Zero no Tsukaima (Tartışma)
5 posters
4 sayfadaki 4 sayfası
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Zero no Tsukaima (Tartışma)
Siesta bittimi yaw.Hayallerim yıkıldı.Nasıl izlerim siesta olmaksızın.Bence o kızı ilk sezonda düğnyaya postalıcaklardı.beyaz demiş ki:Falcon dediğin gibi animenin son bölümleri tam drama, bence son bölümlerde olayı toplamışlar sırf buradaki 4-5 bölüm için izleyip bitirilebilir. bu arada 3. sezonun ilk 2 bölümünü de izledim, fena değildi.
bu arada siesta karakterini iyice haşat ettiler bence.
maalesef chobitscim siesata'dan umudunu kesebilirsin, karakterini tamamen değiştirdiler kızın.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Fark ettim keske hiç başlamasaydım diyorum bu seriye.Gecen sene 11 bölüm izlemiş bırakmıştım.Buna başlarken 3-5 bölüm izledim sanıyordum.Kız ikinci sezonda sapıtmaya başlamıştı.Üçüncü sezonda ne olaur bilmem.
ilk iki bölümde aynen devam ediyor aldığı yerden sieasta. Aslında ona daha yakın hissediyordu başta malum nedenlerden ama ana karakter olmayınca böyle oluyor heralde.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Siesta yı hiç koymasalardı bence daha iyi olurdu ilk sezonda kendini sevdiriyordu heleki Lousie nin gıcıklıgını görünce.
lousie sonradan biraz değişiyor, ancak saito adam olsa daha da değişir bence louise.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
4 sayfadaki 4 sayfası