Konichi Wa! :) Selamlar...
+12
KaranlıK
özz
lafolya
+L+
sera myu
scoutcrawler
meyday
sakura hime
Unde®minE
edemirci44
rcatalkaya
WalkRie
16 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Konichi Wa! :) Selamlar...
Öncelikle tüm Anima Manga Tr sitesi ailesine selamlarımı sunuyorum.Her birinize böyle bir siteyi ayakta tuttuğunuz ve oluşturduğunuz için en içten teşekkürlerimi sunuyorum.Hadi ozaman biraz da kendimi tanıtayım sizlere...
Adım Boğaçhan Nakman. Tabi arkadaşlar arasında pek bu ismi kullanmıyorum(biraz garip geliyor kulağa), genellikle Tim A. Georgean olarak tanınmaktayım.İstanbul'dan sizlere merhaba diyorum şu an.Anime izlemeye ( bilinçli olarak ) 3 hafta önce başladım...
bu 3 hafta içinde, Anime izlememde büyük katkıları olan arkadaşıma da teşekkürlerimi sunuyorum.İsim vermesem de olur diye düşündüm ve Arkadaşıma "L" ismini uygun gördüm.Neyse biz konumuza dönelim.Bu 3 haftadan önce de anime izlerdim fakat hobi olmaktan öteye gitmezdi benim için.Transformers : Armada/Energon , Avatar :The Last Airbender , Yu-Gi-Oh! : The Duel Kingdom , Tsubasa , Ninja Brothers(çok eskidir adını bile zor hatırladım) , Voltron ve hatırlayamadığım daha çok anime izlemiştim. Aslında bunları da anime izlemiş olarak sayarsam, 5 yıldır anime izlediğim anlamına gelir.Tabi aranıza 5 yıldan sonra katılmanın şanssızlığını yaşıyorum.Aranıza katılmaya karar verdiğin şu son 3-4 hafta içinde : Death Note , Claymore , Baccano , Fate: Stay Night , (Naruto'nun bir kısmı) , FullMetal Alchemist 2 , H2O , K-ON! , Ef a Tale Memories , 07 Ghost , Avatar : The Last Airbender , Yu-Gi-Oh! Gx animelerini izledim... Yalnız haziran'a kadar sadece L'den alacağım animelerle yetinmek zorunda kalacağım çünkü, ne yazık ki internetim Kota sınırlamalı.Haziranda değiştireceğim ve değiştirdiğimde dünyadaki tüm izlemediğim animeleri izlemeye çalışacağım ( Bunu gerçekten kafama koydum, Cidden yapacağım ) Bu arada altyazı yada çavirmenlik geçmişim de mevcut.Yalnız işin kötü tarafı hiçbir çevirmenliğimi Anime üzerine yapmadım.Yapmaya fırsatım olmadı açıkçası.Mount & Blade oyununa Türkiye'de ilk türkçe yamayı yapan benim.Ayriyetten Wanted , Don't Mess Up With Zohan , Cash , Babylon , Transporter 1,2,3 , 300 Spartan , Epic Movie , Scary Movie Serisi ve bilindik onlarca filme Türkçe alt yazı yaptım.Max Payne 2 , God Of War 2 ( PS Versiyon ) , Arcanium , DreamFall : The Longest Journey , Counter-Strike 1.4 , Harry Potter Serisi gibi oyunların hepsine de Türkçe menü ve Çeviri yaptım.İstisma olarak Sadece Counter-Strike 1.4 de takım olarak çalıştım.Çevirmenlik geçmişim de bu kadar.Şu an istediğim şeylerden biri de, Anime AltYazı takımına girip kendi altyazılarımı yapmak arkadaşlar.( Her türlü teklife açığı bu arada )
Sizlere tekrardan Selamlar diyorum ve "Merhaba Notu" ' mu bitirirken, Arkadaş edinmeyi çok sevdiğimi ve hepinizle arkadaş olmak istediğimi belirtiyorum...
Kucak Dolusu Sevgiler Anime Manga Tr Ailesi...
Adım Boğaçhan Nakman. Tabi arkadaşlar arasında pek bu ismi kullanmıyorum(biraz garip geliyor kulağa), genellikle Tim A. Georgean olarak tanınmaktayım.İstanbul'dan sizlere merhaba diyorum şu an.Anime izlemeye ( bilinçli olarak ) 3 hafta önce başladım...
bu 3 hafta içinde, Anime izlememde büyük katkıları olan arkadaşıma da teşekkürlerimi sunuyorum.İsim vermesem de olur diye düşündüm ve Arkadaşıma "L" ismini uygun gördüm.Neyse biz konumuza dönelim.Bu 3 haftadan önce de anime izlerdim fakat hobi olmaktan öteye gitmezdi benim için.Transformers : Armada/Energon , Avatar :The Last Airbender , Yu-Gi-Oh! : The Duel Kingdom , Tsubasa , Ninja Brothers(çok eskidir adını bile zor hatırladım) , Voltron ve hatırlayamadığım daha çok anime izlemiştim. Aslında bunları da anime izlemiş olarak sayarsam, 5 yıldır anime izlediğim anlamına gelir.Tabi aranıza 5 yıldan sonra katılmanın şanssızlığını yaşıyorum.Aranıza katılmaya karar verdiğin şu son 3-4 hafta içinde : Death Note , Claymore , Baccano , Fate: Stay Night , (Naruto'nun bir kısmı) , FullMetal Alchemist 2 , H2O , K-ON! , Ef a Tale Memories , 07 Ghost , Avatar : The Last Airbender , Yu-Gi-Oh! Gx animelerini izledim... Yalnız haziran'a kadar sadece L'den alacağım animelerle yetinmek zorunda kalacağım çünkü, ne yazık ki internetim Kota sınırlamalı.Haziranda değiştireceğim ve değiştirdiğimde dünyadaki tüm izlemediğim animeleri izlemeye çalışacağım ( Bunu gerçekten kafama koydum, Cidden yapacağım ) Bu arada altyazı yada çavirmenlik geçmişim de mevcut.Yalnız işin kötü tarafı hiçbir çevirmenliğimi Anime üzerine yapmadım.Yapmaya fırsatım olmadı açıkçası.Mount & Blade oyununa Türkiye'de ilk türkçe yamayı yapan benim.Ayriyetten Wanted , Don't Mess Up With Zohan , Cash , Babylon , Transporter 1,2,3 , 300 Spartan , Epic Movie , Scary Movie Serisi ve bilindik onlarca filme Türkçe alt yazı yaptım.Max Payne 2 , God Of War 2 ( PS Versiyon ) , Arcanium , DreamFall : The Longest Journey , Counter-Strike 1.4 , Harry Potter Serisi gibi oyunların hepsine de Türkçe menü ve Çeviri yaptım.İstisma olarak Sadece Counter-Strike 1.4 de takım olarak çalıştım.Çevirmenlik geçmişim de bu kadar.Şu an istediğim şeylerden biri de, Anime AltYazı takımına girip kendi altyazılarımı yapmak arkadaşlar.( Her türlü teklife açığı bu arada )
Sizlere tekrardan Selamlar diyorum ve "Merhaba Notu" ' mu bitirirken, Arkadaş edinmeyi çok sevdiğimi ve hepinizle arkadaş olmak istediğimi belirtiyorum...
Kucak Dolusu Sevgiler Anime Manga Tr Ailesi...
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Konichi Wa! :) Selamlar...
Hoşgeldin.Sitede yapacagın çalışmaları merakla bekliyorum.
rcatalkaya- Isınan üye
Hoşgeldin Boğaçhan.Forum sitemize katılımının ve paylaşımının atması dilegiyle.
Seyretmeye yeni başlamıssın baya etkiledigin anlaşılıyor,seni de çevirilerde görmek hoş olur.
Seyretmeye yeni başlamıssın baya etkiledigin anlaşılıyor,seni de çevirilerde görmek hoş olur.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Hoşgeldiinnn Bir K-On'cu daha kazanmak ne güzel şeydir Boş kalmazsın merak etme alırlar seni çeviriye, olmadı bireysel çalışırsın
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aramıza hoşgeldin
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Hoşbulduk Cümleten Comesta*
Comesta : İtalyan Mafyalarının kullandığı Selamın Aleyküm gibi bir kelime...Godfather serisini izleyenler bilir...
Comesta : İtalyan Mafyalarının kullandığı Selamın Aleyküm gibi bir kelime...Godfather serisini izleyenler bilir...
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Unde®minE demiş ki:Hoşgeldiinnn Bir K-On'cu daha kazanmak ne güzel şeydir Boş kalmazsın merak etme alırlar seni çeviriye, olmadı bireysel çalışırsın
bu arada herhangi bir proje'de seninle çalışmak isterim...
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin WalkRie.
Tanıtımından ne kadar sıcak kanlı olduğun rahatlıkla anlaşılıyor. Beni animeye bağlayanda Avatar la başlayıp (anime olmasada) senin 3-4 hafta içinde izlediğin animeleri ilk 4'ünü tesadüfen bulup izlememdi.
Yaptığın çalışmaların rahat birkaçından faydalanmışımdır, yeni çalışmalarını da sabırsızlıkla bekliycem ve umarım burada devam ettiririsin...
İyi vakit geçirmeni dilerim...
Tanıtımından ne kadar sıcak kanlı olduğun rahatlıkla anlaşılıyor. Beni animeye bağlayanda Avatar la başlayıp (anime olmasada) senin 3-4 hafta içinde izlediğin animeleri ilk 4'ünü tesadüfen bulup izlememdi.
Yaptığın çalışmaların rahat birkaçından faydalanmışımdır, yeni çalışmalarını da sabırsızlıkla bekliycem ve umarım burada devam ettiririsin...
İyi vakit geçirmeni dilerim...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Death Note ve Yugioh GX varsa süpersin hoşgeldin
Not:Manga çevirir misin?
hoşgeldin çeviri yapmak isteyen birinin daha olması ve tabiiki yeni bir animenin çevrilmesi hepimizi çok mutlu eder gelecek projelerinde başarılar en önemliside bolca eğlenmeni ve anime izlemeni dilerim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
scoutcrawler demiş ki:Death Note ve Yugioh GX varsa süpersin hoşgeldin
KIRAAAAAAA!!! <3 <3 <3
Sen benim adamımsın galiba ya Seninle istersen tüm mangaları çeviririm Ama ingilzice olursa
Ve bu arada... Arkadaşım olurmusun? L' en başta seni bana tavsiye etmişti bile bişiyler yazacağını biliyordum ...
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Aramıza Hoş geldin iyi vakit geçirmen dileği ile ^^
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
İngilizce çevircez zaten istersen katılırsın bizim çeviriye digigirl ile biz code:Geass mangalarını çeviriyoz katılmak istersen söyle yeter biz sana metni yollarız
Bu sitedeki bütün Death Note'cular,Shaman King'ciler,Yugiohcular ve Bakuman okuyanlar arkadaş ötesi bişidir gözümde
Bide adın nerden geliyo Wagner'den falan mı?
Bu sitedeki bütün Death Note'cular,Shaman King'ciler,Yugiohcular ve Bakuman okuyanlar arkadaş ötesi bişidir gözümde
Bide adın nerden geliyo Wagner'den falan mı?
walkrie diye bi anime vardı sanki belki ordandır
ouran high school host club mangasının çevrilmesini istiyoruz 70 milyon olarak sesimizi duyuun
ouran high school host club mangasının çevrilmesini istiyoruz 70 milyon olarak sesimizi duyuun
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
selam ve aramıza hoşgeldin. güzel vakit geçiririrsin bizimle. we seraya katılıyorum 70 mil sesini duyunnn
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
şimdiye kadar 70 chapter çıktı
cidden düşünüyormusun çevirmeyi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aaaa yeni bir arkadaş daha hoşgeldin!
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bir dakika hepinize cevap vericem..
Birincisi Bu yorum yazan L değil bnmki i
kincisi Katılmak istiyorum...
üçüncüsü Tabiki çeviririz metinleri yollayın yeter
Ve ismim Adolf Hitler'e karşı yapılmış olan WalkRie Operasyonundan geliyo..Ve Mitolojik bir Canavardır ayriyetten Walkrie
Birincisi Bu yorum yazan L değil bnmki i
kincisi Katılmak istiyorum...
üçüncüsü Tabiki çeviririz metinleri yollayın yeter
Ve ismim Adolf Hitler'e karşı yapılmış olan WalkRie Operasyonundan geliyo..Ve Mitolojik bir Canavardır ayriyetten Walkrie
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:şimdiye kadar 70 chapter çıktı
evet düşünüyorum hatta kafaya koydum kimse çevirmezse ben çeviricem
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
özz demiş ki:aaaa yeni bir arkadaş daha hoşgeldin!
ve hoşbulduk
Ya ne sıcakkanlı insanlarsınız yetişemiyorum herbirinize hiç bukadar arkadaşım olmamıştı
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Valkrie tam olarak Norveç'teki at arabalı kadın savaşçı-canavar tarzı bi şeydi dimi
Tamam o zaman mangatuff'a hoşgeldin
hiiiiiiiiiiiiiiiiii (mutluluk gözyaşları) 2 yıldır ben bu manganın çevrilmesini bekliyorum kimse çevirmiyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
scoutcrawler demiş ki:Valkrie tam olarak Norveç'teki at arabalı kadın savaşçı-canavar tarzı bi şeydi dimi
Birincisi adı Walkrie , ikincisi at arabalı bir yunan mitoloji canavarı yok sadece Tanrı'sı var ve halk arasında ona Apollo deniyo
Benim Behsettiğim Walkrie Herkül'e yenilmeyen tek Mitolojik varlık.Herkül'ün ölümsüzlüğünün alınmasına neden olan yani
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
seracım duygularmız karşılıklı beni sen bulaştırdın bunu unutmadım 8) .
gerçeketen ne zaman başlarsın peki çevirmeye
gerçeketen ne zaman başlarsın peki çevirmeye
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
1 sayfadaki 3 sayfası