Sitemizde ayrıca hangi bölümlerin açılmasını isterdiniz.
+38
sera myu
WalkRie
S.Tensei
ShaiThan
Hitokiri
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
meyday
KaranlıK
AnTiOkSiDaN
Desire
jinxleus
irem
ozman
resurgam
Darkcity87
Rendan
Nodame^^
Voodoo_Baby
Seifukusha
AkumA
Sercan
omerbaba18
Sonvaynard
Azraell
Unde®kaN
Zax
lantis
Harusame
rockchu
savage garden
Vincent
Akuma_Blade
Exile Falcon
RoMe
spartiate
CHOBiTS
edemirci44
42 posters
4 sayfadaki 6 sayfası
4 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: Sitemizde ayrıca hangi bölümlerin açılmasını isterdiniz.
evet ya gerçekten çok iyi olur
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
bencede iyi olur, yetkilileri göreve çağırıyorum
ki sanırım bunlardan biri ben oluyorum:D boş bir zamanımda nasıl yapıldığını araştırıp yapmaya çalışırım arkadaşlar ama söz vermeyeyim...
ki sanırım bunlardan biri ben oluyorum:D boş bir zamanımda nasıl yapıldığını araştırıp yapmaya çalışırım arkadaşlar ama söz vermeyeyim...
myanimelist konusunda avatar kısmının altına koymak için bir yöntem var mı bilmiyorum ama yetkililere sorak lazım..
Ama acizane görüşüm imza kısmına anşme severler eklerlerse sorun ortadan kalkar..
Ama acizane görüşüm imza kısmına anşme severler eklerlerse sorun ortadan kalkar..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Öyle diyorsunuz ama anime listesi 30'dan fazla ise ne olcak bir de anime filimler hariç koskoca sayfa da çok yer kaplıyacak ve sayfayı kasacak onun için böyle bir uygulama istiyorum.
Sercan- Isınan üye
Ruh Hali :
arkadaşların demek istedikleri benim imzamda olduğu gibi myanimelist yazan yer var orayı tıkladığın zaman listeyi görebiliyorsun. yani bu sayfa üzerinde olmuyor.
Lantis açıklamış...Yeterli heralde..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Konusmayım konusmayım dıyorum ama tutamıyorum kendımı,dıyelımkı ısmının altına konuldu anıme lısten ne oldu? ne gectı elıne hem zaten burası onu konusmanın yerı degılkı baslıga bakarsanız SİTEMİZDE AYRICA HANGI BOLUMLERIN ACILMASINI ISTERSINIZ yazıor.Hem zaten ımzada bulunması daha ıyı ayrıca ben hıcbır sıtede gormedım ısmının altında anımelıst..
Boyle ufak seyler sıtenın ne kalıtesını artırır nede gelısımını saglar bosuna yonetımın zamanı harcanır.Ben ne zamandan berı muzık gruplarını tanıtabılecegımız bır bolum acılsın dıyorum ama acılmadı veya ben goremıyorum^^
Kızmıyor veya kucumsemıyorum bu sadece benım gorusum,ne oluyor ne mılletle atısıyon gıbı mesajlar gelmesın gorusumu belırtmek benımde hakkım
Boyle ufak seyler sıtenın ne kalıtesını artırır nede gelısımını saglar bosuna yonetımın zamanı harcanır.Ben ne zamandan berı muzık gruplarını tanıtabılecegımız bır bolum acılsın dıyorum ama acılmadı veya ben goremıyorum^^
Kızmıyor veya kucumsemıyorum bu sadece benım gorusum,ne oluyor ne mılletle atısıyon gıbı mesajlar gelmesın gorusumu belırtmek benımde hakkım
Zax demiş ki:Konusmayım konusmayım dıyorum ama tutamıyorum kendımı,dıyelımkı ısmının altına konuldu anıme lısten ne oldu? ne gectı elıne hem zaten burası onu konusmanın yerı degılkı baslıga bakarsanız SİTEMİZDE AYRICA HANGI BOLUMLERIN ACILMASINI ISTERSINIZ yazıor.Hem zaten ımzada bulunması daha ıyı ayrıca ben hıcbır sıtede gormedım ısmının altında anımelıst..
zaxxxx
https://animemangantr.yetkin-forum.com/muzik-f44/
sana o kadar bölüm açtık ilgilenmiyorsun :twisted:
Orayı gordumde mp3 paylasımı yapılıyor dıye grup felan tanıtmadım.herneyse bır ara tanıtırım sevdıgım grupları ^^
Rapidshare'e alternatif olarak kullanılabilecek sitelerin adreslerinin verildiği bir başlık açılabilir mi?
buluşma fotolarının yayınlanabileceği bir alan istiyorum. Sitedeki arkdaşlarımızla yaptığımız buluşmaların fotolarını koyabilelim. Ayrıca isteyen olursa kendi fotolarını yayınlayabilsin. Amaç: daha kaynaşmış bir site ^^
Seifukusha demiş ki:Rapidshare'e alternatif olarak kullanılabilecek sitelerin adreslerinin verildiği bir başlık açılabilir mi?
sanki bedi böyle bir konu açmıştı, yoksa ben bir ara bulduklarımı bir başlıkta veriririm seifu:)
Dramalar için ayrı bir yer açılmasını talep ediyorum. Uzak doğu filmleri adı altında da olabilir XD Yeterki sinema kısmına açılmasın. J-Drama, K-Drama, Live-Action ne bileyim aklıma daha fazlası gelmiyor. Bunların konuşulabileceği bir yer Öneri, öneridir.
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
japon dramalari icin bir bolum iyi olurdu ya. aramizda izleyenler vardir umarim.. demi :wwq:
Nodame^^- Aktif üye
Ruh Hali :
1 Litre Gözyaşı'ndan başka damasını izlemedim
bende tam uzakdoğu filmleri ile ilgili bir bölüm açılsın diyecektim voodo_baby de bu konudan bahsetmiş birde böyle bir başlık açarsanız eğer türkçeye çevrilmiş animeler başlığı gibi birde türkçe çevirisi olan uzak doğu filmleri ve serileri ile ilgili bir konu açırsak iyi olabilir j drama falan fazla seyretmişliğim olmasada geçen gün bi gto nun serisini izledim güzeldi bunun gibi güzel seriler için en azından fikir sahibi olmak için iyi olabilir
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
Böyle bir başlık açalım o zaman.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
cosplay ile alakali bir bolum acilmasina ne dersiniz? Kendi yapmis oldugunuz cosplayler (yapanlar veya yapmak isteyenler varsa tabi) veya nette bulunan guzel cosplaylerin paylasimi icin olabilir?
Nodame^^- Aktif üye
Ruh Hali :
evet harika bir bölüm olurdu cosplaye bayılırım ben özellikle de paradise kiss cosplaylerine XD
Açalım o zaman. Ben de merak ettim. Elinde malzeme olan arkadaş varsa kendisi açabilir. Girip bakarız biz de.
öff olma mı yha paradise kisller benden o zaman XD
japon dramalari icin acilcak bolume ne oldu. Bir ara forumda oyle bir baslik gordum sanki ama simdi bulamiyorum vazmi gecildi?
Nodame^^- Aktif üye
Ruh Hali :
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
evet varmis kackere baktim halbuki nedense goremedim suana kadar.
Nodame^^- Aktif üye
Ruh Hali :
4 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
4 sayfadaki 6 sayfası