Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli
+21
hione
Unde®minE
blackhydra
silentwarior
Squaw
Ozey
zhenya
Kitiara
scoutcrawler
bLue-Dragon
SheaN
Ryoko Yoichi
RoMe
sera myu
özz
pikeruchan
sakura hime
Exile Falcon
Akuma_Blade
meyday
LordCha
25 posters
3 sayfadaki 11 sayfası
3 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Geri: Code Geass - Mutlak hakimiyet ve bedeli
ilk bölümleri sıkıcı bile sen daha durRyoko Yoichi demiş ki:İlk bölümü izledim be sonunda Düşündüğümden ilginçmiş
[img]https://animemangantr.yetkin-forum.com/[/img] işte bu hatun bence saçları açıkkken daha ii ama bölede ii yaw güzel çizmişler
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
tamam doğru bilmişim viletta
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
adı cornelia olsun buna daha çok yakışırdı
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
haa bi de öyle bir hatunumuz vardı değil mi.Ben onun saçını mavi gri karşımı algıladığım için beyaz diye düşünmedim
aslında koyu gri demek daha doğru olur ama cümle kurarken çokda üstünde düşünmedim açıkcası
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İlk bölümde zaten(1.ci sezon) herşeyin başlangıcı,ondan sonra olucaklar ilginç.
Villetta'yı pek sevmiyorum ben,tatm güzel bir kadın ve iyi bir asker.
Villetta'yı pek sevmiyorum ben,tatm güzel bir kadın ve iyi bir asker.
- Spoiler:
- Ama çok karışıklığa yol açıyor,özelliklede ileride
he valla bu karakterin bu kadar çok olay içinde olacağını düşünmemişdim ama genede gıcık yanları olsada ki ilk sezon finalinde
- Spoiler:
- ougi'yi vurmuştu baya deli olmuştum orda
Ruh Hali :
(spoilerde yazdıklarıma seriyi bitirenler baksın)
Sonunda bitirdim R2'yi.En şok edici ve sürükleyici sondu kesinlikle.Diğer izlediğim serilere hiç benzemiyordu.
Böyle bir düşünce ve herkesi korumak için yapılanlar.Böyle bir anime'nin olduğuna inanamıyorum.
İlginç di mi?Seriyi o kadar iyi hazırladılar ki sanki 20 ci bölüm final bölümü olsada olurdu, ama onlar 20.ci bölümün üstüne oradan devam ederek 5 bölüm daha yaparak en müthiş sonu hazırladılar.(Not: bun yazdığım sonla ilgili bir bilgi vermediğinden spoiler kullanmadım,aksine merakı körükliycekdir)
Sonunda bitirdim R2'yi.En şok edici ve sürükleyici sondu kesinlikle.Diğer izlediğim serilere hiç benzemiyordu.
- Spoiler:
- o lahitte herşeyi öğrendikten ve karar verdikten sonra planı buymuş.Gerçek barışı düşünmek,herkes için olan ama kendisi için olmıycak geleceği düşünmek.
Böyle bir düşünce ve herkesi korumak için yapılanlar.Böyle bir anime'nin olduğuna inanamıyorum.
- Spoiler:
- Lelouch'un kılığına girilebiliyordu.Hizmetçisini daha önce kendi kılığına sokmuştu ve son bölümde geass ile kontrolü altına aldığı birinide kendi yerine geçirebilir böylece yaşabilirdi.Ama o zaman nanaly'nin yanına düştüğü an nanaly onun eline dokunup gerçekte olanları ve lelouch'un amacını göremezdi.Savaşta aldığı zor kararlar,yaptıkları ve ilk başından beri olan amacı(nanaly'in rahatça yaşabileceği bir dünya) nında etkisiyle artık kendi sonunu yazarak Zero'yu ölümsüzleştirdi.Ölmemeyi düşünme ve kaçma şansıda vardı,ama kimliği açığa çıktığı an yaptıkları boşa gidebilir ve herşeyin bozulma ihtimalide vardı.Hem o da artık yorulmuştu.
Ve not;sonunda C.C. saman arabasında giderken Lelouch'un ruhuna hitaben sanki yanın ve onu izliyormuş düşüncesi ile konuşurdu.Bazı akıllılar saman arabasını kullananın Lelouch olduğunu ve C.C. ile uzaklaştığını düşünebilir ama o lelouch değil.
İlginç di mi?Seriyi o kadar iyi hazırladılar ki sanki 20 ci bölüm final bölümü olsada olurdu, ama onlar 20.ci bölümün üstüne oradan devam ederek 5 bölüm daha yaparak en müthiş sonu hazırladılar.(Not: bun yazdığım sonla ilgili bir bilgi vermediğinden spoiler kullanmadım,aksine merakı körükliycekdir)
ben senin gibi düşünmüyorum r2 nin finalinde
- Spoiler:
- at arabasını kullanan lelouch du çünkü lelouch ölümsüz babasını ve annesini c dünyasında yokettiğinde babasının ölümsüzlüğü lelouch'a geçti
Ruh Hali :
Hmm bir bakalım.
- Spoiler:
- Aslında doğru olma olasılığı ve akla yatkınlığı yüksek.V.V.'den babası ölümsüzlüğü alışını göstermedi ama Lelouch'unda ölümsüzlüğü orada aldığına dair tam birşey olduğunu göremedim.Tamam orada gücü kontrol etti ama tam aldığınıda bilemiyorum.Lelouch o olaydan sonra savaş sırasında hiç yaralanmadı.Yaralansa ve o gücü aldıysa yaraları hemen iyileşirdi,ama yaralanmadığı için görme şansımız olmadı.
Kesinlikle harika bir seri tam her plan bitti,herşey açıklandı derken sonunda açık görünen bir kapı ile soru işareti bırakıp gidiyor.Şimdi bende o olayı ve o gücü düşünmeye başladım aslında, tabi böyle olması ve C.C. ile yaşaması çok daha iyi.
Böyle birşey aslında OVA'sına açık bir kapı bırakabilir ama yapıp yapmıycaklarından emin değilim.DVD satışlarına bakarak belki yapabilirler ama
bu arada lulu ve kira benzerliğinden bahsettik ama ortada şöyle çok önemli bir fark var onu atlamayalım kira insanı duygulardan tamamen arınmış ve geriye sadece egosunu bırakmış biriydi hissettiği tek şey egosuydu ama lulu öyle değil içinde sevgi ve nefret var ama olabilidğince soğuk kanlı olmaya çalışıyor ve aslında code geassde izlediğimiz şey bi insanın kendiyle mücadelesi bi anlamda lulunun ikiye bölünmüş ve birbiriyle taban tabana zıt 2 kişiliği kardeşinin abisi,suzakunun en iyi arkadaşı,shirleynin sevdiği adam tüm bunlara karşılık zero ama kira öyle değil onun kendiyle bir sorunu yok kirada izlediğimiz şey bir insanın insani duygularını yitirerek bize iyilik ve kötülüğün aslında birbirinden çokda farklı olmadğını göstermesi veya saf aklın yani duyguları olmayan bir insanın insandan çok şeytana benzediği bir hale gelecek olması olduğunu düşünüyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bence kira ve lelouch arasındaki tek benzerlik müthiş zekaları yaptıkları planlar mükemmel
Ruh Hali :
Eğer benzetilicekse Light'ın zekası ve 'L'nin düşünce tarzına sahip Lelouch
"Code Geass & Lelouch" izlemeye başlanıldığında hemen akıllara "Death Note & Light" ı getiren ama izledikten sonra çook farklı bir tat bırakan, ikisinin de yeri ayrıdır dedirten, kendisini bir güne sığdırtan, yaşam için gerekli nefesi bile aldırmayan, ihanetler ve entrikalarla Dallas'a bile nal toplatan, kısacııık bölümlerine dünyanın kavgasını sıkıştıran, iyiyi-kötüyü bulmaca gibi saklayıp çözmeye çalışanın kafasına da bumerang misali patlatan, yarın sınavın olsada seninle işini bitirmeden bırakmayan, bitirince de düğünlenen boğazını çözmek için suyu bile aratan, şahsına;8. Tokyo Anime Ödüllerinde Televizyon Dalında En İyi Eser, 13. Animasyon Kobe Ödüllerinde En İyi TV Serisi ödülleri verilen, başrol oyuncusu Lelouch Lamperouge'yla da Japonya'da yapılan en sevilen anime karakteri anketinde zirveyi elde etmiş olan mütevezi bir yapımdır.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Kesinlikle katılıyorum, son ana kadar aslında kimin iyi kimin kötü olduğu karışıyor ve merak ediliyor
Kira çok daha zeki bir karakterdi bence, sıfır hata gibi bir şeydi onunkisi, Lelouch daha gerçekçi aslında ve Kira'dan kesinlikle daha duygusal, ama Kira kadar şanslı da değil. "L" ise bambaşka bir ekol, onun gibisini bir daha zor görürüz kanaatimce.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Evet, ama hepsi değişik özellikleriyle unutulmayanlar ve kazınanlar tam anlamıyla.Sadece Lelouch herşeyi planladı,sonu izleyenler anlar
Nisan ayı geldi gelicek code geass 2.sezonun dvdsi çıktığında yanında picture book vericeklermiş ve c.c ve leluşumuzun o olaydan sonraki yaşantılarını anlatcaklarmış sırf onlar değil tabikide herkesin
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
bu haber kesin mi peki
Ruh Hali :
Hairka bir haber ve mantıklı geliyor.Nisan ayında serilerin devamları ve yeni dvdleri çıkıyor.Code geass da boş durmamış.4.üncü picture book di mi?
http://geass.at.webry.info/200812/article_4.html detaylı bilgiyi burada bulabilirsiniz...
Evet 4.picture book gelicek gerçi code geass projesi durdurulmuş değil ben hala bu dvd den sonra bir 3.sezon bekliyorum
Evet 4.picture book gelicek gerçi code geass projesi durdurulmuş değil ben hala bu dvd den sonra bir 3.sezon bekliyorum
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
ah ah umarım gelir
Ruh Hali :
:2c: umarım devamı şeklinde bir şey çalışma yapılmaz. O zaman bu güzelim final anlamını yitirir.
meyday- Hiper Animeci
Ruh Hali :
finali gerçekden muhteşemdi bu kısa hikaye nasıl olur merak ediyorum
Ruh Hali :
Evet,bu akşam tekrar izledim R2'nin sonunu ve sakura hime'ye kesinlikle son hakkında katılıyorum.Sonunu izledikten sonra 3.üncü sezon neden olmasın ki?Sonuçta death note gibi tüm karakterlerin kaybı olmadı ve herkes güç kazanarak dağıldılar.Eğer devam ederse R2 sezon finali önemi kaybetmez, aksine deva ettikleri için daha iyisini bekleriz.Tahminimce picture book 4'Ün satışı ve tutumuna bakarak prjenin devamını getirebilirler.Lelouch ve C.C. hakkında başlar devamı gelirse ilk olarak.
3 sayfadaki 11 sayfası • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
3 sayfadaki 11 sayfası