Cemis Fansub
+33
4sprz
Lyzard
Antares
Voodoo_Baby
Hei_(BK201)
bluetear
bonjour
Misafir
cynthia
meyday
sera myu
bLue-Dragon
Kansu
sakura hime
Darkcity87
secret_senshi
ozman
Mss. Pretty Queen
Shiniko
new_cellie
baris777777
Deddo
rcatalkaya
SeRKaN
muhtesemmatrix
rockchu
edemirci44
silindi
lantis
mavilynx
CHOBiTS
spartiate
Cemis
37 posters
5 sayfadaki 5 sayfası
5 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Sizce Cemis Fansub yeni projelerini nasıl sunmalı?
Geri: Cemis Fansub
Kızım biz 26lık seri yapıyoruz 26 x 2 + birkaç ekstra part = işkence oluyo. Cosette'ye bakıyorum ben evet
Grup üyesi olarak ankette yüksek kaliteli bölümlere oyumu bastım Encode ile uğraşmak (benim açımdan olmasada) tam bir işkence ve muhteşem bir görüntüde izlemek varken saçma bir tercih. Şu zamanlarda aşırı kota sıkıntısı yaşayanda yoktur zannederim, en azından bende öyle bir sıkıntı yok XD Bu yüzden tercihimi o yönde kullandım.
Atama Yama, kısa olmasına rağmen oldukça kısa bir animeydi. İzlemeyen arkadaşlara ben buradan önermiş olayım.
Teşekkürler, iyi çalışmalar...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tekrar burda olmanız güzel güncelleme için teşekkürler
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Cemis demiş ki:Aylar sonra;
- Dogs: Bullets & Carnage 1-2
- Atama Yama.
İyi seyirler.
özlemiştik sizi cemis, elinize sağlık
Cemis Fansub kapanmıştır. Bugüne kadar projelerimize destek veren herkese teşekkür eder, yarım kalan projemiz için özür dileriz.
Geçmiş olsun, bir grup daha kapandı. Şimdiye kadarki çalışmalarınız için teşekkür ederiz cemis fansub^^
hayırlısı olsun beyler, nice animeli günler diliyorum
4sprz- AnimeOu
Çok verimli olması önemli değil sonuçta Türk anime sevenlere elinizden geldiği kadar animeler izlettirdiniz, kazandırdınız çorba da tuzunuz oldu, emek harcadınız. Çalışmalarınız için teşekkürler, gurupların kapandığını duymak üzücü ama herkesin kendine göre bir sebebi vardır. Başarılar diliyorum...
Herşey için teşekkkürler. Yaşamınızda da başarılar dilerim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
aynenbedifeci demiş ki:Herşey için teşekkkürler. Yaşamınızda da başarılar dilerim.
Bu aralar çok grup kapanıyor ya :s Cemis fansubu çok beğenerek izlemiştim :3 kısmet işte :3 umarım sizi bir daha görebiliriz :3
"O ve Kedisi"...
"Tokyo Marble"... :3
"O ve Kedisi"...
"Tokyo Marble"... :3
kapanan grupların çalışmalarını bir yerlere yüklesekde izlesek
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kapanmanız üzücü oldu. Bugüne kadar yaptığınız projeler için biz teşekkür ederiz. Umarım gerçek hayatınızda başarılı olursunuz.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Hepinize teşekkürler. Yalnız bizim projelerimiz kaybolmadı, ilk mesaja linkini iliştirdim zaten; SOA eski projelerinin olduğu sayfadan bizim projelerimizin linklerine de ulaşabilirsiniz. Linklerimizi de dilerseniz forum sitelerinde paylaşabilirsiniz, benim için hiçbir sakıncası yok. Bulamazsanız da benimle iletişime geçebilirsiniz, bende var linkler.
Yeniden ortalarda görünme olayına gelirsek Kansu ve ben olarak olması mümkün değil; onunla yollarımızı sonsuza dek ayırdık. Kendisi hakkında yorum yapamam ama açıkçası ben Le Portrait de Petit Cossette'i çevirip koymadan gözden kaybolmak istemiyorum.
Yeniden ortalarda görünme olayına gelirsek Kansu ve ben olarak olması mümkün değil; onunla yollarımızı sonsuza dek ayırdık. Kendisi hakkında yorum yapamam ama açıkçası ben Le Portrait de Petit Cossette'i çevirip koymadan gözden kaybolmak istemiyorum.
Grubunuzun kapanması oldukça üzücü ancak başka bir grubun adı altında çalışmalarını sürdürürsün umarım.
5 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» animanist fansub...
» [AnS]Fansub
» Cinnet fansub
» smi fansub
» animanist fansub...
» [AnS]Fansub
» Cinnet fansub
» smi fansub
5 sayfadaki 5 sayfası