[Chocobo Fansub] Günceleme 14.02.2009
+45
bonjour
ademania
DarkSpider
Seifukusha
Sodakazam
Shiniko
tusubasa
Yaser
RoMe
Gattsu
nevfel
cynthia
Rotea
bluetear
bLue-Dragon
blackburn
Darkcity87
vecitasan
sera myu
Cemis
sakura hime
muhtesemmatrix
esen
Underfined
DFalcon
Zax
mnyk
diaboliksword
lantis
savage garden
Voodoo_Baby
RaJeV
ozgun311
sempai
BladeSinger
sars
edemirci44
new_cellie
mavilynx
spartiate
geheimnis
rockchu
aoshi
CHOBiTS
Exile Falcon
49 posters
5 sayfadaki 18 sayfası
5 sayfadaki 18 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Hangi Fansubla devam edelim?
Geri: [Chocobo Fansub] Günceleme 14.02.2009
Yüklenmeyin Dosta oda bizim gibi insan belki en hızlılaardan bir tanesi ama yoruluyor.
Hey başka bir seriye ne dersin..
Dost kolaylklar dilerim bence encode ve karaoke işini öğrnmeye bak yoksa böyle devam edersin..
Hey başka bir seriye ne dersin..
Dost kolaylklar dilerim bence encode ve karaoke işini öğrnmeye bak yoksa böyle devam edersin..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
To Love Ru encode'unu özellikle kendi üzerime aldım Magic_Lord'a zaman kalsın diye yetmedi Kanokon aldım yetmedi Ve şimdide Narutoyu aldım Artık yetsin bi zahmet.O kadarcığınıda o yapsın
To Love Ru encode dediğime bakmayın softsub olduğu için yapılan işlem 0'a yakın.Bu gidişle Gundam SEED devam etmiycek gibi çünkü o tek başıma çevirebileceğim bir seri değilmiş onu farkettim.Baktım Akuma gelmiyor.O zaman sizden bana yeni bir proje vermenizi isteyeceğim.Bu sitede çalışmak benim için önemli çünkü.Olmadı Serkan abiye Tsubasada yardım ederim.Yada Engin abi senle ortaklaşa Code Geass'ı devam ettiririz belli mi olur
To Love Ru encode dediğime bakmayın softsub olduğu için yapılan işlem 0'a yakın.Bu gidişle Gundam SEED devam etmiycek gibi çünkü o tek başıma çevirebileceğim bir seri değilmiş onu farkettim.Baktım Akuma gelmiyor.O zaman sizden bana yeni bir proje vermenizi isteyeceğim.Bu sitede çalışmak benim için önemli çünkü.Olmadı Serkan abiye Tsubasada yardım ederim.Yada Engin abi senle ortaklaşa Code Geass'ı devam ettiririz belli mi olur
Ewet haklı Serkan FMP yi sana önerdik diyelim.Canın ne zaman isterse sen bilecegin iş.Falcon sana kolaylıklar dilerim.Bildigin gibi yap.
Söylediğimiz gibi Itazura Na Kiss'in 1.bölümün v2'sini hazırladık.Ama 1.bölüm için tekrar uğraşınca 2.bölüm biraz gecikti işte.Yetiştirebilirsek bu hafta sonu vermeye çalışacağız.Kanokon çevirilerinede başlıyorum.Kanokon'u hem srt hemde fansub olarak vereceğiz.Fansub arşivimiz giderek büyüyor bakalım
Itazura Na Kiss'in 2.bölümünü sonunda çıkardık.İlk bölümün v2'si yüzünden biraz gecikmişti.
Onun dışında To Love Ru 7.bölümde hazır.Bir iki gün içerisindede Kanokon'un 3.bölümü tamamlanır.Srt dosyası olarak vermekten şimdilik vazgeçtik.Seri tamamlanınca tekrardan düşünebiliriz.
Onun dışında To Love Ru 7.bölümde hazır.Bir iki gün içerisindede Kanokon'un 3.bölümü tamamlanır.Srt dosyası olarak vermekten şimdilik vazgeçtik.Seri tamamlanınca tekrardan düşünebiliriz.
Evet daha mesajı yeni yazmıştımki Magic_Lorddan komut geldi.Kanokon fansub olmayacakmış.Sadece çeviri yayınlayacakmışız. 3.bölümün çevirisi bitti siteye ekliycem birazdan
Hadi hayırlısı ellerinize sağlık
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
eline sağlık dost kolay gelsin valla çok fazla işle uğraşıyorsun, eline gözüne ingilizcene kuvvet
hey maşallah...maşallah diyelim de nazar değdirmeyelim. bu ne hız...ellinize, kolunuza, emeğinize sağlık
sempai- Isınan üye
Ruh Hali :
eline sağlık exile falcon.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Off teşekkürler Kanokonun gelmesine çok sevindim.
Misafir- Misafir
Ellerin dert görmesin exile.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Ellerine sagğlık teşekkürler...
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
ÖSS çalışmalarımdan dolayı biraz yavaş ilerliyoruz.Çünkü gruptaki tek anime çevirmeni benim.Kusurumuza bakmazsınız artık.To Love-Ru 8.bölüm eklendi.İyi seyirler...
Zaten çok sevilecek bir seri değil İlk 2 bölümü güzeldi ama sonradan cozuttu.Başladığım için devam ettiriyorum sadece
Orochimaru demiş ki:Bu To Love-Ru yu sevemedim nedense
Aha bir fanatik daha.
İlk iki bölümden sonra berbatlaştı ne konu var nede başka bişey bol bol ecchi.
Exile Falcon demiş ki:ÖSS çalışmalarımdan dolayı biraz yavaş ilerliyoruz.Çünkü gruptaki tek anime çevirmeni benim.Kusurumuza bakmazsınız artık.To Love-Ru 8.bölüm eklendi.İyi seyirler...
eline sağlık dost.. sevmesende bu seriyi yinede büyük bir hızla çeviriyorsun.. hayran olmamak elde değil..
Teşekkürler exile falcon ellerin dert görmesin
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
5 sayfadaki 18 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
5 sayfadaki 18 sayfası