Sitemizde ayrıca hangi bölümlerin açılmasını isterdiniz.
+38
sera myu
WalkRie
S.Tensei
ShaiThan
Hitokiri
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
meyday
KaranlıK
AnTiOkSiDaN
Desire
jinxleus
irem
ozman
resurgam
Darkcity87
Rendan
Nodame^^
Voodoo_Baby
Seifukusha
AkumA
Sercan
omerbaba18
Sonvaynard
Azraell
Unde®kaN
Zax
lantis
Harusame
rockchu
savage garden
Vincent
Akuma_Blade
Exile Falcon
RoMe
spartiate
CHOBiTS
edemirci44
42 posters
1 sayfadaki 6 sayfası
1 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Sitemizde ayrıca hangi bölümlerin açılmasını isterdiniz.
Evet arkadaşlar açmamızı istediğiniz yeni topicler bölümler varmı hangi konuların anime ve anime dışı açılmasını isterdiniz görüşlerini alalım...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Geri: Sitemizde ayrıca hangi bölümlerin açılmasını isterdiniz.
Biraz düşünmek lazım.Saymadan başka oyunlar yapsak nasıl olur.Animeuptaki gibi son harf karaktermi yapsak acaba kız yada erkek ismi diye başlasak daha farklı olurdu.
aklına gelen oyunları istediğin zman konu açıp başlatabilirsin celal ayıp ettin gerçi 2000 3d oyunu harikadır ama neyse
enginin demek istediği daha çok ana bölümlere eklememizi istediğiniz birşey olup olmadığı?..
enginin demek istediği daha çok ana bölümlere eklememizi istediğiniz birşey olup olmadığı?..
Evet dedigim ana bölümlere eklenmesini istediğiniz başlıklar....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Anime arama tarzı bir başlık nasıl olur.Bulamdıgmız animlerin ismini yazarız herhangi bir sitede gören varsa linkini verir.
bu arada Clamp Wonderland 1-2 animesini bulamadımda linkini gören yada verebiliecek varmı.
bu arada Clamp Wonderland 1-2 animesini bulamadımda linkini gören yada verebiliecek varmı.
valla celal ben yarın sabah arayıp bulmaya çalışırım.. şu an aşırı içmiş vaziyetteyim, acaip uykum var, ayrıca ekrana baktıkça başım dönüyor. düşün halimi
Sitede bir çok çeviri yapan üye bulunduğunu düşünüyorum, ve mevcut durumda var mı bilmiyorum ama, aslında çeviri ile ilgili bir bölüm açılsa, çeviri-yardım, çeviri ile ilgili sohbet falan, çok iyi olacağını düşünüyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Ya arkadaşlar, bu konuya kimse bir yorum yapmıyor mu? Bedi, Falcon, Spartiate hepiniz çeviri yapıyorsunuz değil mi?
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Nası bi bölüm olduğunu anlayamadık ki.yada ben anlayamadım.Evet hepimiz çeviri yapıyoruz ve yaptığımız çevirilerin kendi bölümleeri var yorumları falan orada yapılıyor zaten
Yorum tarzı değil de, hani çeviri yaparken yardım, tartışma, ya da çeviri yapılması istenen animeler için bir anket falan gibi şeylerin olduğu küçük bir bölüm gibi.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
aa kusura bakma beyaz yav gözümden kaçmış.. dediğin gibi düzel bir düşünce söylediğin, yer geliyor hepimizin çevirirken sıkıştığı anlar oluyor.. bu kadar kşiyiz burda, çok güzel öneriler falan gelebileceğini düşünüyorum.. sadece bu değil tabiki, encode karaoke vs. yapan arkadaşlarda bu bölümde bilgilerini paylaşabilir, sorunlarını çözebilirler.. ben eklenmesinden yanayım, genel kanıda olumlu olursa yarın bu bölümü açarız..
Harikasın sparti, beni anlayan biri çıktı en sonunda yaws
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Haklısınız iyi fikir bencede ben bu konularda herşeyi üstad Spartiate den ögrendim.Sub cıkarma ayrlama format degiştirme.Fansub yapma.bi ceviri yapmadıgım kaldı.
https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-movies-f10/
Anime Movie'leri kısmı var ama Anime Serileri kısmı yok, niye acaba?
Anime Movie'leri kısmı var ama Anime Serileri kısmı yok, niye acaba?
Akuma_Blade- Moderator
direk downland kısmı ile biraz karıştı.Bir şekil de düzeltecegiz
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
bidanede chat scripti yükleseniz süper olur
aa evet haklısın vincetto sama - sana bayılıyorum yha (: evet chat script midir nedir onsan istiyoruzz muhahaha (: tabi illa olacak diye birşey yok adminimizin kararı bizim de kararımızdır (: tenk yü
hımmm bakalım olmazsa portala ekleriz..(tabi oluyorsa:D)
portala olur ama hoş durmaz direk anasayfada chat paneli onu forum içine yada link olarak başka pencrede sunmak daha hoş durur
Vincent demiş ki:portala olur ama hoş durmaz direk anasayfada chat paneli onu forum içine yada link olarak başka pencrede sunmak daha hoş durur
ççok haklısın öylesi daha şık olur (: tenk yüü again (:
kaptırdık gidioz bide radyo açarsak tam olur ama o hiç çekilmez kavga çıkıyo önceden denedik ordan biliom anime ost çalarız paso tabi dj sırası falan olması lazım karışıklık olmaması için amma masraflı adamım ha
ya bu sıralar bilgisayarla ilgili problemleri forumda yardım başlığında topluyoruz bunu için sadece tek bi başlık açsak olmazmı Teknik Destek gibi mesela nası olur?
Ben şey istiyorum biraz garip olabilir ama kendi kişisel fotolarımız koybileceğimiz bir yer istiyorum. Bu bir topic de olarabilir - maksat daha kaynaşmak
Ayrıca çeviri takımımızdakilerin fotolarını görmek - hatta yanyana görmek süper olurdu
Ayrıca çeviri takımımızdakilerin fotolarını görmek - hatta yanyana görmek süper olurdu
Adminlere sesleniyorum kültür sanat bölümğnde film tanıtımı yapabileceğimiz bir bölüm oluşturulursa çok güzel olur
En son rockchu tarafından C.tesi 19 Tem. - 20:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
1 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
1 sayfadaki 6 sayfası