genel anime tartışma başlığı
+49
Lyn
kanade
ademania
halvah(J)
muhtesemmatrix
resurgam
Ozey
Hitokiri
4sprz
DarkeLia
bLue-Dragon
blackgod
Servet
Unde®kaN
Spinel Sun
aoshi
savage garden
CHOBiTS
Kitiara
wiL-
AnTiOkSiDaN
Zax
doumeki
Sora Kaze
SheaN
Ryoko Yoichi
özz
scoutcrawler
gundamaster
kordiseps
DicLonius
ecursed
riflem@n
Exile Falcon
lantis
Susano'o
sera myu
blackhydra
hione
sakura hime
yuuki_cross
zhenya
Squaw
Unde®minE
bluetear
meyday
lafolya
S.Tensei
LordCha
53 posters
13 sayfadaki 40 sayfası
13 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Geri: genel anime tartışma başlığı
kacta açılıyor tam olarak söyleyecek varmı?
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kişiden kişiye değişyior.Benim için 70den sonra açılmıştı.Kimisi 40-50 diyor
noah lar tam anlamıyla devreye girdikten sonra özellikle tyki mikk
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
ya ben sevmedim onları şu oyuncaklı kızla şekerli bişeyler yiyip duran adam çıktı şimdiye kadar ikiside çok saçma bence ama klas bi adam var orda kitap okuyan onu sevebilirim belki de daha bi numarasını görmedim
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
60 a kadar izledim ve bence açılmamıştı
teşekkürler exile
teşekkürler exile
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
valla biraz daha ayrıntılı anlatırımda spoiler vermiş olurum ama 60 larda falan bu ark muhabbetleri var ordan sonra hareketleniyo baya tabi exile in dediği gibi 70 lerden sonra da olabilir...ama anime hikayenin en heycanlı yerinde bitiyo ne diyim...ondan sonra olan olaylar....yok fena spoiler içerir devamında söyliyceklerim o yüzden burda noktalıyorum ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
zhenya demiş ki:valla biraz daha ayrıntılı anlatırımda spoiler vermiş olurum ama 60 larda falan bu ark muhabbetleri var ordan sonra hareketleniyo baya tabi exile in dediği gibi 70 lerden sonra da olabilir...ama anime hikayenin en heycanlı yerinde bitiyo ne diyim...ondan sonra olan olaylar....yok fena spoiler içerir devamında söyliyceklerim o yüzden burda noktalıyorum ...
cok iyi yaptın iyice heyecanlandırdın bizi
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
kordiseps demiş ki:kordiseps demiş ki:
Cevap spoiler da...
- Spoiler:
Heheh! Söylemem ki...
Yaa sonunu söylemişler bile yaaa!
naptın kordi
indirdiğim 109 bölümü siliyorum sonunu söledin
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ben "d.gray-man"e başladığımda baya sevmiştim. birkaç bölüm dışında hiç sıkılmadım. ama evet bir yerden sonra anime hız kazanıyor. bana göre general cross u aramaya başladıktan sonra baya hareketleniyor.
noah ailesi ise, birbirleriyle olan ilişkileri komik. onun dışında bizimkiler için çok tehlikeliler ve hiç acımaları yok. adam olursa "tyki mikk" olur demiştim ama...
noah ailesi ise, birbirleriyle olan ilişkileri komik. onun dışında bizimkiler için çok tehlikeliler ve hiç acımaları yok. adam olursa "tyki mikk" olur demiştim ama...
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
noahlardan en çok tyki mikk karakterini sevmiştim ben ama hangi bölümdü hatırlamıyorum
- Spoiler:
- allen'in masumiyetini toz haline getirip allen'i öldürüyordu yani öldürdüğünü sanıyordu o sahneyi ilk izlediğimde noluyoruz ana karakter ölür mü serinin ortasında diye küçük bir şok yaşamıştım
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:noahlardan en çok tyki mikk karakterini sevmiştim ben ama hangi bölümdü hatırlamıyorumben d.gray man serisini 9 veya 10 günde bitirmiştim heralde 10 gündü hergün 10 bölüm izliyordum nedendir bilmem hiç sıkılmadım 60 lara gelene kadar birçok karakter tanıttlar onlar hakkında derin ve önemli bilgiler verdiler seri 60 larda hız kazansada bence ilk 50-60 bölümde oldukça güzel sayılır tabi bu benim fikrim herkesin ki farklı oluyor
- Spoiler:
allen'in masumiyetini toz haline getirip allen'i öldürüyordu yani öldürdüğünü sanıyordu o sahneyi ilk izlediğimde noluyoruz ana karakter ölür mü serinin ortasında diye küçük bir şok yaşamıştım
Yaaa sen arada bikaç bölüm çok durgundu demio muydun?
Sanki ben ölee hatırlıorum...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ya arada durgun bölümler vardı ama ben onları izlerken hiç sıkılmadım onu demek istemiştim
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Arkadaşlar Vampir KNight Guilty i izliorum... 4.bölüm bitti...
YAa güzel, fena deil ama sanki bişeyler eksik.
Şiki diye bi çocuk var ya,babası çılgın... İşte o çocukla yanındaki kızın birlikyeliği çok hoş....
YAa güzel, fena deil ama sanki bişeyler eksik.
Şiki diye bi çocuk var ya,babası çılgın... İşte o çocukla yanındaki kızın birlikyeliği çok hoş....
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
seninde avatarın çok hoş
zero
zero
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bende The Melanholy Of Haruhi Sazumiya ya başladım (tabi doğru yazdıysam ) değişik bi animeymiş ya
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
Millet, yeni başlık açmayı gereksiz gördüğümden buraya yazayım dedim. Anime tavsiyelerinizi bekliyorum. İçinde aşırı derecede kan olan, çok sert, hellsing ultimate gibi Higurashi no Naku Koro ni gibi gantz gibi seri ya da film önerilerinizi bekliyorum. İzleyen kişinin içindeki şiddeti ortaya çıkartmalı böyle. Adamın psikolojisini bozmalı resmen. Her türlü öneriye açığım.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
AnTiOkSiDaN demiş ki:Millet, yeni başlık açmayı gereksiz gördüğümden buraya yazayım dedim. Anime tavsiyelerinizi bekliyorum. İçinde aşırı derecede kan olan, çok sert, hellsing ultimate gibi Higurashi no Naku Koro ni gibi gantz gibi seri ya da film önerilerinizi bekliyorum. İzleyen kişinin içindeki şiddeti ortaya çıkartmalı böyle. Adamın psikolojisini bozmalı resmen. Her türlü öneriye açığım.
Teşekkürler.
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan'ı listeme ekledim. Teşekkür ederim Exile Falcon. Daha başka önerilerde bekliyorum.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
Şaka olarak söylemiştim ama yardım edebildiysem sevindim Kendisi de felaket kanlı bir anime olmasına rağmen saf komedi ve ecchi'den başka br şey değildir.Ağır etkileyici psikolojik falan değildir yani
ninja scroll u izledinmi ben bi açıyım demiştim adm birinin kolunu kesti sonra kestiği kolun kanını içdi falan tabiiki dakkasıyla kapattım korku animesi izlemediğimden sana önerebileceğim bu kadar
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ben konusunu bile okumadan direkt torrent linkini buldum Böyle yapmak daha heyecanlı oluyor, ne çıkacağı belli olmuyor. Ama sanırım belli oldu.
Ninja scroll izlemiştim ama yine de teşekkür ederim sera.
Ninja scroll izlemiştim ama yine de teşekkür ederim sera.
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
mnemosyne diye bi seri vardı ama kısa 6 bölümlük bi ova ...içeriğinde aradığın özellikleri bi miktar barındırı ama higurashi veya helsing ultimate kadar yoktu sanırsam izliyeli baya oldu o yüzden konusunu bile unuttum...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
he evet o da sadistik derecede kanlıdır... Hatta kanlı sahneler genellikle hep işkence anları olduğu için direk Sadist bir seri olduğunu bile söyleyebiliriz
Helsing dendi de onun 6.cı ovası 24 temmuzda çıkıyomuş
pek çok kişinin hoşuna giden ve adından söz ettiren bir seriye başladım.xxxholic, daha ilk bölümden değişik ve kendini izlettiren bir anime olduğunu söyleyebilirim.İlk sezonu 24 bölüm zaten.Onun 2.ci sezonuda türkçeye çevirilmiş ovası ile beraber
pek çok kişinin hoşuna giden ve adından söz ettiren bir seriye başladım.xxxholic, daha ilk bölümden değişik ve kendini izlettiren bir anime olduğunu söyleyebilirim.İlk sezonu 24 bölüm zaten.Onun 2.ci sezonuda türkçeye çevirilmiş ovası ile beraber
AnTiOkSiDaN demiş ki:Millet, yeni başlık açmayı gereksiz gördüğümden buraya yazayım dedim. Anime tavsiyelerinizi bekliyorum. İçinde aşırı derecede kan olan, çok sert, hellsing ultimate gibi Higurashi no Naku Koro ni gibi gantz gibi seri ya da film önerilerinizi bekliyorum. İzleyen kişinin içindeki şiddeti ortaya çıkartmalı böyle. Adamın psikolojisini bozmalı resmen. Her türlü öneriye açığım.
Teşekkürler.
Kurozuka bence kan konusunda Elfen Lied'ı da, GANTZ'ı da, Higurashi'yi de fazlasıyla geride bırakır. Eğer şiddet arıyorsan Kurozuka işine çok yarayacaktır.
13 sayfadaki 40 sayfası • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
13 sayfadaki 40 sayfası