En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
+138
usagi
mertor95
KuMiYo
leydipolgara
Katsura
senli
SIRINO
Lyn
ferman3
halvah(J)
Ownd
haganeno
juvenil
PinkLemonade
UlquioRRa
Isot
Mahlas_Kafkef
Tonwer
brisingr
kisuke
!Sweet Cat!
mavi_61
isobel
Spinel Sun
ShadowFalcon
ishak
yuuki_cross
Kitiara
jack123
ademania
YAGAMI
Sora Kaze
riflem@n
Zaete
lantis
blackhydra
texasstorm
+L+
wiL-
stratospheregirl
kanade
Borastus
DarkeLia
TheCrow
oTa
WalkRie
DeWuX
KaranlıK
cb_spike
zizoux
Unde®minE
Devonie
zhenya
AnTiOkSiDaN
Darkcity87
lafolya
scoutcrawler
Çubuk Kraker xD
eczmeltem
hione
jinxleus
Gokcevil
AlaZi
Asahina Mikuru
meyday
LordCha
HARUKA-T
SheaN
Squaw
hythloth
hibertansiyar
Hei_(BK201)
pikeruchan
Rotea
FoRZa
DicLonius
black_rainbow
doumeki
F.Chopin
Rena
silentwarior
Kansu
sakura
e_wNdY
jax
bLue-Dragon
feryalet
bluetear
Nodame^^
sera myu
zeze
özz
sonercirit
kordiseps
bonjour
spartiate
secret_senshi
Engel
Exile Falcon
S.Tensei
Ryoko Yoichi
irem
resurgam
Brubaker
ozman
dilfigar
Voodoo_Baby
sakura hime
edemirci44
DFalcon
Zax
MetatroN
silindi
YourSelf-San
achie-san
aoshi
dombilibili
Shiniko
oZzIiI
Sonvaynard
AkumA
Sercan
SPAWN-TheUndead
gundamaster
alieser
cynthia
Moth
savage garden
new_cellie
nico robin
Harusame
Elfen Lied
Unde®kaN
Susano'o
Underfined
CHOBiTS
RoMe
RaJeV
142 posters
18 sayfadaki 37 sayfası
18 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Geri: En Son Hangi Seriyi Bitirdiniz?
Kanokon bitti. 3/10 alır benden en fazla. 3 puan da hatunun göğüsleri çok güzel olduğu için, başka bir nedeni yok
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
AnTiOkSiDaN demiş ki:Kanokon bitti. 3/10 alır benden en fazla. 3 puan da hatunun göğüsleri çok güzel olduğu için, başka bir nedeni yok
- Spoiler:
Höh abi ya Spoiler içinde söleseydim bari :D:D:D
WalkRie- Aktif üye
Ruh Hali :
Zero no Tsukaima____7/10
Hoş, eğlenceli bir seriydi...
Hoş, eğlenceli bir seriydi...
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sukisho bitti 9/10 1 puan kırdım çünkü ing izlediğimden bi yerde saçmalamıştır anlamamışımdır nolur nolmaz bide 13.bölüm gereksizdi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Wolf's Rain dün gece. Wolf's Rain Ova az önce. Gerçekten de etkilendim.
En uzun sürede bitirdiğim en kısa seri oldu kendisi. Fazlasıyla yoğun bir dönemime denk gelmiş, sürükleyiciliğiyle rahatça bir günümü verebileceğim tarzda idi. Lakin uzun sürmesinden pişman da değilim. Tadını çıkara çıkara izlediğim bir seri oldu.
İzledim de ne değişti?
-Öncellikle kurtlara bakış açım değişti. =D Severdim, iyice sevdim, bağrıma bastım kerataları. sdfsd
-Cennet sevdası içersinde neşeli gençlik tavırları edindim.
-Animede sonlara doğru Naruto izlerken bile bu kadar sövmemiştim.
-Kiba gibi bir karakter görmemiştim. Klasik bir tip gibi geliyor ama onun gibi bir tip görmedim yemin ederim.
-İnsan olduğum için pişmanım. asdasd
-Kurtları gördükten sonra 4 yaşındaki süs köpeğimden daha iyi performanslar bekliyorum. =D
Seri boyunca şöyle bir final bekliyordum;
En uzun sürede bitirdiğim en kısa seri oldu kendisi. Fazlasıyla yoğun bir dönemime denk gelmiş, sürükleyiciliğiyle rahatça bir günümü verebileceğim tarzda idi. Lakin uzun sürmesinden pişman da değilim. Tadını çıkara çıkara izlediğim bir seri oldu.
İzledim de ne değişti?
-Öncellikle kurtlara bakış açım değişti. =D Severdim, iyice sevdim, bağrıma bastım kerataları. sdfsd
-Cennet sevdası içersinde neşeli gençlik tavırları edindim.
-Animede sonlara doğru Naruto izlerken bile bu kadar sövmemiştim.
-Kiba gibi bir karakter görmemiştim. Klasik bir tip gibi geliyor ama onun gibi bir tip görmedim yemin ederim.
-İnsan olduğum için pişmanım. asdasd
-Kurtları gördükten sonra 4 yaşındaki süs köpeğimden daha iyi performanslar bekliyorum. =D
Seri boyunca şöyle bir final bekliyordum;
- Spoiler:
- Herkez yaşıyordur ve kiba da karizmatik bir biçimde cennetin kapısında idir. Kapı açılacaktır. Lakin sonuç olarak hiç bir şey değişmez. Cheza; *appear* "Kiba, cennet, mutlu olduğun yer'dir." ya da, "Ya kiba, o kadar ıkındın. Gördün mü? Cennet burnunun dibinde imiş hayta...!" der. Evet, ben 26 bölüm + 4 ova boyunca muhtaç çocuk misali söylediğim ilk sözü beklemiştim. Yazıktır ki, manga-ka ne haddineyse, cenneti tarif eden bir şeyler çizme çabasına girmiş.
[i]O bakımdan ufak bir hayal kırıklığı yaşadım. Ama öte yandan da cennet denince gözümde bir profil calanmaya başladı o çizimler olarak. Bir işe yaradı yani. Güzel bir seri idi, bir süredir vakit kaybı olmayan bir seri görmemiştim, eski havamı yakaladım diyebilirim yani.
(en guzel şeyi esgeçmişsin wolf's rain in o da muzikleri:P)
onegai twins oldukça guzel bi seri olmuş
onegai twins oldukça guzel bi seri olmuş
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
O ending'den söz etmeye dahi gerek yok. Opening'i o kadar sevmiyorum da, ending beni benden alıyor yani.
Hakkını yeme biraderim açılışda çok iyi...
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
Last exile bitti en son pek çok acıdan oldukça tatmin edici bir animeydi.Keşke herşeyin sonu 5 dk dan daha uzun olsaydı.tüm karakterleri görebilseydik.
KaranlıK demiş ki:Hakkını yeme biraderim açılışda çok iyi...
- Spoiler:
- En sonda opening çalıyor. İşte orada zaten içimi içime bükmüştür. Ama ending kadar devasa bir güzellik yok'tur. Gene de dinlenir, güzeldir. Eh, zevkler, renkler diyorum.
Onegai Twins , ilk seriyle pek bi alakası olmasada uzaylı olan sensei mizi sık sık görüyoruz yine , güzel ve ilginç bi konusu vardı izlemeye değer bi seri olduğunu düşünüyorum 7/10 ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
REC___ 7,5/10
Her biri yaklaşık 12 dk süren 9 güzel bölüm. Hikaye oldukça iyi işlenmiş. Çizim ve karakterlerde güzeldi. Benzerlerinden farklı olarak anlamlı, süpermenciliğe soyunulmadan bitirilmiş bir son. (1 bölümde OVA'sı varmış)
Her biri yaklaşık 12 dk süren 9 güzel bölüm. Hikaye oldukça iyi işlenmiş. Çizim ve karakterlerde güzeldi. Benzerlerinden farklı olarak anlamlı, süpermenciliğe soyunulmadan bitirilmiş bir son. (1 bölümde OVA'sı varmış)
En son meyday tarafından Cuma 15 Mayıs - 13:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sayonara zetsubuo sensei (8/10)
komedi animeside olsa kesinlikle boş bir seri değil yani öylesine güzel vakit geçirmek için izlenecek çerezlik bir anime değil zaten komedi bünyesinde bu görevi görenler ecchiler oluyor genelde s.z.s de bolca ecchilerle dalgasını geçti aksine çok güzel göndermeler yapan klişeleri çok güzel tespit edip çokda güzel ti ye alan bi seri 12 bölüm gayet yeterli hatta 10 bölümde olabilirmiş 2.ve3.sezonunun olduğunuda düşünürsek ancak animenin ilk bölümleri beni daha çok eğlendirdi
komedi animeside olsa kesinlikle boş bir seri değil yani öylesine güzel vakit geçirmek için izlenecek çerezlik bir anime değil zaten komedi bünyesinde bu görevi görenler ecchiler oluyor genelde s.z.s de bolca ecchilerle dalgasını geçti aksine çok güzel göndermeler yapan klişeleri çok güzel tespit edip çokda güzel ti ye alan bi seri 12 bölüm gayet yeterli hatta 10 bölümde olabilirmiş 2.ve3.sezonunun olduğunuda düşünürsek ancak animenin ilk bölümleri beni daha çok eğlendirdi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
To Love Ru. 3/10 alır benden. Bu ecchi işini bırakıyorum, zaman kaybı...
AnTiOkSiDaN- Çevirmen
Ruh Hali :
Maburaho 6/10 ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
gravitaiton tv (6.5/10)
bi kere yukinin gözlerinin çizimde bi gariplik vardı karizmatik ve tehlikeli gösterilmeye çalışılmış ama komik duruyordu sanki mızmız bi çocuk homurdanıyor ve bu mızmız çocuk şaşıymış gibi öyle işte
anakarakterin adı çok uzun olduğundan hatırlamıyorum cidden insanı sinir edecek düzeyde aptal olması ve gürültücü olması biraz cansıkıcıydı aynı şey diğer grubun büyük solisti içinde geçerli
menajerin aksanı sinir bozucuydu ve animenin bazı yerleri sıkıcıydı üstelik anakarakterin sürekli nerden bulduğu belli olmayan kostümleride komik değil saçmaydı pek çok güzel resim çıkabilirken o kostümler yüzünden heba oldu var olan azıcık ciddi kareler
ama
izlerken cidden cidden çok eğlendim çok komik kısımlarıda vardı özellikle karakterlerin gösterdiği tepkiler çok komikti hikaye çok eğlenceliydi ayrıca yukinin gizeminin sebebini bağladıkları dramda çok iyiydi yani o noktayı iyi bulmuş mangaka çizimleri iyiydi animenin ama sıradanda oda şöyleki bilindiği gibi yumuşak mizaca sahip erkek karakterlerimizin gözleri kocaman daha sert bir kişiliğe sahip erkek karakterlerimizinde kısık oluyor erkekler bu şekilde 2 ye ayrılıyor bu anime klişesi deyim artık burdada vardı kısık gözlü kahramanımızla kocaman gözlü kahramanın aşki ancak bu kocaman gözlü kahramanın aşktan çok köpeklik yapması çok sinir bozucu olabiliyor birde konser olduğunda havaya sokmak için kullandıkları sahnelerde çok abukdu
ama dediğim gibi çok eğlendim ve kesinlikle izlediğime pişman değilim forumlarda baktığımda bu animeyi sukishoya tercih etmişler genelde ama kesinlikle öyle düşünmüyorum çünkü gravitation çok eğlenceli bir anime olsada pek çok eleştirilecek tarafıda var
ooooooh yazdım rahatladım
bi kere yukinin gözlerinin çizimde bi gariplik vardı karizmatik ve tehlikeli gösterilmeye çalışılmış ama komik duruyordu sanki mızmız bi çocuk homurdanıyor ve bu mızmız çocuk şaşıymış gibi öyle işte
anakarakterin adı çok uzun olduğundan hatırlamıyorum cidden insanı sinir edecek düzeyde aptal olması ve gürültücü olması biraz cansıkıcıydı aynı şey diğer grubun büyük solisti içinde geçerli
menajerin aksanı sinir bozucuydu ve animenin bazı yerleri sıkıcıydı üstelik anakarakterin sürekli nerden bulduğu belli olmayan kostümleride komik değil saçmaydı pek çok güzel resim çıkabilirken o kostümler yüzünden heba oldu var olan azıcık ciddi kareler
ama
izlerken cidden cidden çok eğlendim çok komik kısımlarıda vardı özellikle karakterlerin gösterdiği tepkiler çok komikti hikaye çok eğlenceliydi ayrıca yukinin gizeminin sebebini bağladıkları dramda çok iyiydi yani o noktayı iyi bulmuş mangaka çizimleri iyiydi animenin ama sıradanda oda şöyleki bilindiği gibi yumuşak mizaca sahip erkek karakterlerimizin gözleri kocaman daha sert bir kişiliğe sahip erkek karakterlerimizinde kısık oluyor erkekler bu şekilde 2 ye ayrılıyor bu anime klişesi deyim artık burdada vardı kısık gözlü kahramanımızla kocaman gözlü kahramanın aşki ancak bu kocaman gözlü kahramanın aşktan çok köpeklik yapması çok sinir bozucu olabiliyor birde konser olduğunda havaya sokmak için kullandıkları sahnelerde çok abukdu
ama dediğim gibi çok eğlendim ve kesinlikle izlediğime pişman değilim forumlarda baktığımda bu animeyi sukishoya tercih etmişler genelde ama kesinlikle öyle düşünmüyorum çünkü gravitation çok eğlenceli bir anime olsada pek çok eleştirilecek tarafıda var
ooooooh yazdım rahatladım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Great Teacher Onizuka (Live Action) her ne kadar bi anime olmasada , her ne kadar baya bi eski yapım olasada, her ne kadar karakterlere pek sadık kalmamış olsalarda ve her ne kadar en sevdiğim karakterleden biri olan Kanzaki ye yer vermemiş olsalarda , Onizuka karakterini çok iyi yansıttıklarını söliyebilirim animesi hoşunuza gittiyse eğer bunuda bi denemenizi tavsiye ederim ...
not: isteyene torrent linki dahi verebilirim ...
not: isteyene torrent linki dahi verebilirim ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
xxxHOLİC kei bitti nasıl bitti anlamadım çok seviyorum ben bu xxxHOLİC serisini filmini izlemiştim zaten geriye bir tek ovası kaldı 9/10 puan veririm bu seriye süperdi bence birde siyah mokona ile yuuko'nın içki merakları beni bitiriyor ya sabah akşam içiyorlar
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
xxx holic:kei bitti (7.7 /10) bu animenin türü ne diye düşündüm bulamadım macera da değil psikolojik de değil türü yok bunun dram var bazen ama tam dramda değil o yüzden kendi türünde iyi yada kötü diyemem ama oldukça değişik bi anime ve çokda güzel ayrıca 1.sezondan çok daha iyi bir 2.sezona sahip sıkıcı bölümleride oldu tabiiki ama genel olarak gayet iyiydi
en çok sevdiğim karakter tabiiki doumeki o değişmezde yavru tilkiyide çok sevdim watanukiyide sevdim biraz tuhaf tepkileri olsada
- Spoiler:
- en çok küçük sarışın kızın olduğu ve doumekinin watanukiye gözünü verdiği bölümleri sevdim niye 2.5 puan kırdım çünkü himavari denen kıza uyuz oluyorum ben doumekiciyim watanukinin yanına o gitsin himavaricik değil hadi clamp illa kız olsun diyorsun o zamanda ev perisini yapsaydın bari o uyuz kız yerine ev periside çok sevimli bunun dışında dediğim gibi sıkıcı olan bölümlerde vardı vede final çokta iyi değildi yani hiçbişey değişmedi o kadar olay yaşandı ben final olarak olayların eski haline dönmesinden çok değişikliğe uğramasını iyi yönde yada kötü yönde tercih ederim ama filmler falan var belki o zaman kesin bi finale bağlanır
en çok sevdiğim karakter tabiiki doumeki o değişmezde yavru tilkiyide çok sevdim watanukiyide sevdim biraz tuhaf tepkileri olsada
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kaze no Stigma fena bi seri diildi , tek anlam veremediğim şey esas kızımızın neden sürekli okul üniforması giydiğiydi 7/10 ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
Loveless konusunu az çok herkes biliyordur herhalde aslına bakarsanız konusuna ve türüne baktığımda bırakın seyretmeyi indirmeye bile yanaşmıyacağım bi seri olmasına rağmen birilerinin yoğun ısrarları ile bugün itibariyle seyretmiş oldum seriyi , kişisel fikrimi soracak olursanız bir erkek olarak ilk 3 bölümüne tahammül edebilirseniz gerisinide rahatça seyredebilirsiniz çünki hikayesi aslında 'sevgi' kelimesinin farklı yönlerini anlatıyor her ne kadar pek tasfif etmiyeceğim yönleri olsada serinin geneli düşünüldüğünde güzeldi 7/10 ...
hione- Encoder
Ruh Hali :
ben okadar tahammül edemedim diye 1. bolumden sonrasını izlememiştim
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
darker than black ı bitirdim. seri bana göre süperdi ama sanki son 3 bölümden sona yaklaşıldığı için biraz konuları hızlı bir şekilde bitmiş gibi hissettim 8/8
@ loveless benim için favori animelerimden birisidir:D
@ loveless benim için favori animelerimden birisidir:D
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
'gomenasai'
En son hione tarafından Perş. 14 Mayıs - 15:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hione- Encoder
Ruh Hali :
anlamayacak ne var soubi gibi bi adam var orda müzikleri çok güzel hikayede gayet güzel eh normal ozaman sevmek homofobik olmayan herkesde çok rahat izleyebilir izlenmeyecek bişeyi yok animenin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
18 sayfadaki 37 sayfası • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Similar topics
» Hangi Animeleri Download Ediyorsunuz ????
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
» Hangi animeyi indirmek istiyorsun??
» Hangi belgeseli seyretmeli ?
18 sayfadaki 37 sayfası