[Chocobo Fansub] Günceleme 14.02.2009
+45
bonjour
ademania
DarkSpider
Seifukusha
Sodakazam
Shiniko
tusubasa
Yaser
RoMe
Gattsu
nevfel
cynthia
Rotea
bluetear
bLue-Dragon
blackburn
Darkcity87
vecitasan
sera myu
Cemis
sakura hime
muhtesemmatrix
esen
Underfined
DFalcon
Zax
mnyk
diaboliksword
lantis
savage garden
Voodoo_Baby
RaJeV
ozgun311
sempai
BladeSinger
sars
edemirci44
new_cellie
mavilynx
spartiate
geheimnis
rockchu
aoshi
CHOBiTS
Exile Falcon
49 posters
4 sayfadaki 18 sayfası
4 sayfadaki 18 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Hangi Fansubla devam edelim?
Geri: [Chocobo Fansub] Günceleme 14.02.2009
eline sağlık dost.. ben daha yükleyemedim bekliyorum rapidi:D sempai sende üzülme be yahu, sayılı gün çabuk geçer (desemde inanma geçmio valla:S)
yok yaw şaka yapıyorum lütfen benim başlığım sizin başlığınız İstediğiniz kadar muhabbet edin Hatta 2000 3d oynayın burda
geçti artık Falcon efendi...bir daha başlığınızda muhabbet etmeyeceğim işte. bakın bu mesajım muhabbet içeriyor mu hiç. tamamen konuyla alakalı, başlığın sahibine cevap vermekle alakalı
serkan ben de biliyorum sayılı gün geçmez....kaç senedir bizzat yaşıyorum. hele şu günler bile hayatımın geçmeyen günleri ama sen niye hatırlatıyorsun ki...
demek rapid"e yükleme yapıyorsun.ben de şanlı adminimiz neden bu saatte burada diyordum rapid daha çok bekletir ben diyorum fastload kullanın diye ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin 8)
serkan ben de biliyorum sayılı gün geçmez....kaç senedir bizzat yaşıyorum. hele şu günler bile hayatımın geçmeyen günleri ama sen niye hatırlatıyorsun ki...
demek rapid"e yükleme yapıyorsun.ben de şanlı adminimiz neden bu saatte burada diyordum rapid daha çok bekletir ben diyorum fastload kullanın diye ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin 8)
En son sempai tarafından Ptsi 19 Mayıs - 22:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sempai- Isınan üye
Ruh Hali :
Dearsın 6. bölümünde part 3 e tıklıyorum part 1 geliyor.
Misafir- Misafir
Orochimaru demiş ki:Dearsın 6. bölümünde part 3 e tıklıyorum part 1 geliyor.
evet dost, gece muhtemelen uykusuzluk eseri to love ru'nun 6. bölümünün 3. partına 1. partın linkini koymuşsun geldiğinde bakıverirsin....
sempai@ yav bi ara yükleyecemde hafta sonları biliyorsunuz habire bişiler çıkıyor başıma
ne kadar zekiyim dimi Neyse Allahtan linkleri silmemişim.Düzelttim linki
olur be dost o kadar.. gece yorgunlukla yanlış yere copy-paste yapmışındır
Elinize sağlık teşekkürler exile falcon.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Exile Falcon Magic_Lord stajı yüzünden serilere 3 ay ara verecekmiş sende kanokonu ve naruto yu çevirecekmişsin.
Misafir- Misafir
Orochimaru demiş ki:Exile Falcon Magic_Lord stajı yüzünden serilere 3 ay ara verecekmiş sende kanokonu ve naruto yu çevirecekmişsin.
allahım sabah sabah gülme krizine girdim.. orochi sen çok yaşa emi.. bende tatile mi gitsemki dost nasılsa halleder benim tsubasayı, bu arada önce akuma kaybolmuştu şidide magic_lord kaybolursa dost kesin gazeteye ilan verir
http://www.animeso.net/forum/index.php?topic=53.195
Exile kabul etmiş 5 seriyi nasıl devam ettirecek onu merak ediyom ben.
Exile kabul etmiş 5 seriyi nasıl devam ettirecek onu merak ediyom ben.
Misafir- Misafir
bi dk benim haberim olmadan nooluyo lan.Ben ne zaman bu kadar battım bu işe Haberim olmadan bir pisliğe girmişim artık çok geç.Ben Anti-Narutocuyum arkadaşlar haberiniz varmı? Ve Naruto çevireceğim bu ne demek?EZİYEEETTTTT
Edit: bu arada bu mesaj 666.mesajım oldu.Kutluyorum kendimi :twisted:
Edit: bu arada bu mesaj 666.mesajım oldu.Kutluyorum kendimi :twisted:
Naruto nun adından başka bişey bilmiyorum.
Falcon Allah yardımcın olsun baya batmış gibi bir hal gördüm son mesajlara bakarak.
Falcon Allah yardımcın olsun baya batmış gibi bir hal gördüm son mesajlara bakarak.
Magic_Lord'la anlaşmamız vardı.O haftalık Itazura Na Kiss encodelarını yapıcaktı bende 2 bölüm Naruto çeviricektim.Ama bu 3 aylık tatile çıkıp bizim encodeları yapmazsa kusura bakmasın yapamam Naruto falan
Kanokon çevirecekmisin.Altyazı olarak çrez diye versen çok iyi olur ohiç bir seride o kadar gülmemişitim
Misafir- Misafir
Exile Falcon demiş ki:Magic_Lord'la anlaşmamız vardı.O haftalık Itazura Na Kiss encodelarını yapıcaktı bende 2 bölüm Naruto çeviricektim.Ama bu 3 aylık tatile çıkıp bizim encodeları yapmazsa kusura bakmasın yapamam Naruto falan
vallaha onu bunu bilmem kardeşim ben, naruto isterim her hafta.. senin ismin var yayınlanmazsa senden bilirim haa birde kanokon var, onuda çevirmezsen mail yağmuruna tutarım seni
Dın dın dın ...'a bastım arkadaşlar.Kendi kendimi yokettim.İnternet hayatıma son veriyorum.Nickimi değiştirip çeviri ve anime hayatından istifa ediyorum.Hepinize görüşürüz
Daha FMP kescektik falcon gitme.Sen elindekileri yapsan yeter.
CHOBiTS demiş ki:Daha FMP kescektik falcon gitme.Sen elindekileri yapsan yeter.
aaa chocobo fmp demi yapıyor.. teşekkürler dostt bri numarasın sen
Nese Serkan FMP yi sen yap.Yoksa Falcon iştem tamamen emekli olcak.
Yaw niye üzerime seri yıkıp duruyosunuz ne FMPsi?! Serkan abi FMP!'yi sen yapmayacakmıydın.Bunca zaman sana bağırdık.Zaten işim başımdan aşkın
4 sayfadaki 18 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
4 sayfadaki 18 sayfası