XD
Boşuna okul 1. olmuyor Light. O zeka bende olucak Üfff Dünya'yı dolandırıp Ay'a kaçarım XD XD
Matto- Yeni Üye
Ruh Hali :
o.0 Beyler sanırım arkadaşın şans`tan kast ettiği şey:
İyi akşamlar dilerim.
- Spoiler:
- Bir Death Note (Hatta 2 ) kitabı ve 2 tanede Shinagami olmalı, sadece akılla gerçekten "L"i yenebileceğini bende sanmıyordum.
İyi akşamlar dilerim.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- kira her zaman avantajlı durumdaydı ... L in hep 1 adım önünde olduğu için kazanan o oldu...yani pat diye kim inanır shinigamilerin varlığına ...tamam çok akıllı kabul ama L daha iyiydi bence....
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Çocuk aslında şansı zekaya çeviriyor...Zaten şanslı olduğunu inkar edemem.Ama kalanını zekasıyla kat ediyor.Kafasına düştü zaten neredeyse Death Note
Kira'nın tek şansı defteri bulmasıdır. Devamında yaşanan olaylar için Kira'a şanslı demek büyük bir haksızlıktır bence.
ben de Light.ın şanslı oldugunu düşünenlerdenim valla herşey bu kdr da cuk oturmaz tmm zekasına dicek laf yok ama L de zeki kardeşim
isobel- Isınan üye
"Zax" abi tek şansı dediğin defter olsa bile, o defter ile neler yapıla biliyor?
- Spoiler:
- Ayrıca 2. şansıda Shinagamidir ve almadığı gözdür.
Sonuçta ismini bildiği kişiyi 40 saniye içinde öldüre bilen bir defterden bahsediyoruz.
Ruh Hali :
light'ın zekasına diyeceğim yok, gördüğüm en zeki karakterlerden biriydi kesinlikle. ^^
ama karşısına çıkan onca fırsatı düşününce. .
- Spoiler:
kitabın düşmesine eyvallah, zaten anime burada başlıyor ^^
o değil de,
-ray penbar'ın nişanlısı önemli şeyler çözmüştü, işe yarar mıydı yaramaz mıydı bilemem; sonuçta polise gittiğinde özel timden konuşabileceği hiç kimse yoktu ama o an light ordaydı.
-hadi sonunda kadını kandırıp ismini alıyorken, oradan aizawa geçti. kaldı ki, tam o ara kar yağmaya başladı ve şemsiyesinden dolayı onları göremedi.
- misa, {tam da "aptal sarışın" konumunda hazırlanmış bir karakter} ona aşık oldu, bu yüzden her dediğini yerine getiriyordu.
- rem de sonuçlarını bilmesine rağmen misa'ya değer veren bir shinigamiydi, bu nedenle malum 25. bölümdeki olaylar gelişti.
- kira sözcüsünün light'ın üniversitedeki sevgilisi olması da ayrı bir misa olayıydı bence.
ha zaten çok küçük tesadüfler üzerine büyük olaylar oldu animede genel olarak; o da bir gerçek ama light'ın bu tesadüflerdeki çıkarı l'inkinden kat kat fazlaydı.
{bence }
- babası dolayısıyla özel tim bilgilerine ulaşabilmesi de şans sayılabilir hatta.
yetim ryuzaki n'apsın peki? çocuğun tek şansı sürekli kek yiyebilmesi {sürekli -_-}
sonradan iki arkadaşı oluyor ki biri gizliden gizliye onu öldürmeye çalışıyor, öbürü hakkındaysa ne söylenebilir bilmiyorum
arcueid- Yeni Üye
Ruh Hali :
Bence güzel bir seriydi
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
arcueid demiş ki:light'ın zekasına diyeceğim yok, gördüğüm en zeki karakterlerden biriydi kesinlikle. ^^
- Spoiler:
kitabın düşmesine eyvallah, zaten anime burada başlıyor ^^
o değil de,
-ray penbar'ın nişanlısı önemli şeyler çözmüştü, işe yarar mıydı yaramaz mıydı bilemem; sonuçta polise gittiğinde özel timden konuşabileceği hiç kimse yoktu ama o an light ordaydı.
-hadi sonunda kadını kandırıp ismini alıyorken, oradan aizawa geçti. kaldı ki, tam o ara kar yağmaya başladı ve şemsiyesinden dolayı onları göremedi.
- misa, {tam da "aptal sarışın" konumunda hazırlanmış bir karakter} ona aşık oldu, bu yüzden her dediğini yerine getiriyordu.
- rem de sonuçlarını bilmesine rağmen misa'ya değer veren bir shinigamiydi, bu nedenle malum 25. bölümdeki olaylar gelişti.
- kira sözcüsünün light'ın üniversitedeki sevgilisi olması da ayrı bir misa olayıydı bence.
ha zaten çok küçük tesadüfler üzerine büyük olaylar oldu animede genel olarak; o da bir gerçek ama light'ın bu tesadüflerdeki çıkarı l'inkinden kat kat fazlaydı.
{bence }
- babası dolayısıyla özel tim bilgilerine ulaşabilmesi de şans sayılabilir hatta.
yetim ryuzaki n'apsın peki? çocuğun tek şansı sürekli kek yiyebilmesi {sürekli -_-}
sonradan iki arkadaşı oluyor ki biri gizliden gizliye onu öldürmeye çalışıyor, öbürü hakkındaysa ne söylenebilir bilmiyorum
ben üşenmiştim bu kdr uzun yazamadm ama sen gayet iyi açıklamışın bence kesinlikle hak veriorum
isobel- Isınan üye
İyide zaten L ilk başta gayet akıllıca bi hamle yapıp Light' ın oturduğu semte kadar herşeyini ortaya çıkardı. Light' ın başta TV' de yalandan L olayını çözemediği için iyice sıkıştı. Zaten Light' ta Japonya' nın en iyi öğrencilerinden beri yani zeki. Hangi akıllı bütün gün L olayını çözüp o kadar ağır dersleri yürütebilir? Bence gayette koşullar bir yerde eşit. Misa' nın yardımına gelince Light' ın kendisiyle çıkması için elinden geleni yaptı ki Rem' de Light' ı açık açık tehdit etmişti.
O zaman şunu sorayım,
O zaman şunu sorayım,
- Spoiler:
- Light gibi bi insan nasıl oluyorda son bölümde aşırı basit bir hatadan yakalanıyor? Bariz L' i halt etti, N' ide kaç kere sıkıştırdı. Ama ne iştir ki aşırı basit bi değiş tokuş olayından sıyrılamıyor? Tamamen son bölümler senaryo saçmalığı. Kira bu kadar basit yakalanıp ölmemeliydi. En azından 2. hatta 3. sezon gerekirdi.
DicLonius- Süper Animeci
Sorunuzun bir nevi cevabı:
Her zaman şunu demişimdir: Uzuyan serilerin her daim cıvığı cıkacaktır. Örnek vermeye gerek olmadığını düşünüyorum ve cıvığı çıkmıyan serilerden biride kesinlikle "ONE PİECE" dir.
Edit: Ayrıca "Isobel" ablaya kesinlikle katılmaktayım, unuttuğum bazı şeyleri hatırlamış oldum hem.
İyi akşamlar dilerim.
- Spoiler:
- Kira`nın bu kadar çabuk yakalanmıyacağı bir gerçektir, lakin sadece güvenden dolayı yakalandığıda bir gerçektir, seriyi pek hatırlıyamıyorum, lakin bilirim ki "Death Note" un birini birine gönderiyordu ve bu kişi yüzünden "Kira"nın hayatı kayıyordu.
Her zaman şunu demişimdir: Uzuyan serilerin her daim cıvığı cıkacaktır. Örnek vermeye gerek olmadığını düşünüyorum ve cıvığı çıkmıyan serilerden biride kesinlikle "ONE PİECE" dir.
Edit: Ayrıca "Isobel" ablaya kesinlikle katılmaktayım, unuttuğum bazı şeyleri hatırlamış oldum hem.
İyi akşamlar dilerim.
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Kira kitabı verdiği kişinin zekasını küçümsediği için yakalandı onun kendisi kadar zeki olabiliceğini tahmin edemedi ...ki near da işi sağlama almıştı zaten...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- ya herkes şu sonda Kira bu kadar basit bi hatadan yakalanmamalıydı dio ama seride bnm en çok hoşuma giden yerlerden biri de o olmuştu.. tmm genele baktıgımızda son kısmın iq seviyesi çok düşük gibi gelio ama bi de şöle bişi var bütün seri şans hep Light.ın tarafındayken herif süper zekasıyla hiçbi engele takılmıoken kimse yok artık daha neler demiodu seri boyunca tanrıcılık oynayıp son anda basit bi 'insan' hatasından kaybetmesi çok güseldi bence olması gereken de buydu
isobel- Isınan üye
isobel demiş ki:
- Spoiler:
ya herkes şu sonda Kira bu kadar basit bi hatadan yakalanmamalıydı dio ama seride bnm en çok hoşuma giden yerlerden biri de o olmuştu.. tmm genele baktıgımızda son kısmın iq seviyesi çok düşük gibi gelio ama bi de şöle bişi var bütün seri şans hep Light.ın tarafındayken herif süper zekasıyla hiçbi engele takılmıoken kimse yok artık daha neler demiodu seri boyunca tanrıcılık oynayıp son anda basit bi 'insan' hatasından kaybetmesi çok güseldi bence olması gereken de buydu
- Spoiler:
- Şans hep Light' dan yana olsaydı bilki Light çoktan enselenmişti. Ülkesinin en zeki öğrencilerinden biri sonuçta. Ayrıca dediğim gibi hangi süper zeka bi yandan dünyanın en iyi dedektifiile uğraşırken bir yandanda ülkesinin en iyi öğrencilerinden biri olabiliyor? Ayrıca şansına güvenseydi babasını feda etmezdidiye düşünüyorum...
DicLonius- Süper Animeci
6 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
6 sayfadaki 7 sayfası