turkanime Magic Knight Rayearth
+6
SPAWN-TheUndead
emarude
CHOBiTS
Exile Falcon
spartiate
edemirci44
10 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: turkanime Magic Knight Rayearth
rockchu demiş ki:spartiate demiş ki:bu yüzden sevmiyorum torrenti.. çok yaşa rapid (veya 4shared, veya .....)
rapidden şaşmamak lazım her site için ayrı ayrı premium alamam
bir premiumum bile yok... neyse, reset ata ata idare ediyoruz, zaten kota izin vermez benim premium almama
spartiate demiş ki:rockchu demiş ki:spartiate demiş ki:bu yüzden sevmiyorum torrenti.. çok yaşa rapid (veya 4shared, veya .....)
rapidden şaşmamak lazım her site için ayrı ayrı premium alamam
bir premiumum bile yok... neyse, reset ata ata idare ediyoruz, zaten kota izin vermez benim premium almama
yakın arakadaş olsak şaka maksatında ezük ne rapid üyeliği var nede kotasız interneti derdim ama yakın arkadaş değiliz yanlış anlayabilirsin diye demiyorum... aslında şu an itibariyle doğum günüm sayın admin bu gün için istediğim her şeyi söyleme özgürlüğü istiyorum
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
aslında şu an itibariyle doğum günüm sayın admin bu gün için istediğim her şeyi söyleme özgürlüğü istiyorum
:joker: Doğum günün kutlu olsun
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
vaaayy sitedekutlanan ilk doğum günü bu.... doğum günün kutlu olsun rockchu..
not: bu arada demiş kadar oldun rockchu.. oturdum ağlıyorum ekran başında neden benim rapidim yok die
not: bu arada demiş kadar oldun rockchu.. oturdum ağlıyorum ekran başında neden benim rapidim yok die
sağolun var olun sabahta doğum günüm sebebi ile candyfansub olarak bi güzellik yapacağız...
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Hehe dogum günün kutlu olsun.boga burcusun yani sende.
Not:30 nisan da benim dogum günüm duyrulur. Adminden ban istiyorum hediye olarak.
Not:30 nisan da benim dogum günüm duyrulur. Adminden ban istiyorum hediye olarak.
eheh hadi bakalım, 30 nisanda senin doğumgününü büyük organizasyonlarla kutlarız celal
Konu sapmış bu arada haber veriyim yoksa gidicek böyle diye düşündüm Bi doğum günü muhabbeti almış başını yürümüş.Bilmek isteyenlere benimki 18 eylül
benimkide 24 eylül neyse 1-2 sayfa sapsın, şimdi toparalayalım konuya dönelim
daha öncede bi yerlerde yazmıştım ama bu umi, hikaru ve fuu üçlüsü bizde gösterilen versiyonunda anemon, lucy ve marina olarak adlandırılmıştır.. bunun nedenini bilen var mıdır? marina suyu, anemon doğayı çağrıştırdığı için midir acaba??
daha öncede bi yerlerde yazmıştım ama bu umi, hikaru ve fuu üçlüsü bizde gösterilen versiyonunda anemon, lucy ve marina olarak adlandırılmıştır.. bunun nedenini bilen var mıdır? marina suyu, anemon doğayı çağrıştırdığı için midir acaba??
Orochimarunun verdiği torrentlerden indirmeye başladım.Harbiden 94 yılında çıkmış bir animeye göre inanılmaz derecede sağlam çizimlere ve renklendirme kalitesine sahip.99 yılında çıkmış olan GTO'nun kalitesine baktıktan sonra insan nasıl olur diyor.99'da çıkmış bişi bu kadar dandik olabilirken MKR'nin kalitesi dudak uçuklatıcak seviyede.Tabi bide 350 mblık mkvlerde izliyince keyf tavan yapıyor valla
vaayy iyi seyirler dost... çizimleri güzel tabii, eee boşuna mkr'yi bu kadar seven yok ya umarım yakınlarda biri çıkarda şunu rapide yada daha güzeli direk download'a izin veren biyere falan atarda bizde indiririz..
Devamında seeder olsa onlarıda çekebilsek keşkeExile Falcon demiş ki:Orochimarunun verdiği torrentlerden indirmeye başladım.Harbiden 94 yılında çıkmış bir animeye göre inanılmaz derecede sağlam çizimlere ve renklendirme kalitesine sahip.99 yılında çıkmış olan GTO'nun kalitesine baktıktan sonra insan nasıl olur diyor.99'da çıkmış bişi bu kadar dandik olabilirken MKR'nin kalitesi dudak uçuklatıcak seviyede.Tabi bide 350 mblık mkvlerde izliyince keyf tavan yapıyor valla
Misafir- Misafir
tamam tamam.. bundan sonra kendimi mkr linki bulmaya adıyorum arkadaşlar... ve aramayaaaa şu anda başlıyorummm....
http://www.zone-anime.com/anime/magic-knight-rayearth.html
bu linki deneyebilir misiniz bir... bende kota var deneme yanılma yöntemini kullanamıyorum.. baktım avi uzantılı videolar, belki iyi çıkar
bu linki deneyebilir misiniz bir... bende kota var deneme yanılma yöntemini kullanamıyorum.. baktım avi uzantılı videolar, belki iyi çıkar
kolay gelsin Serkan.Ben eskileri geçtim yenilere verdim artık.Amatsuki arıyom simdi(biraz manga okudumda)
ben izledim mi hatırlamıyorum ama bi arkadaşım cok istiyodu bide funsubın olması onu cok sevindirecek mutlaka edinecegim bende
diaboliksword demiş ki:ben izledim mi hatırlamıyorum ama bi arkadaşım cok istiyodu bide funsubın olması onu cok sevindirecek mutlaka edinecegim bende
muhtemelen ama kaliteli bir sürümünü bulmakta zorlanacaksın diabolik.. ben thaylia'yı kullanıyorum, indirmek istersen aklında olsun.. çok güzel bir seridir acaip şiddetle tavsiye ediyorum
yaw orochimarunun verdiği linklerdeki 350 mblıklar hiç fena diil arkadaşlar.Seeder çok az orası ayrı.Orochimaru linkleri vereli bir aydan fazla oldU.Bende daha 24.bölüm yeni iniyor Ama kalite istiyosanız bence katlanın yani.
Exile Falcon demiş ki:yaw orochimarunun verdiği linklerdeki 350 mblıklar hiç fena diil arkadaşlar.Seeder çok az orası ayrı.Orochimaru linkleri vereli bir aydan fazla oldU.Bende daha 24.bölüm yeni iniyor Ama kalite istiyosanız bence katlanın yani.
seed edersen indiririz tabi bi seed yetmez, orochide sana yardımcı olur, hoopp bi bakmışsın birlikten kuvvet doğmuş.. sonra ben indirip 1sn bile seed yapmadan torrentten kaçarım(klasik torrent hikayesi yani )
linkleri bende seed e atarım akşam bendende destek olsun hem indireyimde
Ben gecen megauploadda avi linklerini buldum 180mb civarı ama indirmedim henüz.
Magic Knight Rayearth 28 bölümü çevirmişler
diğer çevirileri...
Cyber Coil
Full Metal Panic!
Hayate no Gotoku
diğer çevirileri...
Cyber Coil
Hayate no Gotoku
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
süperr bunu öğrendiğime çok sevindim gerçekten emek veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
calimenjero- Mesaj Sayısı : 6
peki çevrilen bölümlerini nerde bulabirim acaba?
calimenjero- Mesaj Sayısı : 6
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası