turkanime Magic Knight Rayearth
+6
SPAWN-TheUndead
emarude
CHOBiTS
Exile Falcon
spartiate
edemirci44
10 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
turkanime Magic Knight Rayearth
http://www.turkanime.com/viewtopic.php?f=32&t=350
Magic Knight Rayearth
Türkçe alt yazı çalışması yapıyorlar 7 bölüm tamamlanmış
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Geri: turkanime Magic Knight Rayearth
evet çok yerinde bir çalışma, gerçekten teşekkür ediyorum yapan arkadaşlara... zaten söylerim çok sevdiğim bir seridir..
Ben çok küçükken seğrediyodum tvde.Uzun zamandır izlemek istiyordum.Buda bahanesi olmuş oldu.Seri biraz daha ilerleyince indirmeye başlıyim
mutlaka izlemeni tavsiye ederim dost.. gerçekten güzeldir, ben şu an izliyorum mesela
küçükken izlerken baya gerildiğimi hatırlıyorum.Başroldkei kızın ikizi gibi bişiy vardı.Bedenini ele geçiriyodu.O an korkuyla kapatmıştım animeyi.Daha çok küçüktüm
Bende denk geldikçe izlerdim.Okul zamanına geldigi için cogu bölümü izleyemedim.Keşke yeniden yayınlasalar.Bazı kişilerde eminim türkçe bölümleri vardır.Ah şu kanallar bıktım artık kadın programalarından.İnsanın hayal güçünü köreltiyor bunalr yaw.
Magic Knight Rayearth 08 bölümü yayınlanmış bulunuyor.İleriki zamanlarda bu animeye başlayacağım.Gençlik yıllarımda seyrederdim...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ya harikasınız çok güzel bi anime lütfen yarıda bırakmayın .paylaşım için teşekkürler
emarude- Mesaj Sayısı : 5
Ruh Hali :
evet bir mkr hayranı daha... çeviren arkadaş iyi gidiyor, muhtemeln gelecek ay sonuna kadar(hatta belki daha erken) bitirecektir.. tekrar teşekkürler kendisine..
Ehe bende eski anıları tazelemk için indiriyorum.11 bölüm iniyor suan.Yakında başlıcam izlemeye.
kotam gelsinde bende indiricem.. kalmadı elimde izleyecek bölümü ya gıcık oluyorum
Yaw ben şunu yüksek kalitede izlemek istiyorum ama internet üzerindeki bütün kopyalar dandik.Çok üzücü bir durum hd'imde yer boşalana kadar birileri encode işine el atar diye umutsuzca bekliyorum
bilmiom ya... zor gelio gidip değiştirmek heralde.. bu arada yok ya cidden dost.. bende aradım bulamadım yani..
Bende böyle kalitede bulunmakta.
haitou.org torrentini indirebilirsiniz raw bölümünden.Üye olmanız gerekiyor.
Misafir- Misafir
sen bize direk torrent dosyasını atsan olmazmı Site fransızcamı ispanyolcamı anlamadım üye olmayı beceremiyorum
http://rapidshare.com/files/110582814/Mahou_no_Kishi_Rayearth.torrent.html
01 - 11 bölümler arası biraz tuzlu 4 gb.Benim üyeliğime yansıyor ama birşey olmaz.Site Brezilyalıların sitesi.
01 - 11 bölümler arası biraz tuzlu 4 gb.Benim üyeliğime yansıyor ama birşey olmaz.Site Brezilyalıların sitesi.
Misafir- Misafir
sağol kardeş rawmı bunlar.He bide devamı daha yeni yenimi encode ediliyor
Mkv formatında.Bendekilerde softsub yok indireli çok olmuştu almış olabilirim altyazıyı zaten softsub sorun çıkarmaz.24-35 bölümlerini çekmeye çalışıyorum seeder yok ondada.
Misafir- Misafir
http://rapidshare.com/files/110591214/Magic_Knight.rar.html
Bunlarda diğer bölümleri 1 seeder görünüyor ama download hızı 0:(
Bunlarda diğer bölümleri 1 seeder görünüyor ama download hızı 0:(
Misafir- Misafir
ya önce verilmiş bir versiondur.Zamanında birçok insan yararlanmıştır .Şimdi indirmek isteyen de olmadığı için indirme hızı yok görülür..İndirilmez birçok animenin ve grubun kaderi Örnegin aniankanın daha önce indirdiğim torentleri var ben claymoreyi indirmedim ama onun açsam kimse olmadığı için ve yeni olmadığı için orda kendi başıma kalırm Üzgünüm Dostum şansını burda arama imkansızı istiyorsun.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Torrentin bu kötü tarafı var işte.
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
bu yüzden sevmiyorum torrenti.. çok yaşa rapid (veya 4shared, veya .....)
spartiate demiş ki:bu yüzden sevmiyorum torrenti.. çok yaşa rapid (veya 4shared, veya .....)
rapidden şaşmamak lazım her site için ayrı ayrı premium alamam
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
1 sayfadaki 3 sayfası