askerlerimizi göndermeden önce tavsiyeler
+33
zhaomc
doumeki
4sprz
Kitiara
meyday
Mahlas_Kafkef
mortifera
edemirci44
bLue-Dragon
MetatroN
SheaN
black_rainbow
mnyk
savage garden
Susano'o
rockchu
resurgam
özz
Unde®kaN
Rendan
Shiniko
Akuma_Blade
Servet
CHOBiTS
irem
SPAWN-TheUndead
ozman
RoMe
Misafir
blackburn
lantis
Desire
spartiate
37 posters
5 sayfadaki 6 sayfası
5 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: askerlerimizi göndermeden önce tavsiyeler
Celalcim, dediğim gibi askeliğin en iyi tarafı giderek bitiyor olması derler, sana da sabır diliyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Şimdiden uzun dönemaskerlik yapacaklra Allah yardım etsin diyorum.Herişi onlar yapıyor en çok onlar eziliyor.Askerlikte mümkünse bir günlük tutun anlatacak o kadar çok anınız olcakki.Çogunluk dram içriyor ama.
Ahhh, yetişemedim! Allah kolaylık versin hero-sama. Geri döndüğünde anime ve öğretmenlik sohbetlerimize devam ederiz umarım.
Saol kiti Sensei devam ederiz dönünce umarım.Hafta sonları girmeye çalışacagım nete.
bu nasıl bir şapmış!? Nasıl bir devletmiş!?spartiate demiş ki:Mahlas_Kafkef demiş ki:yav bi de bişey soracaktım da .(tabi ben gitmiyorum askere ama hep aklımı kurcaladı).Yemeklerde şap var mı?
yok galiba, yada bazılarında var bazılarında yok... ben yemek yapımını görmüştüm, katmıyorlardı öyle birşey:D
hangi yatılı kurum varsa devletle bağlanntılı illa orada bir şap muhabbeti var. Bence çoğu yalan.
Devlet yurtlarında da kaldım zamanında orda da o muhabbetler vardı, şap var diye yemek yemeyeni de gördüm. Ama şap olduğunu zannetmiyorum (olsa bilirdim ) , üniversiteliye şap mı dayanır ya ! şapı bırak çimento bile nafile ... XD
4sprz- AnimeOu
Hehe kogusumda 60 üni mezunu kısa dönem bir arada kalıyoruz.Aralarında anime izleyenlere rastlamak büyük mutlulukoldu benim için.genelde bleach ve naruto biliyorlar.birde mtv Türkiye animelerini biliyorlar.
sensei'leri olarak eğitirsin artık onlarıCHOBiTS demiş ki:Hehe kogusumda 60 üni mezunu kısa dönem bir arada kalıyoruz.Aralarında anime izleyenlere rastlamak büyük mutlulukoldu benim için.genelde bleach ve naruto biliyorlar.birde mtv Türkiye animelerini biliyorlar.
4sprz- AnimeOu
CHOBiTS demiş ki:Hehe kogusumda 60 üni mezunu kısa dönem bir arada kalıyoruz.Aralarında anime izleyenlere rastlamak büyük mutlulukoldu benim için.genelde bleach ve naruto biliyorlar.birde mtv Türkiye animelerini biliyorlar.
Güzel bir yere düşmüşsün hayırlı olsun. Koguşda kıyakmış hani. As duvarına bleach'in bir resmini bare
Bu önümüzdeki kasım bende gidiyorum arkadaşlar. Daha önceki mesajlarımda askerlikle ilgili zaten düşüncelerimi belirtmiştim, en azından erlik olarak. 2kez sınıfta aklınca Üniv. yalan oldu tecil kesildi bana yol göründü XD Off ya 15 ay yapılırmı askerlik, nasıl geçer Saçlar gidecek falan. Çok dertliyim çok
Şubedeyken komutana çıkıp komando başvurusunda bulunmayı düşünüyorum. Yapıcaksam askerliği tam yaparım. hiç olmazsa işe yarar anasını satim. Gerçi olan istekle kalsa ne güzel ama belki bir etki yaratır. Zati yazcam özel yeteneklere karete falan XD
Amacım 15 ay dağda komando olup yılan yemek arkadam yüzlerce leş bırakmam ve geri dönebilirsem canavarlaşarak dönmektir hadi bakalım XD
Kendime aslında pek üzülmüyorum, daha doğrusu takmıyorum bile kafama. Ama en çok annem üzüntü ve hasret çekecektir, bernim gerçek üzüntümde bu işte.
En son SPAWN-TheUndead tarafından Perş. 3 Eyl. - 20:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Komutanada sor bari asstığın posterler boşa gitmesin
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
Spawn saçları kestirdikten sonra bi resim istiyorum senden XD ehhehehe duvarıma poster yapacam :p
Oooo Alper seninde zamanın geldi sonunda...Git git güzeldir askerlikte 15 ay da dertdeğil alışınca su gibi geçiyo zaman ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
tabe 15 ay su bigi geçer. Keşke şu 12 olma işi bana denk gelseydi ya. Tek sorunun 15 ayın uzun olması gerisi fasa fiso XD
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Yaw o saçlara üzülüyom ben gerçekten süper saçların vardı alper abi
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
eeee sira sende dostum 15 ay dedin nedir ? sayili zaman hükmü yok tur takma tavsıyem sölenen herşeye dikat etmendır
ishak- Süper Animeci
Ruh Hali :
bende askere gitmek isterdim
halvah(J)- Süper Animeci
Ruh Hali :
gite gör o zaman askerı liseye
ishak- Süper Animeci
Ruh Hali :
aa olmazz ben gerçek askerlik istiomm ole omrüm boyunca felan katlanamam sadece 15ay gidip gelcemm
halvah(J)- Süper Animeci
Ruh Hali :
nerde o günler
ishak- Süper Animeci
Ruh Hali :
ahh ahh çook doğru nerde o günlerr
halvah(J)- Süper Animeci
Ruh Hali :
hayırlı teskereler işin zor valla.15 ay hiç çekilmez.devrecilikten önce ezilirsin her işi sana yaptırırlar.Botlarına sahip çık tavsiyem.
adamı moralını bozma dostum ben doğuda askerlik yapdim yapilmazdiyi
,bir şey yok aslan gibi apar
,bir şey yok aslan gibi apar
ishak- Süper Animeci
Ruh Hali :
Valla ben Gelibolu dayım.En kötü günlerimi yaşıyorum.Hergün sabahtan akşama prova var.hareketler yürüyüşler ayakta hazır olda bekleme adamı öldürüyor.Ayağımın şekli degişti her akşam yatağa ağrılar içinde dönüyorum ama acemilikten sonrası güzel olcak inanıyorum.Yarın yemin törenimiz.
he bu bişeydeyil usta birlinde rahat ederin
ishak- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ah şöyle bi Dağa çıksamda nişancı olsam...
DicLonius- Süper Animeci
5 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
5 sayfadaki 6 sayfası