En güldüğünüz sahneler - espiriler - laflar XD
+65
yuuki_cross
kanade
Isot
bLue-Dragon
Kitiara
brisingr
ünlem
sakura hime
blackhydra
yuuki cross
Susano'o
bluetear
WalkRie
Unde®minE
hibertansiyar
Tonwer
hayalettt
scoutcrawler
hione
zhenya
meyday
dumanist
achie-san
wiL-
miharu-fujiwara
zeze
Squaw
sera myu
Ryoko Yoichi
kordiseps
efsanejack
S.Tensei
Karia_Chan
MondeM
secret_senshi
yuna
irem
özz
resurgam
Misafir
Seifukusha
gundamaster
edemirci44
miyacho
Hanajima
dombilibili
Underfined
lantis
Darklight
Kra_toS
Rendan
Cemis
LordCha
Sonvaynard
Unde®kaN
cynthia
Zax
Kermbey
Elfen Lied
Akuma_Blade
nico robin
DFalcon
CHOBiTS
RaJeV
savage garden
69 posters
7 sayfadaki 7 sayfası
7 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Geri: En güldüğünüz sahneler - espiriler - laflar XD
''Yamato Nadeshiko Shichi Henge'' serisinde 4 yakışıklı elemadan birini katil sanan kadının detektife katili tanımlamasını izlerken ne kadar güldüğümü hatırlayamayıroum bile;Detektifin cümlesiyse başlı başına komediydi
- Spoiler:
- Spoiler:
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kesinlikle Savage acayip eğleniyorum izlerken kesinlikle komik anime favorilerimde yerini alacaktır,çok keyif veriyor bana izlerken...
Hiroshi karakteri (karakter diyorum adama bak ya organları dışarıda ne içse dışarı fırlıyor resmen xD) başlı başına komedi aklıma gelmişken bugünkü bölümde başlangıçta konuşurken içecek vardı elinde içiyor ama içtiği şey dışarıya fırlıyor organlardan o bölümde de yerlere yattım izlerken =D
Hiroshi karakteri (karakter diyorum adama bak ya organları dışarıda ne içse dışarı fırlıyor resmen xD) başlı başına komedi aklıma gelmişken bugünkü bölümde başlangıçta konuşurken içecek vardı elinde içiyor ama içtiği şey dışarıya fırlıyor organlardan o bölümde de yerlere yattım izlerken =D
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sekirei'de gruba en son katılan sekirei kız olan tsu'nun kendini tek eş sanarken sanarken küçük kuu'Yu görüp küçük diye onu ciddiye almazken diğerlerininde ortaya çıkması.Kendisinin 4.üncü eş olduğunu anlaması sonucu su toplarına tutmuştu.Eve dönüncede ben onun yasal eşiyim diyordu XDDD (Bence en güzeli o )
Naruto'dan
- Spoiler:
Jiraiya'nın Naruto'yu içki kadın ve para konusunda uyardıktan sonra, Naruto'nun parasını içki ve kadınlarla yerken Naruto'ya yakalandığı sahne.
"Hoca verir talkımı, kendi yutar salkımı" ve "Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma" sözlerinin tam bir uyarlamasıydı.
liarfalseliar- Mesaj Sayısı : 3
One Piece'ten bölüm 388...
Duval maskesini çıkarıyor... Ben intikam peşine düşmüş bir Marine beklerken... Bu yüz çıkıyor. Hayatımda önceden bu kadar hiç gülmemiştim ya XDD
- Spoiler:
Duval maskesini çıkarıyor... Ben intikam peşine düşmüş bir Marine beklerken... Bu yüz çıkıyor. Hayatımda önceden bu kadar hiç gülmemiştim ya XDD
lovely complexte nerdeyse animenin tamamına güldüm gerçekten mükemmel çizmişlerdi sahneler çok komikti
blechte en çok İchigonun Rukiayi renjiye fırlattığı sahne deki yüzlere gülmüştüm ama arada elbette bir çok sahne var her bölümde gülüncek bir yer var nellin dövüşün tam ortasında puf olmas diyim spoiler olmasın izlemeyenlere
blechte en çok İchigonun Rukiayi renjiye fırlattığı sahne deki yüzlere gülmüştüm ama arada elbette bir çok sahne var her bölümde gülüncek bir yer var nellin dövüşün tam ortasında puf olmas diyim spoiler olmasın izlemeyenlere
worless- Mesaj Sayısı : 11
7 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7 sayfadaki 7 sayfası