askerlerimizi göndermeden önce tavsiyeler
+33
zhaomc
doumeki
4sprz
Kitiara
meyday
Mahlas_Kafkef
mortifera
edemirci44
bLue-Dragon
MetatroN
SheaN
black_rainbow
mnyk
savage garden
Susano'o
rockchu
resurgam
özz
Unde®kaN
Rendan
Shiniko
Akuma_Blade
Servet
CHOBiTS
irem
SPAWN-TheUndead
ozman
RoMe
Misafir
blackburn
lantis
Desire
spartiate
37 posters
4 sayfadaki 6 sayfası
4 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: askerlerimizi göndermeden önce tavsiyeler
Blue sabah sabah yüreğimi dağladın ya :3 inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin abi :3 ben daha tecilliyim :3 benim devrem çoktan yola çıktı bile :3
Saolun arkadaşlar.Gitmeden duygulandım doğrusu.Ben bu başlığı unutmuştum doğrusu Desire konuyu açtığın için teşekkürler.Blue sarkı güzelmiş söz müzik sanamı ait.
Sizlerden ayrılmak ve hayatımdaki en büyük bagımlılık animelere veda etmek zor gelcek gibi.Galiba izin günlerinde soluğu cafelerde alcam gibi.
Bu arada en büyük isteğim yeni animecilerle tanışabilecegim bir yere çıkması.Belki hepinizle tanışmadım üyelerin %90 nın ismi aklıma gelmez geri kalanlardanda çok samimi olduğum sayılı kişi var.İlk başta bu kişilerle tanışmak isterim.
Sitede anime üzerine bilgi paylaşımı dışındaki konularla pek ilgilenmem.Tek yaptığımda bu çizgi doğrultusundadır.Süper mod oldum ama bunu yaptığıma inanmıyorum.Kendi halimde sıradan bir üyeyken neysem pekte farklı olmadım.Giderken bu görevide bırakıyorum admin arkadaşlarım kırmazsa yerimi bir arakdaşa bırakmayı düşünüyordum.Onun benden çok dha iyi yapacağına inanıyorum.Sizlerden bir kaç gün sonra ayrılıyorum umarım sitemizi geldiğimde daha iyi yerlerde bulurum.
Beyazm ben askerden dönerken sen askerde olcan uzun bir süre görüşemiyeceğiz.Umarım vatana millete hayırlı bir asker oluruz.
Sizlerden ayrılmak ve hayatımdaki en büyük bagımlılık animelere veda etmek zor gelcek gibi.Galiba izin günlerinde soluğu cafelerde alcam gibi.
Bu arada en büyük isteğim yeni animecilerle tanışabilecegim bir yere çıkması.Belki hepinizle tanışmadım üyelerin %90 nın ismi aklıma gelmez geri kalanlardanda çok samimi olduğum sayılı kişi var.İlk başta bu kişilerle tanışmak isterim.
Sitede anime üzerine bilgi paylaşımı dışındaki konularla pek ilgilenmem.Tek yaptığımda bu çizgi doğrultusundadır.Süper mod oldum ama bunu yaptığıma inanmıyorum.Kendi halimde sıradan bir üyeyken neysem pekte farklı olmadım.Giderken bu görevide bırakıyorum admin arkadaşlarım kırmazsa yerimi bir arakdaşa bırakmayı düşünüyordum.Onun benden çok dha iyi yapacağına inanıyorum.Sizlerden bir kaç gün sonra ayrılıyorum umarım sitemizi geldiğimde daha iyi yerlerde bulurum.
Beyazm ben askerden dönerken sen askerde olcan uzun bir süre görüşemiyeceğiz.Umarım vatana millete hayırlı bir asker oluruz.
6 gün kaldı abi :3 Hakkında hayırlısı olsun unutma bizi seni unutmadığımız gibi
umarım gittiğin yerde de çok güzel arkadaşlıklar kurarsın celal askerlik arkadaşları başkadır. gideceğin yerden ziyade, iyi insanların yanına düşersin umarım.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
evet en önemlisi mehmetin dediği gibi iyi insanların yanına düşmen
böylece neresi olursa olsun farketmez
böylece neresi olursa olsun farketmez
Keşke söz bana ait olsa Celal. Gsli taraftarların askerlik marşı bu ve artık asker uğurlanırken bu söyleniyor.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
sonunda yer belli oldu.Çanakkale Geliboluda kısa dönem askerlik yapacam.
çanakkale güzel yerdir hakikaten hayırlı olsun. birliğin de belli mi?
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
CHOBiTS demiş ki:sonunda yer belli oldu.Çanakkale Geliboluda kısa dönem askerlik yapacam.
hayırlı olsun celal... sanırım orada 2. kolordu var, orada mı yapacaksın?
Hayrılı olsun.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
belki bahriyeli olmuştur serkan hemen kolordu falan? çanakkale boğaz komutanlığı da var orada
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
mdd3000 demiş ki:çanakkale güzel yerdir hakikaten hayırlı olsun. birliğin de belli mi?
18'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI GELİBOLU ÇANAKKALE gidecem şimdiden yer ayırtmaya çalışıyorum.Neyse iki günlük mesafe olarak geçiyor Malatya için bir gün erken terhis olacam.
sayılı gün tez biter derler celal. hadi hayırlısı
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
:3 Celal abi hayırlı olsun :3 Güle güle git gel inşallah :3
Hayırlı teskereler
P.s Ayrıca mddpedia --> moe moe moe ? xD
P.s Ayrıca mddpedia --> moe moe moe ? xD
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
hayırlı tezkereler
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yav bi de bişey soracaktım da .(tabi ben gitmiyorum askere ama hep aklımı kurcaladı).Yemeklerde şap var mı?
Mahlas_Kafkef demiş ki:yav bi de bişey soracaktım da .(tabi ben gitmiyorum askere ama hep aklımı kurcaladı).Yemeklerde şap var mı?
yok galiba, yada bazılarında var bazılarında yok... ben yemek yapımını görmüştüm, katmıyorlardı öyle birşey:D
bunu ben sormalıydım aslında .Hadi arkadaşlar ben gider hepniz kendinize iyi bakın.
Daha önceki dualarımız hala geçerli abi Gelişini dört gözle bekliyoruz.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Sende abi hayırlı teskereler.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:Mahlas_Kafkef demiş ki:yav bi de bişey soracaktım da .(tabi ben gitmiyorum askere ama hep aklımı kurcaladı).Yemeklerde şap var mı?
yok galiba, yada bazılarında var bazılarında yok... ben yemek yapımını görmüştüm, katmıyorlardı öyle birşey:D
ya koyuyolarsa yemin ederim gitmem
hayırlı tezkereler...
Bu sayfaya yeni dikkat kestim, hayırlı tezkereler Celal.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Askerlik çok zor geiyor Allah tan asker gazinosunda intenet varmış günde bir saatgirmeye çalışacam.
4 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
4 sayfadaki 6 sayfası