En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
11 sayfadaki 37 sayfası
11 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
Seri değil ama anime film izledim en son;
Komşum Totoro'yu izledim ve May.e bayıldım...kawaii...öyle bir kız kardeş isterdim
Komşum Totoro'yu izledim ve May.e bayıldım...kawaii...öyle bir kız kardeş isterdim
En son squaw tarafından Çarş. 11 Mart - 14:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Code geassın 1.sezonunu bitirdim 2.sezonu gazla izliyorum harika bir animeymiş gerçekten..
Ah ah c.c miz bizim (L)
Ah ah c.c miz bizim (L)
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
kannagi bitti ama bence bu anime 13 bölümle kalmaz
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Baccano tek kelimeyle harika bir anime biraz şiddet içeriyor ama espirininde olmasıyla bu kapanıyor.Forum sitemiz tarafından(serkan) çevrilmesine bir daha sevindim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Code Geass 1. sezon, oldukça sürükleyici bir animeydi kendini izletmeyi gerçekten başarıyor, death note ile fazlaca benzer noktaları var, kim ne derse desin etkilenilmiş ancak kendine özgü yanları da bir hayli fazla. İkinci sezonunu henüz iziliyorum ancak 1. sezonunu DN ile kıyas bile etmiyorum kesinlikle DN kadar göz doldurucu değil.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Bende biraz önce Code Geass R2 'yi bitirdim ve izlediğim en sürükleyici sonlardan biriydi.Kesinlikle mükemmel bir plan,gelcek için.Mutlaka izlenmesi gereken bir anime.İzlemeyenlerde olduğundan sonuyla ilgili birşey söylemiyorum, ama izleyince anlıcaklar ki bu dünya için Fedakarlık.
@beyazm
haklısın zaten leluşumuzun tam bir kira olmasını belirtmek isterim ilk izlediğimde zekasından tutun sadistliğine kadar herşeyi vardı adamda...
bknz: kira dünyayı değiştirip tanrısı olcaktı leluşta britanyayı yok edip dünyayı iyi bir yere çevirmek istiyordu
ayrıca birisini öldürtükten sonra gülmesi sırıtması pis kahkalar atmasıda aynı zekasını saymıyorum bile
haklısın zaten leluşumuzun tam bir kira olmasını belirtmek isterim ilk izlediğimde zekasından tutun sadistliğine kadar herşeyi vardı adamda...
bknz: kira dünyayı değiştirip tanrısı olcaktı leluşta britanyayı yok edip dünyayı iyi bir yere çevirmek istiyordu
ayrıca birisini öldürtükten sonra gülmesi sırıtması pis kahkalar atmasıda aynı zekasını saymıyorum bile
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
SheaN demiş ki:@beyazm
Yanlış başlıktasın seni şöyle alalım
https://animemangantr.yetkin-forum.com/anime-tartyma-f5/code-geass-mutlak-hakimiyet-ve-bedeli-t2411-50.htm
"Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2" 2. kez bitirdim.(Bu sefer Türkçe altyazı ile)
10/10*
Böyle seri, böyle bir final bir daha ne zaman yapılır ki?
10/10*
Böyle seri, böyle bir final bir daha ne zaman yapılır ki?
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
code geass 1.sezon bitirdim kaç puan veriyorum tamıtamınaaa : 9/10 veriyorum ve şimdiye kadar izlediğim en iyi animeler diyince aklıma gelenler listesine zevkle ekliyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kannagi keşke bitmeseydi ^^'
Asahina Mikuru- Mesaj Sayısı : 12
Ruh Hali :
biraz önce fruits basket'i bitirdim. bazen duygulandıran çoğu zaman eğlendiren, içinde anlamlı mesajlar barındıran bir anime. yalnız birkaç bölümde sıkıldım olmasa da olur bölümlerdi bence.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bugünlerde ortalıkta bir Code Geass çılgınlığı var galiba, ben de sezon 2'yi dün gece bitirdim ve Death Note gibi animelerden hoşlananlara kesinlikle tavsiye ediyorum, sonuç 10/10
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Trinity Bloodu bitirdim dün.
Bazı şeyler açık kaldı ve öyle kalacak diye düşünüyorum.Mangası var mı veya devam ediyor mu bilmiyorum onada bakacağım.En sevdiğim karakter Peder Tres oldu.Adamın "Positive" ve "Negative" demesi süper ya zaten onu seslendirende süper (Nakai, Kazuya)
Bazı şeyler açık kaldı ve öyle kalacak diye düşünüyorum.Mangası var mı veya devam ediyor mu bilmiyorum onada bakacağım.En sevdiğim karakter Peder Tres oldu.Adamın "Positive" ve "Negative" demesi süper ya zaten onu seslendirende süper (Nakai, Kazuya)
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Code Geassda bitti.Yarın zaman bulabilirsem son hız 2 sezona devam etmeliyim müthiş bitti..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
FMA2 çıkacak diye, FMA serisini ve filmini bitirdim.
Güzel bir seriydi.. Zaten FMA2 kaldığı yerden devam etmeyecekmiş, baştan başlayacakmış ve mangayla beraber gidecekmiş.
Güzel bir seriydi.. Zaten FMA2 kaldığı yerden devam etmeyecekmiş, baştan başlayacakmış ve mangayla beraber gidecekmiş.
- Spoiler:
- FMA filminde Winry'e acıdım ya.. Kız tek başına kaldı..
En son yaklaşık bir sene önce Slam Dunk bitirdim. Sonrasında sağ olsun, çeviriler yakamı bırakmadı. Artık çeviri bitince anime de bitirmiş olacağım herhalde
AlaZi- Mesaj Sayısı : 8
loveless'i bitirdim son bölüm çok iyiydi. ama herşeyin yavş yavaş ortaya çıktığı an son buldu. umarım ileride ikinci sezonunuda yaparlar.
zeze- Isınan üye
Ruh Hali :
kite bitirdim 4/10 veriyorum bazı yerlerde mantık hatası vardı çizimlerin çoğu mide bulandırıcı basit ve hatalıydı ama yüzler fena değildi açıkcası ben ecchi olduğunu zannediyordum ama bildiğin işim olmaz çıktı bende atlaya atlaya izlemek zorunda kaldığımdan çünkü biraz mide bulandırıcıydı anime çokda sürükleyici geçmedi final belliydi ama yinede 2 bölümlük bi animeye baya şey sığdırmışlar ama finalde yaşanan ölüm manasızdı ve verilmeye çalışılan mesaj çok abartılı bi durumla verilmiş bence finali mutlu son yaparsak 4.5 e çkar puanım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
11 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
11 sayfadaki 37 sayfası