Zero no Tsukaima (Tartışma)
5 posters
2 sayfadaki 4 sayfası
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Zero no Tsukaima (Tartışma)
ya da şu iksir olayında içince istemeden de olsa gerçek duyguları açığa çıkıyormuş falan yapsalardı daha anlamlı olurdu.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
haklısın.ama orda Siesta nın bir sözü vardı hatırlarsın.
- Spoiler:
- hiçbir iksir gercek duyguları saklayamazmı neydi ona benzer bişey.lousie kaçtıktan sonra saito Siesta nın yanına gidip olanları anlatıyordu ama inanmıyordu.
Exile Falcon demiş ki:Şans yok zaten.Saitoyla Louise'in birlikte olacağı daha başından belli Daha olmadılar ama 3.sezonda olurlar herhalde
İkinci sezonda da mı olmuyor? amma suyunu çıkartmışlar yahu!!
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Haklısın ilk dafa cagırdıgında lousie nin Saito yu öpmesiyle serinin sonu belli oluyor romantizm acısından.Ama hala Siesta yı merak ediyorum ne olacak evdemi kalacak kız.
Pranses de iyiydi aslında chobits ben de onu merak ediyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Seri bitti.hala su kıza sinirim bozuluyor yaw.Ama son bölümler nispeten iyiydi.
Beğenmedinmi fazla chobits.Bende karasız kaldım olmazsa başka bir seriye başlandığında katılırım bilmiyorum ne yapacağımı.Bu aralar nedense fazla anime izleyesim gelmiyo.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Ben daha önceden izlemiştim.Güzel ama baştan bir karaktere biraz uyuz oldum ondan kaynaklanıyor benim sitemim.
Serinin 1. sezonu bitirdim, son bölümlere doğru konuyu ve romantizmi toparladıklarını düşünüyorum, ikinci sezondan ilk 3 bölüm izledim, tarz aynı, değişen pek birşey yok. Ama bence kendini izleten bir anime, yani izlerken zevk alıyorum bu animeden kısaca.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Kesinlikle çok zevkli bir anime yaw.Karakterler açısından 2.sezon daha önemli.Ama 2.sezonda biraz daha ciddi bir hava var.Finaliyse baya baya drama onu söyliyim
ikinci sezonada başlıyalım ozaman.Drama dedinya izlerim artık.Hiç sevmiyordum Drama yı.i my me,meyself yourself ardın coka gır bir drama H2O footprint in the sand en son olarakta Shuffle yi zileyince hepsi ard arda sever oldum.Ama FMP TSr seriside drama olarak cok güzel.
3 sezon 10 gün sonra çıkıyor romantikler komedi sevenler için süper birde slayers geliyor oh bal dök seviş:
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Dost Gun x sword nasıl gidiyor.Begendinmi indirecegim listesindeydi degermi sence.
Zero ikinci sezonda louse'in saito'ya olan ilgisi biraz daha artınca sanki saito biraz daha fazla sapık bir karakter havasına mı büründü bana mı öyle geliyor.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
deme yahu.Bizim masum cocuk azdı desene.Yalnız bu sapıklıkları lousie yapması tuhaf.zaten herşeyini biliyor.elbiselerini yıkıyor,giydiriyor.bende bölümlerini indiriyorum.Bitsin başlıcam.beyaz demiş ki:Zero ikinci sezonda louse'in saito'ya olan ilgisi biraz daha artınca sanki saito biraz daha fazla sapık bir karakter havasına mı büründü bana mı öyle geliyor.
bu arada Sieata nın durumu nasıl.
Sieata her zamanki gibi bir var bir yok şimdilik, ama bahsettiğim saito'nun sapıklığı olayı saito'nun her önüne gelene sulanması...
Tabi louse halen biraz gıcık geliyor bana, saldırgan tipleri sevmiyorum galiba...
Tabi louse halen biraz gıcık geliyor bana, saldırgan tipleri sevmiyorum galiba...
RoMe- Admin
Ruh Hali :
prenses ve kircheyede sulanıyor desene.belki yeni karakterlerde vardır.
Chobits, Ergo'yu bitirdin heralde, şu lilu ya da adı herneyse o da saldırgan bir tipti deği mi?
RoMe- Admin
Ruh Hali :
evet bitti.ama lilu kimdi yaw.
real,pino,vincent,dadaelus,raul ve iggy ana karakterler.başkada işe yarar karakter yoktu.
real,pino,vincent,dadaelus,raul ve iggy ana karakterler.başkada işe yarar karakter yoktu.
real sanırım kastettiğim sert hatun varya pompalısı olan. her bölümde adı farklıydı altyazıda.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Kendisi direk şımarık Aristokrat kız modunda dolaşıyor.O yüzden Re-l'e biraz sinir olmuştum.Vincent benim adamımdır orda
Ya bence de vincent iyi bir karakter ama biraz daha sertleşseydi şu Real 'a daha iyi olacaktı, adamı çok sakin yapmışlar. EP'de benim favorim Pino'ydu şüphesiz.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
2 sayfadaki 4 sayfası