animanist fansub...
+46
ecursed
blackburn
tujo
LordCha
genciken
ozman
Servet
Misafir
Alchemist
meyday
Ryoko Yoichi
dombilibili
sera myu
sakura hime
rcatalkaya
SeRKaN
achie-san
Cemis
gundamaster
Hitokiri
bLue-Dragon
cynthia
kouta
alihangs1993
Darkcity87
Zax
mnyk
Voodoo_Baby
lantis
Rotea
Yaser
RaJeV
Underfined
RoMe
Sodakazam
diaboliksword
new_cellie
rockchu
zagato
aoshi
miyacho
spartiate
CHOBiTS
mavilynx
Exile Falcon
edemirci44
50 posters
3 sayfadaki 16 sayfası
3 sayfadaki 16 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Geri: animanist fansub...
çok saoolun süpersiniiz
new_cellie- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Teşekkürler.Çalışmalarınızın devamı dilegiyle,yeni serilerinizi merakla bekliyoruz...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ve evet bu noktadan sonra bende sizin grayman sürümünüzden devam edicem arkadaşlar.. 53ü izlemiştim sanırım en son.. çok teşekkürler çalışmalarınız içinn
Tengen Toppa Gurren Lagann rawlarını hangi kaynaktan kullanacağımıza dair açtığımız anket bugün sonuçlandı.
SOA sonuçları:
DVD - %30 (6 kişi)
HDTV - %70 (14 kişi)
A-Mad sonuçları:
DVD - %47 (19 kişi)
HDTV - %53 (22 kişi)
Sonuçlara göre, HDTV olacak sanırım.
SOA sonuçları:
DVD - %30 (6 kişi)
HDTV - %70 (14 kişi)
A-Mad sonuçları:
DVD - %47 (19 kişi)
HDTV - %53 (22 kişi)
Sonuçlara göre, HDTV olacak sanırım.
miyacho- Animanist Fansub
Ruh Hali :
seriyi merakla bekliyoruz.......Sizden takip edecegim seriyi....
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
animanist Tengen Toppa Gurren Lagann ımı sublıyor ?!? eger öyleyse süper birtürlü indircek biyer bulamadım kaliteli halini eger böyle bişey olursa mükemmel olur
Eheehe diabolisksword aynı sorunu zamanında bende yaşadım.Order dışında kaliteli versiyonu yoktu (Ben Order'ıda beğenmemiştim aslında ).Orderda sadece 19.bölüme kadar çıkarmıştı gerisi yoktu.En son baktım olmuycak her bölümü 500 mbdan TV-JAPAN rawlarını indirdim.Daha inmesi yeni bitmiştiki animanist fansub haberini verdi Boşuna 14 gb dosya indirmiş oldum.Ama olsun animanistte biten anketlere göre TV-Japan rawlarını kullanıcak gibi.Heyecanla bekliyoruz
bekleyelim ve görelim ozaman gercekden başlanır ve devam ederse blogumda yazayım okuyanım yok ama en azından ben tanıtmış olurum biyerde yardımım olur olur animanist e de
order ı beğenmediysen, kusura bakma ama kendini bi binanın en üst katından atmanı rica edeceğim eğer sırf biz tv japan rawları kullanacağız diye order dan daha iyi bir sunum bekliyorsan beklememeni öneririm sadece çözünürlüğü büyük olur o kadar, hatta order ı beğenmiyorsan grupların %90 ının sürümlerini de beğenmemen lazım order çok çok iyi bir grup nankörlük etmemek lazım.Exile Falcon demiş ki:(Ben Order'ıda beğenmemiştim aslında ).
Orderla Tv-Japan rawlarının görüntü kalitesi tamamen aynıydı.Lafım burda ne Order'a nede başka bir gruba.Ben internetteki hiçbir Lagann sürümünün kalitesini tam olarak içime sindiremedim.Niye bilmiyorum normalde çok daha kötü kaliteli şeyleri kabul ederim.Elimdeki sürümün şuan internet üzerindeki en kaliteli sürüm olduğunu biliyorum.Sizden daha iyi bir kalite falan beklemiyorum zaten ki daha iyisi olması şuan için imkansız BlueRayleri falan çıkmadığı sürece.Sizin vereceğiniz sürümün Tv-Japan rawlarının kalitesinin korunarak Order seviyesinde olacağını tahmin ediyorum.O yüzden içim oldukça rahat
tamamen aynı değil eğer dikkatlice bakarsan order da çok daha iyi aydınlatılmış ve temizlenmiş bir video var, ama kabul ediyorum bu bir izleyicinin anlayacağı bir fark değil kimse o kadar ayrıntıya girmez ben fansub yaptığım için daha iyi nasıl yapabilirim diye tüm ayrıntısına inerek bakıyorum,Exile Falcon demiş ki:Orderla Tv-Japan rawlarının görüntü kalitesi tamamen aynıydı.Lafım burda ne Order'a nede başka bir gruba.Ben internetteki hiçbir Lagann sürümünün kalitesini tam olarak içime sindiremedim.Niye bilmiyorum normalde çok daha kötü kaliteli şeyleri kabul ederim.Elimdeki sürümün şuan internet üzerindeki en kaliteli sürüm olduğunu biliyorum.Sizden daha iyi bir kalite falan beklemiyorum zaten ki daha iyisi olması şuan için imkansız BlueRayleri falan çıkmadığı sürece.Sizin vereceğiniz sürümün Tv-Japan rawlarının kalitesinin korunarak Order seviyesinde olacağını tahmin ediyorum.O yüzden içim oldukça rahat
kaliteli sürüm dediğimden kastım video sadece video kalitesi değil senin bahsettiğin o ama değil, bizim bazı şeyler aşırı zamanımızı alacağından en hızlı şekilde en iyi nasıl yapabiliyorsak o şekilde çıkartmaya çalışıyoruz, şurada hangi türk grup alpha-timing, frame-timing yapıyor ya da yapabiliyor veya bunların anlamlarını bilen var mı? hangimiz mükemmel düzgün styling, typsetting yapıyor çoğumuz içinden konuşmalara da aynı tarz playback konuşmalara da aynı tarz uyguluyor, amblemlere işaretlere falan üste not yazıp geçiyoruz. Ya da 0 karelenmeli ,%100 mükemmel bir encode u hangimiz yapabiliyoruz, her frame için pc başında 6 saat harcayıp her frame i teker teker ayarlayanlar bile var. Kaliteli sürümden kasıt budur.
O kadarını bilme şansımız yada kendi adıma konuşursam şansım yok.Encode ve fansubla ilgili bildiğim şeyler oldukça kısıtlı.Bizim yaptığımız fansub basit bir video encode'u ve ass dosyasının videoya gömülüşünden ibaret olduğu için yorum yapamayacağım.Durum böyle olunca videoya baktığımda dikkat ettiğim tek şey görüntü kalitesi oluyor.Benim yaptığım yorumda zaten görüntü kalitesineydi.
Yapılan zahmetler daha iyiye ulaşmak ve başkalarının da bunlardan faydalanması içindir...Herkese teşekkürler...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Exile Falcon gibi bende kalitesini hic begenmedigimi belirtmiştim animanistin işlerine kesinlikle lafım yok ama bu anime icin benimde internette buldugum videoların hepsinin kalitesi kötüydü eger varsa iyi olduguna inandıgınız bitane bende indireyim. Ayrıca kaliteli iş yapmak zaman gerektirir, ugraş gerektirir yapanlarda bundan şikayet etmemeli ve yaptıklarıyla gururduymalılar ki biz izleyenlerde onlarla ilgili övgülerimizi her yerde dile getirelim ve yanlarında olalım bütün türk fansub gruparınada en içten dileklerimlede teşekkur ederim
order ın .mp4 sürümlerine göz at derim.diaboliksword demiş ki:Exile Falcon gibi bende kalitesini hic begenmedigimi belirtmiştim animanistin işlerine kesinlikle lafım yok ama bu anime icin benimde internette buldugum videoların hepsinin kalitesi kötüydü eger varsa iyi olduguna inandıgınız bitane bende indireyim. Ayrıca kaliteli iş yapmak zaman gerektirir, ugraş gerektirir yapanlarda bundan şikayet etmemeli ve yaptıklarıyla gururduymalılar ki biz izleyenlerde onlarla ilgili övgülerimizi her yerde dile getirelim ve yanlarında olalım bütün türk fansub gruparınada en içten dileklerimlede teşekkur ederim
ben hiçbirşeyden şikayet etmiyorum, hatta türkiye standartları içersinde oldukça iyi bir grubuz diyebilirim ama yaptıklarımızın ingilizce fansub gruplarının sürümleriyle hele hele Anidb de notu 8 i geçen gruplarla karşılaştırılması hata olur. Gerek eneyim gerek çalışmaya iştirak eden kişi sayısı açısından... sadece bunu belirtmek istedim.
Gerçekler orta da animanist yaptıgı çalışmalarla gözümde Türkiyede en iyi fansub grubu şimdi yaptıkları çalışmaları toplasak kaç bölüm yayınladıklarını hesaplsak daha öncede aniankanın çalışmalarını da katsak bu konuda en çok emegi geçen grup diyebiliriz....Bu konuda tek sorunum rapid beni delirtiyor ama yeni serilerinizden bir tanesi gözüm de ne olursa olsun indirecegim modem bende olsa sorun olamaz
Görüntü kalitei konusundada bende seççi olmaya başladım sınırsız internette oluncainsan tabiki en iyisi istiyor ama eldeki olanaklarda 3-4 sürüme kalıyor buda sıkıntı oluşturuluyor ama şimdiye kadar yaptıgınız çalışmalara hiçbir sözüm yok....Başarılar dilerim.......
Neyse Sodakazamın sitemize ilgi göstermesi ve ara sıra sinirlenmesi de hoş oluyor yoksa katılım göstermeyecek...Bnede diyecegim bu kadar önemli bir grubun başındaki bir kişi olarak her zaman yaptıgınız çalışmalarla gurur duyun ama eleştiriye de açık bir grub olmanız güzel olur öyle oldugunuzu da biliyoruz.. Çlışmalarınızda başarılar dilerim...
Görüntü kalitei konusundada bende seççi olmaya başladım sınırsız internette oluncainsan tabiki en iyisi istiyor ama eldeki olanaklarda 3-4 sürüme kalıyor buda sıkıntı oluşturuluyor ama şimdiye kadar yaptıgınız çalışmalara hiçbir sözüm yok....Başarılar dilerim.......
Neyse Sodakazamın sitemize ilgi göstermesi ve ara sıra sinirlenmesi de hoş oluyor yoksa katılım göstermeyecek...Bnede diyecegim bu kadar önemli bir grubun başındaki bir kişi olarak her zaman yaptıgınız çalışmalarla gurur duyun ama eleştiriye de açık bir grub olmanız güzel olur öyle oldugunuzu da biliyoruz.. Çlışmalarınızda başarılar dilerim...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Rapid konusunda elimizde fazla bir seçenek yok ama tek yapabileceğimiz animeler tamamlandıktan sonra torrent linklerini vermek olabilir. Gerçi onda da hala indiren kaçıyor ve bu saatten sonra insanlara bir şeyler öğretmek durumunda kalamıyorsunuz.
İzlediğiniz bölümlerde eleştirilecek bir yer gördüğünüzde lütfen bunu bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Eleştiriye bu anlamda sonuna kadar açığız. Yukarıda bahsedilenler de eleştiri ya da eleştiri kaldırmamak değil, tamamen ortadaki bir konu hakkında karşılıklı tartışmak sınırına girer bence. Ben de Order ın sunumlarını çok beğeniyorum ve Sodakazam'ın onların kalitesine yetişmeyi ne kadar istediğini biliyorum. Gerçi hangi işi yapıyorsanız, algınız o yönde gelişiyor. Yani ben çeviri yaptığım için video kalitesi yerine, grubun çevirilerine daha fazla dikkat ediyorum ve buna göre iyi grup ya da kötü grup ayrımı yapıyorum. Sodakazam da doğal olarak video kalitesini bize göre çok daha iyi kestirebiliyor. Umarım yakında biz de yabancı grupların seviyesine ulaşabiliriz ama bunların hepsi birer süreç. Daha geçen sene bile çok az fansub grubu varken bu sayı git gide artıyor ve kalite de buna endeksli olarak artacak.
İzlediğiniz bölümlerde eleştirilecek bir yer gördüğünüzde lütfen bunu bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Eleştiriye bu anlamda sonuna kadar açığız. Yukarıda bahsedilenler de eleştiri ya da eleştiri kaldırmamak değil, tamamen ortadaki bir konu hakkında karşılıklı tartışmak sınırına girer bence. Ben de Order ın sunumlarını çok beğeniyorum ve Sodakazam'ın onların kalitesine yetişmeyi ne kadar istediğini biliyorum. Gerçi hangi işi yapıyorsanız, algınız o yönde gelişiyor. Yani ben çeviri yaptığım için video kalitesi yerine, grubun çevirilerine daha fazla dikkat ediyorum ve buna göre iyi grup ya da kötü grup ayrımı yapıyorum. Sodakazam da doğal olarak video kalitesini bize göre çok daha iyi kestirebiliyor. Umarım yakında biz de yabancı grupların seviyesine ulaşabiliriz ama bunların hepsi birer süreç. Daha geçen sene bile çok az fansub grubu varken bu sayı git gide artıyor ve kalite de buna endeksli olarak artacak.
Ruh Hali :
Harbidende ülkemizde torentten indirmeyi bilmiyen çok kşi var .İndirincede siliyorlar hemen gayri yabancı gruplarda bende indiriyorum siliyorum ama Türk fansub gruplarını torentlerinde insan sayısınıın fazla olmaması çok yavaş inmesine neden oluyor bide belli yüzdelerde kalıyoruz...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
TTnetin verdiği bağlantıyla nasıl insanlar seed etsinler günlerce seed etmek gerekiyor.bedifeci demiş ki:Harbidende ülkemizde torentten indirmeyi bilmiyen çok kşi var .İndirincede siliyorlar hemen gayri yabancı gruplarda bende indiriyorum siliyorum ama Türk fansub gruplarını torentlerinde insan sayısınıın fazla olmaması çok yavaş inmesine neden oluyor bide belli yüzdelerde kalıyoruz...
Misafir- Misafir
En azından indirdiğin kadarını seed edebilirsin. Yani sürekli seeder olması gerekmiyor kişinin ama 100 mb indirdiyse 100 mb vermeye çalışsın. Bu da en fazla 1-2 gün daha torrentinin açık olması anlamına gelir. (En kötü şartlarda. Yoksa o kadar bile sürmez çünkü indirirken de besleme yaparsınız eğer sınırlandırmadıysanız) Hem torrentte o animenin olması bilgisayarınızda yer varsa sizi ne kadar etkileyebilir ki? bir kaç gün diğer indirdiğiniz şeylerin hızında azalma olur. Hız azalmasının da arada sırada seed ettiğiniz dosyayı durdurarak önüne geçebilirsiniz.
Ruh Hali :
Bende öyle yapıyorum zaten.Direk link buldukça durduruyorum torenti.Key metal idole başladım iki hafta oldu daha yarı ettim.Seri eski oldugu için seeder cok az.
Bende ichigo100% ü elimden geldiğince seede bırakıyorum.Ama şöyle bi sorunum var tracker status bir working oluyor bi http 404 error oluyor sebebini anlayamadım.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Arkadaşlar D.Gray-man'ı indiriyordum 52. bölüme kadar indirdim şimdi devamını indirecektim ama http://www.animanist.com/dgrayman.htm buraya ulaşamıyorum...ulaşabilen varmı?
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
site içi teknik bir problem var en kısa sürede halledeceğiz eğer yakın bir zaman içinde olmazsa rapid linklerini soulofanime deki sayfamızda yayınlayacağız.
3 sayfadaki 16 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» Kage Fansub
» [AnS]Fansub
» Animeways Fansub
» Kage Fansub
» [AnS]Fansub
» Animeways Fansub
3 sayfadaki 16 sayfası