Death Note
+54
isobel
Matto
scoutcrawler
arcueid
bluetear
zhenya
savage garden
yuuki_cross
mavi_61
Hiruma_FC
dombilibili
Borastus
S.Tensei
FoRZa
digigirl
F.Chopin
kordiseps
sera myu
Unde®minE
achie-san
Sonvaynard
Hanajima
armadaxster
Shiniko
Alchemist
Ryoko Yoichi
özz
Drakai
resurgam
Voodoo_Baby
rukia
cynthia
zagato
Darklight
Rendan
Kermbey
alieser
Susano'o
Moth
rockchu
Unde®kaN
Zax
Elfen Lied
diaboliksword
MetatroN
RoMe
geheimnis
umi
Exile Falcon
BladeSinger
spartiate
edemirci44
CHOBiTS
SPAWN-TheUndead
58 posters
4 sayfadaki 7 sayfası
4 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: Death Note
Evet, görünüşe bakılırsa gerçekten çok sevilen bir seri Ben de izlemeyi düşünüyordum, tanıtım için sağol Spawn.
Misadan büyüğü yok:D
Drakai- Isınan üye
Ruh Hali :
güzel ve heyecanlı bir animeydi. konusu polisiye olan hertürlü film,kitap vs severim zaten. yalnız sonundan memnun kalmadım kira gibi dahi birinin son bölümde düştüğü hal saçma geldi bana ve daha etkili bir son bölüm olabilirdi. bir de ölüm defterini kullananların öldükten sonra gidecekleri yeri merak ettim doğrusu gösterselerdi iyi olurdu.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bence direk yok oldu ruhu.Kesinlikle izlediim en ii animelerden biridir.Seri olarak bilinçli takip ettiğim ilk animedir ve onun sayesinde sevmişimdir anime serilerini.Önce sadece filmleri seviyordum.
Mello , Near , Ryuuk fan
Mello , Near , Ryuuk fan
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sevip sevmemen önemli değil Alchemist-san, herkes aynı şeyi beğenmek zorunda olsaydı ben de Elfen Lied hastası olurdum. Ama güzel bir seri tabii, animeci olmayan arkadaşları animeci yapmak için birebir.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
evet shiniko'ya katılıyorum zaten zorundayım bu anime sayesinde 3-4 arkadaşı animeci yaptım :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
izlerken ve izledikten sonra kafayı yedim resmen
En son armadaxster tarafından Perş. 18 Haz. - 16:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gerçekten harika kurgu,çizimler,vs. herşeyiyle mükemmel
daha 14. bölümdeyim ama bağımlısı oldum .
animeye yeni başlayanlar için önerilmesi gereken serilerden birisi bence =)
daha 14. bölümdeyim ama bağımlısı oldum .
animeye yeni başlayanlar için önerilmesi gereken serilerden birisi bence =)
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Zaten seri 37 bölüm. 14. bölümde bağımlı olman çok normal bişiy Hatta çok geç kalmışsın bile denebilir
Hanajima demiş ki:animeye yeni başlayanlar için önerilmesi gereken serilerden birisi bence =)
Zaten br çok insan Animeye "Death Note" ile başlamıştır, en azından benim gördüklerimin %80-85'i böle başladı
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Benimde ilk adam gibi indirip seyrettiğim türkçe animeydi.Önceden hep youtubede izlerdim.
achie-san- Yeni Üye
Ruh Hali :
Aynen, ben Animefreak'ten izlerdim ama youtube'dan izlemek ne kabustuya
seriye yeniden başladım ve daha zevkli oluyo. Ve komik tarafı olaylara yine şaşırıyosun
seriye yeniden başladım ve daha zevkli oluyo. Ve komik tarafı olaylara yine şaşırıyosun
Ruh Hali :
Benim izlediğim ilk anime Hala da izlemekteyim 9 gün önce falan başladım 26. bölümdeyim şu sıralarda 2 bölüm daha dolmakta. Başta indiriyordum artık online buldum oradan izliyorum. Keşke bitmese diye düşünüyorum //ayrıca ben daha 4. bölümde bağlanmıştım
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sana pek katılmıyorum
- Spoiler:
- L öldükten sonra anime rezildi bence keşke L ölseydi kira dünyanın hakimi olsaydı ve bitseydi animenin finalinde kiranın tüm karizmasını yedibitirdiler zaten ve misa nın nesini seviyorsun ben uyuz olmuştum kıza L öldükten sonra çok sıkıldım sırf animeyi bitirmek için izledim yani ama benim için animenin tavan yaptığı sahne L in kiraya dönüp ben L im dediği sahneydi şuana kadar hiçbir anime beni okadar şaşırtmadı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Ben de 27.Bölümdeyim. L öldüğünde çok üzüldüm,izleyesim gelmedi... Ama devam etcem...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- L öldüğünde ben bi süre kalmıştım hareketsiz. Ne oluyo, ben nerdeyim, ben kimim
Ruh Hali :
- Spoiler:
- vallaha gayette devam edilebilir bir anime L öldükten sonra da... Near da en az L kadar akıllı hatta L'den daha akıllı. L kadar karizma bence... Kira'nın .......... da benim gözüme girmiş bir karakter yani. Gerçi Light öldüğünde de üzülmedim desem yalan söylemiş olurum nasıl kazandı lan bu çocuk dedim hatta ama sonra planı açıklayınca dedim boka ölmemiş lan Light xD
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
- Ben Melloyu sevmiştim. Hem sonunda baa büyük yardımı oldu
Ruh Hali :
- Spoiler:
- ben çocukların hiçbirini sevmedim L kadar akıllıda deillerdi L ve kiranın teketek kapışması animenin en güzel zamanlarıydı sonra araya başka adamlar girince bozuldu benim fikrim bu hala diyorumkii anie L ölünce bitseydi ve kira dünyanın hakimi olsaydı şimdiye kadar izlediğim en iyi anime derdim rahatlıkla
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
light yagami derim başka bişey demem !
sera bize şaka deseneee , deseneee ,deseneeee eeğğ!sera myu demiş ki:misa nın nesini seviyorsun ben uyuz olmuştum kıza
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
zaten death note izliyenler ikiye ayrılır
L veya Kira
L veya Kira
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
not kira dude ! god !
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
ne şakası kendini kullandıran aptal kızın teki az kalsın kiranın planlarını bozuyordu ama kira onu kendi lehinde kullandı tabii nihahha aptal kızları sevmem üstelik sinir bozucu cıyaklayıp duruyor ordaki sevdiğim tek kadın ajan kocası öldürülen kadındır o kadınada evinin kadını olmak için işi bıraktıından uyuz oldum zaten animelerde bu çok var gitgide sinirim bozuluyor
ayrıca ben kira yada L i tutmuyorum ki ben 2 sinide çok seviyorum hatta nededim L ölünce kira dünyanın hakimi olsaydı ve böyle bitseydi birtaraftan L ede çok hayranlık duyuyorum o veletlerede o yüzden uyuz oldum adam çözdüçözdü bunlar geldiler üstüne yattılar sonra neymiş birleşince L den daha iyilermiş lafa bak ayrıca kiranın karizmasını niye bitirdiler finaldee
ayrıca ben kira yada L i tutmuyorum ki ben 2 sinide çok seviyorum hatta nededim L ölünce kira dünyanın hakimi olsaydı ve böyle bitseydi birtaraftan L ede çok hayranlık duyuyorum o veletlerede o yüzden uyuz oldum adam çözdüçözdü bunlar geldiler üstüne yattılar sonra neymiş birleşince L den daha iyilermiş lafa bak ayrıca kiranın karizmasını niye bitirdiler finaldee
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bak şaka de kötü olucakne şakası kendini kullandıran aptal kızın teki
sorma ya çok sinirlendim sonuna,o neydi mika bilmemne vardı rezil bi tip oldu cidden yazık .. Bu kadar güzel giden dizi böyle bitmemeliydi .. Sonuna karışmıyorum ama gerçek Light öyle yapmazdı !
edit= tekrardan hiddetle yazılan karışık mesajım için özür diliyorum ..
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
4 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
4 sayfadaki 7 sayfası