Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli
+21
hione
Unde®minE
blackhydra
silentwarior
Squaw
Ozey
zhenya
Kitiara
scoutcrawler
bLue-Dragon
SheaN
Ryoko Yoichi
RoMe
sera myu
özz
pikeruchan
sakura hime
Exile Falcon
Akuma_Blade
meyday
LordCha
25 posters
2 sayfadaki 11 sayfası
2 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Geri: Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli
Finali için seninle aynı fikirdeyim Sakura.
Bölüm çevirilerini
"[KPDM][Code_Geass][DVDRIP][H.264_AC3][01-25][MKV] [mininova]" İstersen başka linklerede bakabilirim.
Bölüm çevirilerini
- Spoiler:
"[KPDM][Code_Geass][DVDRIP][H.264_AC3][01-25][MKV] [mininova]" İstersen başka linklerede bakabilirim.
En son meyday tarafından Paz 8 Mart - 17:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:yaw code geass 5 bölüm izledim ve belki katılmazsınız ama lelouch u kiraya yani yagami raitoya acaip benzetiyorum tepkileri hatta sesleri bile benziyor bu arada suzaku gözlüklüyken çooooooook taş yaw
Doğru tespit Sera Myu. Code Geass, Death Note'dan büyük oranda etkilenmiş bir anime. Ama bunu çoğu saçma anime gibi birebir kopya olarak değil güzel bir şekilde yaptığını düşünüyorum.
yani güzel bir kopya diyorsun
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Death note ile benzerlikleri olsada, ikiside çok güzel yapılmış animeler.
- Spoiler:
- Death note'da L den sonra heyecan biraz düşmüştü.Yalnız bunda tam tersi.
En son Exile Falcon tarafından Paz 8 Mart - 18:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : LordCha spoiler uyarısını daha kaç kere yapmam gerekecek acaba)
ilk sezonun finalini gördükden sonra bu nasıl bir sezon finali diye az daha kafayı yiyordum hemen 2.sezona başlamıştım şansıma divxplanette altyazıları çevrilmeye başlamış hiç haberim yoktu tabi bunu öğrenince hemen indirmiş ve izlemişdim
bencede serinin 2.sezonu çok daha güzeldi özellikle son bölümler favorilerim arasında
bencede serinin 2.sezonu çok daha güzeldi özellikle son bölümler favorilerim arasında
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Be daha bu akşam 10-11-12-13-14-15 i izliyceğimden ve son bölümlerini henüz izlemediğimden, izlediğim tüm bölümleri r2 nin favorim oldu
Bu "kopya" kelimesi :2c: iki seri içinde büyük haksızlık olur. İllaki benzer noktaları vardır (bu her anime veya film için geçerli). Bu benzerlikler onları birbirinin kopyası yapmaz! Kaldı ki kıyaslanırsa farkları daha çoktur. Özellikle Lelouch karakteri Kira gibi kusursuz değil, çok kolay kaybeden ve hata yapan bir karakter. Geass' ta savaş, strateji ve teknoloji' yi ön planda tutan bir anime. İkisini de çok severim gerçi ama Code Geass R2 bir başkadır! demeden edemeyeceğin.Exile Falcon & sera myu
En son meyday tarafından Paz 8 Mart - 21:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
meyday demiş ki:Bu "kopya" kelimesi :2c: iki seri içinde büyük haksızlık olur. İllaki benzer noktaları vardır (bu her anime veya film için geçerli). Bu benzerlikler onları birbirinin kopyası yapmaz! Kaldı ki kıyaslanırsa farkları daha çoktur. Özellikle Lelouch karakteri Kira gibi kusursuz değil, çok kolay kaybeden ve hata yapan bir karakter. Geass' ta savaş, strateji ve teknoloji' yi ön planda tutan bir anime. İkisini de çok severin gerçi ama Code Geass R2 bir başkadır! demeden edemeyeceğin.Exile Falcon & sera myu
Tam olarak kopya olduğunu söylemek doğru olmaz belki ama Code Geass'ın Death Note'dan esinlendiği baya baya belli.İçindeki bir iki olay dahil buna.Ha Death Code Geass'ı ezer tarzı bir şey hiç söylemedim.Ben Code Geasstan çok daha fazla zevk aldım Death Note'a göre
Bende r2 de death nte dan daha çok zevk aldım ve alıyorum şu an.Aslında bitince diğerini tekrar izlemeyi düünüyorum bir kez daha
bu gruba bende dahilim deaht note oranla code geass serisini özellikle r2 yi daha çok seviyorum
Ruh Hali :
Harika gelişmeler ve ihanetler oluyor.
- Spoiler:
- Diğerinde böyle şeyler pek yok.Şu an en son 20 yi izledim R2 de ve kara şövalyeler Zero'ya ihanet ettiler.Lelouch'un kimliği ortaya çıktı ve dünyaya kara şövalyelerin duyurusuyla öldüğü açıklandı.O durmadı ve kendini babası ile aynı yere hapsederek mutlak bir ceza için kendini hapsetti.Lelouch orada bir süre sonra ölücek ama babası ölümsüz olduğundan sonsuz bir cezadan çıkamıycak.
En son beyazm tarafından Ptsi 9 Mart - 14:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : kural ihlali)
yorumların çok güzel lordcha ama bölüm hakkındaki görüşlerini spoiler butonuna basarak anlatsan daha iyi olur daha izlemeyen arkadaşlar var
Ruh Hali :
LordCha demiş ki:Beyazm edit mesajı: Mesaj Kural 6'ya uymadığından silinmiştir. Lordcha spoiler kullamanı daha kaç kere bize söyleteceksin.
@LordCha; Yukarıda gördüğün gibi, seni daha önce de bu konuda uyarmıştım, eğer bir daha spoiler kullanım kurallarını ihlal edersen sonraki uyarı çok daha sert olacak.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
İkinci sezonda en güzel müzik bence 1.opening müziği,ondan sonrada ikinci opening müziği geliyor.Aslında tüm çalan müzikleri güzel r2'nin.Daha sonunu izlemedim, en son 20'yi izledim.
- Spoiler:
- Yarın son kalan 5 bölümüde izlerim ve artık spoiler kullanıyorum
code geass 1.sezonda openingden önce özet geçen dış ses xxxholicdeki kadının sesimi acaba
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sanmıyorum o dış ses c.c. karakterini seslendiren kişi değilmi onun yuuko-san ile bir alakası yok gibi en azından ben öyle düşünüyorum
Ruh Hali :
o konuşan kadın C.C. yani seiyuusunun adıyla Nogami Yukana.xxxHolicde seslendirmesi yok bildiğim kadarıyla
hmm ben benzettim o zaman bu arada 19.bölüme kadar geldim az kaldı bitmesine amaaa o beyaz saçlı asker çoook gezel yahu onu yakın bir zamanda çizip renklendirip odamın güzel bir köşesine asmayı düşünüyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Beyaz saçlı asker çocuk kim ya Hatırlayamadım Code Geassda öyle birini
düzeltiyorum beyaz saçlı asker çocuk değil
beyaz saçlı asker hatun
beyaz saçlı asker hatun
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İlk bölümü izledim be sonunda Düşündüğümden ilginçmiş
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Beyaz saçlı asker hatun hmmmm... O hangisiydi Yine çıkartamadım yaw sera myu çatlatmasan beni de bir resmini koysan ben de rahatlasam meraktan geberecem
viletta adını yanlış yazmadıysam bu karekterden mi bahsediyorsun sera
Ruh Hali :
2 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
2 sayfadaki 11 sayfası