En güldüğünüz sahneler - espiriler - laflar XD
+65
yuuki_cross
kanade
Isot
bLue-Dragon
Kitiara
brisingr
ünlem
sakura hime
blackhydra
yuuki cross
Susano'o
bluetear
WalkRie
Unde®minE
hibertansiyar
Tonwer
hayalettt
scoutcrawler
hione
zhenya
meyday
dumanist
achie-san
wiL-
miharu-fujiwara
zeze
Squaw
sera myu
Ryoko Yoichi
kordiseps
efsanejack
S.Tensei
Karia_Chan
MondeM
secret_senshi
yuna
irem
özz
resurgam
Misafir
Seifukusha
gundamaster
edemirci44
miyacho
Hanajima
dombilibili
Underfined
lantis
Darklight
Kra_toS
Rendan
Cemis
LordCha
Sonvaynard
Unde®kaN
cynthia
Zax
Kermbey
Elfen Lied
Akuma_Blade
nico robin
DFalcon
CHOBiTS
RaJeV
savage garden
69 posters
6 sayfadaki 7 sayfası
6 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: En güldüğünüz sahneler - espiriler - laflar XD
şu ara azuraya çok gülüyorum sevimlilik abidesi eğero benim yanımda olsaydı 2 günde parçalardım heralde çok tatlı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
zhenya- Süper Animeci
Ruh Hali :
squaw demiş ki:Blackhydra Rider.ı mı çok beğendin
Shinsengumi wa shisengumi.Hitokiri wa hitokiri; suyun akmayı bıraktığı andır.
Cowboy Bebop'ta da sıkı sahneler varmış. Ufak Ed ve köpek Ein saçma bir ikili oluşturmuşlar
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
Ahahahaha !!!!!
Cowboy Bebop ep24: üzerine ödül konan suçlunun adı "Appledelhi Siniz Hesap Lütfen" ve en büyük ödüllü suçlu bu.
mwhahahaha
Cowboy Bebop ep24: üzerine ödül konan suçlunun adı "Appledelhi Siniz Hesap Lütfen" ve en büyük ödüllü suçlu bu.
mwhahahaha
blackhydra- Çevirmen
Ruh Hali :
Macross Frontier de benim Alto'mu ''gay'' kemi kaptanının şu hale getirdiği sahnede her ne kadar kızsam da Alto'yu (alto erkek bir karakter çünkü) öyle görünce yerden kalkamadım
Alto *ölürüm*
Alto *ölürüm*
- Spoiler:
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Luffy; Suggggggggeeeeeeeeeeeeuuuuuuakshdkafsdnfşlsjdnfs
Herifin bir suge mıdır nedir deyişi var sadece o bile yarıyor adamı xD Hayır bi de kusacak gibi yapıyor bazen insan durduramıyor gülmesini xD
Herifin bir suge mıdır nedir deyişi var sadece o bile yarıyor adamı xD Hayır bi de kusacak gibi yapıyor bazen insan durduramıyor gülmesini xD
haklısın yea xD sügge demesi için izliyorum xD elimde olsa telefon melodisi yapcam xD
ouran host clupta tamaki-hikari ve kourunun lobelia diyişi
looooooo (tamaki)
beeee (hikari)
liiiiiiiiiiiiiiiiii (kaoru)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (aynı anda)
-----------------------------
ve hatırlayanlar için; kakashi narutoya bin yıllık acıyı tattırdığı zaman
-------------------------------------------------
ouranda tamaki'nin kyouya için bestelediği şarkı XD
Brrrravo!---Kyouuuya!---Mon Aaamiiii!---Monn Amiiiii!---Yahoo!
looooooo (tamaki)
beeee (hikari)
liiiiiiiiiiiiiiiiii (kaoru)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (aynı anda)
-----------------------------
ve hatırlayanlar için; kakashi narutoya bin yıllık acıyı tattırdığı zaman
-------------------------------------------------
ouranda tamaki'nin kyouya için bestelediği şarkı XD
Brrrravo!---Kyouuuya!---Mon Aaamiiii!---Monn Amiiiii!---Yahoo!
ünlem- Mesaj Sayısı : 17
Ruh Hali :
ÜNLEM Bin yıllık acı deyince aklıma geldi
Bende hanamichi nin aynı hareketi ryonan koçuna yaptığı yerde ve gizlice onların taktiklerini dinlediği yerde çok gülmüştüm...
Bende hanamichi nin aynı hareketi ryonan koçuna yaptığı yerde ve gizlice onların taktiklerini dinlediği yerde çok gülmüştüm...
brisingr- Aktif üye
Ruh Hali :
bin yıllık acı bence en kral jutsudan daha işe yarar hatta naruto gaara'yı yenmek için bile kullanmıştı.
ünlem- Mesaj Sayısı : 17
Ruh Hali :
Ouran benim hazinemdir. Saymaya kalksam her bölümden en az 10 sahne çıkar. Onun tamamı diyeyim.
Baccano
Baccano
- Spoiler:
- Bahsedeceğim sahne kimilerine komik bile gelmeyecektir belki, ama ben aklıma geldiğinde bile gülmeden edemiyorum:
Isaac ve Miria trende, kondüktörün cesedini bulurlar ama o cesedin Jacuzzi'ye ait olduğunu sanarlar. Başlarlar hüngür hüngür ağlamaya. Derken koridorun ucundan Jacuzzi ve dev arkadaşı belirir. Bizim ikilinin salya sümük ağladığını görünce onlara doğru koşmaya başlarlar. Jacuzzi onlara seslenirken Isaac ve Miria da onun sesinin kulaklarında çınladığını filan söylemektedir. Sonrasında Jacuzzi'nin ayağı takılır, dev arkadaşı ona çarpar. Jacuzzi düşmemek için Miria'nın elbisesine asılıp elbiseyi yırtar. derken hepsi birden kapının önünde durmakta olan Isaac'in üstüne yığılır. Isaac de bu arada yüz üstü kapaklanmamak için kapının kenarlarına tutunmuştur.
Cowboy Bebop : "Ed" isimli karakter . Yok ben ömrümde böyle bir yaratık görmedim, yürümeye ( ya da o yaparken artık ne denirse ) başlayınca beni bir kahkaha tutuyor. Her hareketi benzersiz, türünün tek örneği
- Spoiler:
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
meyday demiş ki:Cowboy Bebop : "Ed" isimli karakter . Yok ben ömrümde böyle bir yaratık görmedim, yürümeye ( ya da o yaparken artık ne denirse ) başlayınca beni bir kahkaha tutuyor. Her hareketi benzersiz, türünün tek örneği
- Spoiler:
Sana bu karakterden bahsettim mi bilmiyorum Mustafa ama süper ya hele konuşma tarzı. Kafiye uyduruyor. Faye, faye demesini seviyorum
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Yok Özkan bahsetmedin de bahsetsende anlamazmışım. Görmek, izlemek şart, tarifi yok .
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Katekyo Hitman Reborn'da Lambo'nun
Who Are you ?
I'm Lambo
Who am I?
You are Lambo söyleşine gülmüşümdür Kıvırtarak söylediği zaman süperdi. Birde Colonobello'nun cümlenin sonuna koyduğu ' Kora!' ları
Who Are you ?
I'm Lambo
Who am I?
You are Lambo söyleşine gülmüşümdür Kıvırtarak söylediği zaman süperdi. Birde Colonobello'nun cümlenin sonuna koyduğu ' Kora!' ları
Isot- Isınan üye
Ruh Hali :
kenshin'in ustasıyla olan sahneleri bitirdi beni ben böyle şey görmedim
- Spoiler:
- koskoca karizma kenshin hiç beklemedğim bir anda öyle çocukça davranıyor ki gülmekten ölüyorum özellikle hiten mitsurugi stilinin nihai saldırısı (böyle mi deniliyor bilmiyorum ama anladınız siz beni ) nı öğrendikten sonra ustasını iyileştirmeye çalıştırmasının normalliğinden ustasını sağlam görünce verdiği tepki beklemedğim bir anda yediğim darbeydi (saçma bir cümle oldu ama yine anladınız siz beni ) kırdı geçirdi, kenshin diyosunuz, sağlam adam, ustaaaa diye hikonun üzerine atlaması , hele bir de hikonun verdiği tepki hayatımda hiç gülmediğim kadar gülmeme sebep oldu
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
kanade demiş ki:kenshin'in ustasıyla olan sahneleri bitirdi beni ben böyle şey görmedim
- Spoiler:
koskoca karizma kenshin hiç beklemedğim bir anda öyle çocukça davranıyor ki gülmekten ölüyorum özellikle hiten mitsurugi stilinin nihai saldırısı (böyle mi deniliyor bilmiyorum ama anladınız siz beni ) nı öğrendikten sonra ustasını iyileştirmeye çalıştırmasının normalliğinden ustasını sağlam görünce verdiği tepki beklemedğim bir anda yediğim darbeydi (saçma bir cümle oldu ama yine anladınız siz beni ) kırdı geçirdi, kenshin diyosunuz, sağlam adam, ustaaaa diye hikonun üzerine atlaması , hele bir de hikonun verdiği tepki hayatımda hiç gülmediğim kadar gülmeme sebep oldu
....+1
Kanade bir de Seijuro-sama'nın Kenshin'e devamlı ''Aptal öğrencim...'' demesi yok mu buna da Kenshin'in tepkili bakışlarındaki ifade de güzel sahnelerden birisi oluyor ayrıca ikisinin diyalogları(serisinden bahsediyorum çünkü Ova.larındaki diyaloglar çok derin anlamlar içeriyordu) acayip komik cümleler barındırıyor bünyesinde ve de neler anlatmak istediğini tamamıyla anladım cümlelerinde
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Benim ki One Pieceden Skypiea arcından.
Sanji ve Usopp Namiyi kurtarmaya giderler. o sırada konuşma başlar.
Sanji: Usopp ayrılmalıyız ikimizinde ölmesi kötü olur.
Usopp: Ne yani bu birimizin ölecek anlamına mı geliyor.
Sanji: Evet. Nami-san kurtulacaksa senin ölmen hiç sorun olmaz XD
Bu sahne beni yardı.
Sanji ve Usopp Namiyi kurtarmaya giderler. o sırada konuşma başlar.
Sanji: Usopp ayrılmalıyız ikimizinde ölmesi kötü olur.
Usopp: Ne yani bu birimizin ölecek anlamına mı geliyor.
Sanji: Evet. Nami-san kurtulacaksa senin ölmen hiç sorun olmaz XD
Bu sahne beni yardı.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
squaw demiş ki:kanade demiş ki:kenshin'in ustasıyla olan sahneleri bitirdi beni ben böyle şey görmedim
- Spoiler:
koskoca karizma kenshin hiç beklemedğim bir anda öyle çocukça davranıyor ki gülmekten ölüyorum özellikle hiten mitsurugi stilinin nihai saldırısı (böyle mi deniliyor bilmiyorum ama anladınız siz beni ) nı öğrendikten sonra ustasını iyileştirmeye çalıştırmasının normalliğinden ustasını sağlam görünce verdiği tepki beklemedğim bir anda yediğim darbeydi (saçma bir cümle oldu ama yine anladınız siz beni ) kırdı geçirdi, kenshin diyosunuz, sağlam adam, ustaaaa diye hikonun üzerine atlaması , hele bir de hikonun verdiği tepki hayatımda hiç gülmediğim kadar gülmeme sebep oldu
....+1
Kanade bir de Seijuro-sama'nın Kenshin'e devamlı ''Aptal öğrencim...'' demesi yok mu buna da Kenshin'in tepkili bakışlarındaki ifade de güzel sahnelerden birisi oluyor ayrıca ikisinin diyalogları(serisinden bahsediyorum çünkü Ova.larındaki diyaloglar çok derin anlamlar içeriyordu) acayip komik cümleler barındırıyor bünyesinde ve de neler anlatmak istediğini tamamıyla anladım cümlelerinde
tekrardan izledim şimdi, sıcağı sıcağına yazıyım dedim. karnım ağrıyor gülmekten,bir de o saito-sanosuke diyalogları bitirdi beni altyazı sorunum olmasa bir oturuşta bitirirdim heralde.
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
ourandaki zengin-fakir diyalogları geçtiğinde haruhinin bastığı küfürler beni koparmıştı
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
d.gray man 93, bölüm kopardı beni, ben böyle şey görmedim. kanda- allen diyalogları, ama ama ama özellikle şu sahne :
- Spoiler:
- cross la lenalee nin konuşmaları allen le lavinin hatta kanda nın bile yanlış anlaması, crossun lenaleeye sarkması fln, hayatım boyunca bu kadar çok gülebileceğimi sanmıyorum bir daha, nefes nefeseyim yürü be cross
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
benimde çok güldüğüm sahneler bunlar. crosskanade demiş ki:d.gray man 93, bölüm kopardı beni, ben böyle şey görmedim. kanda- allen diyalogları, ama ama ama özellikle şu sahne :
- Spoiler:
cross la lenalee nin konuşmaları allen le lavinin hatta kanda nın bile yanlış anlaması, crossun lenaleeye sarkması fln, hayatım boyunca bu kadar çok gülebileceğimi sanmıyorum bir daha, nefes nefeseyim yürü be cross
- Spoiler:
- gitmeye davrandığında lenaleenin ona sarılıp "gitme!" diye bağırması, çevredekilerin tuhaf bakışları ama lenaleenin "bir daha seni aramaya çıkmak istemiyorum" gibi şeyler geçirmesi içinden, çok komikti.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
özz demiş ki:benimde çok güldüğüm sahneler bunlar. crosskanade demiş ki:d.gray man 93, bölüm kopardı beni, ben böyle şey görmedim. kanda- allen diyalogları, ama ama ama özellikle şu sahne :
- Spoiler:
cross la lenalee nin konuşmaları allen le lavinin hatta kanda nın bile yanlış anlaması, crossun lenaleeye sarkması fln, hayatım boyunca bu kadar çok gülebileceğimi sanmıyorum bir daha, nefes nefeseyim yürü be cross
- Spoiler:
gitmeye davrandığında lenaleenin ona sarılıp "gitme!" diye bağırması, çevredekilerin tuhaf bakışları ama lenaleenin "bir daha seni aramaya çıkmak istemiyorum" gibi şeyler geçirmesi içinden, çok komikti.
tam da şimdi izledim, özz, bu d.gray-man öldürcek beni şey de çok komikti
- Spoiler:
- crossun lou fa ya allenin kadını demesi , lenaleeyi görünce kurdeşen çıkaran bak chan, ve senin dediğin sahne! aman tanrııım diye bağırasım geliyor gülmekten ölüyorum artık cross da benim , yürü be cross
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
lovely complex te otani nin haruka yla ilk tanıştığında "bu adamı öldürsem bile tanrı beni affeder" demesi beni çok güldürmüştü..
hayalettt- Yeni Üye
Ruh Hali :
ouran high school daki kızın okame babasını sakallı gördükleri sahne de çok gülmüştüm ben xD ouran banzaii xD gerçi ben ouran ın her sahnesine gülüyodum o ayrı xD
ocean- Mesaj Sayısı : 13
Ruh Hali :
6 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
6 sayfadaki 7 sayfası