AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DicLonius' dan Karalamalar=] *Güncel

+13
özz
stratospheregirl
edemirci44
Tonwer
S.Tensei
KaranlıK
Squaw
Desire
LordCha
kordiseps
sera myu
Drakai
DicLonius
17 posters

3 sayfadaki 6 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

DicLonius' dan Karalamalar=] *Güncel - Sayfa 3 Empty Geri: DicLonius' dan Karalamalar=] *Güncel

Mesaj tarafından DicLonius Perş. 23 Nis. - 11:26

Desire demiş ki:ıyıde ben kırlılıkten bahsetmıyorum kı karakterın sacını kanatlarını elbısesını cok karalamışsın ve bu karalama kelımesınde ne varmis onu anlayamadım sonucda bı deneme oldugundan bahsedıyorsun dımı ve eklemeden gecemeyecem daha once bahsettıgın konuların hıcbırını goremedım cızımlerınde. Bır tane crosslu cızımını gorebılecek mıyız acaba?

Karaladım çünkü pis b'şi yapmak istedim. Bak stil diyorum. Karalamanın üstünde durmak manasız.

Daha önce bahsetttiğim konuların hiç birini görememen imkansız çünkü şuan elimde olan tüm çizimleri buraya koydum. Itır ablada bu çizimlerin çoğunu gördü zaten.

(Bende sezdiğim şeyi söylemeden geçemicem.)
Ha eğer amacın benden iyi çizdiğini kanıtlamak falansa boşuna uğraşma derim. Ama bilki kendimi hiç kimseden üstün bulmuyorum.
DicLonius
DicLonius
Süper Animeci
Süper Animeci

DicLonius' dan Karalamalar=] *Güncel - Sayfa 3 Empty Geri: DicLonius' dan Karalamalar=] *Güncel

Mesaj tarafından DicLonius Perş. 23 Nis. - 11:54

Desire demiş ki:tartısma yaratmamak ıcın kesın ve net cevaplar vermek ıstıyorum dıce sana kımse bır sey kanıtlamak istemıyor neden bu sekılde dusundugunude bılmıyorum sadece ben senden daha once yazdıklarının cızım halını gormek ıstıyorum bunun ıcın ısrar edıyorum ama gorunuyor kı sadece bılıyorsun ama uygulayamıyorsun aslında bunu solemezdım ama benım bısler kanıtlamaya calıstıgımı yazdıktan sonra uygun oldugunu dusundum ve cızımıne gelınce karalamak derken cok sıyah olmus cızımın sadece golgelendırmeyı bu sekılde yapsaydın hos olurdu Smile

Zaten ben kimse demedim senden bahsediyorum. Daha önce yazdıklarımın çizim halinden örnekler Itır ablada var. Ha illa "görücem" diyorsan akşama koyarım sorun değil. Kimsenin dilinden çıkan kelimelere ve cümlerine bakarak icraat etmediğini söyleyemessinde. 5 Çayı seramonisi yapmıyorum ben. Sadece konuşmayı bilseydim buraya çizimlerimide eklemezdim. İstediğim şeyide gayet açık bi şekilde haftalarda sürse uygulayabiliyorum. Onun için "kafandan" bana uygulayamıyorsun diyemezsin.

Sen belki farkında değilsin ama, kendini çok iyi çizen biri olarak görüyorsun ve kendini herkesden üstün görüyorsun. Yeteneğin olabilir ama bi havan varmış gibi cevaplar veriyorsun. Onun için mümkünse benle daha az muattab olmanı rica ediyorum. Cross çiziminide buraya ekleyince bakarsın.
DicLonius
DicLonius
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Tonwer Perş. 23 Nis. - 12:05

desire sana sadece doğruyu öğretmeye çalışıyordu ama senin egon sayesinde çıktı bu tartışma. doğru, sana "uygulayamıyorsun" demesi yanlış bir şeydi ama çokta haksız değildi. herkez iyi çizmek zorunda değil, sen zaten bir çok kişiden daha iyi çiziyorsun ama o sana yetmiyor galiba
Tonwer
Tonwer
Isınan üye
Isınan üye

Ruh Hali : DicLonius' dan Karalamalar=] *Güncel - Sayfa 3 Manyak10

Mesaj tarafından Desire Perş. 23 Nis. - 12:07

hmm yanı yetenegım yok oyle mı Smile
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1227
Ruh Hali : DicLonius' dan Karalamalar=] *Güncel - Sayfa 3 Asik10

http://www.dilekart.deviantart.com

Mesaj tarafından Tonwer Perş. 23 Nis. - 12:12

yook
Spoiler:
Tonwer
Tonwer
Isınan üye
Isınan üye

Mesaj tarafından DicLonius Perş. 23 Nis. - 12:14

Tonwer demiş ki:desire sana sadece doğruyu öğretmeye çalışıyordu ama senin egon sayesinde çıktı bu tartışma. doğru, sana "uygulayamıyorsun" demesi yanlış bir şeydi ama çokta haksız değildi. herkez iyi çizmek zorunda değil, sen zaten bir çok kişiden daha iyi çiziyorsun ama o sana yetmiyor galiba

Bak biraz geçmişi dikkatli oku. Ben ne dedim? Kimseyi kendimden üstün bulmuyorum dedim. Yetenek ve çalışma işidir bu. Çalışmassan afallarsın, çalışırsan başarırsın. Bu hayatın bir gerçeği zaten söylememe gerek yok. Desire bana doğruyu öğretmeye çalışması bu şekildeyse diyecek b'şi bulamıyorum. Çünkü biliyorum o benim çizimlerimi seviyor. Ayrıca ben sanal ortamda egomu falan tatmin etmeye çalışmıyorum. Direk olarak "uygulayamıyorsun" demek ne demek? Bunu gelip benim suratıma söyleyebilir miydi acaba Dilek hanım? "Uygulayamıyorsun" demek direk küçümsemek ve çizemediğim anlamını veriyor burda. Tamam eyvallah çoğu kişiden iyi çizdiğimide söylemişsin ama merak etme ben gecemi gündüzüme katarak çalışıyorum yarıyarıya. Benim çizimlerimi seven sever sevmeyenede eyvallah derim çünkü o onun seçeneğidir, göz zevkine bağlıdır.

Desire; senin çizimlerine kötü demedim farkındaysan ki bunu senin başlığındada söylemedim. Onun için saçma sapan şeyler çıkarma.
DicLonius
DicLonius
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Desire Perş. 23 Nis. - 12:23

dıclonus sana en guzel cevabı cızımlerım verıyor canım bırak bana cevabı da cızımlerın versın.
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Tonwer Perş. 23 Nis. - 12:24

katılmaktayım...

ayrıca manga çizim tarzı çok kolaydır buyrun karakalem gibi real tarzlarda görelim sizi geceni gündüzüne katarak yanlış birşey yapıyorsun unutma
Tonwer
Tonwer
Isınan üye
Isınan üye

Mesaj tarafından Desire Perş. 23 Nis. - 12:29

mesajını yogunluktan okuyamadım onun ıcın eve gıdınce cok detaylı bır cevap yazmak ıstıyorum ve Ikıncı mesajını anlayamadım dıcle :s

En son Desire tarafından Perş. 23 Nis. - 12:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından DicLonius Perş. 23 Nis. - 12:30

Desire demiş ki:dıclonus sana en guzel cevabı cızımlerım verıyor canım bırak bana cevabı da cızımlerın versın.

Bak işte.. Dediğim ortaya çıktı. İşte kendini çok iyi sanıyorsun. Ben senin çizimlerine ne kötü dedim ne berbat dedim. Onun için herhangi bi cevap bana koymadı şahsen. Benim cevaplarımıda ben ve çizimlerim yeteri kadar veriyor zaten. Ya seversin Yada sevmessin umrumda değil. Ama ben senin şahsi emeklerini ne kötüledim nede hakaret ettim. Onun için susması gereken sensin bir nevi.

Ayrıca Tonwer adlı arkadaşım merak etme durmadan çizim yaparak yannış bişi yapmıyorum ben. Zevk aldığım bi hobi çizim ve bende bunu seve seve yapıyorum. Bide çizimlerimin manga tarzına benzediği biraz uzak bir ihtimal.
DicLonius
DicLonius
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Desire Perş. 23 Nis. - 12:36

dıcle cok asırı tepkı verıyorsun ve yazdıklarımı yanlıs anlıyorsun :s bu ne ya
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından DicLonius Perş. 23 Nis. - 12:42

Desire demiş ki:dıcle cok asırı tepkı verıyorsun ve yazdıklarımı yanlıs anlıyorsun :s bu ne ya

Belki ters tepki vermiş olabilirim ama inan yazdıkların gayet açık. Cevabımı çizimlerim versin diyorsun daha ne olabilir? Çizimlerine herhangi bşi demediğim halde. Kötü çizdiğini söylemediğim halde. Arkadanda Tonwer adlı arkadaş olaya giriyor. Bune peki?
DicLonius
DicLonius
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Desire Perş. 23 Nis. - 12:49

bak şımdı gercekten cok abarttın artık yazdıklarına cevap vermeyecem k bakma ve tonwer de senın gıbı mesaj atma hakkına sahıp neden bunun ustunde cok duruyorsun anlamıyorum
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından DicLonius Perş. 23 Nis. - 12:50

Ayrıca Manga tarzı bi çalışma koyiyim buraya. Birazda crosslarla yapılmış bir çizim.

Spoiler:
DicLonius
DicLonius
Süper Animeci
Süper Animeci

Mesaj tarafından Tonwer Perş. 23 Nis. - 12:55

DicLonius demiş ki:

Ayrıca Tonwer adlı arkadaşım merak etme durmadan çizim yaparak yannış bişi yapmıyorum ben. Zevk aldığım bi hobi çizim ve bende bunu seve seve yapıyorum. Bide çizimlerimin manga tarzına benzediği biraz uzak bir ihtimal.

ben sana gece gündüz çizim yapma demedim gece gündüz manga çizimi yapman yanlış birşey dedim
Tonwer
Tonwer
Isınan üye
Isınan üye

Mesaj tarafından Desire Perş. 23 Nis. - 13:07

Tonwercim diclecim bu kadar yeter lütfen Smile tonwer isteren çizimine yorum yapalım arkadaşın Wink
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Drakai Perş. 23 Nis. - 16:41

İnternet ortamında tartışmak nefret ettiğim bir şeydir bu yüzden tartışmaya katılmayacağım söyleyecek çok şeyim olsa da.Tonwer de aynı özveriyi gösterebilse tartışma alevlenmeyeckti diye düşünüyorum.
Drakai
Isınan üye
Isınan üye

Mesaj tarafından S.Tensei Perş. 23 Nis. - 16:51

DicLonius demiş ki:
Spoiler:

Vaov, çok sevimli bir kız. Güzel olmuş diclonius. ( : Bence tartışma yaratacak şeylere takılmamalısın. Sen burada hobini bizimle paylaşıyorsun. Bu da sevimli. ^^

Ek olarak; Eğer ben, bir başkası ve bir başkası daha senin çizimlerini beğeniyorsa, konuna yoğunlaş, spamlara değil.
S.Tensei
S.Tensei
Hiraishin Manga
Hiraishin Manga

Erkek Mesaj Sayısı : 741
Ruh Hali : DicLonius' dan Karalamalar=] *Güncel - Sayfa 3 Yoksu611

http://www.hiraishin.co.cc

Mesaj tarafından Desire Perş. 23 Nis. - 17:04

Bu tartışmanın tek nedeni benim dicleden bahsettiği çiizmleri istemek di ama istemesem iyi ben olcaktın sanırım ama bence bir kişi konuşuyorsa bildigini göstermek için çizmeli ve neden tonwer e yükleniyorsunuz acaba? aynısını siz de yapıyorsunuz şu an Smile sadece kapanmış şeyi yeniden gündeme getiriyorsunuz
Tekrar sölüyorum eger dicle çizimde anlattıgı gibi her şeyi bilyorsa neden uygulamıyor? mantıklı düşünmek lazım ben ondan cross lu çizim istedim o bana temizledigi çizimi koydu öm de belirttim ona ama tekrar söleyeyim eger bastırmadan hafif çizersem araştırma çizgilerini silmene gerek kalmaz Wink tensei haklı yogunlaş biraz Smile daha iyi çizimler çıkarabilirsin.
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Tonwer Perş. 23 Nis. - 17:08

tartışmayla alakam yok sadece son çizilen kız ı yorumluyorum:
Şirin olmuş ama galiba kağıtta çok küçük bir yer kaplamışsın veya çok kalın bir kalem(5b gibi) kullanmışsın çizgiler kalın,detaylar az olmuş
Tonwer
Tonwer
Isınan üye
Isınan üye

Mesaj tarafından Squaw Perş. 23 Nis. - 17:20

Bence senin dikkate alacağın tek yorum abi'nin değerlendirmeleri olmalı çoğunlukla Dicle'cim benim değerlendirmelerimi bile dikkate alma derim ki burda ve de diğer forumlarda Fanart bölümlerinde gördüğüm çizimlerde daha iyiler mevcut ama en iyilerin bile ben iyiyim dediğini görmedim hiçbir zaman,sen bu yolda devam etmelisin bence ve de abi'nin tavsiyelerine kulak vermelisin ve de benim sıfır eğitim almadan bir çizer arkadaşım var ki,eğitim alanlar'dan gayet iyi çizim yapıyor,hiçbir zaman da en iyi benim dediğini duymadım ondan ki en iyilerden birisi bence,bu iş eğitimle de oluyor elbet olmuyor değil ama bence üzerinde çlışmakla ilerleyebilirsin daha çok....

Ve de dediğim gibi ben senin yerinde olsam forum'lardaki yorumları dikkate alırım ama yorumlara bakarak ilerlemem en iyi şekilde en yakınımdaki kişiyi dikkate alarak devam ederim çalışmalarıma ama çizimlerini seviyorum,masaüstüm'de bile kullanıyorum bunu da belirtmeden geçemedim açıkçası ve de üzerine gelinse bile bence burdan yazma sen üsteledikçe daha uzar çünkü,senin bölümünün kapanmasını istemem bu güzelliklerden uzak kalınması olmaz diye düşünüyorum...

Senin bir stilin var ve tarzın onun dışına çıkmaktı amacın ki bunu iyi şekilde başarmışsın her ne kadar eski tarzını daha çok sevsem de arada değişiklikler gerekiyor,öncelikle kendi kendinle yarışmalısın başkalarıyla değil canım Wink

@Tonwer
Ayrıntılar az olmuş yazdığın gibi ama normalde Dicle zaten ayrıntıya önem veren çizimler yapıyordu,tarz değişikli'ğydi yapmak istediği o yüzden de bu çizimde ayrıntılar'ı bırakarak bir çizim denedi...Ayrıntılar'dan uzak bir çalışma yapmaktı istediği Wink
Squaw
Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 1051
Ruh Hali : DicLonius' dan Karalamalar=] *Güncel - Sayfa 3 Kustah10

Mesaj tarafından Tonwer Perş. 23 Nis. - 17:26

hiç bir çiziminde detaya yer vermiyordu ve benimki cevap almak için yazdığım bir yorum değildi sadece yorumdu
Tonwer
Tonwer
Isınan üye
Isınan üye

Mesaj tarafından Desire Perş. 23 Nis. - 17:27

Hmm ama tonwwer buna alış bu forumda çizime değil genelde gelen yorumlara cevap yazılır Wink
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Mesaj tarafından Tonwer Perş. 23 Nis. - 17:28

ama ne olursa olsun başkası adına cevap vermek yanlış birşeydir
Tonwer
Tonwer
Isınan üye
Isınan üye

Mesaj tarafından Desire Perş. 23 Nis. - 17:32

İstersen tekrar uyarı yapayım.
Bu bölüm içerisinde lütfen çizimlere yorum yapalım başkasının mesajına yorum yapmayalım ve bırakalım çizimin asıl sahibi cevap versin.
Desire
Desire
Hiper Animeci
Hiper Animeci

3 sayfadaki 6 sayfası Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki