genel anime tartışma başlığı
+38
Unde®kaN
Underfined
KaranlıK
wiL-
Akuma_Blade
gundamaster
cynthia
Susano'o
yuuki_cross
edemirci44
bonjour
AnTiOkSiDaN
blackgod
Devonie
hibertansiyar
bLue-Dragon
bluetear
kordiseps
DicLonius
Ryoko Yoichi
ecursed
scoutcrawler
WalkRie
sakura hime
Hitokiri
aoshi
Exile Falcon
LordCha
meyday
SheaN
+L+
Squaw
lafolya
S.Tensei
zhenya
hione
sera myu
özz
42 posters
23 sayfadaki 40 sayfası
23 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
@ squaw ara ara animenin gidişatıyla ilgili bilgi verirsen sevinirim. işte o olaydan sonra olanları izlemedim heralde hatırlamıyorum. benim için o dönemde gösterilen en iyi futbol animesi diyebilirim. keşke birileri ona da el atıp altyazı hazırlasa. aslında bütün o nostaljik dediğimiz animelere bi el atan olsa
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Özz vaktim olup da daha doğrusu sıkı duruma gelip de çeviri yapsam aslında seve seve klasikleri çeviririm olmadı belki ilerleyen zaman da bu seriye el atan olmazsa çevirebilirim diye düşünüyorum üşenmeyip başlarsam
En çok güldüğünü kareler başlığında bu seriden fotolar ekleyeceğim olayı kısa not vererek bakabilirsin çok güldüm sahneye ^^
O zaman ''Number 10'' olayından sonra sana kısa bir özet geçeyim;
En çok güldüğünü kareler başlığında bu seriden fotolar ekleyeceğim olayı kısa not vererek bakabilirsin çok güldüm sahneye ^^
O zaman ''Number 10'' olayından sonra sana kısa bir özet geçeyim;
- Spoiler:
- Number 10 formasını artık Toshi'ye verdiler her ne kadar zorluklarla giysede hatta ilk maçta baya bir bocaladı o formayı giydikten sonra ağır geldi Kobu'dan sonra o formayı giymek....
Ama yeni gelen bir çoçuk var babasıyla Breazilya'da yaşayıp da Japonya'ya transfer olan onun sayesinde biraz toparladılar sonra düzeldi durum giderek alışıyor Toshi 10 numara'lı formaya...
Bir de onların yeniden toparlanıp da 3 erkeğin futbolda devam etmesini sağlayan Kazumi vardı o da Toshi ile bir kavgasında Toshi'nin Kobu ile ilgili ağır sözlerinden sonra takımı bırakıp yani menajerliği bırakıp onları terk ediyor...Sonra Toshi ona aşık biliyorsun geri getirmek için çabalıyor o da tek şart veriyor gelecek maç.ta 3 gol atma şartıyla 3.yü kaçıyor tabi son 5.dk da atmayı deniyor ama yine de kız affedip geri takıma dönüyor....
Kaleci olan çoçuk da Toshi'nin kız kardeşine aşık onlar birleşecek gibi zaten çoçukluk aşkı gibi bir olay var aralarında ama daha gidişat belli değil tabi,ha bir de Kazumi'ye 3. arkadaştan gözlüklü olan da aşık hatırlıyorsan eğer o yüzden de Toshi Kazumi'ye açılamıyor o çoçuk kırılacak diye....
Bugün en son izledğimde 2.maçlarını yaptılar turnuva da bakalım bundan önceki turnuva da maç yaptıkları takımlar çıkmadı daha karşılarına...Bekliyorum onlarla olacak maçları
Ha bir de Kobu'nun sevgilisi vardı onu Kobu'nun ölümünden sonra bir daha göstermediler bakalım çıkacak mı ilerleyen bölümlerde...
En son squaw tarafından C.tesi 23 Mayıs - 21:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
teşekkürler squaw
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özz demiş ki:teşekkürler squaw
Ne demek canım,seve seve
Her izleyiş sonrası bitene kadar özet.lerle beliririm bu başlıkta dert etme sen,böyle bir animeyi seven bir hem cinsimi bulmuşken bu görevi seve seve yaparım ve de bence de o yıla göre izlediğim en iyi futbol temalı animelerden birisiydi kesinlikle....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
çevirirsen izleriz squaw
bu arada sen princess miyuyu ing. mi izledin
bu arada sen princess miyuyu ing. mi izledin
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben genelde bakıyorum Türkçe alt yazı çevirisinde hata.lar ya da eksiklikler varsa o animeyi İngilizce alt yazı izliyorum Blue'cum;
Vampire Prencess Miyu'yu da İngilizce izledim ama çevirisine başlayan bir arkadaşım var da başladılar mı haberim yok ya da nerden yayınlacağı konusunda bilgim yok ama arkadaşımı msn.de görünce ona sorayım son gidişat ne durumda diye Türkçe alt yazı izlemek isteyenlere burdan bildiririm tabi sana msn.den de bildiririm Blue'cum...
Vampire Prencess Miyu'yu da İngilizce izledim ama çevirisine başlayan bir arkadaşım var da başladılar mı haberim yok ya da nerden yayınlacağı konusunda bilgim yok ama arkadaşımı msn.de görünce ona sorayım son gidişat ne durumda diye Türkçe alt yazı izlemek isteyenlere burdan bildiririm tabi sana msn.den de bildiririm Blue'cum...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:Ben genelde bakıyorum Türkçe alt yazı çevirisinde hata.lar ya da eksiklikler varsa o animeyi İngilizce alt yazı izliyorum Blue'cum;
saol canım sadece OAV ları çevrilmiş
ingilizcem iyi olsa
aslında bir kursa gitsem böyle beklemem gerekmezdi
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yok Oav.ları çoktan çevirlmişti zaten ama seriyi çevirmeye bşlıyacaktı en son konuştuğumda çeviri yapan bir arkadaşım ama ne blog.u var ne de bir çeviri grubunda nerede yayınlayacağını soromamıştım o yüzden ama gördüğümde mutlaka sorarım Blue'cum sen de izleme keyfine varmış olursun böylece ^^
İzlemeni tavsiye ediyorum o seriyi de eski bir yapım ama Clamp yapıyorsa durup düşüneceksin ne zaman izlesem diye....
Ben ilk biraz antipati duyarak izledim ama ilerledikçe beğendim Vampire Prencess Miyu serisini de...
İzlemeni tavsiye ediyorum o seriyi de eski bir yapım ama Clamp yapıyorsa durup düşüneceksin ne zaman izlesem diye....
Ben ilk biraz antipati duyarak izledim ama ilerledikçe beğendim Vampire Prencess Miyu serisini de...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
@squaw şimdi en güldüğünüz sahneler kısmında yazdıklarına baktım da bardaktaki ruj olayını hatırladım gerçekten komikti ama çocuğa da üzülmüştüm diğer olayı hatırlamıyorum.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
O olay tam komediydi Özz ;
Diğer olayı hatırlayamabilirsin çünkü bırakmışsın ya 10 numara'lı forma olayından sonra,o bölüm de zaten forma giyme olayının yaşandığı 2-3 bölümden sonra gerçekleşiyor ama gülmekten öldüm izlerken o bölümü bir de aralarındaki dostluğu da biliyorsun ya duygular.ını izlemek hem güldürüyor hem de üzüyor baya izlerken....
- Spoiler:
- sonunda da bardağı elinden düşürüp kırıyordu çünkü Kazumi sürahiye Kobu'nun kız aradaşını kıskandığı için likör de ekliyordu doğal olarak o çoçuk ve Kazumi sarhoş oluyordu
Diğer olayı hatırlayamabilirsin çünkü bırakmışsın ya 10 numara'lı forma olayından sonra,o bölüm de zaten forma giyme olayının yaşandığı 2-3 bölümden sonra gerçekleşiyor ama gülmekten öldüm izlerken o bölümü bir de aralarındaki dostluğu da biliyorsun ya duygular.ını izlemek hem güldürüyor hem de üzüyor baya izlerken....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw ergo proxy ne oldu halaa izlicen ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
hione demiş ki:squaw ergo proxy ne oldu halaa izlicen ...
Eyvahhhh,,,,yakalandım
Öhöm öhömmm hocam izliyorum en son 10.bölümü izledim işte iki seriyi Aoki Densetsu Shoot ve de Ergo Proxy de çok merak ediyorum birini bitirip öbürüne başlasam diye ama aklım diğerinde kalıyor bu sefer de aynı zamanda iki seriyi de izliyorum Ergo Proxy biter bu hafta kesin o zaman yorumlarımla dönücem yine
Ha bu arada hione Gunslinger Girl izle izlemdiysen ilk 4 bölümü izledim bence güzel bir seriye benziyor sen de hala NANA izleyeceksin bir de Rose Of Versailles izlemedin değil mi daha
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
rose of veraillesi bende izlimek istiyorum aslında hiç izlemeyi düşünmediğim serilerden biriydi ama siz konusa konusa merakım arttı bu animeye
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Aoki Densetsu Shoot ,rose of veraillesi ikiside çok kaliteli animelerdir.Herkese tavsiye edilir.Kubocum ve oscarcım baya hüznlendirmişlerdi beni..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
NASILLL! hiç izlemeyi düşünmüyordun demek bence konu itibariyle mükemmel bir anime ayrıca bu yılın sonunda filmi çıkıyorbluetear demiş ki:rose of veraillesi bende izlimek istiyorum aslında hiç izlemeyi düşünmediğim serilerden biriydi ama siz konusa konusa merakım arttı bu animeye
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bluetear demiş ki:rose of veraillesi bende izlimek istiyorum aslında hiç izlemeyi düşünmediğim serilerden biriydi ama siz konusa konusa merakım arttı bu animeye
Hayatımda izlediğim en iyi anime diyebilirim neden dersen;
Konusu başka hiçbir animede yok...
Tarih kokan bir anime...
Dram istiyorsan var savaş istiyorsan var...
Tarihten gerçek karakterlerle karşılaşıyorsun ve de o karakterlerin yaşadığı gerçek olayları izliyorsun...
Aşk izlemek istiyorsan izle ve gerçek aşk nasıl olur gör;çıkar amacı olmayan bir aşk....
Final dolu dolu olmalı diyorsan bu animede bulabilirsin....
İki kadının dostluğuna değinerek kraliyet çevresinde tarihte neler dönmüş izle ve anla....
Ama yılı eski fakat yılına göre gayet iyi çizimler çıkıyor karşına emin olabilirsin en önemlisi de bu serideki ''Kadın'' karakter gibi hiçbir karakterle karşılaşmadım anime tarihinde sanırım karşılaşamayacağım da =(
En son squaw tarafından C.tesi 23 Mayıs - 22:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özz demiş ki:NASILLL! hiç izlemeyi düşünmüyordun demek bence konu itibariyle mükemmel bir anime ayrıca bu yılın sonunda filmi çıkıyorbluetear demiş ki:rose of veraillesi bende izlimek istiyorum aslında hiç izlemeyi düşünmediğim serilerden biriydi ama siz konusa konusa merakım arttı bu animeye
çizimleri güzel gelmemişti
ama sayenizde izleyeceğim özz
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bedifeci demiş ki:Aoki Densetsu Shoot ,rose of veraillesi ikiside çok kaliteli animelerdir.Herkese tavsiye edilir.Kubocum ve oscarcım baya hüznlendirmişlerdi beni..
Anime izleme tarihimde beni en çok ağlatan iki karakter Oscar ve Kobu oldu diyebilirim....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:bluetear demiş ki:rose of veraillesi bende izlimek istiyorum aslında hiç izlemeyi düşünmediğim serilerden biriydi ama siz konusa konusa merakım arttı bu animeye
Hayatımda izlediğim en iyi anime diyebilirim neden dersen;
Konusu başka hiçbir animede yok...
Tarih kokan bir anime...
Dram istiyorsan var savaş istiyorsan var...
Tarihten gerçek karakterlerle karşılaşıyorsun ve de o karakterlerin yaşadığı gerçek olayları izliyorsun...
Aşk izlemek istiyorsan izle ve gerçek aşk nasıl olur gör;çıkar amacı olmayan bir aşk....
Final dolu dolu olmalı diyorsan bu animede bulabilirsin....
İki kadının dostluğuna değinerek kraliyet çevresinde tarihte neler dönmüş izle ve anla....
Ama yılı eski fakat yılına göre gayet iyi çizimler çıkıyor karşına emin olabilirsin en önemlisi de bu serideki ''Kadın'' karakter gibi hiçbir karakterle karşılaşmadım anime tarihinde sanırım karşılaşamayacağım da =(
bu hafta indiriyim o zaman squawcım
iyice meraklandırdın yoksa çok sonraları indircektim
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
düşündükçe hüzünleniyorum. birsüre sonra tekrar izleyeceğim
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özz demiş ki:düşündükçe hüzünleniyorum. birsüre sonra tekrar izleyeceğim
Ben de ara ara izlerim Özz Oscar.ı aklıma geldikçe de acayip hüzün yaşıyorum,benim de izleme zamanım geliyor yavaş yavaş kesinlikle yılda en az bir kere izliyordum o seriyi ''Benim Asker Kız''ı
Blue'cum izle izle en kısa zamanda beni anime olayına iyice bağlayan seri o olmuştur tv.de yayınlandığında bile 3-4 kere izlemişimdir...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
squaw valla çevirebilirsen harika olur kesin izlerim çok merak ettim ama ing serileri pek izleyemiyorum mangaları bile daha yeni yeni okumaya başladım berusaiyu no bara cidden güzel anime azıcık çizimleri rahatsız edebilir ama 2-3 bölüm sonra gözün alışıyor bide hala benim tarih hocam kraliçenin oscar adında bir kadın koruması olduğunu iddia ediyor ve şaka yapmadığınada eminim ki animenin kurgu denilen tek kısmının bu olduğu düşünülürse buda doğruysa bildiğin belgesel oluyor kesinlikle iyi bir anime ama izlediğim en iyi anime diyemem oscar biraz karakter olarak harukaya benziyor
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Rose of versailles zaten kurgu bakımından belgesel niteligindedir.Sadece Oscar karakterinden değil devrim zamanını anlatan bi anime olduğu için tabiki ayrıntılara girmeden ...(son bölümler baya hüzünlü geçer hatta ne zaman kafam esse o son 3 bölümü özetle izliyip hüzünlenerekten kendime işgence yaparım.).Ha bu arada live actionunu da yapmışlardı ama pek okadar güzel deildi...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Rose Of Versailles serisinin Live Action filminin resimlerini ben de incelemiştim hiç beğenmedim ki o karakterleri ne hale getirmişler makyaj ve de dizayn görevlisini sokaktan mı almışlar nedir anlamadım
Ama şu var ben de son bölümdeki Oscar için konuşulanları (Maria Antoniette olsun Rosalie olsun onların Oscar hakkındaki sözlerini...) izledikçe ben de hüzünlenirim ve de bunu sık sık yaparım yani tek mazoşit olan sen değilsin Oscar konusunda Zhenya merak etme
Ben yılını ve de senaryosunu göz önüne alınca izlediğim en iyi animelerden birisi olduğu konusunda hala idialıyım açıkçası Rose Of Versailles serisinin....
En azından okul animesi olmadığı halde ortalıkta lise formasıyla dolaşan kız ya da erkek karakterler yok bir de toplumsal olayların çoğuna değinen bir anime gerçekçi yönünü de tartışmaya gerek yok diye düşünenlerdenim,karakterlerin de genelde genç yaş döneminde olması izlerken ayrı bir zevk vermişti bana açıkçası...
@Sera Myu
Daha önce tartıştık bu konuyu hatırlıyorum,nedense buna benim de inanasım var çünkü Oscar.ın babası da tarihte yaşayıp da baya etkin bir kişilik olduğunu biliyorum araştırmıştım bunu ki böylece Oscar.ın da yaşamış olma ihtimali büyük gibi görünüyor sonuçta tarihte neler olup bittiğini ya da kimlerin var olup da kimlerin var olmadığını bilemeyebiliriz hiçbir zaman ama Ozcar.ın var olmama ihtimali olduğu gibi yaşamış bir kişilik de olma ihtimali yüksek diye düşünenlerdenim ben de ^_^
Aoki Densetsu Shoot'u çevirme konusunda da tek başıma yapabileceğim bir şey değil Sera çevireceğim zaman yardımcı olabilecek 1-2 arkadaş bulmam lazım çünkü 58 bölüm ve de diyalog olan sahneleri baya var hatta nerdeyse diyalogsuz hiçbir karesi yok diyebilirim ki zaten alt yazıda zamanlama olayından filan çakmam.....
Ama şu var ben de son bölümdeki Oscar için konuşulanları (Maria Antoniette olsun Rosalie olsun onların Oscar hakkındaki sözlerini...) izledikçe ben de hüzünlenirim ve de bunu sık sık yaparım yani tek mazoşit olan sen değilsin Oscar konusunda Zhenya merak etme
Ben yılını ve de senaryosunu göz önüne alınca izlediğim en iyi animelerden birisi olduğu konusunda hala idialıyım açıkçası Rose Of Versailles serisinin....
En azından okul animesi olmadığı halde ortalıkta lise formasıyla dolaşan kız ya da erkek karakterler yok bir de toplumsal olayların çoğuna değinen bir anime gerçekçi yönünü de tartışmaya gerek yok diye düşünenlerdenim,karakterlerin de genelde genç yaş döneminde olması izlerken ayrı bir zevk vermişti bana açıkçası...
@Sera Myu
Daha önce tartıştık bu konuyu hatırlıyorum,nedense buna benim de inanasım var çünkü Oscar.ın babası da tarihte yaşayıp da baya etkin bir kişilik olduğunu biliyorum araştırmıştım bunu ki böylece Oscar.ın da yaşamış olma ihtimali büyük gibi görünüyor sonuçta tarihte neler olup bittiğini ya da kimlerin var olup da kimlerin var olmadığını bilemeyebiliriz hiçbir zaman ama Ozcar.ın var olmama ihtimali olduğu gibi yaşamış bir kişilik de olma ihtimali yüksek diye düşünenlerdenim ben de ^_^
Aoki Densetsu Shoot'u çevirme konusunda da tek başıma yapabileceğim bir şey değil Sera çevireceğim zaman yardımcı olabilecek 1-2 arkadaş bulmam lazım çünkü 58 bölüm ve de diyalog olan sahneleri baya var hatta nerdeyse diyalogsuz hiçbir karesi yok diyebilirim ki zaten alt yazıda zamanlama olayından filan çakmam.....
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Şu anakadar izledigim animeler arasında en güzel 2. anime Rose of Verasailles.1.ise Legend of The Galactic Heroes . Ve bu iki animenin yerini doldurabilicek bir animeye henüz raslamdım ...Yeni animeler nekadar kaliteli çizimlere sahip olsada eskilerin havasını vermiyor açıkçası...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
23 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
23 sayfadaki 40 sayfası