AnimeOu Fansub 12.07.2009
+57
scoutcrawler
lafolya
lantis
TooFun
demokan36
kordiseps
semtaos
Devonie
muhtesemmatrix
aoshi
achie-san
cinnet
meyday
Darkcity87
Gokcevil
Deddo
bonjour
rockchu
SeRKaN
ecursed
blackburn
özz
anqelus
jidoshie
Squaw
Luffy C.
Hei_(BK201)
4sprz
Underfined
savage garden
Servet
CHOBiTS
Voodoo_Baby
Misafir
Ryoko Yoichi
Hitokiri
Seifukusha
ozman
SPAWN-TheUndead
bLue-Dragon
edemirci44
genciken
fudy
dombilibili
Susano'o
rcatalkaya
ademania
bluetear
mavilynx
Yaser
sakura hime
cynthia
Shiniko
spartiate
Alchemist
sera myu
Merhak
61 posters
5 sayfadaki 40 sayfası
5 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Geri: AnimeOu Fansub 12.07.2009
Anlaşılan bunu yapan kişi bir "lamer" eğer hacker olsa siteyi komple silmesi gerekir forumdaki mysql dan forumu silmekle olmaz öyle hacklemek.
Valla nasil yapildigini felan bilmedigim icin bir yorum yapamayacagim. Dedigin gibi de olabilir...Hitokiri demiş ki:Anlaşılan bunu yapan kişi bir "lamer" eğer hacker olsa siteyi komple silmesi gerekir forumdaki mysql dan forumu silmekle olmaz öyle hacklemek.
evet bi lamer ama daha önemlisi para karşılığında iş yapıomuş kim yaptırıo olabilir ki
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
elinize sağlık
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Böyle bir durumda verilecek en iyi cevap.Merhak demiş ki:Michiko to Hatchin 11. bölüm eklenmistir....
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
kesinlikle katılıyorum güncelleme için çok teşekkürler en çok beklediğim bölümdü
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Vay bu hız ne böyle.Daha yeni indirip seyretmiştim. Çalışmlarda kolaylıklar dilerim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ellerinize sağlık. ben de yeni indiriyordum. bleach'i türkçeye çeviriken hangi fansubdan faydalanıyorsunuz? dattebayo?
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Evet mehmet dattebayo dan.Hem kazasker hemde magic lord bu gruptan yaralanıp çevirlerini yapıyorlar tabi zamanlmasıda dahil.Hamda görüntü hiç kaliteli degil.Tabi her bilgisayarın kaldırabilecegi sevide tutmak istemişler
http://onepiece.myftp.org/ adresinden bleach ve one piecenin çok kaliteli softsub ve alt yazıların torrenten indirebilirsin.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Evet normalde dattebayodan ceviriliyo.Ama bizim umut"un abartiyor gibi gelecek ama pek artik ingilizce altyaziya ihtiyacida yok gibi.Cogunu japoncasindan cevirmis gene bana öyle söyledi. Bunu da aslinda datteboya ya ait olan video ile seyrederseniz anlayabilirsiniz.Dattebayo cevirirken biraz yuvarliyo kelime ve cümleleri (grubu elestirmiyorum yanlis anlasilmasin ) ama umut cogunda japoncasina göre cevirmis.Ne diyeyim eline saglik olsun...Bizlerede iyi izlemeler...mdd3000 demiş ki:ellerinize sağlık. ben de yeni indiriyordum. bleach'i türkçeye çeviriken hangi fansubdan faydalanıyorsunuz? dattebayo?
bedifeci demiş ki:Evet mehmet dattebayo dan.Hem kazasker hemde magic lord bu gruptan yaralanıp çevirlerini yapıyorlar tabi zamanlmasıda dahil.Hamda görüntü hiç kaliteli degil.Tabi her bilgisayarın kaldırabilecegi sevide tutmak istemişler
http://onepiece.myftp.org/ adresinden bleach ve one piecenin çok kaliteli softsub ve alt yazıların torrenten indirebilirsin.
sağol engin, bu siteyi bilmiyordum. öğrendiğim iyi oldu.
Merhak demiş ki:
Evet normalde dattebayodan ceviriliyo.Ama bizim umut"un abartiyor gibi gelecek ama pek artik ingilizce altyaziya ihtiyacida yok gibi.Cogunu japoncasindan cevirmis gene bana öyle söyledi. Bunu da aslinda datteboya ya ait olan video ile seyrederseniz anlayabilirsiniz.Dattebayo cevirirken biraz yuvarliyo kelime ve cümleleri (grubu elestirmiyorum yanlis anlasilmasin ) ama umut cogunda japoncasina göre cevirmis.Ne diyeyim eline saglik olsun...Bizlerede iyi izlemeler...
walla helal olsun, bleach'teki konuşmalar çok sokak ağzı tarzında. benim yetişemediğim yerler oluyor izlerken. ama dediğiniz doğru. ben de izlerken farkettim. dattebayo çoğu zaman anlama yakın cümleler kullanıyor. tabii ingilizce ile japonca çok farklı, adamların yapabileceği fazla bişey yok.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Naruto Shippuuden 92 eklenmistir.Ayrica sitemiz adina gayretli bir üyemiz yeni bölümleri fansub haline getirip adimiza veriyor isteyen o sekildede izleyebilir.
Birde Naruto Manga 431 eklenmistir.Türkce izlemek isteyenler bakabilir.Ayrica manga editinden anlayanlar yorumlarini esirgemezlerse cok seviniriz.Cünkü arkadas ilk manga cevirisini yapti ve elestirilerinizi bekliyor..
Ayrica aramiza yeni bir cevirmen arkadasimiz daha katildi ve naruto part 1 cevirisini kaldigi yerden devam ettirmeyi vede kismetse bitirmeyi hedefledi.Insallah basarili olur.Hala ben naruto part1 i 220. bölüme kadar türkce altyazi ile seyretmek istiyorum diyenlere duyurulur....
Birde Naruto Manga 431 eklenmistir.Türkce izlemek isteyenler bakabilir.Ayrica manga editinden anlayanlar yorumlarini esirgemezlerse cok seviniriz.Cünkü arkadas ilk manga cevirisini yapti ve elestirilerinizi bekliyor..
Ayrica aramiza yeni bir cevirmen arkadasimiz daha katildi ve naruto part 1 cevirisini kaldigi yerden devam ettirmeyi vede kismetse bitirmeyi hedefledi.Insallah basarili olur.Hala ben naruto part1 i 220. bölüme kadar türkce altyazi ile seyretmek istiyorum diyenlere duyurulur....
Ellerinize saglık bitmesine 1 bölüm kaldı.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Vuv bunu bekliyordum
Yaser- Aktif üye
Ruh Hali :
O da fazla bekletmeden gelir ..bedifeci demiş ki: Ellerinize saglık bitmesine 1 bölüm kaldı.
çok teşekkürler yakın zamanda black cat bekleyebiliriz umarım gerçekten çok sevdiğim bir anime oldu hatta siz black cat in fansubunu yapmadan önce train in bende birkaç resmi vardı sürekli bakardım ne harika bi çizim falan die sonra kim bu çock die araştırırken blac cat die bir animeden olduğunu örendim 1-2 ay sonrada siz çevirmeye başladınız çok mutlu oldum aynı şekilde honey and clover da çok merak ettiğim bir animeydi ayrıca bamboo blade de çok merak ediyordum onuda ozman çevirmeye başladı geriye sadece utena kaldı lütfen bir animeci arkadaşta utenayı çevirsin başka bişey istemiorum artık
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
teşekkürler
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Valla bu aralar baska projeler araya girdigi icin bayadir Black cat ceviremedim.Ama artik sira ona geldi önümüzdeki hafta ondan cevirecegim biraz.Ayrica bu aralar sansli dönemlerindesin sanirim hep istedigin animeler cevrilmeye baslamis. Kismet belki ilerde utena da cevirilir birileri tarafindan ..sera myu demiş ki:çok teşekkürler yakın zamanda black cat bekleyebiliriz umarım gerçekten çok sevdiğim bir anime oldu hatta siz black cat in fansubunu yapmadan önce train in bende birkaç resmi vardı sürekli bakardım ne harika bi çizim falan die sonra kim bu çock die araştırırken blac cat die bir animeden olduğunu örendim 1-2 ay sonrada siz çevirmeye başladınız çok mutlu oldum aynı şekilde honey and clover da çok merak ettiğim bir animeydi ayrıca bamboo blade de çok merak ediyordum onuda ozman çevirmeye başladı geriye sadece utena kaldı lütfen bir animeci arkadaşta utenayı çevirsin başka bişey istemiorum artık
Japonca bilen arkadaşın el attığı projeler hangisi acaba?
Bir de; sitenize biraz baktım. "Fansub yapımı" bölümü boş görünüyor. Projeler nerede mevcut?
Bir de; sitenize biraz baktım. "Fansub yapımı" bölümü boş görünüyor. Projeler nerede mevcut?
bende öyle umuyorum o zaman gelecek haftaya michiko to hatchin de çıkar sanırım gelecek hafta anime ou haftası olacak
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Eger üye olmadan baktiysan fansub projelerini göremezsin .Ayrica japonca anlayan diyelim bilen degilde.Mesela bleach 202 ona ait.Ayrica digimon Tamers adli serinin bir bölümünü japoncadan direkt ingilizceye cevirip vermisti ama eski forum cöktügü icin o yok suan.Ama sömestr tatilinden döndükten sonra naruto shippuudeni hem ingilizce hemde türkce cikarma projesi var bakalim ne olacak.O zaman bir gelsinde..Seifukusha demiş ki:Japonca bilen arkadaşın el attığı projeler hangisi acaba?
5 sayfadaki 40 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
5 sayfadaki 40 sayfası