animanist fansub...
+46
ecursed
blackburn
tujo
LordCha
genciken
ozman
Servet
Misafir
Alchemist
meyday
Ryoko Yoichi
dombilibili
sera myu
sakura hime
rcatalkaya
SeRKaN
achie-san
Cemis
gundamaster
Hitokiri
bLue-Dragon
cynthia
kouta
alihangs1993
Darkcity87
Zax
mnyk
Voodoo_Baby
lantis
Rotea
Yaser
RaJeV
Underfined
RoMe
Sodakazam
diaboliksword
new_cellie
rockchu
zagato
aoshi
miyacho
spartiate
CHOBiTS
mavilynx
Exile Falcon
edemirci44
50 posters
4 sayfadaki 16 sayfası
4 sayfadaki 16 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Geri: animanist fansub...
mavilynx demiş ki:Arkadaşlar D.Gray-man'ı indiriyordum 52. bölüme kadar indirdim şimdi devamını indirecektim ama http://www.animanist.com/dgrayman.htm buraya ulaşamıyorum...ulaşabilen varmı?
vallaha bende dün okudum a-mad forumda, sanırım sitede bir sorun varmış.. en kısa zamanda düzeltiriz demişlerdi, bugün yarın düzelir yani doğukan merak etme:-pgi:
spartiate demiş ki:mavilynx demiş ki:Arkadaşlar D.Gray-man'ı indiriyordum 52. bölüme kadar indirdim şimdi devamını indirecektim ama http://www.animanist.com/dgrayman.htm buraya ulaşamıyorum...ulaşabilen varmı?
vallaha bende dün okudum a-mad forumda, sanırım sitede bir sorun varmış.. en kısa zamanda düzeltiriz demişlerdi, bugün yarın düzelir yani doğukan merak etme:-pgi:
Tamam sağol.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Bende neden ulaşamıyorum diye merak ediyordum, bilgilendirme için teşekkür...
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Güncellemeyi de duyurayım.
15 Haziran 2008
Anime
Hajime no Ippo 31-32. bölümler
D.Gray-Man 57.-63. bölümler
15 Haziran 2008
Anime
miyacho- Animanist Fansub
Ruh Hali :
Sodakazam demiş ki:sitedeki sorun giderilmiştir.
sağolasın sodakazam
miyacho demiş ki:Güncellemeyi de duyurayım.
15 Haziran 2008
Anime
sende sağol miyacho, yüklü bir güncelleme gene elinize sağlık
Teşekkürler ellerinize sağlık....
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Teşekkürler, Dgrayman indirmeye başlayalım o zaman.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
21 Haziran 2008
Manga
B.Reaction 17. bölüm
Banya 25-26. bölümler
Blade of The Immortal 17-19. bölümler
Anime
D.Gray-Man 64-66. bölümler
Hajime no Ippo 33. bölüm
Manga
B.Reaction 17. bölüm
Banya 25-26. bölümler
Blade of The Immortal 17-19. bölümler
Anime
D.Gray-Man 64-66. bölümler
Hajime no Ippo 33. bölüm
Ruh Hali :
Teşekkürler birde ichigo %100ün ovalarını çevirecektiniz vazgeçtiniz herhalde
Misafir- Misafir
teşekkürler miyacho.. bu hızla yakında d.gray-man'da seriyi yakalayacaksınız gibi görünüyor.. elinize sağlık..
Orochimaru demiş ki:Teşekkürler birde ichigo %100ün ovalarını çevirecektiniz vazgeçtiniz herhalde
Hayır vazgeçmedik. Yakında yayınlanır ama kesin tarihi konusunda net bir şey söyleyemem şimdilik. O seriyi muhteşemmatrix çeviriyor çünkü.
spartiate demiş ki:teşekkürler miyacho.. bu hızla yakında d.gray-man'da seriyi yakalayacaksınız gibi görünüyor.. elinize sağlık..
Teşekkürler. Amacımız seriyi yakalayıp haftalık olarak yabancı gruplarla birlikte güncelleme yapabilmek aslında. Bu nedenle son günlerde D.Gray-man'e fazla ağırlık vermiş gibi görünebiliriz. Güncele yetişme süresinin fazla uzamaması için elimden geldiği kadar hızlı çevirmeye çalışıyorum ve Sodakazam da elinden geldiği kadar hızlı encode yapmaya çalışıyor. Ama elbette diğer serileri de unutmuş değiliz.
Ruh Hali :
bak baklım birkaç sayfa önceki duyuruda ne demişim... Vazgeçsek vazgeçtik derdik herhalde...Orochimaru demiş ki:Teşekkürler birde ichigo %100ün ovalarını çevirecektiniz vazgeçtiniz herhalde
Sodakazam demiş ki:Evet kısacası olay böyle bir yığın yeni animeyle geliyoruz. Ama kimse
bunlar ben bunu yazdığım gibi pat diye çıkmayacak sadece ilerleyen
zamanlarda yayınlayacağımız animelerin bir duyurusunu yapmak istedik.
Şimdilik önceliği 2. sezonuna da yaklaşırken bizi heyecanlı bölümlerin
beklediği D.Gray Man'a veriyoruz en kısa zamanda da güncele yetişmeyi
düşünüyoruz.
Sadece bir soru sorduk agresif cevap vermeniz gerekmezdi .Sodakazam demiş ki:
bak baklım birkaç sayfa önceki duyuruda ne demişim... Vazgeçsek vazgeçtik derdik herhalde...
Misafir- Misafir
D.grayman'deki hızınıza hayranım doğrusu. Teşekkürler. Bir de
altyazıyı 1-2 punto arttırsanız daha iyi olabilir belki.
altyazıyı 1-2 punto arttırsanız daha iyi olabilir belki.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Güncelleme
01 Temmuz 2008
Anime
D.Gray-Man 67-71. bölümler
01 Temmuz 2008
Anime
D.Gray-Man 67-71. bölümler
Ruh Hali :
teşekkürler miyacho... seriyi yakalamak üzeresiniz artık..
aklıma gelmişken a-mad forumunda okudumda, seriyi yakaladığımızda hangi fansub grubuna göre çeviriye devam edelim gibisinden bir sorunuz vardı.. bence geç olsun güç olmasın şeklinde shinsen-subs'tan devam ederseniz daha iyi olur.. 1-2 gün fazla beklemeye kimsenin birşey diyeceğini zannetmiyorum.. tabi benim şahsi fikrimdir
neyse başarılar çalışmalarınızda
aklıma gelmişken a-mad forumunda okudumda, seriyi yakaladığımızda hangi fansub grubuna göre çeviriye devam edelim gibisinden bir sorunuz vardı.. bence geç olsun güç olmasın şeklinde shinsen-subs'tan devam ederseniz daha iyi olur.. 1-2 gün fazla beklemeye kimsenin birşey diyeceğini zannetmiyorum.. tabi benim şahsi fikrimdir
neyse başarılar çalışmalarınızda
Teşekkürler. Ben de o fikirdeyim artık çünkü Yuurisan ile Shinsen'in çevirileri büyük ölçüde tutsa da, bazı bölümlerde ciddi farklılıklar vardı. İşi şansa bırakmamak lazım. Böyle durumlarda Order'ın çevirilerini çok arıyorum (ilk 60 bölümü çevirmek çok rahattı) ama maalesef gruptan haber yok.
Ruh Hali :
evet order'ın çevirileri gerçekten oldukça iyiydi.. sanırım serinin lisanslanması üzerine bırakmışlar tabi tamda emin değilim...
lisanslanmasından dolayı değil de.. nası desem bıraktılar işte grup kapandı zaten ölü...spartiate demiş ki:evet order'ın çevirileri gerçekten oldukça iyiydi.. sanırım serinin lisanslanması üzerine bırakmışlar tabi tamda emin değilim...
evet haklısın sodakazam, şimdi sen söyleyince anidb'ye baktımda 5 aydır ses sedayok.. iyi bir gruptu yazık olmuş
ben shinsen taraftarı değilim kaliteli ama yani ben pek beğenmiorum şahsen zaten 51 den sonra order yayınlamamaya başladı shinsen le izlediğim bölümlerden pek haz alamadım açıkcası ama sonradan yuurisan sub devreye girince order in yükünü üslenmiş oldu kesinlikle eğer mümkünse yuurisan dan yapın ama bu benim şahsi fikrim o ayrı
Underfined- animeso
Ruh Hali :
Zaten Shinsen'den çevirip Yuurisan'dan kontrol ediyorum. Birbirinden farklı bir cümle olduğunda ise, ya konunun gidişatına göre karar veriyorum(bazen cidden alakasız cümleler olabiliyor ve cümlelerden biri gidişata daha uygun oluyor) ya da mangasına bakıyorum. Çeviri doğru olsun diye elimden ancak bu kadarı gelebiliyor ama cidden Yuurisan da fena değil. Sadece ilk bölümlerde ciddi hataları vardı ve bu nedenle tek bir gruba körü körüne güvenmek istemediğimden Shinsen'in deneyimini gözardı edemiyorum. Neyse sonuç olarak tek bir grup gitmeme kararındayım ve bu durum biraz gecikme yaratabilir. Mesela Shinsen 89'u hala çıkarmadı.
Order maalesef diğer projeleri de durdurdu. (Tengen mesela) Çeviride, zamanlamada ve encode da tek bir kişinin ismi var ve o da kip nickli biri. Tek bir kişiye endeksli bir grubun o kişi bıraktığı anda bitmesi çok doğal. Bu benim tahminim elbette yoksa bunu bir yerlerden duymuş değilim.
Order maalesef diğer projeleri de durdurdu. (Tengen mesela) Çeviride, zamanlamada ve encode da tek bir kişinin ismi var ve o da kip nickli biri. Tek bir kişiye endeksli bir grubun o kişi bıraktığı anda bitmesi çok doğal. Bu benim tahminim elbette yoksa bunu bir yerlerden duymuş değilim.
Ruh Hali :
6 Temmuz Güncellemesi
Manga
BoTI 20. bölüm
Anime
Hajime no Ippo 34. bölüm
D.Gray-Man 72.-76. bölümler
Mnemosyne 3. bölüm (DVD)
Tengen Toppa Gurren Lagann 1-2. bölümler *yeni*
Manga
BoTI 20. bölüm
Anime
Hajime no Ippo 34. bölüm
D.Gray-Man 72.-76. bölümler
Mnemosyne 3. bölüm (DVD)
Teşekkürler sodakazam
Bekledigim seriydi sizden indirmek güzel olacak...
Bekledigim seriydi sizden indirmek güzel olacak...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
4 sayfadaki 16 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» Cemis Fansub
» Ayu fansub
» [AnS]Fansub
» Cemis Fansub
» Ayu fansub
» [AnS]Fansub
4 sayfadaki 16 sayfası