DicLonius' dan Karalamalar=] *Güncel
+13
özz
stratospheregirl
edemirci44
Tonwer
S.Tensei
KaranlıK
Squaw
Desire
LordCha
kordiseps
sera myu
Drakai
DicLonius
17 posters
4 sayfadaki 6 sayfası
4 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Geri: DicLonius' dan Karalamalar=] *Güncel
DicLonius demiş ki:Ayrıca Manga tarzı bi çalışma koyiyim buraya. Birazda crosslarla yapılmış bir çizim.
- Spoiler:
Hmmm...Bu çizimin de farklı olmuş Dicle'cim ama çok cici bir kız,anime'lerden bir karakter mi merak ettim açıkçası,yani orjinali de var mı resmin orjinaline yakın bir çizim mi yoksa kendin düşünerek mi yarattın,orjinali de varsa görmek isterim....
Saç ayrıntıları güzel olmuş özellikle de şu öndeki ayrılmış olan saç kısmındaki ayrıntılar,her zamanki gibi ayrıntılar var gözüme çarpan,gördüğüm çoğu Çizer'lerden gayet iyi bir çizim olmuş,kara kalem olması tabi ki yine en sevdiğim yönü,yine böyle devam etmen dileklerimle....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yanlız spoiler açılmıyor.
Nese gerek kalmadı bir önceki sayfadan baktım.
Çizime gelince ben dicleden crosslu çizim istedim temizlenmiş halini istemedim ki çok basit bir şey alsın elne kağıdı kalemi bir tane çizsin ve göndersin tabi zahmet olmazsa.
Ekleme yapma geregi duydum eger bir çizim gelmezse bu başlıgı takip etmeyi bırakacagım.
Nese gerek kalmadı bir önceki sayfadan baktım.
Çizime gelince ben dicleden crosslu çizim istedim temizlenmiş halini istemedim ki çok basit bir şey alsın elne kağıdı kalemi bir tane çizsin ve göndersin tabi zahmet olmazsa.
Ekleme yapma geregi duydum eger bir çizim gelmezse bu başlıgı takip etmeyi bırakacagım.
Ahh.. Öncelikle yorumlarınız için herkese teşekkür etmek istiyorum. Teşekkür^^
Hobilerimi sanal ortamda paylaşıp tartışmak hoşuma gidiyor. Onun için
forumda yazılanları hayatsal bir dikkate almıyorum çünkü seven sever
sevmeyen sevmez. Tamamen göz zevkine bağlıdır o kişinin.
Son çizimimdeki karakter Magister Negi Negima' dan Yue Ayase adlı
karakterdir=) Aklıma Yue geldi bende ona şirince kağıda döktüm=)
Squaw; Aslında son çizimde Desire' a bi cross örneği gösterdim
ama illa kirli bi kağıt isticek benden belli ki.. Bu çizimi, herhangi
bir çizim kalemiyle yapmadım bildiğimiz 0.7 uçlu kalemle ucunu biraz
körerterek yaptım. Scannerda resmi yakınlaştırdığım için kalın uçlu
gözükmüş sanırım. Ama basit bir 0.7 Faber Castel uçlu kalemiyle çizdim
bu skeçi.
Tonwer; Çizimlerime detay vermiyor muşum? Peki sen öyle görüyorsan b'şi diyemem.
S.Tensei; Yorumun için teşekkür ederim. Beyendiğine sevindim ve
haklısın pek spam kişiliklere takılmamaya çalışıyorum ama insan sabrıda
bir yere kadar=)
Tartışmayla ilgili olarak:
-artık şu tartışma bitsin. Bu olay benimle Desire ile aramda olan bi
tartışmaydı. Ve devam edecek gibi. "Uygulayamıyorum" çünkü ben. Herneyse tekrar teşekkür ederim...
Hobilerimi sanal ortamda paylaşıp tartışmak hoşuma gidiyor. Onun için
forumda yazılanları hayatsal bir dikkate almıyorum çünkü seven sever
sevmeyen sevmez. Tamamen göz zevkine bağlıdır o kişinin.
Son çizimimdeki karakter Magister Negi Negima' dan Yue Ayase adlı
karakterdir=) Aklıma Yue geldi bende ona şirince kağıda döktüm=)
Squaw; Aslında son çizimde Desire' a bi cross örneği gösterdim
ama illa kirli bi kağıt isticek benden belli ki.. Bu çizimi, herhangi
bir çizim kalemiyle yapmadım bildiğimiz 0.7 uçlu kalemle ucunu biraz
körerterek yaptım. Scannerda resmi yakınlaştırdığım için kalın uçlu
gözükmüş sanırım. Ama basit bir 0.7 Faber Castel uçlu kalemiyle çizdim
bu skeçi.
Tonwer; Çizimlerime detay vermiyor muşum? Peki sen öyle görüyorsan b'şi diyemem.
S.Tensei; Yorumun için teşekkür ederim. Beyendiğine sevindim ve
haklısın pek spam kişiliklere takılmamaya çalışıyorum ama insan sabrıda
bir yere kadar=)
Tartışmayla ilgili olarak:
-artık şu tartışma bitsin. Bu olay benimle Desire ile aramda olan bi
tartışmaydı. Ve devam edecek gibi. "Uygulayamıyorum" çünkü ben. Herneyse tekrar teşekkür ederim...
DicLonius- Süper Animeci
eğer bir karakteri taklit ediceksen ayrıntıya inersin, kirpiklerine
kadar aynısını çizmek ayrıntıdır, ayrıntıyı yanlış
öğrenmişsiniz,kafanızda öyle kalmış farketmez ama ayrıntıseçların güzel
olması felan değildir. bi kaç sayfa gerideki kızın sırtındaki dövme
mesela nesi ayrıntı? sallama şekillerden bi "dövme taklidi"
çizmişsin.Ayrıntıya inmek o dövmeyi aynı şekilde çizmeye çalışmaktır.
ben neden desire nin çizimlerini daha çok seviyorum? çünk o ayrıntıya
iniyor. seninde ayrıntıya inmeni tavsiye ederim. ayrıntıya indiğini söylüyorsun çizimlerini tekrar incelemeni tavsiye ederim saçının üzerindeki yere yatmayan saç teli nerde peki?saçının örgüsü bile yanlış.
ayrıca süeteride yanlış çizilmiş.Düğmesi yok hatta kravat bile küçük olmuş. eğer bahsettiğin ayrıntı buysa tamam bişey demem ama benim bildiğim ayrıntı bu değildir. eğer bu çizimin bir istisnaysa birşey değişmez tüm çizimlerin bu şekilde.Eğer bazı kişilerle polemiğe girmek yerine onları dinleseydin tam anlamıyla "ayrıntı" ya inebilirdin. Sen kendi bildiğini yap. Burda senin hatalarını yazmak istemezdim ama yeter. Her dediğimize bir cevap bulmak yerine azıcık dediklerimizi dene.
Desire ile iyi geçinmeye çalışabilirdin. ortada hiç bir şey yokken egon ağır bastı ve tartışmayı başlattın. Şimdi yine egon suçu kabüllenmiyecektir kesin. Bak söliyimde kendini harikalar diyarında sanma Çok İyi Çizemiyorsun. İyiye ulaşmaya çalış azıcıkta. biz bu konu altına sadece: Çok güzel olmuş,şahane felan gibi yorumlar atmak zorunda değiliz. tamam sende dinlemek zorunda değilsin ama desire gibi kişilerin dediklerine uymalısın. Deydi mi bunca şeye? Eline ne geçti bu tartışmadan sonra? Ve ben hâla anlamıyorum bu tartışma yüzünden neden suçlandığımı. eğer bu senle desirenin arasındaki bir tartışmaysa artık söylüyorum sen,ben ve desire arasındaki bir tartışma bu. Artık beni suçlamayın sizin yaptığınız benim yaptığımdan bi farkı yok. Çizim konusunda acami olanla teşvik olsun diye tebrik yorumları yazardım ama gördüğüm kadarıyla sen ermiş bir üyesin. Çok iyi çiziyorsun, her şeyi biliyorsun. sen böyle devam et. Eğer sen çok iyi bir çizersen burdaki hiç bir resmin tebrik haketmiyor. Bu kırıcı mesaj içinde tek özür dileyeceğim kişi Desire dir.
kadar aynısını çizmek ayrıntıdır, ayrıntıyı yanlış
öğrenmişsiniz,kafanızda öyle kalmış farketmez ama ayrıntıseçların güzel
olması felan değildir. bi kaç sayfa gerideki kızın sırtındaki dövme
mesela nesi ayrıntı? sallama şekillerden bi "dövme taklidi"
çizmişsin.Ayrıntıya inmek o dövmeyi aynı şekilde çizmeye çalışmaktır.
ben neden desire nin çizimlerini daha çok seviyorum? çünk o ayrıntıya
iniyor. seninde ayrıntıya inmeni tavsiye ederim. ayrıntıya indiğini söylüyorsun çizimlerini tekrar incelemeni tavsiye ederim saçının üzerindeki yere yatmayan saç teli nerde peki?saçının örgüsü bile yanlış.
ayrıca süeteride yanlış çizilmiş.Düğmesi yok hatta kravat bile küçük olmuş. eğer bahsettiğin ayrıntı buysa tamam bişey demem ama benim bildiğim ayrıntı bu değildir. eğer bu çizimin bir istisnaysa birşey değişmez tüm çizimlerin bu şekilde.Eğer bazı kişilerle polemiğe girmek yerine onları dinleseydin tam anlamıyla "ayrıntı" ya inebilirdin. Sen kendi bildiğini yap. Burda senin hatalarını yazmak istemezdim ama yeter. Her dediğimize bir cevap bulmak yerine azıcık dediklerimizi dene.
Desire ile iyi geçinmeye çalışabilirdin. ortada hiç bir şey yokken egon ağır bastı ve tartışmayı başlattın. Şimdi yine egon suçu kabüllenmiyecektir kesin. Bak söliyimde kendini harikalar diyarında sanma Çok İyi Çizemiyorsun. İyiye ulaşmaya çalış azıcıkta. biz bu konu altına sadece: Çok güzel olmuş,şahane felan gibi yorumlar atmak zorunda değiliz. tamam sende dinlemek zorunda değilsin ama desire gibi kişilerin dediklerine uymalısın. Deydi mi bunca şeye? Eline ne geçti bu tartışmadan sonra? Ve ben hâla anlamıyorum bu tartışma yüzünden neden suçlandığımı. eğer bu senle desirenin arasındaki bir tartışmaysa artık söylüyorum sen,ben ve desire arasındaki bir tartışma bu. Artık beni suçlamayın sizin yaptığınız benim yaptığımdan bi farkı yok. Çizim konusunda acami olanla teşvik olsun diye tebrik yorumları yazardım ama gördüğüm kadarıyla sen ermiş bir üyesin. Çok iyi çiziyorsun, her şeyi biliyorsun. sen böyle devam et. Eğer sen çok iyi bir çizersen burdaki hiç bir resmin tebrik haketmiyor. Bu kırıcı mesaj içinde tek özür dileyeceğim kişi Desire dir.
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
cevap vercektim ama kilitlenirmiş konum onun için uğraşmıyorum...
DicLonius- Süper Animeci
Evet arkadaşlar;tartışma fazla sürmüş.Ve bundan sonra çizimlerin dışında hiçbirşey konuşulmayacak.Ve bu işi yapanların üzerine fazla gidilmeyecektir.Buna herkes uymak zorundadır.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
fazla üzerine gitmek istemiyorum ama burdaki diğer çizer arkadaşlara yanlış bilgi aktarmasını da istemiyorum;)bedifeci demiş ki:Evet arkadaşlar;tartışma fazla sürmüş.Ve bundan sonra çizimlerin dışında hiçbirşey konuşulmayacak.Ve bu işi yapanların üzerine fazla gidilmeyecektir.Buna herkes uymak zorundadır.
onun için diclonius un cross dediği şeyi araştırdım ve hiçbir şey bulamadım konseptsanat ekibinden ustalar bile bilmedi ne oldugunu ve açıklamak istiyorum ki araştırma çizgisi vardır adı üstünde araştırma çizgisidir ilk önce hafifi bastırmadan karakterin ana şeklini belirlersin daha sonra temize çekmeden ana karakteri çıkarmak için biraz bastırarak çizersin üzerinden.
Herşeyden önce dünyanın dört bi tarafında "araştırma çizgisi" değildir bu. Eğer senin kapasiten sadece yurtiçi çalışıyorsa bilemiyeceğim... Ayrıca ben cross dediğimde çoğu insan gayet rahat anlarken sen yüce bilge olarak kapasitenin sadece "benim" üzerine çalıştığını söyleyebilirim. Bak o kadar "konsept ekibinden ustalar" bile deviantart daki şu basit cross çizimini görememişmi?
http://lizkay.deviantart.com/art/Audi-Cross-Quattro-Study-80083641
Benim bilgimi ölçmekde sana düşmedi merak etme. Sizin kafanızda bana ne deniyordu? Msn de söylemiştin... "Öküz mü?"
Benim bilgimi ölçmekde sana düşmedi merak etme. Sizin kafanızda bana ne deniyordu? Msn de söylemiştin... "Öküz mü?"
DicLonius- Süper Animeci
Oww, burası biraz karışmış
Neyse, işte benim yorumum; En son resmin sevimli olmuş.Sen kağıtta çizim için bazı yerlerde bastırmadan hafif çalışıyorsun ve bu siyahlık vermenin tam ters yönü
Futbol ve çizim'den oluşan hobi zincirinde arasıra dinlenmeyle bir sonra ki müzik eşliğinde çiziceğin çiziminde sana iyi gelicek değişikliği hemen fark edersin.Birde sakın sinirliyken çizime başlama, her zaman moralinin iyi olduğu zamanı kullan.Yoksa sonunda çizdiğin çizimi beğenmeye bilirsin ya da canın çizmek istemez.Çizim konusunda K-ON'a yönel biraz istersen.En azından benim bir sonra ki hedefim o !!! Mio !!!
Neyse, işte benim yorumum; En son resmin sevimli olmuş.Sen kağıtta çizim için bazı yerlerde bastırmadan hafif çalışıyorsun ve bu siyahlık vermenin tam ters yönü
Futbol ve çizim'den oluşan hobi zincirinde arasıra dinlenmeyle bir sonra ki müzik eşliğinde çiziceğin çiziminde sana iyi gelicek değişikliği hemen fark edersin.Birde sakın sinirliyken çizime başlama, her zaman moralinin iyi olduğu zamanı kullan.Yoksa sonunda çizdiğin çizimi beğenmeye bilirsin ya da canın çizmek istemez.Çizim konusunda K-ON'a yönel biraz istersen.En azından benim bir sonra ki hedefim o !!! Mio !!!
LordCha demiş ki:Oww, burası biraz karışmış
Teşekkür ederim LordCha ve...
Zaten o resim aslında basit bir skeç çalışmasıydı, Negima' dan. Negima' daki karakterleri çok sevdiğim için onların toplu olduğu bi çizime başlayabilirim açıkçası... Merak etme ki beni sinirlendirenlere ağzının payını gayet net verebiliyorum, biliyorsun. Onun için olağanüstü sinirlencek bi halim yok şu olaylara. Sanaldan eksik olmaz bu sinir herkes bilir.
K-ON' a yöneldim zaten hemde taze taze Mio hayranıyken ortaya bi Mio çizimi çıkarmak istiyorum ki bunu en kısa zamanda yaparım sanırım. Şu aralar Nike' ın futbol turnuvası ve bi kaç PC-Lan Game turnuvalarıyla ilgilenmekten çizime pek vakit bulamıyorum=)
DicLonius- Süper Animeci
Önemli olan her zaman yapıldıktan sonra ortaya çıkan çizimdir.K-ON a bakıldığında sevimli çizimler görüyoruz zaten ama senin biraz daha abartarak çiziceğini düşünüyorum bu konuda.En azından ben mio konusunda biraz öyle yapıcam.Tam anlamıyla çizilmesi gereknen bir karakter zaten.Daha şimdiden 200 büyük boy resmini bulup indirdim XD
O kadar bilgisayar başında kalma, gözlere iyi gelmez.
O kadar bilgisayar başında kalma, gözlere iyi gelmez.
DicLonius demiş ki:Herşeyden önce dünyanın dört bi tarafında "araştırma çizgisi" değildir bu. Eğer senin kapasiten sadece yurtiçi çalışıyorsa bilemiyeceğim... Ayrıca ben cross dediğimde çoğu insan gayet rahat anlarken sen yüce bilge olarak kapasitenin sadece "benim" üzerine çalıştığını söyleyebilirim. Bak o kadar "konsept ekibinden ustalar" bile deviantart daki şu basit cross çizimini görememişmi?
Yok sen konuyu anlamıyorsun sanırım cross denilen bir çizim tekniği yoktur örneğini bie gördüm yaa gölgelendirmeye yakın çizgiler var sadece bütün insanlar bilmiyor sen biliyorsun dicle vala bravo sana XD
ve şu öküz meselesine gelince senin seviyen baya düştü yaa msn konuşmalarını da yayınlıyorsun :S ve öküz derken nezaketsiz anlamında öküz oldugunu belirttim hayvan olan öküzden bahsetmedim
genelde selam verilir karşılıklı ve iyi akşamlar dilenir karşılılı tabi bir bey bunu yapmalı bence
Desire demiş ki:DicLonius demiş ki:Herşeyden önce dünyanın dört bi tarafında "araştırma çizgisi" değildir bu. Eğer senin kapasiten sadece yurtiçi çalışıyorsa bilemiyeceğim... Ayrıca ben cross dediğimde çoğu insan gayet rahat anlarken sen yüce bilge olarak kapasitenin sadece "benim" üzerine çalıştığını söyleyebilirim. Bak o kadar "konsept ekibinden ustalar" bile deviantart daki şu basit cross çizimini görememişmi?
Yok sen konuyu anlamıyorsun sanırım cross denilen bir çizim tekniği yoktur örneğini bie gördüm yaa gölgelendirmeye yakın çizgiler var sadece bütün insanlar bilmiyor sen biliyorsun dicle vala bravo sana XD
ve şu öküz meselesine gelince senin seviyen baya düştü yaa msn konuşmalarını da yayınlıyorsun :S ve öküz derken nezaketsiz anlamında öküz oldugunu belirttim hayvan olan öküzden bahsetmedim
genelde selam verilir karşılıklı ve iyi akşamlar dilenir karşılılı tabi bir bey bunu yapmalı bence
Bak örnek verdim oluyomuymuş olmuyomuymuş. Normalde, Ingilizce' de cross' un ilk anlamı: Haç. 2. olarak ise kesişmek, çaprazlamak. Çizgileri kesiştirerek ve çapraz hareketlerle ne çizceksen onu ortaya çıkarıyorsun. Bak veridğim örnektede gayet açık.
Ayrıca buraya detaylı bi log dökmedim farkındaysan. Senin haddine değil bana "öküz" demek. Nezaketsizim sana göre ama beni bilen bilir kendimi sana ispatlama çabasına girmeyeceğim. Çünkü bu konu için değmez bi kişiliksin. Ayrıca, seviyemi ölçmek sana düşmedi. Ve şu dünyada selam verceğim "son" kişi bile olamassın çünkü senin gibilere ben gülüp geçiyorum.
DicLonius- Süper Animeci
Var ya da yok, sonuçta çizim bitiyor.İkinizde abartmayın.
Not:msn de olanları orada halledin bence ?
Dic, mio çizimi için mio resmi istersen elimde bolca var.Yaklaşık 200 tane yeni ve etkileyici hemde ^_^
Not:msn de olanları orada halledin bence ?
Dic, mio çizimi için mio resmi istersen elimde bolca var.Yaklaşık 200 tane yeni ve etkileyici hemde ^_^
En son LordCha tarafından Perş. 30 Nis. - 18:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : ekstra)
DicLonius demiş ki:Uzun zamandan beri çizdiğim aynı tarz çizimlerden sıkıldım ve "kendi
tarzım" ı kağıda dökmek istedim. Hani diğer resimlerde benim eserim
tamam ama bi stil buliyim dedim kendime... Kalemle kağıdı bir yaptığım
bi çalışma koyacağım buraya. Biliyorum pis ve temiz olmayan, baştan
salma bi çalışma ama stil değiştiriyim dedim... işte resim;
https://2img.net/h/oi40.tinypic.com/eb3fhv.jpg
(geniş bi resim olduğu için böyle koydum.)
hey bu baya değişik olmuş begendim
zaten belirtmişsin kirli oldugunu, bence böyle güzel olmuş zaten tek söyleyebileceğim elle yaymak yerine kalemle ver karalıkları, yani bu dokuyu öyle elde etmeye çalış (bize durmadan söyledikleri şey bu aslında ama tabi kalemle bunu yapmaya kalkışınca daha uyuz ve kaşıntılı bir süreç oluyor resmin bitmesi yani daha uzun sürüyor XD sen zaten söylemişsin baştan savma diye olurda ilerde böyle gölgelerle calısırsan diye diyorum ) hmm ugraşılmış bunun üzerinde baya dedirtirsin yani hemde gölgelendirmen ilerlemiş olur diğerlerinede bakacagım, yolladıklarınıda begendim
birde şey denemelisin aslında keskin çizgiler kullanmadan sadece gölgelerle bir çalışma yapabilirsin biraz anime tarzının dışına cıkar tabi ama madem seviyorsun güzel birşeyler cıkarırsın gibime geliyor örnek bulabilirsem koyayım
- Spoiler:
örneğin bu attım bunuda, dikkatli bakarsan daha cok gölgeleri ön planda yani tümden detaya iniyor içini çizmek yerine dışına gölgeleri vererek çizgileri belirtiyor, füzen alıp böye bir çalışma deneyebilirsin mesela füzen çizimleri falan yazarsan google a cıkıyor hep füzenle çalşmakta cok eğlencelidir (baştan aşağı karalara boyanman kısmı hariç) amma yazdım ha tamam sustum ben
stratospheregirl- Aktif üye
Ruh Hali :
DicLonius demiş ki:Ayrıca Manga tarzı bi çalışma koyiyim buraya. Birazda crosslarla yapılmış bir çizim.
- Spoiler:
biraz miyazaki tadında olmuş saçları özellikle (miyazakiye taparım)
göz çizimi biraz farklı sadece miyazaki genelde gözleri ufak çiziyor özellikle kızlarınkileri
ama duruşu ve bakışı sevimli ve masum, spirited away posterindeki chihironun omzu üzerinden bakarkenki ruh halini yansıttı biraz bana
güzel ^^
edit: önceki mesajlarından okuyunca karakterin miyazakiyle alakasız oldugunu gördüm ama olsun ben ilk baktıgımda aklıma gelenleri yazdım işte ^_^
Ruh Hali :
Miyazaki filmleri güzel ama ben küçük gözü pek sevmiyorum doğrusu.Büyük göz ve masumiyet birleşimini seviyorum.
Dic, büyük göz çizimlerine devam
LordCha demiş ki:Miyazaki filmleri güzel ama ben küçük gözü pek sevmiyorum doğrusu.Büyük göz ve masumiyet birleşimini seviyorum.
bende sevmiyorum ya küçük gözleri (ama miyazakiyi seviyorum ) yoksa küçük göz çizsin diye demedim
Ruh Hali :
Sıkıntıdan karaladığım bi resmimi hoş bulunca buraya ekliyim dedim. Saçları yamuk biraz evet ama hoş duruyordu=)
Önceden stratospheregirl gördü çizimleri=) Kendisine teşekkür ederim
beyendiği için. Onun dışında "SexyFemaleSamurai" adı altında bir çizim
yaptım. Tam bitmedi daha üstünden geçilcek ama tazeyken koyiyim dedim=)
İşte resimler:
http://tinypic.com/view.php?pic=5x304i&s=5
http://tinypic.com/view.php?pic=2n0o2s9&s=5
İşte resimler:
http://tinypic.com/view.php?pic=2n0o2s9&s=5
En son DicLonius tarafından C.tesi 2 Mayıs - 23:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
DicLonius- Süper Animeci
ikincisine sallama diyorsun ama ben onun ifadesini cok sevdim özellikle, karalamanda olsa güzel
Ruh Hali :
http://tinypic.com/view.php?pic=2n0o2s9&s=5[/quote[/url]]DicLonius demiş ki:Sıkıntıdan karaladığım bi resmimi hoş bulunca buraya ekliyim dedim. Saçları yamuk biraz evet ama hoş duruyordu=)
İşte resimler:
[url=http://tinypic.com/view.php?pic=2n0o2s9&s=5
ahh bir de şu cross lu çizimini görsem kurban kesecem XD
İlk resimde bacaklar çok kalın olmuş ve ayakları tam olmamış onun dışında neredeyse mükemmel diyebilirim.Ellerine sağlık.
Drakai- Isınan üye
Ruh Hali :
Drakai demiş ki:İlk resimde bacaklar çok kalın olmuş ve ayakları tam olmamış onun dışında neredeyse mükemmel diyebilirim.Ellerine sağlık.
İlk önce teşekkür ederim. Beyendiğine sevindim.
İlk resimde bacaklardaki zırh biraz fazla olduğundan ve hafifçe aşağıdan bakarçışçasına çizdiğim için büyük gözüküyor. Bide ayaklar bu kadar oluyor zırh içinde (bize doğru geliyormuş gibi sonuçta) Bunun açıklamasını yapmayı unutmuşum resimi koyarken kusura bakmayın^^'
DicLonius- Süper Animeci
ben de ikinci resmini beğendim. biraz sade olmuş ama güzel
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
4 sayfadaki 6 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6
4 sayfadaki 6 sayfası