Zero no Tsukaima (Tartışma)
5 posters
1 sayfadaki 4 sayfası
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Zero no Tsukaima (Tartışma)
Birlikte başlamayı düşündügümüz seriye dün gece iki bölüm izleyerek başlamış bulunmaktayım.ilk iki bölüm için yorumum.Genelde toplu yorum yaparım ama aklımda kalan bazı şeylere degineyim.
- Spoiler:
- ilk iki bölüm itibariyle Lousie nin seslendirmesinin cok iyi oldugunu söyleyebilirm.Daha önce izledigim Shakugan no Shana adlı serinin Shana karakterininde seslendirmesini yapan Rie Kugimiya yapmakta.Urusai,Urusai Urusai demsinden sizde hatırlarsınız sanırım.
Seriye gelince gecen sene 7 bölüm kadar izleyip yarım bırakmıştım.Ama simdi daha bi zevkle izledim.Özellikle ikinci bölümü.Siesta adlı hizmetci kızı tutuyorum.Ama muhtemelen olmaz.
Lousie nin Saito ya davranışını hoş bulmasamda.Camasırlarımı yıka diye verdigi sahne gercekten komikti.Saito nun Bir anda elinde beliren işarette baya bi gizemli geldi.Büyük büyücüler araştırıyordu.Bu arada yeşil saçlı büyücü yardımcısıda pek bi şeker.Heleki sapık bir üstadı varken.
Geri: Zero no Tsukaima (Tartışma)
Chobits ödevini iyi yapmışsın gerçekten, ben de dün 2 bölüm izleyebildim, ilk bölümden pek bir şey anlamasam da ikinci bölüm gelecek için umut vaad etti, Saitonun işareti diziyi kurtaracak anahtar gibi görünüyor şimdilik. Karakter çizimleri klasik geldi bana, seslendirmeler fena değildi.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
İsin acıkcası ben Shana nın seslendirmesi ile aynı olmasa o kadar kolay izleyemezdim.Sabah Serkan ın tsubasa cevrilerine bir bakam dedim kendimi alamadım gene.Güzel bir sona ulaşsa herseyiyle cok güzel bir seri olcak bu Tsubasa.x tv deki arahi ve sorata bu seride hep birlikteler.Kendi orjinal serisinde olmamışlardı.
Chobits, X tv elimde olmasına rağmen sıkıcıymış gibi geliyor bana da bir türlü başlayamıtyorum. Sen izlemişsin galiba X tv'yi öneriyor musun.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Ben ing alt yazılı izledim.güzel ama bazen sıkabiliyor.İlk defa bir seride kader üzerine kurulu bir öykü görüyorum.Başlarsan iyi olur hemde Türkçe altyazısıda varmış.Ben o seride üç karakteri sevdim Sorata ,Araşhi ve bide Kurtlu bir kız vardı o.Tsubasa dan sonra başaldım ama simdi Tekrar Tsubasa yı izleyince bir hoş oldum.
En son CHOBiTS tarafından Cuma 20 Haz. - 14:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tsubasa clamp'in en iyi serisi sanırım,
- Spoiler:
- bir sezon ya da ova yapsa da, düzeltse bari işleri.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
beyaz demiş ki:Tsubasa clamp'in en iyi serisi sanırım,
- Spoiler:
bir sezon ya da ova yapsa da, düzeltse bari işleri.
- Spoiler:
- bilemicem ama MKR ve Card captor Sakura da olabilir.Ama harmanlama olarak hepsini içine alıyor.Hepsini karıştırarak yepyeni bir öykü oluşturmuşlar.Ana kahramanalrı Card captor Sakura dan alıp diger karakterleride her animeden serpiştirme yapmışlar.
Tokyo bölümünü izledin ya 3. bölümde Sakura cocuk Sakurayı görüyordu.yol gösteriyordu budakim dercesine.Asıl card captor Sakura karakterini ilk dafe o bölümde gördük.3 . sezonda onu nasıl baglayacaklar acaba.
Bu arada Fay ve Kuragane sadece bu seriye özgüymüş diye duydum.
Kurogane gerçekten sağlam bir karakter Tokyoda anladığım oydu, favorilerden biri bence.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Serideki en saglam karakter o.Fay hakkında cok sey söylenirde yeri ve zamanı degil burası.
Konuyu saptırdık gene ben zero 3 izlemeye başlıyayım.
Konuyu saptırdık gene ben zero 3 izlemeye başlıyayım.
Arkadaşlar Louise'i seslendirne arkadaş aynı zamanda FullMetal Alchemist'te Alphonse'yu seslendiriyor.Ben sesler arasında bir benzerlik kuramadım kolay kolay ve baya şaşırdım.Saito'nun elindeki işaret baya güzel bir işaret
- Spoiler:
- Eline aldığı her silahı olabileceğinin en iyi şeklinde kullanabilmesini sağlıyor o işaret.Ayrıca Saito Tanrının sağ eli Gandalfr olarak da tanınıyor
Yaw sende spoiler vemissin ama daha biz yeniyiz aga acele etme.
EVET Alfonse du seslendiriyor dikkat ettim dün aksam.Ama bana erkeksesi gibi gelmişti Alfonse ki.Alet falanmı kullandılar yoksa.İ my me deki gibi.
EVET Alfonse du seslendiriyor dikkat ettim dün aksam.Ama bana erkeksesi gibi gelmişti Alfonse ki.Alet falanmı kullandılar yoksa.İ my me deki gibi.
Spoiler ver ama sen baya bir ileriden vermissin.Biz Dost spoiler verdi diye atlıyoz bakıyoz sonra :silent: oluyor.
yok yaw söylediğim şey 5.6. bölümden açıklanıyodu zaten.Hatırlarsanız profesör kitaptan bakıyodu işaretin ne olduğuna.O adam söylüyordu direk
4 bölüm oldu izledigim.3 ve 4 bölüm yorumlarım.
- Spoiler:
- Hala lousie cadısına sinirim.Cok gıcık duruyor ama ilerde sevecegime dair bir his var.Siesta cok tatlı Saito ilede yakınlaşmaya başladılar acaba sonları nasıl olcak.Kirche var bide ama hiç sasn vermiyorum.Cinsellik abidesi diye oturtulmuş gibi duruyor.Ondan cok Osman(bendeki subda Osman yazıyordu yaşlı büyücünün adına) yardımcısı yesil saçlı hatunu begendim.DAha önce 7 bölüme kadar izledigim için yeşil saclı ahtuna fazla deginmiyorum.
9. bölüme kadar geldim. ilk bölümlere göre daha fazla zevk aldığım bölümler oldu bu bölümler. Genel olarak şimdiye kadarki izlediğime göre iyi bir anime olduğunu düşünüyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
10. bölümü dün izledim.Daha öncedende 10 bölüme akdar izledigimi fark ettim acaba neden yarım bıraktım hala hatırlayamıyorum.
- Spoiler:
- hala cok itici lousie bu yanından dolayı hep Siesta nın tarafını tutuyorum.Ama ne yaparsınki baş kahraman lousie ve Bizim Siesta nın fazla sansı olacagını sanmıyorum.5. bölümden sonra serinin seyirzevki arttı.özellikle farklı karakterlere ayrılan bölümler hikayeyi inlinçleştiriyor.Bu arada Henrietta adlı prenses in sesi yine Saber cigin sesi.
Hikayedeki prenses çok güzel yaw Hele 2.sezonda bir sahnede gizlenmek için Louise'in tişörtünü giyiyor.Birazcık dar oluyor tişört :twisted: Saçlarınıda at kuyruğu yapıyor ve hikayedkei en güzel hatun haline geliyor
Bir önceki mesajımda bahsettiğim prensesin resimleri:
Şahsen Prenses-Saito ikilisini tercih ederim
- Spoiler:
Şahsen Prenses-Saito ikilisini tercih ederim
Prenses-Saito ikilisi konusunda, bana da öyle geliyor iyi olurdu aslında, ancak şans vermiyorum prensese, lousie ikisinide döverdi heralde.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Şans yok zaten.Saitoyla Louise'in birlikte olacağı daha başından belli Daha olmadılar ama 3.sezonda olurlar herhalde
Aslında animedeki neredeyse tüm hatunlar Saito'ya uyuyor,
bu arada 3 sezon ne zaman başlıyor?
bu arada 3 sezon ne zaman başlıyor?
RoMe- Admin
Ruh Hali :
eh yaklaşmış, biz o zamana kadar 2. sezonu bitirmiş oluruz zaten.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
lousie azdaha sempatik yapsalar ne vardı.Basından sevmeyince karakteri sonradan ısınamıyorsun.
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
1 sayfadaki 4 sayfası