En güldüğünüz sahneler - espiriler - laflar XD
+65
yuuki_cross
kanade
Isot
bLue-Dragon
Kitiara
brisingr
ünlem
sakura hime
blackhydra
yuuki cross
Susano'o
bluetear
WalkRie
Unde®minE
hibertansiyar
Tonwer
hayalettt
scoutcrawler
hione
zhenya
meyday
dumanist
achie-san
wiL-
miharu-fujiwara
zeze
Squaw
sera myu
Ryoko Yoichi
kordiseps
efsanejack
S.Tensei
Karia_Chan
MondeM
secret_senshi
yuna
irem
özz
resurgam
Misafir
Seifukusha
gundamaster
edemirci44
miyacho
Hanajima
dombilibili
Underfined
lantis
Darklight
Kra_toS
Rendan
Cemis
LordCha
Sonvaynard
Unde®kaN
cynthia
Zax
Kermbey
Elfen Lied
Akuma_Blade
nico robin
DFalcon
CHOBiTS
RaJeV
savage garden
69 posters
1 sayfadaki 7 sayfası
1 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
En güldüğünüz sahneler - espiriler - laflar XD
Bu topicin amacı: Anime izlerken duyduğunuz gördüğünüz tüm komikliklerden bahsetmek
Trigun'da Vash 3. bölümdeki kızın penceresine doğru jeronimo gibisinden bağararak iple sarkması ve Milly'nin Vashi görmesiyle verdiği tepki ehhe XD
Trigun'da Vash 3. bölümdeki kızın penceresine doğru jeronimo gibisinden bağararak iple sarkması ve Milly'nin Vashi görmesiyle verdiği tepki ehhe XD
Geri: En güldüğünüz sahneler - espiriler - laflar XD
İzleyenler ne demek istediğimi anlamıştır.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
Laaaaa hangi birini anlatalım.Her animede güldürücü pek çok unsur var.
Bir tane yazmak gerekirse
FSN deki
Bir tane yazmak gerekirse
FSN deki
- Spoiler:
- Shirou ve Saber in parktaki sahnesi güzeldi.Shirou savaşta yorgun düşmüş Saber dinlenmesi için banka oturtuyordu.Etrafa bakınıp yastık ararken bir çift gözüne çarpıyordu.Oglan kızın dizine kafasını koymuş yatıyordu.Saber Shirou ya sakıncası yoksa buraya uzan diyerek dizini gösteriyordu.Shirou yüzü kızarmış bir biçimde arkasını dönüp böylesi daha iyi diyordu.
RaJeV- Moderator
Ruh Hali :
Golden Boy'daki bütün sahneler - espiriler- laflar beni çok güldürmüştü çok güzel bir animeydi herkese tavsiye ediyorum.
- Spoiler:
- ilk bölümde bi kaç tane serseri bi tane satıcıyı döveceklerdi. Kintaro bu görüyor ve adamların üzerine gitmeye başlıyor ( baya sinirli bi ifadeyle :d) tam adamlara yaklaşacak hiç bişi olmamış gibi sola dönüp gidiyordu. baya komiğime gitmişti
soul eater' in 6. bolumunde black star ve soul'un, death the kid' e karsi savastiklari sahne bastan asagi komedi.
D.Falcon demiş ki:
- Spoiler:
ilk bölümde bi kaç tane serseri bi tane satıcıyı döveceklerdi. Kintaro bu görüyor ve adamların üzerine gitmeye başlıyor ( baya sinirli bi ifadeyle :d) tam adamlara yaklaşacak hiç bişi olmamış gibi sola dönüp gidiyordu. baya komiğime gitmişti
bunu tam ben yazicaktim sen yazmsin. o sahnede o kadar cok gulmustum ki anlatamam.
Full Metal Panic mangasındaki hamamböceği sahnesi
ve Full Metal Panic animesinde Sagara'nın efsane olmuş "I'm not an Otaku, I'm a specliast!" repliğini kullandığı bölüm...
Kimagure Orange Road'da Kasuga'nın sınıf arkadaşlarının zoruyla gittikleri restoranda, arkadaşlarının neden o restoranı seçtiklerini anladığı sahne!
ve Full Metal Panic animesinde Sagara'nın efsane olmuş "I'm not an Otaku, I'm a specliast!" repliğini kullandığı bölüm...
Kimagure Orange Road'da Kasuga'nın sınıf arkadaşlarının zoruyla gittikleri restoranda, arkadaşlarının neden o restoranı seçtiklerini anladığı sahne!
Akuma_Blade- Moderator
işte bir FMP fanatigi baştan aşagı eglenceydi gülmemek elde degildi kaname ve Sagara yan yanayken.Akuma_Blade demiş ki:Full Metal Panic mangasındaki hamamböceği sahnesi
death note da misa nın light ın üstüne atlaması lightın ilk kez bi kızın ağzını burnunu kırmak istiyorum demesi çok komikti
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
greath teacher onizukanın her sahnesinde ama en çok oteldeyken kızları kameraya çekmesi
Kermbey- Aktif üye
FMA daki Edwarda her küçük muamelesi yapıldıgında çok güldüm dogrusu.
Kira ile beraber cok gulmüşlüğümüz vardır sorun anlatsın^^
Code Geass 6. bölümde (sanırım buydu)
Ayrıca Lovely Complex 5. bölüm
- Spoiler:
- Zero'nun başlığının kedi tarafından çalınması ve Millay'in kediyi bulmak için tüm okulu seferber etmesi
Ayrıca Lovely Complex 5. bölüm
- Spoiler:
- Seiko'nun erkek çıktığı kısım... kuzenimle birlikte izlerken (o ilk defa izliyordu) kızın o sahneyi izlerkenki şokla karışık kahkahasını hiç unutamam.
O sahneden sonra Koizumi & Nobu & Nakao üçlüsünün Otani'yle konuşurken gülmemeye çalışması (ve en sonunda kahkahadan yarılırlar)
Evet Death Note'un bu bölümünde yerlere yatacak kadar gülmüştüm Edward'de çok komik oluyordu... Abartıyordu birde laftan sonra xDElfen Lied demiş ki:death note da misa nın light ın üstüne atlaması lightın ilk kez bi kızın ağzını burnunu kırmak istiyorum demesi çok komikti
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Samurai Champloo da "Mugen" e cok guldum ayrıca 23. Bolumdeki Beyzbol davasına izliyen bilir spoiler falan olmasın komple o bolum komedi cunku
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bleach 1 bölüm rukia'nın ruhları çizimle anlatıp,ichigo'nun bağlı olduğu halde çizimlerle dalga geçmesi mesela.Eğlenceli bir sahne
Haruhi suzumiyanın 7 bölümü tam komedi(The melancholy of haruhi suzumiya)
Haruhi'nin Computer Club'ı bilgisayar alması için ikna edişi iyiydi.
Bleach'de 1.inci bölümde Ichigo'nun bağlıyken rukia'nın çizdiği resimle dalga geçmesi ve rukia'nın da ona bıyık çizmesi
boo boo cushion! tam anlamıyla yok edici bir sahneydi
kon-ichigo-rukia sahneleri süper oluyo zaten
kon-ichigo-rukia sahneleri süper oluyo zaten
Hajime No İppo'da Takamura'nın İppo'ya taktığı sahne ismi ve konuyla ilgili tüm esprileri
One Piece'de Luffy'nin olduğu tüm sahneler
One Piece'de Luffy'nin olduğu tüm sahneler
1 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
1 sayfadaki 7 sayfası