En güldüğünüz sahneler - espiriler - laflar XD
+65
yuuki_cross
kanade
Isot
bLue-Dragon
Kitiara
brisingr
ünlem
sakura hime
blackhydra
yuuki cross
Susano'o
bluetear
WalkRie
Unde®minE
hibertansiyar
Tonwer
hayalettt
scoutcrawler
hione
zhenya
meyday
dumanist
achie-san
wiL-
miharu-fujiwara
zeze
Squaw
sera myu
Ryoko Yoichi
kordiseps
efsanejack
S.Tensei
Karia_Chan
MondeM
secret_senshi
yuna
irem
özz
resurgam
Misafir
Seifukusha
gundamaster
edemirci44
miyacho
Hanajima
dombilibili
Underfined
lantis
Darklight
Kra_toS
Rendan
Cemis
LordCha
Sonvaynard
Unde®kaN
cynthia
Zax
Kermbey
Elfen Lied
Akuma_Blade
nico robin
DFalcon
CHOBiTS
RaJeV
savage garden
69 posters
5 sayfadaki 7 sayfası
5 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: En güldüğünüz sahneler - espiriler - laflar XD
''Aoki Densetsu Shoot'' serisinde hoşlandığı kızın farkında olmadan onun bardağından içki içmesinin ardından onun ruj izinin kaldığı yerden içip içmeme arasında kararsız kaldığı sahne fazlasıyla coşma sebebimdir....
Sonrasında ''içmekten vazgeçip bardağı eve götürme kararı alması'' özellikle acayip güldürdü beni;
Sonrasında ''içmekten vazgeçip bardağı eve götürme kararı alması'' özellikle acayip güldürdü beni;
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Aoki Densetsu Shoot serisinde yeni turnuva maçlarında yağmura rağmen hazırlanırken takım;
Bir adam'la çarpışıyor ana karakter olan Toshi,adam da dikkatli olmasını söylüyor doğal olarak sonra da takımdan biri onun en ünlü mafyalardan olduğunu söylüyor ve de son sürpriz de koptum...İlk spoiler adamın kim olduğuyle ilgili açıklama
Bir adam'la çarpışıyor ana karakter olan Toshi,adam da dikkatli olmasını söylüyor doğal olarak sonra da takımdan biri onun en ünlü mafyalardan olduğunu söylüyor ve de son sürpriz de koptum...İlk spoiler adamın kim olduğuyle ilgili açıklama
- Spoiler:
- ''O mafya karşı takımın koçu çıkıyor''
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ergo Proxy.de şu bölümde çok gülmüştüm;Pino ve Vincent'in Re-l Mayer'in makyaj malzemeleriyle kendilerine yaptıkları makyaj yerlere yıkılma sebebim olmuştur ....
- Spoiler:
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
FMA 6. bölümde
- Spoiler:
- Hughes'in karısının do... dedikten sora Hughes'in dondurma demesi çevirmenin uydurması olduğunu farketmeme ramen (Japonca orjinali daha farklı ) çok güldürmeüştü
Ruoruni Kenshin de gönüllü doktor yardımcısının yapacağı iş bu kadar olur,gönüllü asistanın yaptığı tamamen yerlere yatma sebebimdir Allah kimseyi böyle asistanın eline düşürmesin =)
(Uzun saçlı kadın doktor,saçları toplu olan da ona gönüllü yardım ediyor doktor hastalarıyla ilgilenirken o da sargısını yapıyor diğer hastanın )
BU DA BU DURUMA VERİLEBİLECEK EN GÜZEL TEPKİYDİ BENCE
(Uzun saçlı kadın doktor,saçları toplu olan da ona gönüllü yardım ediyor doktor hastalarıyla ilgilenirken o da sargısını yapıyor diğer hastanın )
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
BU DA BU DURUMA VERİLEBİLECEK EN GÜZEL TEPKİYDİ BENCE
- Spoiler:
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
zaten roruoni kenshin de bu şekilde komik çok sahne var özelliklede kaoru'nun olduğu sahneler
ben bu animeyi ciddi sanırdım
squaw çok komik resimler
squaw çok komik resimler
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ciddi anime zaten ama serisinde acayip komik sahneler var Blue ama ben hala 4 bölümlük Ova'sının etkisindeyim çünkü benim için o tarz bir seride komiklik etkilemiyor hatta eksi yönde etkiliyor diyebilirim çok sahne var bu tarz komik olan ama benim 20 bölüm boyunca güldüğüm sahne sadece buydu =(
Evet lantis o kız zaten başlı başına bir facia yaratıyor seride
Evet lantis o kız zaten başlı başına bir facia yaratıyor seride
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Rurouni Kenshin serisinde Saito isimli baya sert olan karakterin karısı olduğunu öğrenmeleri üzerine Kenshin ve diğer karakterin Saito'nun karısı'nın tipi üzerine yaptıkları yorumlar beni acayip güldürdü adamın karısını Buddha gibi tasvir ettiler (böyle bir karaktere ancak öyle bir eşi yakıştırıyorlar doğal olarak );
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
paylaşım süper olmuş squu hatırladım şimdi o sahneyi walla saitou hajime, kimse evli olmasını beklemiodu tabi
asıl saitou hajime'nin yani gerçek hayatta yaşamış olanın...
asıl saitou hajime'nin yani gerçek hayatta yaşamış olanın...
- Spoiler:
...shinsengumi günlerinde çok güzel bir eşi varmış. ama kızcağız intihar etmiş, dayanamadığından değil, tam tersine, saitou her ne kadar kimseye belli etmese de onu çok seviyormuş ve ortam kızışmaya başlayınca ona kaçmasını söylemiş, kız da onsuz yaşamaktansa ölmeyi tercih etmiş. kendi boğazını keserek intihar etmiş. meiji restorasyonundan sonra ismini değiştirip fujita goro olduğunda yine evlenmiş ama o kişi hakkında pek bir bilgi yok.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Çok hüzünlü bir hikayeymiş mmd gerçekten de okurken yüreğim burkuldu çünkü her ne kadar gıcık bir karakter gibi gözükse de bana sempatik gelmiştir Saito,karısını da merak etmiştim açıkçası...
Onun dışında bir de Saito ve Kenshin'in yakın arkadaşı var ya adı çok zor o elemanın Sagara'nın yanından ayrılma olan;işte o elemanla Saito'nun replikleri beni öldürüyor birbirleriyle çekişmeleri özellikle ve de izlediğim son bölümlerinin birinde de şu arabada gittikleri sahne vardı Saito kılıcıyla habire dürtüyordu bunu arabanın tepesindeyken o bölümde acayip güldüm resmen yerlere yatma sebebimdir...
Onun dışında bir de Saito ve Kenshin'in yakın arkadaşı var ya adı çok zor o elemanın Sagara'nın yanından ayrılma olan;işte o elemanla Saito'nun replikleri beni öldürüyor birbirleriyle çekişmeleri özellikle ve de izlediğim son bölümlerinin birinde de şu arabada gittikleri sahne vardı Saito kılıcıyla habire dürtüyordu bunu arabanın tepesindeyken o bölümde acayip güldüm resmen yerlere yatma sebebimdir...
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
"Aku Soku Zan" elime bi katana alsam heralde aklıma ilk bu cümle gelirdi.... .Saito yu hatırlattığın iyi oldu Squaw
@mdd bu Shinsengumi yi anlatan bi film vardı When the Last Sword Is Drawn diye bi film vardı izlemişmiydin ...Hani karakterler hakkında ayrıntılı bilgi falan veriyorsa indiricemde ...
@mdd bu Shinsengumi yi anlatan bi film vardı When the Last Sword Is Drawn diye bi film vardı izlemişmiydin ...Hani karakterler hakkında ayrıntılı bilgi falan veriyorsa indiricemde ...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:Çok hüzünlü bir hikayeymiş mmd gerçekten de okurken yüreğim burkuldu çünkü her ne kadar gıcık bir karakter gibi gözükse de bana sempatik gelmiştir Saito,karısını da merak etmiştim açıkçası...
saitou hajime'ye saygı duyarım hakikaten... animede de kişiliği gayet güzel yansıtılmış. zaten rurouni kenshin'in çizeri ve yaratıcısı olan adam aslında shinsen gumi hayranıdır. bu da ilginç bir dip not olsun.
sagara sanosuke süper adamdır. shinsengumi 10uncu bölük komutanı (juubantai taichou) Harada Sanosuke'nin kişiliğinden esinlenilerek yaratılmış bir karakterdir. çok severim. gangster adam, zanbatou no zanza. saitou ona sürekli "ahou" der, aptal yani
zhenya demiş ki:"Aku Soku Zan" elime bi katana alsam heralde aklıma ilk bu cümle gelirdi.... .hatırlattığın iyi oldu Squaw
@mdd
bu Shinsengumi yi anlatan bi film vardı When the Last Sword Is Drawn
diye bi film vardı izlemişmiydin ...Hani karakterler hakkında ayrıntılı
bilgi falan veriyorsa indiricemde ...
abi o filmin orjinal adı mibu gishi den, kesinlikle izle. o filmdeki başrol hariç bütün herşey gerçeğe uygun. saito'nun içince adam öldürme isteğinin gelmesinden tut, kyoto yangının önceki shinsengumi baskınına (baskının adını hatırlayamadım şimdi) kadar herşey işlenmiş. shinsengumi'deki tüm kilit adamlar var ve kişiliklerine kadar işlenmiş. kesinlikle indir izle.
rurouni kenshin'de saitou hajimenin stili orjinaline çok yakın. gatotsu diye bir özel hareket yok normalde ama hijikata toshizou'nun geliştirdiği yatay hamlelerden oluşan bu stil tüm shinsengumi üyelerince benimsenmişti.
benim en sevdiğim shinsengumi RuroKen'de birkaç sahnede çıkan, ilk ova'da biraz daha iyi işlenmiş olan okita souji'dir. adam sürekli güler. onun için gülecek bişeyler mutlaka vardır. dediğim filmi de izlerseniz çok daha iyi görürsünüz.
shinsen gumi ile ilgili detaylı bilgi için bir zamanlar yazdığım yazının linki:
https://animemangantr.yetkin-forum.com/eoitim-f22/shinsen-gumi-rurouni-kenshin-tarih-ve-animenin-bitmeyen-dansyna-bir-ornek-t1460.htm
mutlaka okuyun, dönemle ilgili çok faydalı bilgiler var. kenshin'i izlerken başka bir gözle bakmanızı sağlayacak.
@zhenya
kaliteli bir torrent linki varsa bana da göndersene abi özelden. ben ilk çıktığı sene izlemiştim onu VCD olarak
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
çok saolasın mdd sendende onayı aldığıma göre kesin izlerim artık ... http://www.foriegnmoviesddl.com/2008/01/mibu-gishi-den-when-last-sword-is-drawn.html ilk bu link çıkmıştı önüme ordan indiririm diyodum ama ...sen torrent dedin şimdi iyice bi araştırayım o zaman bu linktekide çift cd olarak ...Tabi önce açıklamalarını bi okuyim biraz uzun
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Belirli birkaç şey söyleyemicem ama anime ve mangalarda bizim argomuz kullanıldığında oldukça gülüyorum xD Mesala bazı yerler oluyor çevirmen oraya lan ekliyor insan yarılıyor gülmekten xD Bence çeviri grupları özellike espirisi bol serilerde argomuzu kullanmaktan çekinmesinler. Çünkü gülücüklere 2-4-6-8-10x katabılıyor " lan " lafı.
Bus Gamer Ova.sında yeni oyuna hazırlanırken takımın yaptığı plan aşamasında en beceriksizleri olanın (sarışın gözlüklü olan) odaya kendini kapatmalarını istemeleri sırasında elemanla geçen diyalog da çok güldüm;
- Spoiler:
- Spoiler:
- ]
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
CHOBiTS demiş ki:Laaaaa hangi birini anlatalım.Her animede güldürücü pek çok unsur var.
Bir tane yazmak gerekirse
FSN dekiduygulu ve komik bir andı.
- Spoiler:
Shirou ve Saber in parktaki sahnesi güzeldi.Shirou savaşta yorgun düşmüş Saber dinlenmesi için banka oturtuyordu.Etrafa bakınıp yastık ararken bir çift gözüne çarpıyordu.Oglan kızın dizine kafasını koymuş yatıyordu.Saber Shirou ya sakıncası yoksa buraya uzan diyerek dizini gösteriyordu.Shirou yüzü kızarmış bir biçimde arkasını dönüp böylesi daha iyi diyordu.
o sahnede bende çok gülmüştüm
bir de buso renkinde tokiko kazukiyi tam öpüyo yakınlaşıyo o arada kazukinin kardeşi geliyo onlara bakıyodu (kız kızarıyo o arada )orada çok gülmüştüm
yuuki cross- Isınan üye
Ruh Hali :
Nodame'de neredeyse her sahnede gülmüştüm ama aklıma şu an tek konserden sonra Chiaki bankta uzanmışken Nodame'in onu öpüp kaçması ve almanyadan gelen şimdi adını hatırladığım ünlü öğretmenin alevler için duruşu komediydi xD
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Franz von Stresemann adam süper yaaa...bu arada nodame nin live actionu da oldukça güzeldir...
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
O adam ayrı komedi, ilk başta hiç sevmemiştim ama sonra kanım ısındı
Ruh Hali :
-Buraya kesinlikle iilk ben gel-
-Hey, epey geciktin. Kayboldun mu?
-Bu lanet olası kelimeyi nereden öğrendin sen?
Sanji ve Zoro arasında geçen muhabet xD Bölümün tüm gerginliğini almıştı
-Hey, epey geciktin. Kayboldun mu?
-Bu lanet olası kelimeyi nereden öğrendin sen?
Sanji ve Zoro arasında geçen muhabet xD Bölümün tüm gerginliğini almıştı
Ruh Hali :
sququaw...imzana vuruldum.
Slam Dunk komple gözümden yaş akıttı gülmekten, FMP Fumofu kırık zaten, Haaaaayaaaaaaaaateeeeee !!!!!! bunlar ayrı bir kırık School Rumble keza kırık bir okul hayatı
Hayate animenin ilk ya da ikinci bölümünde Nagi'yi görüyor ilk kez parkta ve onu kaçırmaya karar veriyor. Zavallım Nagi de o kadar zengin ki hayatında hiç kola makinesi görmemiş, acaba bu nasıl çalışıyor diye düşünmekte. O sırada Hayate harekete geçer. Elini sertçe makineye vurur ve ağzından şunların çıktığını düşünerek sert sert konuşur "Seni kaçırıyorum.Benimle geleceksin.Ailenden fidye isteyeceğim.Şimdi bana derhal telefon numarasını ver." ama aslında ağzından çıkan şunlardır "Sana vuruldum.Seni istiyorum.Benimle evleneceksin.Seni ailenden isteyeceğim." (ya da buna benzser bi'şeydi ) Nagi de şoka girer ve kem küm ettikten sonra "Tamam kabul ediyorum ama başka kızlara bakmak yok." der. Hayate bu ne diyor ya diye düşünür. hahahaha bu adamların birbirini yanlış anlama üzerine kurulu bu espri anlayışlarına bayılıyorum.
Slam Dunk komple gözümden yaş akıttı gülmekten, FMP Fumofu kırık zaten, Haaaaayaaaaaaaaateeeeee !!!!!! bunlar ayrı bir kırık School Rumble keza kırık bir okul hayatı
Hayate animenin ilk ya da ikinci bölümünde Nagi'yi görüyor ilk kez parkta ve onu kaçırmaya karar veriyor. Zavallım Nagi de o kadar zengin ki hayatında hiç kola makinesi görmemiş, acaba bu nasıl çalışıyor diye düşünmekte. O sırada Hayate harekete geçer. Elini sertçe makineye vurur ve ağzından şunların çıktığını düşünerek sert sert konuşur "Seni kaçırıyorum.Benimle geleceksin.Ailenden fidye isteyeceğim.Şimdi bana derhal telefon numarasını ver." ama aslında ağzından çıkan şunlardır "Sana vuruldum.Seni istiyorum.Benimle evleneceksin.Seni ailenden isteyeceğim." (ya da buna benzser bi'şeydi ) Nagi de şoka girer ve kem küm ettikten sonra "Tamam kabul ediyorum ama başka kızlara bakmak yok." der. Hayate bu ne diyor ya diye düşünür. hahahaha bu adamların birbirini yanlış anlama üzerine kurulu bu espri anlayışlarına bayılıyorum.
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
Blackhydra Rider.ı mı çok beğendin
İkinci gif süper o sahne.de çok gülmüştüm açıkçası bunun gibi daha çok komik sahneleri var ama benim aklıma bir de Rurouni Kenshin serisinde kızların dua sahnesi çok güldürmüştü özellikle en son Megumi-san'ın duası yerlere düşme sebebimdir;
İkinci gif süper o sahne.de çok gülmüştüm açıkçası bunun gibi daha çok komik sahneleri var ama benim aklıma bir de Rurouni Kenshin serisinde kızların dua sahnesi çok güldürmüştü özellikle en son Megumi-san'ın duası yerlere düşme sebebimdir;
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
slam dunk baştan aşağı komedi zaten izlerken gülmekden öleceğimi düşünüyordum ama ilk bölümlde hanamichi 50.kez reddedildiğinde arkadaşlarının kutlama yapması daha doğrusu hanamichinin her başarısızlığında arkadaşlarının bunu kutlaması ben gülmekden öldürüyordu her seferinde başarısızlıkta yeni bir rekor beklemeleri çok komik
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
5 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
5 sayfadaki 7 sayfası