Konichi Wa! :) Selamlar...
+12
KaranlıK
özz
lafolya
+L+
sera myu
scoutcrawler
meyday
sakura hime
Unde®minE
edemirci44
rcatalkaya
WalkRie
16 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Konichi Wa! :) Selamlar...
lafolya demiş ki:seracım duygularmız karşılıklı beni sen bulaştırdın bunu unutmadım 8) .
gerçeketen ne zaman başlarsın peki çevirmeye
Yalnız bi sorun var o çevirmicekki biz MangaTuFF olarak çeviricez tabii üyeleri tanımıyorum..
Bu arada Crawler bi tarz efsanevik sürüngen bunu biliyomuydun ?
Ve Yu-Gi-Oh! card game oynuyomusun gerçek hayatta Crawler?
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
WalkRie demiş ki:scoutcrawler demiş ki:Valkrie tam olarak Norveç'teki at arabalı kadın savaşçı-canavar tarzı bi şeydi dimi
Tamam o zaman mangatuff'a hoşgeldin
Birincisi adı Walkrie , ikincisi at arabalı bir yunan mitoloji canavarı yok sadece Tanrı'sı var ve halk arasında ona Apollo deniyo
Benim Behsettiğim Walkrie Herkül'e yenilmeyen tek Mitolojik varlık.Herkül'ün ölümsüzlüğünün alınmasına neden olan yani
bide İskandinav Mitolojisinde walkrieler adı verilen bir ırk vardı hatta mitolojide geçer ve wagner'in şarkısı vardır bunlarla ilgili
En son scoutcrawler tarafından Paz 3 Mayıs - 13:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
WalkRie demiş ki:lafolya demiş ki:seracım duygularmız karşılıklı beni sen bulaştırdın bunu unutmadım 8) .
Yalnız bi sorun var o çevirmicekki biz MangaTuFF olarak çeviricez tabii üyeleri tanımıyorum..
Oynuyodum destemi kaldırdım elektornik destem de vista'da çalışmıo
Crawler adını x-men deki nightcrawler + polymerization + Team Fortress oyunu/scout = soutcrawler oldu
Ben sen digigirl de üyelerimiz
www.mangatuff.tr.gg
scoutcrawler demiş ki:WalkRie demiş ki:scoutcrawler demiş ki:Valkrie tam olarak Norveç'teki at arabalı kadın savaşçı-canavar tarzı bi şeydi dimi
Tamam o zaman mangatuff'a hoşgeldin
Birincisi adı Walkrie , ikincisi at arabalı bir yunan mitoloji canavarı yok sadece Tanrı'sı var ve halk arasında ona Apollo deniyo
Benim Behsettiğim Walkrie Herkül'e yenilmeyen tek Mitolojik varlık.Herkül'ün ölümsüzlüğünün alınmasına neden olan yani
Hayır bide İskandinav Mitolojisinde walkrieler adı verilen bir ırk vardı hatta mitolojide geçer ve wagner'in şarkısı vardır bunlarla ilgili
Bro ben sadece Yunan Mitolojisi ile ilgileniyorum.. Şu aralar Ares'e takmış durumdayım
hani bilirsin God of War' daki Kritos
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
www.mangatuff.tr.gg[/quote[/url]]scoutcrawler demiş ki:WalkRie demiş ki:lafolya demiş ki:seracım duygularmız karşılıklı beni sen bulaştırdın bunu unutmadım 8) .
Oynuyodum destemi kaldırdım elektornik destem de vista'da çalışmıo
Crawler adını x-men deki nightcrawler + polymerization + Team Fortress oyunu/scout = soutcrawler oldu
Ben sen digigirl de üyelerimiz
[url=http://www.mangatuff.tr.gg
Bu arada ben Real oynuyorum 180-200 lira arası bi para yatırdım desteye şu an evde yatıyo .. Büyük ihtimalle Yu-Gi-Oh! Türkiye turnuvasına giricem Temmuzda
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
scoutcrawler demiş ki:Ares'i devirmedimi Kratos?
Kratos'la Ares aynı kişi zaten Ares Zeus'un oğlu ve savaş tanrısı.Babasının yerine geçmek istediği için öldürülüyo .. ama kadar kızkardeşlerini buluyo sonra babasını devirmek için zamanda geriye dönüyo.. ama tabi Zeus bundan merhamet diliyo. bu babası olduğu için öldürmüyo ama sonsuza kadar tanrı kalma gücü ve sonsuz itibar alıyo zeus tan
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Bu arada ScoutCrawler msn verebilirmisin böle siteden biraz uzun sürüyo ve ortamı muhabbet alanına çevirmişiz Msnden konuşsak daha iyi
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
msn'in şifresini unuttum bi ara açınca veririm zaten kalamıcam sınavlar falan hatta girerse digigirl ile konuşabilirsin
(Nickimin ortasında C'nin büyük yazılmasını pek istemiyorum scout desen daha iyi olur)
(Nickimin ortasında C'nin büyük yazılmasını pek istemiyorum scout desen daha iyi olur)
Bence ChatBox yapın
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Unde®minE demiş ki:Bence ChatBox yapın
Doğru söze ne denir
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
ozaman mangatuff olarak sitenizden bu mangayı çevirceğinize dair bi açıklama bekliyoruz sonrada herkese yayıyoruz size bir önerim olacak dikkate alıp almamak size kalmış tabii manga yada anime çevirirken ki siz manga çeviri grubusunuz belli bir çeviri günü oluşturursanız çok iyi olur diye düşünüyorum mesela perşembe günleri güncelleme günü olsun diyelim hem takip etmek kolaylaşır hemde sizin önünüzde bi hedef olduğundan güncellemeler düzene girer tabiiki 1 hafta içinde 1 chaptermı 10 chaptermı güncelleme yapılacak orası size kalmış birde yine bir öneri mangayı çevirmeye başladıktan sonra 1 chapter çevirdiniz diyelim hemen siteye koymak yerine 1 cilt çevirene kadar bekleyip düzenli periyodlarla siteye koymak daha akıllıca olur çünkü terslikler çıkabilir çeviri aksayabilir böyle bi durumda elinizde zaten hazır ola bölümleri siteye koyarsınız ve manga ne zaman gncellenecek bu hafta yokmu gibi sorularla (ki ilk ben sorarım heralde ) karşılaşmadan işi götürebilirsiniz ama çevirir çevirmez paylaşmak istiyorsanız ve aksatmayacağınıza dairde kendinize güveniyorsanız ozaman sizi tebrik etmekten başka bişey diyemem bende
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:ozaman mangatuff olarak sitenizden bu mangayı çevirceğinize dair bi açıklama bekliyoruz sonrada herkese yayıyoruz size bir önerim olacak dikkate alıp almamak size kalmış tabii manga yada anime çevirirken ki siz manga çeviri grubusunuz belli bir çeviri günü oluşturursanız çok iyi olur diye düşünüyorum mesela perşembe günleri güncelleme günü olsun diyelim hem takip etmek kolaylaşır hemde sizin önünüzde bi hedef olduğundan güncellemeler düzene girer tabiiki 1 hafta içinde 1 chaptermı 10 chaptermı güncelleme yapılacak orası size kalmış birde yine bir öneri mangayı çevirmeye başladıktan sonra 1 chapter çevirdiniz diyelim hemen siteye koymak yerine 1 cilt çevirene kadar bekleyip düzenli periyodlarla siteye koymak daha akıllıca olur çünkü terslikler çıkabilir çeviri aksayabilir böyle bi durumda elinizde zaten hazır ola bölümleri siteye koyarsınız ve manga ne zaman gncellenecek bu hafta yokmu gibi sorularla (ki ilk ben sorarım heralde ) karşılaşmadan işi götürebilirsiniz ama çevirir çevirmez paylaşmak istiyorsanız ve aksatmayacağınıza dairde kendinize güveniyorsanız ozaman sizi tebrik etmekten başka bişey diyemem bende
Bence mangatuff ile ilgili fikir ve sorularımızı Sizin Siteleriniz bölümünden devam edelim
sera myu demiş ki:ozaman mangatuff olarak sitenizden bu mangayı çevirceğinize dair bi açıklama bekliyoruz sonrada herkese yayıyoruz size bir önerim olacak dikkate alıp almamak size kalmış tabii manga yada anime çevirirken ki siz manga çeviri grubusunuz belli bir çeviri günü oluşturursanız çok iyi olur diye düşünüyorum mesela perşembe günleri güncelleme günü olsun diyelim hem takip etmek kolaylaşır hemde sizin önünüzde bi hedef olduğundan güncellemeler düzene girer tabiiki 1 hafta içinde 1 chaptermı 10 chaptermı güncelleme yapılacak orası size kalmış birde yine bir öneri mangayı çevirmeye başladıktan sonra 1 chapter çevirdiniz diyelim hemen siteye koymak yerine 1 cilt çevirene kadar bekleyip düzenli periyodlarla siteye koymak daha akıllıca olur çünkü terslikler çıkabilir çeviri aksayabilir böyle bi durumda elinizde zaten hazır ola bölümleri siteye koyarsınız ve manga ne zaman gncellenecek bu hafta yokmu gibi sorularla (ki ilk ben sorarım heralde ) karşılaşmadan işi götürebilirsiniz ama çevirir çevirmez paylaşmak istiyorsanız ve aksatmayacağınıza dairde kendinize güveniyorsanız ozaman sizi tebrik etmekten başka bişey diyemem bende
Amanın Ne bu böle
aslında benim daha iyi bir fikrim var...
Manga Team var nasılsa ... Ben diyorum ki.. Yanında birde Subtitle Team yapalım.Böylece herkesin üzerine düşen yük azalır ve en azından belli periyotlar halinde devamlı olarak çalışabiliriz.. Hem de boş vakitlerimizde Manga Team Subtitle'a ,Subtitle Team Manga'ya yardım edebilir...
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
zamanla alışırsın benim mesajlarım böyle
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki: zamanla alışırsın benim mesajlarım böyle
Alışırız tabii sen tam ben gibisin
Felsefeni söliyim snn :
"Konuşmıcaksan bu ağız neden var" yada
" Ağzınızı yemek yemekten başka şeylere kullanın " yada
" Konuşmayanın azına yılan girsin " vs. vs. böle uzar gider bu
Bu arada Arkadaşlar ...
"Reca edeceğim ,artık bana Boğaçhan manesini telaffuz etmeyiniz.Vekaleten Tim adını kullanarak beni ihşa ediniz.Lutuflarımı iletirim..."
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin walkrie sanırım gürcü asıllısın!
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
KaranlıK demiş ki:Hoşgeldin walkrie sanırım gürcü asıllısın!
hee ne gürcü ne gürcü
Alman'ım ben ( Türküm ama Alman kökenli yani.. )
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
merhaba hoşgeldin walkrie... bayağı hızlı bir giriş yapmışsın siteye, topicte 42 mesajı görünce "noluyor yahu" dedim kendi kendime hadi bakalım iyi eğlenceler, çeviri dünyasına zaten çotan adım atmışsın, manga çevirilerinide dört gözle bekliyoruz artık
spartiate demiş ki:merhaba hoşgeldin walkrie... bayağı hızlı bir giriş yapmışsın siteye, topicte 42 mesajı görünce "noluyor yahu" dedim kendi kendime hadi bakalım iyi eğlenceler, çeviri dünyasına zaten çotan adım atmışsın, manga çevirilerinide dört gözle bekliyoruz artık
Sağol da bide adam yerine konsak sitede keyfimiz kaçmıcak biliyomsun...
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
inanılmaz benim gibi damdan düşercesine ortalığa dalan bir üye daha :6c: .bence bu çocukta çok iş var göryorum
hoşgeldin.
hoşgeldin.
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
wuuuuu...Benden kocaman hoşgeldin sana çünkü hem Fate/Stay Night hem Baccano seversin...
En önemlisi de mitolojik alanda da varlığını gösteriyorsun benim sevdiğim konuların başında ''Mitoloji'' geliyor bu yüzden de bir Fate/Stay Night fan.ıyım...
En önemlisi de mitolojik alanda da varlığını gösteriyorsun benim sevdiğim konuların başında ''Mitoloji'' geliyor bu yüzden de bir Fate/Stay Night fan.ıyım...
- Spoiler:
- Yalannnn ....Sırf Assasin ve Gılgamesh için seviyorum
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw gelmiş hoşgelmiş
Evet, arkadaşım tanış ablanla .. Fate stay night fanı değil kraliçesi kendisi
- Spoiler:
- Çırağıyım ben onun Gılgamesh resmi var mı sende squaw
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Unde®minE demiş ki:squaw gelmiş hoşgelmiş
- Spoiler:
Çırağıyım ben onun Gılgamesh resmi var mı sende squaw
Kaç tane istiyorsun söyle;çırağım yapacağım derken boşuna söylenmemiş kelimeler sarfettim ben =D
Ayrıca da hoşbuldum canım ...Bu kraliçelik ünva'nı da ruhumu okşamakta bilesin ^^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bilmez miyim Yakışıyor sana kraliçelik.. Hele o Rider ihtişamıyla kesinlikle yakışıyor gılgamesh ve rider isterim
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası