Sitemizde ayrıca hangi bölümlerin açılmasını isterdiniz.
+38
sera myu
WalkRie
S.Tensei
ShaiThan
Hitokiri
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
meyday
KaranlıK
AnTiOkSiDaN
Desire
jinxleus
irem
ozman
resurgam
Darkcity87
Rendan
Nodame^^
Voodoo_Baby
Seifukusha
AkumA
Sercan
omerbaba18
Sonvaynard
Azraell
Unde®kaN
Zax
lantis
Harusame
rockchu
savage garden
Vincent
Akuma_Blade
Exile Falcon
RoMe
spartiate
CHOBiTS
edemirci44
42 posters
6 sayfadaki 6 sayfası
6 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Sitemizde ayrıca hangi bölümlerin açılmasını isterdiniz.
Yu-Gi-Oh! ve Harry Potter Bölümler kesinlikle açılmalı ve Anime Oyunları bölümü de Oyunlar olarak değiştirilmeli.bu yüzden bayağı bi kısıttlama yaşıyoruz..
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
yugioh bölümünü anime kısmına kendinde açabilirsin adminlerin bişey diyeceğini sanmıyorum harry potter içinde kitap kısmına yine kendin açabilirsin onada bişey demezler bence
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:yugioh bölümünü anime kısmına kendinde açabilirsin adminlerin bişey diyeceğini sanmıyorum harry potter içinde kitap kısmına yine kendin açabilirsin onada bişey demezler bence
demeyiz:)
Yeni animeler bölümü açılmalı diye düşünüyorum çünkü Anime serileri bölümünde çok karışıklık oluyor..
Bide anime dışı yardım köşesi açılmalı
Ayrıca Anime Trading Card Game köşesi açılmalı
@WalkRie
Heralde görmedin en altta kitap bölümü ve oyunlar bölümü var!!!!
Ayrıca Anime Trading Card Game köşesi açılmalı
@WalkRie
Heralde görmedin en altta kitap bölümü ve oyunlar bölümü var!!!!
spartiate demiş ki:sera myu demiş ki:yugioh bölümünü anime kısmına kendinde açabilirsin adminlerin bişey diyeceğini sanmıyorum harry potter içinde kitap kısmına yine kendin açabilirsin onada bişey demezler bence
demeyiz:)
Yanlız Başlı Başına bir Eser Tufanı Yu-Gi-Oh! ve Harry Potter
Harry Potter genel bilgi haber oyun vb.
Yu-Gi-Oh! için de sadece anime değil gerçek hayatta oynanan Trading Card Game vs. şeyler.. Takaslar Turnuvalar vb..
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Ne olursa olsun bir trading köşesi açılmalı bence!!!!!!(Magic,Pokemon,Yugioh,FMA, vs. vs.
Bide HP zaten biten bir seri sinema haberlerini de sinemadan duyurursun bence
scoutcrawler demiş ki:Ne olursa olsun bir trading köşesi açılmalı bence!!!!!!(Magic,Pokemon,Yugioh,FMA, vs. vs.
Sen öyle san J.K.Rowling devam ettirebilme ihtimali varsa ettireceğini, öyle bir şans yoksa da yenibir karakter yaratıp bizlere sunacağını söledi
Yani 8. Kitap yada Harry Potter konusu ile ilgili başka bir karakter yolda
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
E zaten 10 tane kitap var ^^ tabi ki devam etcek biliyorum ama yeni karakterde adı Harry Potter kalmıcak ki ve de bir forum teoriye göre Kategori açar mı bide kaç kişi HP seviyo bende öyle bir bölüm istiyorum ama çoğunluğa göre karar verir adminler ^^
kamikaze kaitou jeanneyide türkçeye çevirebilirmisiniz lütffffffffffeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn uzun süredir bişeyler yapmaya çalıştım ama olmadı indirmeyi çok istiyorum ama ingilizcem iii deil cevap bekliyorummmm ne olur yardım edin
sitemiz talep üzerine çeviri yapmamaktadır. hele de siteye yalnızca anime çevirisi indirmek maksadı ile üye olmuş sömürgeci zihniyetli insanlardan gelen talepleri bir çevirmen olarak tamamen görmezden gelirim.
ayrıca sitemizin kurulma amacı forumları bir tartışma aracı kullanmak suretiyle animenin türk izleyicisi önünde değerini yükseltmektir. öncelikle sitemizin kurallarını okumanızı ve sitenin amacı doğrultusunda katılım yapmanızı tavsiye ederim.
ayrıca sitemizin kurulma amacı forumları bir tartışma aracı kullanmak suretiyle animenin türk izleyicisi önünde değerini yükseltmektir. öncelikle sitemizin kurallarını okumanızı ve sitenin amacı doğrultusunda katılım yapmanızı tavsiye ederim.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Yukarıda yazanlara aynen katılıyorum.Bir serinin çevirisine başlarken bazı kriterlerin olması lazım.İngilizce atyazının olması lazım.Video temin edilmeli ve en önemlisi çevirmen arkadaşlarımızın elinin boş olup, çevirmeyi sevecegi bir seri olmalı. Ayrıca bizim çalışmalarımız kısmında eminimki indirmediğin ve seyretmedigin daha hoş seriler var.Kim bilir istedigin seriyi hangi grup çevirecek.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
gökçen güneş demiş ki:kamikaze kaitou jeanneyide türkçeye çevirebilirmisiniz lütffffffffffeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn uzun süredir bişeyler yapmaya çalıştım ama olmadı indirmeyi çok istiyorum ama ingilizcem iii deil cevap bekliyorummmm ne olur yardım edin
gökçen güneş
msj sayısı:1
siteye üye olmuş anında çeviri istemiş çıkmış
komik olmuş
Sitede Uzakdoğu kültürü ve Anime Cosplay tarzı bölümler açılsa...
6 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
6 sayfadaki 6 sayfası