En güldüğünüz sahneler - espiriler - laflar XD
+65
yuuki_cross
kanade
Isot
bLue-Dragon
Kitiara
brisingr
ünlem
sakura hime
blackhydra
yuuki cross
Susano'o
bluetear
WalkRie
Unde®minE
hibertansiyar
Tonwer
hayalettt
scoutcrawler
hione
zhenya
meyday
dumanist
achie-san
wiL-
miharu-fujiwara
zeze
Squaw
sera myu
Ryoko Yoichi
kordiseps
efsanejack
S.Tensei
Karia_Chan
MondeM
secret_senshi
yuna
irem
özz
resurgam
Misafir
Seifukusha
gundamaster
edemirci44
miyacho
Hanajima
dombilibili
Underfined
lantis
Darklight
Kra_toS
Rendan
Cemis
LordCha
Sonvaynard
Unde®kaN
cynthia
Zax
Kermbey
Elfen Lied
Akuma_Blade
nico robin
DFalcon
CHOBiTS
RaJeV
savage garden
69 posters
2 sayfadaki 7 sayfası
2 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: En güldüğünüz sahneler - espiriler - laflar XD
İlk başta Sasuke-Naruto-Sakura üçlüsünün Kakashinin maskesi konusundaki görüşleri ve Narutonun; Sasukenin hayalgücünü çalıştıran telkinler vermesi..
Sonrasında İsshinin, İchig oeve her geldiğinde -uçan tekme- eşliğinde karşılaması
Mugen zaten apayrı bir insan, kavga ederken bile adamı güldürebilir.
Ama ama en çok yarıldığım sahne şudur ki Naruto fillerlarda böcek arayışına girmeleri -ki böcek doğduktan sonra sadece bir kere koku! alıyor ve birdaha o koku kaynağından ayrılmıyor...- ve bulduktan sonra Sasukenin alın bandına -Nedense arıyolar o malı evet- koklatmak istemeleri, akabinde de alın bandının kütüklerin arasından alınma çalışmalarında Narutonun gaz çıkarması sonucu böceğin Narutonun poposuna yapışmasıdır. Beni benden almıştır ayani o derece...
Sonrasında İsshinin, İchig oeve her geldiğinde -uçan tekme- eşliğinde karşılaması
Mugen zaten apayrı bir insan, kavga ederken bile adamı güldürebilir.
Ama ama en çok yarıldığım sahne şudur ki Naruto fillerlarda böcek arayışına girmeleri -ki böcek doğduktan sonra sadece bir kere koku! alıyor ve birdaha o koku kaynağından ayrılmıyor...- ve bulduktan sonra Sasukenin alın bandına -Nedense arıyolar o malı evet- koklatmak istemeleri, akabinde de alın bandının kütüklerin arasından alınma çalışmalarında Narutonun gaz çıkarması sonucu böceğin Narutonun poposuna yapışmasıdır. Beni benden almıştır ayani o derece...
Kra_toS- Mesaj Sayısı : 18
Ruh Hali :
gerçekden de sasuke sakura ve naruto nun kakaskinin maskesini indirmeye çalıştığı sahneler çok komikdii
Darklight- Yeni Üye
Ruh Hali :
one piece'de luffy şarkı söylerken harikaydı, bölüm 169
Yattai puru puru obakaaa-san diye bi şarkıydı heralde Ben de çok gülmüştüm o sahnede
ONE Piece de
Robin-Brook-Franky üçlüsü arasında
Robin : Tanrıya şükür kurtulduk derken bir tehlike daha..!!
Franky : Aman Tanrım Bize yardım et...
Brook : Olamaz biz öldük
aniden Franky sinirlenir ve
Franky : Aptal... Sen zaten ölüsün gerizekalı
Brook : Haklısın evet
Robin-Brook-Franky üçlüsü arasında
Robin : Tanrıya şükür kurtulduk derken bir tehlike daha..!!
Franky : Aman Tanrım Bize yardım et...
Brook : Olamaz biz öldük
aniden Franky sinirlenir ve
Franky : Aptal... Sen zaten ölüsün gerizekalı
Brook : Haklısın evet
Underfined- animeso
Ruh Hali :
slam dunk ta
azumanga daioh da özellike ilk yarıda osaka nın olduğu hemen hemen her sahne
- Spoiler:
- hanamichi akagi ye smaç bastığında dizinin
başlarında aşırı gülmüştüm başka bir animede bu kadar güldüğümü
hatırlamıyorum
azumanga daioh da özellike ilk yarıda osaka nın olduğu hemen hemen her sahne
dombilibili- Yeni Üye
Ruh Hali :
fruits basket 6. bölüm
kyo nun o kedi haliyle elbiselerle merdivenden Uo ve Hana ya görünmeden inmeye çalışması =D
kyo nun o kedi haliyle elbiselerle merdivenden Uo ve Hana ya görünmeden inmeye çalışması =D
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Ouran'da Tamaki'nin gazetecilik kulübündekilere yardım isteği kulüp üyeleri tarafından geri çevrildiğinde, önündeki topu bir ileri bir geri hareket ettirirken yavru köpek bakışlarıyla diğerlerine bakması ve o esnada geçen diyaloglar. Sanırım ben en çok Ouran'da güldüm. Aslında bir dolu sahne var ama en hoşuma gidenlerden biri buydu.
miyacho- Animanist Fansub
Ruh Hali :
slam dunkta bir hanamicinin gorille mücadelesi goril hanimiciyi geç iyor hanamiçinin ayagı kayıyor düşerken öndeki goriln eşeormanını çekiyor..Ve millet şok oluyor,kah kah kah
İkincisi yine slam dunk hanamici rakibiyle teke tek kalıyor süper dahi hanamici dunk yapmaya çalışıyor o gazla potaya ilerliyor smaçı basacak pat adamın kafasına smaç atıyor bu iki sahnede gülme krizi yaşadım..
İkincisi yine slam dunk hanamici rakibiyle teke tek kalıyor süper dahi hanamici dunk yapmaya çalışıyor o gazla potaya ilerliyor smaçı basacak pat adamın kafasına smaç atıyor bu iki sahnede gülme krizi yaşadım..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Minami-ke de Chiaki'nin Kana'ya sakızla balon şişirmesini anlattığı ve Chiaki'nin her şişirdiği balonu Kana'nın direk parmağıyla patlatıp alışkanlık dediği sahnede.
Yine Minami-ke de Kana ve Chiaki'nin sürekli takip ettikleri dizinin oyununu oynarken oyunda gösterilen sahneler ve iki kardeşin bu oyuna tepkileri
Yine Minami-ke de Kana ve Chiaki'nin sürekli takip ettikleri dizinin oyununu oynarken oyunda gösterilen sahneler ve iki kardeşin bu oyuna tepkileri
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
school rumble'ın ilk sezonunda bir bölümde tenma, karasuma ile beraber aynı şemsiye altında yağmurda yürümeyi planlarken, karasuma'nın üzerine giydiği şeyleri görünce çok gülmüştüm.
Green Green Tv de. Dizinin üç kız sapığı saunaya hapsolurlar. Zamanla sıcak bunların aklını alır ve birbirlerini hoşlandıkları kızın yerine koyup hayal etmeye başlarlar. Durum giderek ciddileşir ve birbirlerine giderek sulanmayakoyulurlar. İzlerken yüzümde kocam bir tebessüm oluşmuştur.
Birde Doktor Slamp'ta, doktorun evine adını Miyuki diye hatırladığım sarışın bir hanım misafirliğe gelir. Doktor çay servisi için mutfağa gider, kadında biraz sonra ihtiyacı gelir ve tuvalete gider. Doktor elinde çay tepsisi ile tuveletin önünden geçerken. Bir gün gelirde şansı olursa kadına nasıl evlenme teklifi yapacağının provasını yapmaya koyulur ve "Bayan Miyuki benimle evlenirmisiniz", "Evet". Doktorda böylece muradına erer.
Birde Doktor Slamp'ta, doktorun evine adını Miyuki diye hatırladığım sarışın bir hanım misafirliğe gelir. Doktor çay servisi için mutfağa gider, kadında biraz sonra ihtiyacı gelir ve tuvalete gider. Doktor elinde çay tepsisi ile tuveletin önünden geçerken. Bir gün gelirde şansı olursa kadına nasıl evlenme teklifi yapacağının provasını yapmaya koyulur ve "Bayan Miyuki benimle evlenirmisiniz", "Evet". Doktorda böylece muradına erer.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Aklıma gelmişken, Great Teacher Onizukanın 40. bölümüydü galiba. Uehara uykusunda konuştuktan sonra uyanıyor. Yatağın yanında, çarşafın altında gizlenmiş, Yoşikava'nın maskesini takmış Onizuka kendisini kameraya alıyordu. Ona da çok gülmüştüm.
CLANNAD da Sunohara'nın olduğu sahnelerde hep gülesim geliyor zaten
mesela Fuko tahta yıldıza dokunmak isterken elini Sunohara'nın ağzına soktuğu sahne oldukça komikti.
mesela Fuko tahta yıldıza dokunmak isterken elini Sunohara'nın ağzına soktuğu sahne oldukça komikti.
en son hatırladığımı yazayım. gülmekten çok ters köşe olmuştum komikti yine de; slamdunk ta goril hanamichi ye turnikeyi rukawanın göstermesini istemişti. hanamichi de gıcık ya buna, sürekli sorun çıkardı yok çelmeler yok başka bişey bıktırdı herkesi tam akıllandı rukawayı dinleyecek derken bir sepet dolusu basketbol topunu devirmesi baya komikti.hani animelerde beklemedikleri bişey olduğunda böcek ölüsü gibi ayakları havada yere düşerler ya ben de nerdeyse o şekli aldım diyebilirim
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Fruits basket 16. bölüm
yuki nin ayameyi yılana dönüştüğünde kuyruğundan tutup havada sallayarak göle fırlatışı
yuki nin ayameyi yılana dönüştüğünde kuyruğundan tutup havada sallayarak göle fırlatışı
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Kare Kano animede ilk bölümün sonunda Yukino'nun Arima'yı uçan tekmeyle kapıda karşılaması. Arima'nın şok içinde elindeki cdleri titreyerek uzatması.
Suzumiya Haruhi Light Novel'da Haruhi'nin bilgisayar klübündeki bilgisayarı gaspetme anında Klüp üyelerinden birinin elini Mikuru-chan'ın göğsüne yapıştırıp Kyon'a zorla foto çektirip şantajla lcd monitörlü pc'yi alması.
One Piece Manga'da Luffy dev yılanın içinde yolunu bulmaya çalışırken (henüz bir yılanın içinde olduğunun farkında değil) Nami'nin gelip mağarada değilde bir yılanın içinde olduğunu söylediğinde gözleri parlayarak "then we just need to find the asshole!" demesi ama Nami tarafından durdurulması...
Skip Beat! mangada Kyoko'nun Ren şeklinde yaptığı Voodoo Bebekle Ren'in ağzından kendi kendini azarlaması sonra arkadan gerçek Ren'in gelip Kyoko'yu kendi kendini azarlarken görmesi.
Kannagi 9'un neredeyse tamamı.
Suzumiya Haruhi Light Novel'da Haruhi'nin bilgisayar klübündeki bilgisayarı gaspetme anında Klüp üyelerinden birinin elini Mikuru-chan'ın göğsüne yapıştırıp Kyon'a zorla foto çektirip şantajla lcd monitörlü pc'yi alması.
One Piece Manga'da Luffy dev yılanın içinde yolunu bulmaya çalışırken (henüz bir yılanın içinde olduğunun farkında değil) Nami'nin gelip mağarada değilde bir yılanın içinde olduğunu söylediğinde gözleri parlayarak "then we just need to find the asshole!" demesi ama Nami tarafından durdurulması...
Skip Beat! mangada Kyoko'nun Ren şeklinde yaptığı Voodoo Bebekle Ren'in ağzından kendi kendini azarlaması sonra arkadan gerçek Ren'in gelip Kyoko'yu kendi kendini azarlarken görmesi.
Kannagi 9'un neredeyse tamamı.
Soul eater kaçıncı bölüm hatırlamıyorum Soul ve Blackkü Starımın teknisyen&silah olarak deaththekidd'e saldırdıkları bölüm. İki salak ruhların büyüklüğünü göremediklerinden hiç takmadan "hadi ne duruosun sen de kimsin" havalarında deaththekidd'e kafa tutması. Ruhları uyum sağlamadığından Black Star'ın soul'u taşıyamaması ve herşey buraya kadarmış "souuruu" demesi (cok romantik ve de duygulu bir an) soul'un "ama en azından bundan sonra da arkadaş kalıcaz di mi?" diye sorması ve Black Star'ın "O da sorulur mu aptal tabii ki" diyerek bir birlerine koşmaları.
Black Star'ın olduğu her an da olabilir.
Black Star'ın olduğu her an da olabilir.
Sailer Moon'da ay savaşçısı, mavi savaşçı birde yeni ay savaşçısı bir kavga sırasında çatıdan aşağı düşerler. O sırada Maskeli Tuksedo gelip Ay savaşçısının elinden tutar.
Ay savaşçısı: Maskeli Tuksedo.
Maskeli Tuksedo: Ay Savaşçısı.
Ay Savaşçısı: Evet.
Maskeli Tuksedo: Çok ağırsın.
Ay Savaşçısı: Arkamdakileri görmüyorsun galiba...(Bacağına tutunmuş yeni ay ve mavili savaşçı görünür).
Ay savaşçısı: Maskeli Tuksedo.
Maskeli Tuksedo: Ay Savaşçısı.
Ay Savaşçısı: Evet.
Maskeli Tuksedo: Çok ağırsın.
Ay Savaşçısı: Arkamdakileri görmüyorsun galiba...(Bacağına tutunmuş yeni ay ve mavili savaşçı görünür).
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
lovely complexin çoğu sahnesinde güldüm fruits baskettede çok komik dakkalar vardı özellikle insanların hayvana dönüştüğü yerde hondanın bunu nasıl saklamaya çalıştığı
yuna- Yeni Üye
Ruh Hali :
macademi wasshoi baştan sona kahkaha zaten onun dışında toradora 9.bölüm
secret_senshi- Çevirmen
Ruh Hali :
One Piece'de
Alabasta'da iken Zoro,Luffy ve Chopper Luffy yüzünden diğerlerinden ayrılmışlardı..
Ve Luffy açlığında etkisi altındayken her zamanki aptal davranışları yüzünden Zoro ve Chopper'in 'her halde yanlış gemiye bindik'sözü..
Skypia'da Zoro'nun güneykuşu tarafından aşağıya atılışı ve Zoro'nun o kuşu öldüreceğim derken ki haline..
vs.. One Piece'de gülüncek sahne çookk X)
Alabasta'da iken Zoro,Luffy ve Chopper Luffy yüzünden diğerlerinden ayrılmışlardı..
Ve Luffy açlığında etkisi altındayken her zamanki aptal davranışları yüzünden Zoro ve Chopper'in 'her halde yanlış gemiye bindik'sözü..
Skypia'da Zoro'nun güneykuşu tarafından aşağıya atılışı ve Zoro'nun o kuşu öldüreceğim derken ki haline..
vs.. One Piece'de gülüncek sahne çookk X)
MondeM- Mesaj Sayısı : 5
Gintama bölüm 3: Gin-chan, shin-chan'ın ablasına el kaldıran adamın elini tutup şöyle der:
-Onu goriller yetiştirmiş olabilir, ama o gene de bir kadın
-Onu goriller yetiştirmiş olabilir, ama o gene de bir kadın
Karia_Chan- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
bir cok sahne var ama one pice luff nin zoro ile sanji taklidi yapması...
efsanejack- Yeni Üye
Ruh Hali :
2 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
2 sayfadaki 7 sayfası