En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
32 sayfadaki 37 sayfası
32 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
ef a tale of memories bitti
ummm 7/10 =D
ummm 7/10 =D
- Spoiler:
- miyako olsun chihiro olsun beni uyuz etti,iyi hoş aşık oluyolar seviyolar,sonra senin sevgini kaybetmeden gitmeliyim ayakları falan gıcık etti bni,hele o miyakonun çenesi,sesi öldürdü bni,favorim kei chan valla içlerinden
juvenil- Aktif üye
Ruh Hali :
hajime no ippo 9/10
kadınlara bakış açısı dışında bi kusurunun olduğunu düşünmüyorum çizimleride çok kötü de olsa animeye yakışıyordu
son dövüş süperdi izlerken acayip gaza geldim miyatayla sendoda favori karakterlerimdi ama şimdi new c. izliyorum ippoda hafiften bir miyataya kayma durumları çıkmaya başladı kimse kusura bakmasın miyatamı sendodan başkasına vermem ya benim ya sendonun
kadınlara bakış açısı dışında bi kusurunun olduğunu düşünmüyorum çizimleride çok kötü de olsa animeye yakışıyordu
son dövüş süperdi izlerken acayip gaza geldim miyatayla sendoda favori karakterlerimdi ama şimdi new c. izliyorum ippoda hafiften bir miyataya kayma durumları çıkmaya başladı kimse kusura bakmasın miyatamı sendodan başkasına vermem ya benim ya sendonun
En son sera myu tarafından C.tesi 8 Ağus. - 9:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Shingetsutan Tsukihime...
Vampir serisine göre çok sakin işlenen bir yapımdı ama şimdiye kadar bu seri ile ''sıkıcı'' yorumunu ben yapmayacağım ^__^ Ama dediğim gibi ilk defa bu kadar sakin geçen bir vampir temalı anime serisi işlemiş oldum,güzeldi,sakinlikle ilerlemesi ayrıca merak uyandırıyordu diyebilirim...
Sanırım bu Type Moon yapımlarında feministlik hissediyorum nedeni ise;
Üzücü oluyor aslında izledikten sonra içimde bir boşluk hissediyorum açıkçası ama yinede seviyorum Type Moon'u...
Vampir serisine göre çok sakin işlenen bir yapımdı ama şimdiye kadar bu seri ile ''sıkıcı'' yorumunu ben yapmayacağım ^__^ Ama dediğim gibi ilk defa bu kadar sakin geçen bir vampir temalı anime serisi işlemiş oldum,güzeldi,sakinlikle ilerlemesi ayrıca merak uyandırıyordu diyebilirim...
Sanırım bu Type Moon yapımlarında feministlik hissediyorum nedeni ise;
- Spoiler:
- Shinki de Fate/Stay Night'taki Emiya gibi sonunda yalnız kalıyordu maalesef,erkekler serilerin sonunda hep bir acı içerisinde kalıyor =(
Üzücü oluyor aslında izledikten sonra içimde bir boşluk hissediyorum açıkçası ama yinede seviyorum Type Moon'u...
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
zoku natsume yuujinchou bitti. 1. sezondan daha güzeldi bence. acaba 3. sezon yapacaklar mı? yapsalar da artık büyükannesiyle ilgili gerçekleri öğrensek.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
seri sayılmaz ama naruto s. konoha gakueni bitirdim puan vermeme gerek yok ama 1/10 deyim hadi neyse sasukeyle narutoyu nerdeyse gay yapım orochimaruyu travesti yapmışlar tuhaf bişy olmuş ama en azından hareketli olsaydı hiç sevmedim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ouran high school host club
- Spoiler:
- son bölümü süperdi,büyük bi heyecnala izledim. son bölüm boyunca haruhiyle tamaki birbirlerini sevdiklerini ilan edicekler diye bekliodum.bu yönden sevmedim sonunu. haruhi cici,kawai. çok sevdim. e tabi tamaki de favorimdi.
genel olarak tatlı bi seriydi. başta beğenmemış olsamda izledikçe beni güldürmesi yavaş yavaş ısıttı. ayrıca zavallı tamakinin hayat hikayeside inanılmaz hüzünlendirdi beni.
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hajime no ippo new challenger 7/10
aslında 7 bile fazla ama aokinin kaşları için veriyorum bir bölüm boyunca karnıma ağrı girdi gülmekten neyse milliyetçiliği resmen adamın gözüne sokan sürekli kendini tekrarlayan ve sonuç olarak elde ippoyla ilgili hiç bişeyin kalmadığı yan karakterlere çalışan bi seriydi kii miyatayı görmek istiyorum artık ama okadar tekdüzeki hiçbir şekilde şaşırmıyorsun gazı verip tam tersini yapmak anime için rutin hale geldiğinden şaşırtırız mı demişler anlamadım çok basitleşmiş ayrıca takamuranın düşüşünde onu kurtaran eller zaten ayrı bi intihar sebebi ölmek üzere olan birinin gözbebeklerinden ışıklar saçarak sanki hiçbişey olmamış gibi dirilmesi bu maçta tavan yaptı zaten her neyse çok eleştirilecek yeri var ayrıca o final neydi öyle final bile denilemez 1.sezon muydu bu devamı gelecek serinin heralde gelmeyecekse puan çok fazla bile
ama gayet komikti herzamanki gibi izlerken çok eğlendim
aslında 7 bile fazla ama aokinin kaşları için veriyorum bir bölüm boyunca karnıma ağrı girdi gülmekten neyse milliyetçiliği resmen adamın gözüne sokan sürekli kendini tekrarlayan ve sonuç olarak elde ippoyla ilgili hiç bişeyin kalmadığı yan karakterlere çalışan bi seriydi kii miyatayı görmek istiyorum artık ama okadar tekdüzeki hiçbir şekilde şaşırmıyorsun gazı verip tam tersini yapmak anime için rutin hale geldiğinden şaşırtırız mı demişler anlamadım çok basitleşmiş ayrıca takamuranın düşüşünde onu kurtaran eller zaten ayrı bi intihar sebebi ölmek üzere olan birinin gözbebeklerinden ışıklar saçarak sanki hiçbişey olmamış gibi dirilmesi bu maçta tavan yaptı zaten her neyse çok eleştirilecek yeri var ayrıca o final neydi öyle final bile denilemez 1.sezon muydu bu devamı gelecek serinin heralde gelmeyecekse puan çok fazla bile
ama gayet komikti herzamanki gibi izlerken çok eğlendim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Rozen Maiden....
İzlerken hem eğlendiğim hem duygulandığım bir yapım oldu,konusunun orjinalliği de ayrıca hoş'tu;konusuna göre biraz daha hareket olsaydı birazcık daha ''Alice Game'' olsaydı puanımı daha yüksek verebilirdim ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim Shinku bile için izlenmeye değer diyorum tüm bebekler çok tatlı çok şekerdi ama Shinku'nun yeri ayrıdır bence eski tarz İngiliz filmlerindeki hanımefendiler gibi giyinen onlar gibi davranan bir varlık Shinku,tavırları her daim bir hanımefendiye yaraşır şekilde...
Eğer bir gün evimde Shinku ve de diğer bebeklerin dolaştığını görseydim -özellikle Shinku'nun- Jun-kun'un ablası Noir'in verdiği tepkinin aynısını ben de verirdim kesinlikle;
''Kawaiii....''
Ve 2.sezon.a adım attım yarın devamı beni bekler
İzlerken hem eğlendiğim hem duygulandığım bir yapım oldu,konusunun orjinalliği de ayrıca hoş'tu;konusuna göre biraz daha hareket olsaydı birazcık daha ''Alice Game'' olsaydı puanımı daha yüksek verebilirdim ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim Shinku bile için izlenmeye değer diyorum tüm bebekler çok tatlı çok şekerdi ama Shinku'nun yeri ayrıdır bence eski tarz İngiliz filmlerindeki hanımefendiler gibi giyinen onlar gibi davranan bir varlık Shinku,tavırları her daim bir hanımefendiye yaraşır şekilde...
Eğer bir gün evimde Shinku ve de diğer bebeklerin dolaştığını görseydim -özellikle Shinku'nun- Jun-kun'un ablası Noir'in verdiği tepkinin aynısını ben de verirdim kesinlikle;
''Kawaiii....''
Ve 2.sezon.a adım attım yarın devamı beni bekler
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Zoku natsume bitti çok güzeldi.Yeni gelen bayan karaktere bayıldım doğrusu.Üçüncü sezon dahada güzel olcak bence tabi ne zaman çıkar bilmem.
kanon 2006 9/10
çok sevdim uzun zamandır izlediğin en güzel duygusal serilerden biriydi hele ki 22 ve 23 bölümleri beni çok etkiledi
çok sevdim uzun zamandır izlediğin en güzel duygusal serilerden biriydi hele ki 22 ve 23 bölümleri beni çok etkiledi
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bokura ga ita bitti. bana fazlasıyla lovely complexi çağrıştırsa da gayet hoştu, izlerken keyif aldım. yer yer bazı sahnelerde göz çizmeyi unutmuşlar gibi geldi, bir esprisi var da ben mi kaçırdım bilmiyorum ilk bölümlerdeki tek düzelik olaylar ilerdikçe yerini bazen meraka bazen heyecana bıraksa da bu anime ben de biraz 80'lerin o meşhur dizileri izlenmini bıraktı.
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Romeo & Juliet.
10/10 veriyorum.
10/10 veriyorum.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
elfen lied.. ovasını izleyemedim çünkü altyazı uyumsuzdu.
bana göre ölmeyi hakkedenler dicloniouslar değil insanlar.
sonunda herşeye rağmen kouta nın lucy'i sevmeside mükemmeldi.
genel olarak harika bi senaro planlanmış ama yetersiz kalmış geliştirilememiş, çizimlere de biraz daha önem verseydiler inanılmaz bi anime olabilirdi. ayrıca animenin açılış parçası ancak bu kadar uyabilir konusuna. neyse şimdi biraz daha şeker animeler izlemem lazım
bana göre ölmeyi hakkedenler dicloniouslar değil insanlar.
sonunda herşeye rağmen kouta nın lucy'i sevmeside mükemmeldi.
genel olarak harika bi senaro planlanmış ama yetersiz kalmış geliştirilememiş, çizimlere de biraz daha önem verseydiler inanılmaz bi anime olabilirdi. ayrıca animenin açılış parçası ancak bu kadar uyabilir konusuna. neyse şimdi biraz daha şeker animeler izlemem lazım
Ruh Hali :
Ouran High School Host Club __ 8,3/10
Bazı abartılar göze batan cinstendi ama genel olarak izlemesi oldukça keyifliydi. Seride ki karakterlerin hepsini de çok sevdim. En çok güldüğüm kareler de zengin-fakir diyaloglarıydı
Bazı abartılar göze batan cinstendi ama genel olarak izlemesi oldukça keyifliydi. Seride ki karakterlerin hepsini de çok sevdim. En çok güldüğüm kareler de zengin-fakir diyaloglarıydı
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
K-ON 10/8
Seri 5.bölüme kadar iyidi ama sonra düşüş yaşadı. Ana konudan şaştı ama beni güldürdü. Azusa, Mio gibi karakterler olunca 8 vermek istedim
Seri 5.bölüme kadar iyidi ama sonra düşüş yaşadı. Ana konudan şaştı ama beni güldürdü. Azusa, Mio gibi karakterler olunca 8 vermek istedim
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
history strongest disciple kenichi
ecchi türdeşlerine göre değerlendirirsem 10/10 izlediğim en iyi ecchiydi
komedi serisi olarak değerlendirirsem 8/10
dövüş serisi olarak değerlendirirsem 6/10
ecchi türdeşlerine göre değerlendirirsem 10/10 izlediğim en iyi ecchiydi
komedi serisi olarak değerlendirirsem 8/10
dövüş serisi olarak değerlendirirsem 6/10
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Basilisk 7/10
düşündügümden baya iyi çıktı biras önyargılıydım izlemeden önce konuya pek dikkat etmedm ( ztn anlamadıgım yerler de oldu:P ) ama karakterler fln güseldi
düşündügümden baya iyi çıktı biras önyargılıydım izlemeden önce konuya pek dikkat etmedm ( ztn anlamadıgım yerler de oldu:P ) ama karakterler fln güseldi
isobel- Isınan üye
Kannagi
İlk bölümlerde şavaşılan illetler var dı sonra okul animesine döndü. (Ki en sevdiğim bölümler de bu arada geldi...) Son üç bölümde de drama ağır bastı... İkinci sezonu olursa okul animesi olarak gelişmesi benim için en güzeli olur.
8/10
edit: unutmadan Ve evet, `It’s a sony!`
İlk bölümlerde şavaşılan illetler var dı sonra okul animesine döndü. (Ki en sevdiğim bölümler de bu arada geldi...) Son üç bölümde de drama ağır bastı... İkinci sezonu olursa okul animesi olarak gelişmesi benim için en güzeli olur.
8/10
edit: unutmadan Ve evet, `It’s a sony!`
cb_spike- Isınan üye
Ruh Hali :
Kurenai
Çok güzel bir seriydi. Konusu olsun, çizimleri olsun herşeyiyle beni benden aldı. Sonuda toz pembe bir mutlulukla bitmedi. Harika bir seri diyorum kısaca....
10/10
Çok güzel bir seriydi. Konusu olsun, çizimleri olsun herşeyiyle beni benden aldı. Sonuda toz pembe bir mutlulukla bitmedi. Harika bir seri diyorum kısaca....
10/10
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Rozen Maiden Traumend...
---Konusuna göre hayal kırıklığına uğrattı final bölümüyle,açıkçası 'Alice Game' oyununun daha net bir sonuca sahip olmasını dilerdim...
Ama yine de sonuyla beni mutlu etti ne de olsa;
Rozen Maiden Ouverture...
----Rozen Maiden'in ilk bebeği olan Suigintou'nun yaşadığı hüzne tanık eden 2 bölümlük bir Ova ama daha fazla inilseymiş Suigintou'nun yaşadığı hüzne daha etkileyici bir yapım olabilirdi diye düşünüyorum...
Ova.da dahil 2 sezonun da aynı ortam da geçmiş olmasına rağmen yine de senaryosu ile beni kendine çeken bir yapım oldu diyebilirim hiç sıkılmadan acaba ''Sonunda ne olacak?'' diye merak içerisinde kalarak izledim tüm yapımları...
---Konusuna göre hayal kırıklığına uğrattı final bölümüyle,açıkçası 'Alice Game' oyununun daha net bir sonuca sahip olmasını dilerdim...
Ama yine de sonuyla beni mutlu etti ne de olsa;
- Spoiler:
- Shinku yaşıyordu sonunda ^__^
Rozen Maiden Ouverture...
----Rozen Maiden'in ilk bebeği olan Suigintou'nun yaşadığı hüzne tanık eden 2 bölümlük bir Ova ama daha fazla inilseymiş Suigintou'nun yaşadığı hüzne daha etkileyici bir yapım olabilirdi diye düşünüyorum...
Ova.da dahil 2 sezonun da aynı ortam da geçmiş olmasına rağmen yine de senaryosu ile beni kendine çeken bir yapım oldu diyebilirim hiç sıkılmadan acaba ''Sonunda ne olacak?'' diye merak içerisinde kalarak izledim tüm yapımları...
En son Squaw tarafından Çarş. 17 Şub. - 18:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
True Tears bitti. güzeldi, ama biraz fazla dramatikleştirmişler gibi geldi. ayrıca sonunu hiç beğenmedim, o son öyle mi yapılır!
- Spoiler:
- güzelim noe chanım varken, gidip o soğuk nevale hiromiyi seçmek abiside kardeşine aşık çıktı, şaşırdım ya.
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
true tears bitti. güzel bir animeydi ama biraz fazla yavaştı ve çok hüzünlüydü. yine de beni ef a tale of memories kadar hüzünlendiren bi anime olmadı. sembolik olarak kullandıkları -uçmak- kavramı çok hoşuma gitti. ancak ;
- Spoiler:
- abisinin kardeşine aşık olması iğrençti. öpüşmeye kalktı kardeşiyle. ekrana yapıştım resmen çok şaşırdım. üvey kardeş olsalar böyle bi konu olsa güzel olurdu ama öz kardeşi. iğrenç...
genel olarak güzeldi ama saçma buıldugum sey 3 kız da shinchiro ya aşıktı ama anımeyı mutlu bıtırmek adına 3 kızıda mutlu olyormus gıbı göstererek kapattılar. bence cok sacma bu tip animelerin çoğunda bunu yapıyorlar.
Ruh Hali :
school rumble 1 sezonu bitirdim güzel bir seriydi izlediğim diğer animelere oranla biraz değişik ve farklı geldi. çizimleri pek hoşuma gitmesede güzel bir okul serisiydi. 2 sezonu da bu akşam izlemeye başlıyacam..6/10
requiem from the darkness 13 bölümlük bir anime serisi ve sevdiğim tür anime olduğundan hoşuma gitti. çizimler çok renkli ve canlı değildi alacakaranlık gibi renklendirilmişti. bol yağmurlu bir sahneyle başlıyor ve siz zaten devamında serinin nasıl devam ediceğini biliyorsunuz... ilginçti 7/10
requiem from the darkness 13 bölümlük bir anime serisi ve sevdiğim tür anime olduğundan hoşuma gitti. çizimler çok renkli ve canlı değildi alacakaranlık gibi renklendirilmişti. bol yağmurlu bir sahneyle başlıyor ve siz zaten devamında serinin nasıl devam ediceğini biliyorsunuz... ilginçti 7/10
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
d.gray-man bitti. puan mı? 10 tabiki!
sırf o son yüzünden bile 10 almayı hakediyor, ne boş ne de sıradandı. izlediğim en iyi animeydi benim gözümde. uzun serilerin verdiği o bayıcılıktan eser yoktu. aksiyon sahnelerinde kendimi kaptırdığım, komedi bölümlerinde öleceğimi sandığım bir seri olmamıştı hiç şimdi vakit kaybetmeden mangaya başlamalıyım!
sırf o son yüzünden bile 10 almayı hakediyor, ne boş ne de sıradandı. izlediğim en iyi animeydi benim gözümde. uzun serilerin verdiği o bayıcılıktan eser yoktu. aksiyon sahnelerinde kendimi kaptırdığım, komedi bölümlerinde öleceğimi sandığım bir seri olmamıştı hiç şimdi vakit kaybetmeden mangaya başlamalıyım!
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
32 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37
32 sayfadaki 37 sayfası