genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
22 sayfadaki 40 sayfası
22 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
ben genelde torrent kullanıyorum ama bikaç link araştırim sana ....kordiseps demiş ki:Böylee ne güzel yazmışsınız ama bana link lazım..
Nerden bulcam ben onları...
Zhenya senin yazdıklarının neredeyse hiçbirini bilmiorum.
tensei buluşma ii olur bak...
ilk olarak freedom dan başla
http://hotfilms.org/tv-shows-series/rs-com-freedom-ova-dvdrip-anime-complete-73467.html
edit; aynı sitede ergoproxy de varmış ama rmv tavsiye etmem onu ...
En son zhenya tarafından Perş. 21 Mayıs - 18:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
kordi benim yazdıklarımdan hangilerini izlemedin? ona göre link vereyim ister yolun düşerse istanbula vereyim sana dvdleri ya da postayla göndereyim
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-serileri-f3/code-geass-lelouch-of-the-rebellion-30-mb-t2440.htm?highlight=code+geass
ikinci sezonu da kafana göre www.animea.net 'in istediğin linkinden indirirsin
basiliskin ise türkçe dublajı var
https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-serileri-f3/basilisk-turkce-dublaj-35-mb-t2475.htm?highlight=basilisk
ikinci sezonu da kafana göre www.animea.net 'in istediğin linkinden indirirsin
basiliskin ise türkçe dublajı var
https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-serileri-f3/basilisk-turkce-dublaj-35-mb-t2475.htm?highlight=basilisk
zhenya demiş ki:ben genelde torrent kullanıyorum ama bikaç link araştırim sana ....kordiseps demiş ki:Böylee ne güzel yazmışsınız ama bana link lazım..
Nerden bulcam ben onları...
Zhenya senin yazdıklarının neredeyse hiçbirini bilmiorum.
tensei buluşma ii olur bak...
ilk olarak freedom dan başla
http://hotfilms.org/tv-shows-series/rs-com-freedom-ova-dvdrip-anime-complete-73467.html
edit; aynı sitede ergoproxy de varmış ama rmv tavsiye etmem onu ...
Tamam bunu indirmeye başliim ama OVA diyo...
Serisini izlemeden anlayabilir miyim?
Serisi de varmı bunun?
@Özz
d.gray-man ,fruits basket,future boy conan,rose of versailles,wolf's rain,slamdunk,ouran high school host club... Bunları izlemedim. Ouranı falan da indiriştim normalde Ama harddiskim göçünce ben de göçmüştüm...
@scout; Seninkiler megaupload
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
megauploa tr de yasaklandı scout
kendini dünyadan soyutlamışssın scout
kendini dünyadan soyutlamışssın scout
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Niye bilen var mı?Not :Evet soyutladım sadece tenffüsler var benim için kalanı boş....
megaupload a dns(bilgisayarın internet ayarları) ayarlarınıda küçük ve kolay bir değişiklik yaparak kolayca girilebilir.Yardım bölümünde var forumda aslında nasıl yapılıcağı.Rapid e oranla daha hızlı indiğinden genelde rapid yerine anime indirmede mega'yı seçiyorum.Ama torentte bazen yavaş olabiliyor ama aynı anda indirme ve duraklatma seçeneğiyle oda hoş bir yandan.
Zaten animeler çoğunlukla mega bulunuyor ing altyazılı fansub bölümleri.
Herkes ayarlarını 5 dk de değiştirip rahatlasın.Avea reklamında dendiği gibi; OH BEEE(turkcell'liyim ama olsun XD)
Zaten animeler çoğunlukla mega bulunuyor ing altyazılı fansub bölümleri.
Herkes ayarlarını 5 dk de değiştirip rahatlasın.Avea reklamında dendiği gibi; OH BEEE(turkcell'liyim ama olsun XD)
utena çevriliyor hemde portakal yolu tarafından
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:
- Spoiler:
daha gitmedi ama gideceğinin haberi geldi 13.bölümde gidecek sanırım bu bölümde noeye onu başka türlü sevdiğini söyledi bölümün sonundada noe ağaçtan düştü
İyi o halde spoiler veren ben olmadım sana
Ama final güzel ya ben sevdim finalini True Tears'ın...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:utena çevriliyor hemde portakal yolu tarafından
sevindim
senden öğrenmiştim bu animeyi sen aşıladın utena merakını
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hehe banada önce bi amv sonrada kitap aşıladı ama okuduğum gibiyse çok güzel bi anime çevriliyor demektir
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:hehe banada önce bi amv sonrada kitap aşıladı ama okuduğum gibiyse çok güzel bi anime çevriliyor demektir
çok mu baskı yaptın servet'e
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
baskı yok baskı yok
oda kendi istediği için çeviriyordur benle çok ilgisi olduğunu sanmıyorum ama ne kadar çok istediğimi biliyor
oda kendi istediği için çeviriyordur benle çok ilgisi olduğunu sanmıyorum ama ne kadar çok istediğimi biliyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
kordiseps demiş ki:
Tamam bunu indirmeye başliim ama OVA diyo...
Serisini izlemeden anlayabilir miyim?
Serisi de varmı bunun?
ova serisi olarak pılmış 7 bölümlük öncesinde bi seri yok yani gönül rahatlığıyla izle...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Shippuuten'den deyim ve kakashi'Nin yeni hali beni yine şaşırttı.Nasıl mı tabi ki sharinganı ile...
- Spoiler:
- Sharinganını geliştirmiş ve bu yeni sharinganı sadece daha önce ben sasukenin abisinde gördüm ve o da bu sharinganın sadece en yakın arkadaşını öldürmeyle alınabileceğini söylemişti.Kakashi bunu yapmaz,zaten tüm arkadaşları ölü ve nasıl geliştirdi?Dahada önemlisi ilk sharinganını nasıl aldı?Orochimaru ondan daha güçlü ve daha fazla şey biliyor yalnız o bile sharingan'a sahip olmak için tek seçenek sharinganı olan birinin bedenine geçmek olduğunu biliyor(sasuke).Kakashi tam bir soru işareti. ????
FSN ye yeniden başladım. morelim bozukken izlerim ve her defasında dahada büyük bir zevk alarak izlerim. müzikleri ve karakterlerine bayılıyorum. karakterlerin bazılaını unutmama rağmen yeniden izledikçe kaçırdığım yerleri yakalamak hoşuma gidiyor
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
evet kakashinin sharinganı nasıl aldığını ben de çok merak ediyorum. ben animede 109. bölüme geldim ama hala bir cevap yok bu konuda.LordCha demiş ki:Shippuuten'den deyim ve kakashi'Nin yeni hali beni yine şaşırttı.Nasıl mı tabi ki sharinganı ile...
- Spoiler:
Sharinganını geliştirmiş ve bu yeni sharinganı sadece daha önce ben sasukenin abisinde gördüm ve o da bu sharinganın sadece en yakın arkadaşını öldürmeyle alınabileceğini söylemişti.Kakashi bunu yapmaz,zaten tüm arkadaşları ölü ve nasıl geliştirdi?Dahada önemlisi ilk sharinganını nasıl aldı?Orochimaru ondan daha güçlü ve daha fazla şey biliyor yalnız o bile sharingan'a sahip olmak için tek seçenek sharinganı olan birinin bedenine geçmek olduğunu biliyor(sasuke).Kakashi tam bir soru işareti. ????
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kakashinin mangada sharinganı aldığı anlatılmış.Bugün bir arkadaşım söyledi ama animeye daha yansımadı
Bugün melankolik takılma günüm sanırım =( Nedeni ise;
Uzun zaman önce izlemeye başlayıp ara verdiğim ''Aoki Densetsu Shoot'' serisine geri dönüş yaptım kadığım yerden bugün ve de ne kadar büyük aptal'lık yaptığımı farkettim bugün ki bölümleri izleyince ben bugünkü ağladığım gibi sadece birkaç anime de ağlamıştım =(
Adına ve konusuna baktığımda ilk seriye başlamadan önce futbol temalı bir anime'nin böyle ağlatabileceği aklımının ucundan geçmemişti asla....Böyle bir duygusallık nasıl da yakıştırılmış bu tarz bir animeye....
''Do you like soccer ????'' Bu cümle bir insanı ağlatabilir mi,beni ağlattı bugün hem de aklıma geldikçe hüzün yerleştiriyor =(
Sadece diyorum ki spor.la ilgili seri seviyorsanız ve de çizimlerinden rahatsız olmayacaksanız en kısa zamanda izlemelisiniz,baya eski bir seri çünkü....Tv.de yayınlanma tarihi yanılmıyorsam 84-85 yılları olması lazım ama manga.sı da 94 yılında ''En iyi manga'' ödülünü almış....
Futbol üzerinden arkadaşlığı çok güzel kurgulamış....
Uzun zaman önce izlemeye başlayıp ara verdiğim ''Aoki Densetsu Shoot'' serisine geri dönüş yaptım kadığım yerden bugün ve de ne kadar büyük aptal'lık yaptığımı farkettim bugün ki bölümleri izleyince ben bugünkü ağladığım gibi sadece birkaç anime de ağlamıştım =(
Adına ve konusuna baktığımda ilk seriye başlamadan önce futbol temalı bir anime'nin böyle ağlatabileceği aklımının ucundan geçmemişti asla....Böyle bir duygusallık nasıl da yakıştırılmış bu tarz bir animeye....
''Do you like soccer ????'' Bu cümle bir insanı ağlatabilir mi,beni ağlattı bugün hem de aklıma geldikçe hüzün yerleştiriyor =(
Sadece diyorum ki spor.la ilgili seri seviyorsanız ve de çizimlerinden rahatsız olmayacaksanız en kısa zamanda izlemelisiniz,baya eski bir seri çünkü....Tv.de yayınlanma tarihi yanılmıyorsam 84-85 yılları olması lazım ama manga.sı da 94 yılında ''En iyi manga'' ödülünü almış....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@squaw tr altyazısı varmı
@lafolya imzandaki hangi anime
@lafolya imzandaki hangi anime
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
... bknz naruto manga chapter 239 - 244 orda ayrıntılı olarak okuyabilirsin ...LordCha demiş ki:Kakashinin mangada sharinganı aldığı anlatılmış.Bugün bir arkadaşım söyledi ama animeye daha yansımadı
Hatta buyrunuz: http://www.onemanga.com/Naruto/239/01/
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
ben izlemiştim tvde (90lı yıllarda çıkmıştı) ama sanırım sonuna kadar izleyememiştim. en son hatırladığım sahne zaten unutulacak gibi değilsquaw demiş ki:Bugün melankolik takılma günüm sanırım =( Nedeni ise;
- Spoiler:
- 10 numaralı formayı giyen çocuğun bir maç sırasında bayılması ve sonrasında ölümcül bir hastalığının olduğunu öğrenmeleri baya üzücüydü, sonra 10 numarayı kim giyecek diye karar verdiler, yanılmıyorsam hasta çocuk daha sonra ölmüştü
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Evet Özz o sahneydi beni zaten ağlatan dün,aklıma geldikçe de ağlıyorum çok...... Kobu-san~~~
Tv.de yayınlandığında ben takip edememiştim ara ara izlemiştim şimdi indirdim tüm bölümleri eski olması daha bir hoşuma gidiyor nedense klasik serileri izlerken nostalji yaşıyorum daha bir samimi hissettiriyor kendimi....
Sonunu izleyince paylaşırım istersen burda senin için daha var gerçi bitmesine 58 bölüm son bölüm ben en son 27.bölümü izledim ve de yeni sezon maç dönemi başladı...Bakalım bu sefer maç sonuçları nasıl olacak yeni 10 numara forma'yla.....
@Sera
Alt yazısı yok maalesef ama izlemeni isterdim senin de çizimleri çok eski ama aslında azıcık ingilizceyle bile anlama ihtimalin olur diye düşünüyorum Sera çünkü ana konu futbol bazı diyaloglar sadece futbol üzerine olduğu için anlayabiliyorsun sadece geçmişle ilgili sahnelerdeki diyaloglar derin biraz....
- Spoiler:
- Öldü 10 numarayı da başroldeki Toshi giydi hatta direndi giymemek için layık olmadığını filan düşündü Kamiya'ya (Kobu'nun dostuna) kendinin giymesi gerektiğini söyledi ama Kobu yaşarken Kamiya ile ikisi daha önceden karar vermişler Toshi'nin 10 numaralı formayı giymesi için ......''Do you like soccer?'' da son maç için geçen diyalog da vardı Toshi'ye söylüyordu devamlı o ölen 10 numara ......Hasta olduğu halde bile bile futbol oynamış
Tv.de yayınlandığında ben takip edememiştim ara ara izlemiştim şimdi indirdim tüm bölümleri eski olması daha bir hoşuma gidiyor nedense klasik serileri izlerken nostalji yaşıyorum daha bir samimi hissettiriyor kendimi....
Sonunu izleyince paylaşırım istersen burda senin için daha var gerçi bitmesine 58 bölüm son bölüm ben en son 27.bölümü izledim ve de yeni sezon maç dönemi başladı...Bakalım bu sefer maç sonuçları nasıl olacak yeni 10 numara forma'yla.....
@Sera
Alt yazısı yok maalesef ama izlemeni isterdim senin de çizimleri çok eski ama aslında azıcık ingilizceyle bile anlama ihtimalin olur diye düşünüyorum Sera çünkü ana konu futbol bazı diyaloglar sadece futbol üzerine olduğu için anlayabiliyorsun sadece geçmişle ilgili sahnelerdeki diyaloglar derin biraz....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
22 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
22 sayfadaki 40 sayfası