Bleach Hakkında Tartışma Bölgesi
+75
worless
darthminot
scoutcrawler
ugly-bakura
maviSiah
hipernova
Katsura
sera myu
halvah(J)
Zax
kanade
gundamaster
sakura hime
histugaya
brisingr
wiL-
S.Tensei
Ozey
cmgrgn
+L+
SheaN
bluetear
Tonwer
zhenya
Akuma_Blade
KaranlıK
silentwarior
e_wNdY
alik1818
jax
savage garden
Unde®kaN
ozman
eczmeltem
lovel-chan
sonercirit
Alchemist
digigirl
Merhak
Sercan
darkblue*
Brubaker
Voodoo_Baby
Hanajima
Desire
misuteri-chan
Yaser
kouta
Hitokiri
muhtesemmatrix
Rotea
ademania
Sodakazam
Moth
Darklight
LordCha
Rendan
Sonvaynard
Kra_toS
Byakko
Susano'o
Shiniko
bLue-Dragon
Underfined
RaJeV
sempai
lantis
SPAWN-TheUndead
CHOBiTS
spartiate
diaboliksword
geheimnis
aoshi
Exile Falcon
edemirci44
79 posters
5 sayfadaki 22 sayfası
5 sayfadaki 22 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Geri: Bleach Hakkında Tartışma Bölgesi
Bence ileride yine hollow Ichigo tekrar çıkıcak,bence yourichi'nin Ichigo'dan soul sci. deyken aldığı maskeyle bir bağlantısı olarak ortaya çıkıcak ya da Ichigo sahiden ölmek üzereyken ve bu sefer kontrolüde hemen vermiycek bence.Hollow Ichigo,rukia ve diğerleriyle karşılaşsa(dövüş anlamında değil) harika bir bölüm olur.Bence bunu ileride yapacaklar,bleach'i çok iyi kurguluyorlar
İchigoyla Hollowunu son gördüğünde Hollow sen yürütemiyorsun diyordu senin yerinde ben olacağım diyordu.Ancak İchigo buna izin vermeyip onu yenerek kendisi durdu ve maske yardımıyla Hollow İchigoyla beraber dövüştü.Ancak Hollow en sonda şunu şöylemişti Eğer bir dün yenilirsen yerini alacağım diye İchigo yenildiği zaman göreceğiz Hollowu büyük ihtimalle ama İchigo yenilse bile bu durumu gözden kaçırabilirler animeyi çizenler..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Gözden kaçırıcaklarını hiç sanmıyorum.Hollow Ichigo zaten olaya ayrı bir tat katıyor,çılgın bir tat.Ama Ichigo'nun yenildiği anda çıkıcağını ya da başka bir olayın etkisiyle çıkıcağını düşünüyorum.Bleach'de her zaman bir yerden birşey çıkar ve olayın akışını birden değiştirir.Ichigo'nun kullandığı bütün maskeler kullanıldıktan sonra parçalandı ve yok oldu.Tek bir maske hariç(yourichi'de olan Ichigonun hollow maskesi),bu maskeye dikkat çekmemin amacı ileride bu maskenin etkisiyle birşeyler olucağını düşünmem.Ama insan düşününce o maskeye ne olduğunu düşünüyor.Acaba maske urahara'nın dükkanında mı?
ya yourichide diyorsun ya ben hatırlıyamadım kaçıncı bölümde aldığını söyler misin..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
- Spoiler:
- teeeee 40 larda varya kanalizasyonlarda geziyolardı sonra kenpachi ile dövüşücek yourichi kurtaracak
muhtesemmatrix- Soul of Anime
Bildiğiniz gibi Bleach animesi Japon Tokyo Tv kanalında yayınlanmaktadır.Bu animeyi direk orjinal hali ile izlemek isterseniz cnlı canlı eş zamanlı aşağıdaki linke tıklamanız yeterli.
http://wwitv.com/portal.htm?http://wwitv.com/television/index.html?http://wwitv.com/tv_channels/b4594.htm
Lakin tokyo tv'nin yayın akışını bulamadıgım için tam saati bilmiyordum animenin yayınladıgı.Ama artık biliyorum çünkü işe gitmedfen bir açayım dedim ve pat bleach başladı En baştan hemde genelede sondan yakalardım Saat 12:00 de başladı bizim saate göre onlara göre saat 18:00 oluyor.Ve 12:30 da da bitti...
Açılış ve kapanış değişmiş...
190.bölüm verildi bugun.İchikomuz'un Ulquiorra tarafından öldürülmesi ile başladı hızlı olarak kısa bir özetle sonra 6. espada Grimmjow ile devam etti.Şimdide 5. espada çıktı karşısına.Bu 190. bölüm yeni mi yayınlandı yoksa tekrar olarakmı verdiler orasıda meçhul.En son hangi chapter çıkmıştı?
http://wwitv.com/portal.htm?http://wwitv.com/television/index.html?http://wwitv.com/tv_channels/b4594.htm
Lakin tokyo tv'nin yayın akışını bulamadıgım için tam saati bilmiyordum animenin yayınladıgı.Ama artık biliyorum çünkü işe gitmedfen bir açayım dedim ve pat bleach başladı En baştan hemde genelede sondan yakalardım Saat 12:00 de başladı bizim saate göre onlara göre saat 18:00 oluyor.Ve 12:30 da da bitti...
Açılış ve kapanış değişmiş...
190.bölüm verildi bugun.İchikomuz'un Ulquiorra tarafından öldürülmesi ile başladı hızlı olarak kısa bir özetle sonra 6. espada Grimmjow ile devam etti.Şimdide 5. espada çıktı karşısına.Bu 190. bölüm yeni mi yayınlandı yoksa tekrar olarakmı verdiler orasıda meçhul.En son hangi chapter çıkmıştı?
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Seriye bir özetle başlamışlar anlaşılan ve yarısı özet olarak geçmiş sonunda da Noitoria'yı gösterek bitirmişlerdir.Tahminen Noi vs ichi dövüşü 1 bölüm sürer akabinde herkesin beklediği Nel ortaya çıkar diye tahmin ediyorum....Devamı spoiler olacağı için yazamıyorum ^_^
- Spoiler:
- Herhalde 1 aydan önce biz Nel vs Noi dövüşünü göremeyeceğiz.Araya flashbackler girdiğini düşünürsek 1 aydan fazlada sürebilir.
Bence artık dövüşler dahada güzelleşti.166.cı bölümdeki Ichigo'nun maskeli haliyle grimmjow'un dövüşü bence harikaydı.Ichigo'nun maskeli halindeki seside gerçekten güzel ve uygun.Bana o bölümdeki maske kontrolü sırasındaki davranışları ve sözleri Abarai Renji ile ilk karşılaştığı ve dövüştüğü zamanı aklıma getirdi.Hani ruh gücünü düzensiz arttırarak kontrol etmişti ya
Arkadaşlar ben doldurma bölümler girdiğindne beri hiç takip etmedim. Doldurma bölümleri hala devam ediyor mu acaba?
Hayır bitti.189.bölümde filler bitti 190da kaldığımız yerden devam ediyoruz.Ama çok kıas bir süre içerisinde tekrar fillerlarla uğraşıcaz gibime geliyor
pendulum flasbacklerını koysalar ıyı olur
kouta- Isınan üye
Pendulum için en az yeni yıla kadar beklemek gerekiyor, zira daha önümüzde nel, kenpachi, byakuya, mayuri var.
Umarım,bleach bu yıl bir tane yıl başı özel bölümü yapar.Daha önce yapmadı,ama bu yıl başındaki bölümde yaparlar.İki bölüm birdende olabilir.
Saolasın ben 5 haftadır netten ve animeden uzak kaldığımdan takip edemedim hiç bir şeyi. Şimdi izleyebilirim
190 bölümü seyrettim açılış ve kapanış müzikleri degişmiş..Yarınsından fazlası filler öncesini anlatıyor..Az birşey dövüş var..Yine de çok iyi bölümler bizleri bekliyor..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Evet bende izledim 190'ı.İleriki bölümler süper olucak.
Yaser- Aktif üye
Ruh Hali :
190'ı izlerken mutlu hissettim kendimi. Filler bölümlerin sonunda bitmiş olması demek yeniden o nefes kesen dövüşleri izleyebilmek demek. Açılışını da sevdim, çok iyi olmasa da güzel şarkı ama asıl bittiğim video oldu. Bölümün başındaki özet kısmı sıkmasına rağmen ileri alamadım bir türlü. Kaldığımız yerden devam etmek çok güzel.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bende cıktıgı gibi sadece açılışına baktım ve kapadım. Daha 190 a 1-2 yıl sonra gelecem. Olsunda bir 250-300 bölüm devam edim artık şu animeye.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
yakında bende 190'ı izlerim.Şu an 169'dayım,21 bölüm birden izliycem.Tpotan izlemeyi seviyorum
Açılışı çok beğendim ama bölüm biraz boştu.Evet güzel bölümler yakında bu arada..
Byakko- Yeni Üye
Az önce izledim 190'ı bitiş videosuna bittim resmen... Maşallah bütün milleti göstermişler, harikaydı... Şarkı da çok güzel... Fillerları izlemeiştim ama bir ara izleyeceğim... Tüm bölümleri izlemezsem içim rahat etmez...
misuteri-chan- Shoujo no Sekai
Evet video ve şarkıyı iyi yapmışlar. Naruto nun kide cok iyi idi. Adamlar yapıyorya 1-2 yıl nasıl dayanacam bilemiyorum valla.
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
191 çıktı.rmbv olarak indiricem.Çok merak ettim bu bölümü:)realtylipse saolsun
Naruto Shippuden'e dönecek bu iş.Bölümün yarısını yine flashbacklerle geçirdiler.
5 sayfadaki 22 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
5 sayfadaki 22 sayfası